La Conceicao Annexure 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 3.510
3.5 Numurs
3.0 apkalpošana
2.5 Tīrība
6.5 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
La Conceicao Annexure ir atsevišķa ēka, kas pieder kompleksam La Conceicao Beach Resort. La Conceicao Annexure viesi var izmantot kompleksa iespējas.Vairāk →
аватар delph1n
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ieradies pirms Jaunā gada ar laimi no Anex Tour. Visi tū risti tika izmitinā ti dzeltenajā ē kā , bet beigā s neviens tur nepalika. Telpas ir briesmī gas visā : 1. stā vs ir mitrs un smarž o pē c pelē juma. 3dien ir smacī gs. Gaisa kondicionē š ana ir par maksu un maksā. … Tomēr ▾ Ieradies pirms Jaunā gada ar laimi no Anex Tour. Visi tū risti tika izmitinā ti dzeltenajā ē kā , bet beigā s neviens tur nepalika. Telpas ir briesmī gas visā : 1. stā vs ir mitrs un smarž o pē c pelē juma. 3dien ir smacī gs. Gaisa kondicionē š ana ir par maksu un maksā.500 rū pijas dienā . Daudz odu. Patiesī bā nav karstā ū dens, lai gan saka, ka tam vajadzē tu bū t no rī ta. Nav ledusskapja vai seifa. Istabā s nav pietiekami daudz mē beļ u (tikai skapis un gulta). Tualete nedarbojā s, un viņ i pat nemē ģ inā ja to salabot. Viņ i pazaudē ja durvju slē dzeņ u atslē gas un ilgi meklē ja indiā ni, kuram tā s piederē ja. Galvenais priekš nieks vienmē r ir dusmī gs, nepā rtraukti kliedz uz padotajiem, padarot sevi par zemes nabu. Brokastī s ir tikai tē ja un grauzdiņ i.
Vispā r murgs un klusas š ausmas, bet ir viens BET: kafejnī ca pie viesnī cas un indieš u puiš i, kas tur strā dā . Iepazī stieties ar Amitu. Viņ š mums sagā dā ja pā rsteidzoš as atvadu vakariņ as, izrā dī ja virtuvi no iekš puses, pastā stī ja kā un kas tiek gatavots. Mana sieva tagad mā jā s gatavo ī stus Indijas kartupeļ us un dal makhani pē c viņ u receptes.
Viesnī cai lieku trī s, š efpavā riem pieci plus!
аватар Olesya_111
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
LA CONCEICAO ANNEXURE 2* ir kompleksam piederoš as viesu mā jas LA CONCEICAO. Tie atrodas, ja jū s ejat no ceļ a uz galveno ē ku. Pati viesnī ca La Conceicao Grande ir atseviš ķ a ē ka ar jaukiem numuriem utt. Pirmkā rt, atraš anā s vieta kartē (skatieties rezervā cijā ) ir nepareiza. … Tomēr ▾ LA CONCEICAO ANNEXURE 2* ir kompleksam piederoš as viesu mā jas
LA CONCEICAO. Tie atrodas, ja jū s ejat no ceļ a uz galveno ē ku. Pati viesnī ca La Conceicao Grande ir atseviš ķ a ē ka ar jaukiem numuriem utt. Pirmkā rt, atraš anā s vieta kartē (skatieties rezervā cijā ) ir nepareiza. Viss komplekss atrodas ciema vistā lā k, tā lu no veikaliem/kafejnī cā m utt. No lidostas mū s aizveda uz dakš iņ u, ja kā ds iedomā jas Mordž imu, tad š ī ir uz Sea Horse kafejnī cu. Ja stā vat viņ am pretī , tad ceļ š ir pa kreisi. Autobuss mū s izsē dinā ja, gide teica: tagad tev atbrauks maš ī na, pamā ja ar roku un aizgā ja. Maš ī na brauca uz maiņ ā m, jo ​ ​ visi nesatilpa, brauca uz reģ istratū ru, tad, gaidot izlī gumu.
ANNEXURE ir standarta viesu nams Indijā . Tū risma operatori, pā rdodot tai ekskursijas, nesaka, ka dzī vosi nevis tajā s istabā s, kā das mums ir bildē , bet pavisam citā s. Kad mē s rezervē jā m ekskursiju, mē s nevarē jā m atrast nevienu fotoattē lu, tā pē c izskrā pē jā m mucas dibenu, atradā m vienu atsauksmi un pā ris bildes. Vispā r jau pē c ieraš anā s bijā m iekā rtojuš ies ē kā pretī viesnī cai, normā lā , vienkā rš ā istabiņ ā . Atkal es teikš u, ka tas ir standarts Indijai. Pluss bija tas, ka bija liels ledusskapis, ko mē s nemaz negaidī jā m. Istabā : gulta, skapis / seifs, krē sls, tualete, duš a...viss. Istaba 1. stā vā , no istabas izeja uz pagalmu. Pē c 2 dienā m mums pateica, ka pā rvā camies uz citu ē ku, jo. tas nepieder LA CONCEICAO, un mums ir steidzami jā atbrī vo telpas. To paš u teica mū su kaimiņ iem, tikai 5 dienas pē c izlī guma. Mū s pā rcē la uz citu ē ku, visparastā kajā istabā . Istabā : gulta, naktsgaldiņ š , liels skapis ar seifu, krē sls, kondicionieris (par papildus samaksu), duš a, tualete. Dabiski, ka sajū ta, ka pē c iepriekš ē jiem ī rniekiem nebija tī rī ta, bet gultas veļ a ir salī dzinoš i tī ra. Mū su viesu mā ja bija divstā vu augstumā . Zem mums, 1. stā vā , puse mā jas bija izī rē ta krievu sezonas strā dniekiem, otrajā pusē dzī voja hinduistes, iespē jams, mā jas ī paš nieces. 2. stā vā ir trī s istabas, neliela zā le ar ledusskapi, dī vā ns, galds, izlietne. Principā viss nav slikti, jauns, burtiski tikai par remontu bija. Bet! Pā rē jā s istabā s bija smacī gs, un pa ceļ am tikai mū su istabā bija gaisa kondicionieris visā ē kā . Nulle tī rī š ana, miskaste! nulles teritorijā . Visi savus atkritumus lika zā lē , viss bija. Neviens nekad nav piedā vā jis uzkopt telpas. Jā , brokastis ir iekļ autas)) Mums bija vienalga, pabarojā m un labi. Bet vecā kā publika bija saš utusi, ka Murkš ķ a diena)), jo katru dienu brokastī s bija omlete, maize, sviests, ievā rī jums, dī vaina putra, tē ja / kafija. Viesu nama iemī tnieki varē ja izmantot visus kompleksa pakalpojumus: basu un Wi-Fi, ū deni, dvieļ us un tualetes papī ru. Neesam bijuš i blakus ē kā , bet, spriež ot pē c atsauksmē m, tā ir miskaste. Padoms, pirms tū res iegā des, sē rfojiet internetā , tagad viņ i ievieto atsauksmes ANNEXURE, izlasiet to, lai bū tu gatavi Goan pā rsteigumiem. Vispā r Goa ir forš a!
Вид с улицы Вид с улицы завтрак Вид с улицы Номер Холл Вид с улицы Холл


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Anjuna blusu tirgus
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Čaporas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Daba, Pludmales

La Conceicao Annexure представляет собой отдельные здания, принадлежащие комплексу La Conceicao Beach Resort. Гости La Conceicao Annexure могут пользоваться инфраструктурой комплекса.

Atrašanās vieta 62 км от аэропорта.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.