Stingri neiesakām apmeklēt!

Rakstīts: 2 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 11 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 2.0
Sā ksim ar labu brī di (tas ir vienī gais) - labiekā rtota liela teritorija, salī dzinoš i tī ra. . . salī dzinoš i!
Mī nusi:
1. - š ī s labiekā rtotā s teritorijas laistī š ana ar ū deni no kanalizā cijas, par ko liecina izteikta, visiem labi zinā ma smaka, kamē r nevar atrasties uz ielas, uz terases, un pat aizvē rtā s durvis istabā nav. palī dzē t. Arī istabā tevi pa nakti apē dī s, proti, ē dī si, odi. Administrā cija nezina, ka citā s GOA viesnī cā s bez nepelnī tā m zvaigznē m bū tu lietas kā rtī bā , lai istabā bū tu strā dā još s ods. Bet mē s vē l nezinā jā m, ka mū s gaida "aizraujoš ā kais" (noteikti izlasiet lī dz galam);

2. - nebija karstā ū dens. Tā kā GOA bijā m pirmo reizi, domā jā m, ka tā ir lietu kā rtī bā (ū dens tiek sildī ts mucā s un atdzisis naktī ), mana sieva kliedza duš ā , bet es pacietī gi to pieņ ē mu kā normu un izdarī ju. nerī koties. Patiesī bā viņ a nebija klā t 2 dienas nezinā ma iemesla dē ļ , tad viņ a vienkā rš i aizgā ja, par ko mē s, protams, bijā m ļ oti apmierinā ti ar š o faktu.
3. - notecē ja santehnika un naktī s bija skaidri dzirdams un vienmē r vannas istabā slapjš , ja to tā var nosaukt. Komplektā bija spainis, ko izmantojā m pilienu savā kš anai, kas palī dzē ja izvairī ties no mitruma, bet neatbrī vojā s no trokš ņ a;
4. - reģ istrē joties nestrā dā ja seifs, ko uzreiz pamanī jā m piezvanot uz reģ istratū ru. Atnā ca viesnī cas darbinieks un ar vispā rē ju palī dzī bu nonā cā m pie secinā juma, ka baterijas ir beiguš ā s, tā s tika nomainī tas, tač u pē c manipulā cijas ar darbinieka seifu un aparā ta nebeidzamā s č ī kstē š anas, pē c pusstundas tas pā rstā ja izrā dī t dzī vī bas pazī mes plkst. viss (acī mredzot seifs pirms mums nebija pieprasī ts). Nā kamajā dienā atgriezā s cits cilvē ks, noņ ē ma maksu un bija tā ds ar vā rdiem: bet vokking. Pē c atgā dinā juma par sevi 3. dienā problē ma tika atrisinā ta un atkal bijā m laimī gi kā bē rni.
Domā jā m: varbū t tā ir viesnī cas politika, iegremdē t mū s murgā un tad piedalī ties mū su problē mā s, tā s risinot, bet, jā atzī st, š is kvests ir pā rā k dā rgs! Starp citu, nav krievu kanā lu, TV, ja esi pieradis skatī ties naktī , tas ir, vietē jais mū zikas kanā ls var palī dzē t nomierinā ties);

5. - viesnī cas publika ir 70+ Eiropa un "bagā tie" vietē jie no Ņ ū deli utt. Krievus viņ i neko neliek, attieksme ir jū tama, neskatoties uz to, ka mū su valsts, ko pā rstā v mans tē vs, jau sen sniedz palī dzī bu Indijai, sā kot no ieroč iem lī dz cilvē kresursiem (tas ir subjektī vs viedoklis par š o konkrē to viesnī cu) ;
6. - sava pludmale. . . tā neeksistē! ! ! Lī dz jū rai jā dodas 250 metrus no mū su mā jas un galvenā s ē kas, no kurā m 100 metrus pa smiltī m, no kurā m jau bū si palicis pie sevis (viena sieva baidī jā s iet tā lā k par teritoriju). . . Lū k, tirgotā ji kas neatpaliks un vienkā rš i garā m ejot hinduisti mē tā sies ar saviem telefoniem (selfijiem), servisiem un vienkā rš i pļ ā pā s (mē s to visu negribē jā m, jo ​ ​ atnā cā m no tā vienkā rš i atpū sties).
7. - sauļ oš anā s krē sli pludmalē , salī dzinoš i netā lu no jū ras, tiek nodroš inā ti pē c tam, kad esat pateicis "ok" pē c izlasī š anas, ka esat parā dā.500 rū pijas (piezī mē ju, ka š ī ir privā ta pludmale, kas ir norā dī ta visos oficiā lajos avotos), un tie sauļ oš anā s krē sli, kas maksā viesnī cas teritorijā un robež ojas ar pludmali 100 metrus no jū ras, izklā ta ar vilinā tiem tirgotā jiem, kuri arī neļ aus jums mierī gi gulē t, jo. viņ i runā visā s valodā s, un es viņ us tur skatī jos no paš a rī ta lī dz saulrietam un klausī jos, ko es viņ iem vakar apsolī ju pirkt no viņ iem to atkritumus! Uz š ī m gultā m arī nedrī kstē s dzert, ē st un sauļ oties, ja nepasū tī jā t viņ u restorā nā.4x dā rgā k! ! ! Jū s nesaņ emsiet internetu restorā nā , sauļ oš anā s krē slos un pludmalē , tikai reģ istratū rā !
8. - Ja, par spī ti visam, tev tomē r ir vē lme tur palikt, tev ir plaš a krievu dvē sele, tu atnā ci ar mieru un aizgā ji vakariņ ā s par 1500 rū pijā m un saindē jies! , iedzē ri vī nu un nolē mi dejot vietē jā mū ziku, tad sagatavojies, ka nā kamajā rī tā tev pateiks, ka kopā ar policiju tevi izliks no viesnī cas.

9. - Pē c visa, mē s nolē mā m nepalikt viesnī cā un devā mies apceļ ot Calangute un atgriež oties atradā m pie durvī m pielī mē tu papī ru no viesnī cas gida Igora, kurš nekad nebija redzē ts, ka mums rī t bū tu jā pamet viesnī ca. vai arī tiktu izsaukta policija (pielikumā vē stule). Piezvanī jis uz viņ a mobilā tā lruņ a numuru, viņ š paskaidroja, ka esam pā rkā puš i viesnī cas noteikumus un viņ iem ir tiesī bas mū s izlikt un viesnī ca glabā naudu, ar motivā ciju, ka viņ i dzē ra alkoholu (kā pē c tad tu tos pā rdod restorā nā ), dejoja , tā dē jā di traucē jot atpū tai (smieklī gi) un izgā ju pludmalē ar š ķ ī vjiem (neē du ar rokā m smiltī s, acī mredzot nepareiza adrese)!
10. - nā kamajā dienā pē c mū su NOT izlikš anas, gida un tū roperatora Aneks tū res neizdarī bas (ar viņ iem sazinā jā s arī vietē jā pā rstā vniecī ba), karstumā mā jā izslē dzā m gaismu (iztikā m bez policija). Tad mē s palikā m pie sevis (atgā dinu, ka saskaņ ā ar likumu par mums atbild tū roperators). Uz mū su pleciem gulē ja transfē rs un tā lā ka izmitinā š ana (ja nav naudas, kas pā rsniedz plā noto, gatavojieties to atrast, lai vismaz tiktu lī dz Krievijas konsulā tam Ņ ū deli. Izbraucot paņ ē ma naudu par visu, kas bija iespē jams, tai skaitā par palagu, kuru sasmē rē ja viņ u paš u pludmalē taisī ta ta-ta, UZMANĪ BU! viesnī cas vadī ba). No viesnī cas tas ir arī.4 reizes dā rgā ks. Gidam tika paziņ ots par atraš anā s vietu, bet neviens cits mū s nemeklē ja, viņ i netika galā ar problē mu, viņ i neaizveda mū s atpakaļ uz lidmaš ī nu un vispā r viņ i mums atklā ti uzspļ ā va. Bet tas mū s neņ em, bija daudz vietu, kur mē s dzī vojā m - redzē jā m, ir ar ko salī dzinā t, tostarp vē l viena viesnī ca Morjim rajonā , kur mums neļ ā va sabojā t savu iespaids par GOA un viss bija izcili labi un pat vairā k!
Š eit jums ir 1 punkts - "PAR" un 10 - "PRET" (neskaitot sī kumus). Ā trs jautā jums: cik zvaigž ņ u viesnī cai patiesī bā ir? !
Nā ciet uz š o brī niš ķ ī go GOA š tatu, tač u apejiet š o viesnī cu, ja nevē laties piedzī vojumus ar vietē jo garš u, kas uzspiež un neatstā j nekā du izvē li!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu