Laba viesnīca, tuvu pludmalei, blāvas brokastis, draudzīgs personāls, vājš wi-fi.

Rakstīts: 11 decembris 2017
Ceļošanas laiks: 25 novembris — 6 decembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 7.0
Reģ istrē š anā s: no pulksten 12, faktiski nokā rtota pē c brokastī m, lietas varē ja atstā t reģ istratū rā .
Istaba: nepretenciozas, vienkā rš as mē beles, bez liekumiem, bet par naudu pieņ emams. Rezervē ju vienai personai, istabiņ u bez kondicioniera, faktiski iekā rtojos divvietī gā istabā ar kondicionieri.
Numurā nav seifa. Istaba ir bloķ ē ta ar piekaramo atslē gu, kuru izsniedz reģ istratū rā . Padoms: iegā dā jieties savu pili tirgū par USD 3, ejot uz galveno ceļ u pa labi apmē ram 500 metrus, es atradu stendu, kurā pā rdod slē dzenes ar lampā m un gā zes plī tim. Vai arī atnesiet savu pili.

Reģ istratū rā var izmantot seifu par 1$, bet par to bū s jā pē rk sava slē dzene, tā pē c nopē rc vienu slē dzeni un aizver ar to istabu, bū s seifs. Nezaudē atslē gu! )
Numurā ir viesnī cas istaba, kurā ir duš a un tualete, izlietne.
Duš a ir caurule, kas izvirzī ta no sienas ar difuzoru. Virsū ir boileris, 5 minū tes un ū dens silts. Pie sienas bija aizkaru stiprinā jums, bet aizkara nebija. Duš as telpa nekā dā veidā nav iež ogota.
Istabas gaitenī atradā s 1.5 metru marmora galda virsma ar izlietni, uz kuras var griezt ē dienu, augļ us un, ja ir katls un kastrolis, tad gatavot ē st.
Mē beles ir vienkā rš as, bet ok. Katrā numurā ir regulē jams griestu ventilators.
Paš ā istabas sā kumā ir dī vā ns, neliels galdiņ š un divi atzveltnes krē sli, kā arī naktsskapī tis ar televizoru, skaņ otā js, neliels ledusskapis.
Istabā uz grī das ir baltas flī zes, ja uz tā s iet š ī ferī no ielas, tad ir smilš u pē das.
Ja vajag iztī rī t istabu, vienkā rš i aizej uz reģ istratū ru un saki "lū dzu iztī riet manu istabu", atstā jiet istabas atslē gas, nā ciet viss tī rs un kā rtī gs.
Brokastis viesnī cā ir blā vas, vienkā rš i grauzdiņ i, ar sviestu un ievā rī jumu, kafiju un tē ju, sulu. Viesnī cā ir restorā ns, prasiet pē c ē dienkartes, par naudu var pasū tī t jebko, cenas tā das paš as kā visur citur.
Personā ls draudzī gs, pretimnā koš s, uzsmaida un jautā kā iet. Neapvainojiet nevienu, visi ir ļ oti labi puiš i.
Viesnī cā ir 2 peldbaseini, kas pē c 17:30 sā k hlorē ties ar ū deni, un tad jū s nevarat peldē ties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu