Quality Inn Ocean Palms Goa 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.310
8.3 Numurs
8.5 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.5 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Šī viesnīca atrodas klusā vietā pie galvenā ceļa uz Calangute. Viesnīca piedāvā lielu āra baseinu, plašus numurus un bufetes tipa restorānus, kuros visas dienas garumā tiek pasniegti vietējās un Eiropas virtuves ēdieni.Vairāk →
аватар anastasiaakulova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ikviens, kurš dodas uz Indiju pē c superservisa, labi saprotiet, ka š ī nav ī stā vieta) Mē s š ajā valstī atpū š amies otro reizi un mū s nemaz nesavaldzinā ja pakalpojums, jo tas ir lē ts atvaļ inā juma variants ar labiem apstā kļ iem, un pats galvenais, brī niš ķ ī gi laipni cilvē ki, kaut arī nedaudz savdabī gi. … Tomēr ▾ Ikviens, kurš dodas uz Indiju pē c superservisa, labi saprotiet, ka š ī nav ī stā vieta) Mē s š ajā valstī atpū š amies otro reizi un mū s nemaz nesavaldzinā ja pakalpojums, jo tas ir lē ts atvaļ inā juma variants ar labiem apstā kļ iem, un pats galvenais, brī niš ķ ī gi laipni cilvē ki, kaut arī nedaudz savdabī gi. Un mums ļ oti patika viesnī ca Ocean Palms, un es iesaku apturē t jū su izvē li. Sā kš u ar personā lu. Reģ istrē jies agrā k nekā paredzē ts, turklā t viņ i mū s uzreiz aizveda uz brokastī m, kas mū s ļ oti iepriecinā ja. Visi pieklā jī gi draudzī gi palī dz pat sī kumos. Viņ i ieteica, kur labā k paē st un lē tā k atrast taksometru. Viņ i ļ oti mī l viesus un nedzenas pē c dzeramnaudas, bet, protams, neatsakā s) Otrajā stā vā istaba ar panorā mas logiem, liela divguļ amā gulta ir ļ oti ē rta. Istaba ir plaš a un tajā ir daudz gaismas. Katru dienu tika mainī ti dvieļ i, gultas veļ a, katru dienu tika pievienots tē jas un kafijas komplekts. Viņ i atnesa nedaudz ū dens, kas ir iekļ auts cenā . Ir gaisa kondicionieris un griestu ventilators. Viss darbojā s labi. Internets ķ er visā teritorijā un pat istabā , bet internets ir vā jš , lai gan pietiek ar viber un pat YouTube. Parole tika dota uzreiz pē c ieraš anā s, tā s mainā s ik pē c divā m dienā m, un jums tā ir jā paņ em vē lreiz. Mums bija svarī gi, lai viesnī ca atrodas labā vietā , lai nebū tu ī paš i tā lu no jū ras, patiesī bā nesteidzī gā tempā paiet kā das desmit minū tes un iela ir klusa, ir daudz lietu un veikals un kafejnī cas, teltis ar precē m pa ceļ am uz jū ru, viss ir. Vienī gais, ka jā dodas uz pludmali pā ri ceļ am ar intensī vu satiksmi, bet š ī nav priekš jums Taizeme, satiksme tur tieš ā m ir traka, bet problē mu nav. Ē dieni ņ ē ma brokastis, kā pē c vairā k, ja tuvumā ir kafejnī cas. Brokastis ir visparastā kā s eiropeiskā s, izvē les nav lielas, bet izsalcis arī neizies. Daž i mirkļ i amatierim, piemē ram, vistas desiņ as, lai arī garš ī gas, bet pikantas, kā arī omletes, olu kultenis, siers, musli, pā ris veidu sulas, daž ā di saldi sī kumiņ i kā sagriezti smalkmaizī tes. Ievā rī jumi un grauzdiņ i ir vietē jie ē dieni, bet pikanti, tā pē c mē s tos ī sti nemē ģ inā jā m. Vispā r lai daudz nemainā s, bet brokastī s ir ok. Tē ja un kafija ir ok. Nu neliels viesnī cas trū kums ir pieticī gā teritorija, lai gan ir baseins, var pat nopeldē ties, ir pat neliela trenaž ieru zā le. Ir bā rs. Š ā dai teritorijai ir daudz apstā dī jumu. Nu mē s neieradā mies viesnī cā , lai kļ ū tu pelē ki. Kopumā mums viss derē ja.
аватар Alex542
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ocean Palms atrodas ē rtā vietā pie galvenā Calangute ceļ a. Tas sastā v no trim č etrstā vu ē kā m, kas aprī kotas ar liftiem. Peldbaseinu ar sauļ oš anā s krē sliem ieskauj kompakta un ļ oti zaļ a zona. Plaš ie numuri ir aprī koti ar lielā m gultā m un naktsgaldiņ iem. … Tomēr ▾ Ocean Palms atrodas ē rtā vietā pie galvenā Calangute ceļ a. Tas sastā v no trim č etrstā vu ē kā m, kas aprī kotas ar liftiem. Peldbaseinu ar sauļ oš anā s krē sliem ieskauj kompakta un ļ oti zaļ a zona. Plaš ie numuri ir aprī koti ar lielā m gultā m un naktsgaldiņ iem. Ir plakans LCD televizors, ledusskapis, dī vā ngulta un galdi. Seifs un gludinā mais dē lis ar gludekli skapī . Duš as telpā ir liels spogulis, š ķ idrā s ziepes un š ampū ns, cepure galvai un ā das ž eleja atseviš ķ ā grozā . Nav matu ž ā vē tā ju. Balkonā ir divi atzveltnes krē sli, stikla galds un veļ as ž ā vē tā js. Katru dienu numurā tiek pasniegts ū dens pudelē s, tē ja un kafija.

Svarī ga viesnī cas iezī me ir piederī ba EKO tipam. Telpā jū s redzē siet atbilstoš ā s zī mes. Piemē ram, ja vē laties turpinā t lietot dvieli, pakariet to uz turē tā ja, ja vē laties, lai tas tiek nomainī ts, ielieciet to speciā lā grozā.
Par gultas veļ u ir tas pats, tikai uz gultas jā liek zī me par biež u veļ as maiņ u. Š ie noteikumi kalpo dabas saglabā š anai un notekū deņ u piesā rņ ojuma samazinā š anai pē c mazgā š anas ar ķ ī miskiem pulveriem. Numuru uzkopš ana notiek katru dienu.

Personā ls ļ oti uzmanī gs, runā angliski. Viesnī cā ir divi restorā ni, fitnesa centrs, masā ž as un spa telpas. Visā teritorijā darbojas pietiekami jaudī gs un bezmaksas Wi-Fi. Parole un pieteikš anā s ir jā ņ em reģ istratū rā . Viesnī cas droš ī ba ir ļ oti laba. Ā rē jā s personas teritorijā nav ielaistas. Galvenais tū ristu kontingents ir briti, vā cieš i un turī gie indieš i.

Netā lu no viesnī cas atrodas daudzi veikali, kafejnī cas un lielveikali. Attā lums lī dz pludmalei (ap 600 m. ) tiek pā rvarē ts ļ oti viegli un pietiekami ā tri. Pludmale diezgan tī ra, es personī gi redzē ju, kā no rī ta tika tī rī ta.
Pie katra kakla ir vairā k nekā pietiekami sauļ oš anā s krē slu, jums tikai jā iegā dā jas pudele ū dens vai jā paē d.

Apmeklē ju visas ekskursijas ar vietē jā m tū risma aģ entū rā m vai pat patstā vī gi ar taksometru. Rū pijas kurss pret dolā ru bū tiski neatš ķ iras un ir 61 rū pija par 1 ASV dolā ru. Apmaiņ i atrodas gandrī z katrā veikalā . Esiet piesardzī gs uz ceļ a - nav noteikumu, satiksme ir intensī va, gā jē ji nedrī kst tikt garā m. Par luksoforiem, protams, nekā das runas!

Indija ir unikā la vieta, kur smadzenes apstā jas un dvē sele sā k dziedā t. Lai to iepazī tu, pietiek pavadī t atvaļ inā jumu valstī , lai to saprastu – tajā ir jā piedzimst. Un, lai padarī tu savu atvaļ inā jumu gaiš u un neaizmirstamu, mē ģ iniet ienirt citā pasaulē . Ē diet indieš u virtuvi, ģ ē rbieties nacionā lajos tē rpos, klausieties indieš u mū ziku un ieelpojiet Ā zijas smarž as.

Labprā t atbildē š u uz visiem jautā jumiem. Lai jaukas brī vdienas!
Лифт отеля Отель Душевая комната Территория отеля Отель Отель Вид с бассейна Номер
аватар Sheridance
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska jauna viesnī ca, kas tika atvē rta 2011.  gadā . Skaistas modernas ē kas, ļ oti tī rs, baseins tiek tī rī ts katru vakaru. Biju patī kami pā rsteigts par labo Wi-Fi signā lu, internetu izmantojā m bez maksas. Numuram ir balkons un bezmaksas seifs. … Tomēr ▾ Lieliska jauna viesnī ca, kas tika atvē rta 2011.  gadā .
Skaistas modernas ē kas, ļ oti tī rs, baseins tiek tī rī ts katru vakaru.
Biju patī kami pā rsteigts par labo Wi-Fi signā lu, internetu izmantojā m bez maksas.
Numuram ir balkons un bezmaksas seifs. Telpas plaš as, gaiš as, labā stā voklī - kopumā prieks uzturē ties!
Mē s brokastojā m viesnī cas restorā nā un pat pusdienojā m daž as reizes. Visiem patika! Ē diens garš ī gs, nav piparots, ē st var, nekad neesi saindē jies. Daž i oficianti runā pietiekami pieklā jī gi angliski, lai jū s varē tu saprasties.
Lī dz pludmalei - 600 metri, tā ir 10 minū š u gā jiena attā lumā .
Viesnī ca atstā ja patī kamu iespaidu! Ieteicams apstā ties Goa ziemeļ os!
аватар erik22
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca mū s patī kami pā rsteidza, gaidī jā m sliktā ko, bet viss bija labi, labi lieli numuriņ i, viss nepiecieš amais istabā , pat gludinā mais dē lis un gludeklis, tē jkanna, tē ja un kafija, tī rī ba un kā rtī ba, vienmē r tī rī ja un uztaisī ja savā dā k figū riņ as no dvieļ iem. … Tomēr ▾ Viesnī ca mū s patī kami pā rsteidza, gaidī jā m sliktā ko, bet viss bija labi, labi lieli numuriņ i, viss nepiecieš amais istabā , pat gludinā mais dē lis un gludeklis, tē jkanna, tē ja un kafija, tī rī ba un kā rtī ba, vienmē r tī rī ja un uztaisī ja savā dā k figū riņ as no dvieļ iem. kas man nepatika ļ oti labi dzirdams kad kā ds iet pa koridoru un kaimiņ u durvis aizveras. Bet parasti viesnī cā.23 00 bija klusums un neviens netrokš ņ oja, tikai pā ris reizes indieš u bē rni, kuri ieradā s atpū sties viesnī cā bija nerā tni un trokš ņ aini, bet ne pā rā k ilgi. Mū su numuriņ š bija tieš i virs restorā na. un bā rs, kas atrodas uz ielas, vakarā tur notika vakariņ as un sā kumā baž ī jā mies, ka skanē s mū zika lī dz vē lam vakaram un atpū tnieki trokš ņ os, bet reti kurš vakariņ oja viesnī cā , neviens nesē dē ja. bā rā un 2.00 mū zika izslē dzā s un viesnī cā bija kluss. Man bija liels prieks, ka viesnī ca atrodas nelielā attā lumā no ceļ a un nav dzirdams troksnis no garā mbraucoš ā m automaš ī nā m un mopē diem. Vakarā var spē lē t gaisa hokeju vai galda tenisu, ir arī trenaž ieru zā le, viss ir labā stā voklī . Varu droš i ieteikt š o viesnī cu.
Месные детишки подрабатывают на пляже Через дорогу от отеля мальчиша продает фрукты Наш пляж Рядом с отелем много кафешек и магазинчиков Фото с балкона ,видна для детей построеная лазеечка


iemiesojums Alex542
Fotogrāfijā, kas ir internetā, redzams tikai skats uz baseinu. Noteikti ir numuri ar skatu uz otru pusi. Lasīju, ka miskastē vai hinduistu pagalmā notiek briesmīgi skati. Sazinoties ar viesnīcu rezervāciju nodaļu rakstīja, ka iepriekš norādiet skatu, tas ir bez maksas, bet kur viņiem logi tur iet, nerakstīja... Paldies par atbildi.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Alex542
Pastāsti man pludmalē. Es saprotu attālumu. Citādi nav skaidrs. Paskatījos netā fotogrāfijas un atsauksmes - ak šausmas, ir vismaz kur kāju likt? Es pat nebiju iedomājies tik daudz indiešu un cilvēku. Kā cilvēki tur peld? Kā atstāt lietas, ja cilvēks atpūšas viens?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 20 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Anjuna blusu tirgus
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Čaporas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Daba, Pludmales

Отель, расположенный в тихом районе, вдали от главной дороги на Калангут предлагает своим гостям большой открытый бассейн, просторные номера и рестораны, где сервируют "шведский стол" с блюдами местной и европейской кухни в течение всего дня.

Atrašanās vieta Отель находится в 2 км от художественной галереи Кализ и в 4 км от маяка форта Агуада. До города Панаджи 12 км. Всего в 2 минутах ходьбы от отеля расположен торговый центр Calangute.
Pludmales apraksts В 600 метрах от пляжа Калангут.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

2 ресторана, терраса для загара.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • aukle
Izklaide un sports Игровая комната.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 60 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
Adrese Opposite Holiday Street, Gauravaddo, Calangute, Goa – 403515
Tālruņi: 080613 44847 | 088888 84709
Tīmekļa vietne: Quality Inn Ocean Palms Goa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.