Adamo The Bellus 4*– Atsauksmes

20
Novērtējums 6.510
№6 viesnīcas reitingā Ziemeļu goa
5.9 Numurs
6.6 apkalpošana
6.1 Tīrība
6.5 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus Calangute pludmalei. Viesnīca atklāta 2006. gadā, pēdējais renovācija veikta 2018. gadā. Adamo The Bellus atrodas 10 minūšu pastaigas attālumā no Kalangutas pilsētas centra un 20 minūšu brauciena attālumā no Pandžimas. Piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар Vjacheslav615286
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Reģ istrē š anā s noritē ja labi, no rī ta ieradā mies un uzreiz iekā rtojā mies istabiņ ā . Personā ls lielisks, ē diens labs. Paš as telpas nav š ikas. Pati viesnī ca skaista, zaļ a, apgaismota. Iesaku vienkā rš i tur aiziet. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s noritē ja labi, no rī ta ieradā mies un uzreiz iekā rtojā mies istabiņ ā . Personā ls lielisks, ē diens labs. Paš as telpas nav š ikas. Pati viesnī ca skaista, zaļ a, apgaismota. Iesaku vienkā rš i tur aiziet.
аватар Vitalina964618
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir normā la. Mē s ceļ ojā m ar draugiem no Dublinas, bet viņ i rezervē ja istabu š ajā viesnī cā , izmantojot pakalpojumu Booking, un mē s devā mies ekskursijā caur Join Up ceļ ojumu aģ entū ru. Rigent istabas bija milzī ga atš ķ irī ba. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir normā la. Mē s ceļ ojā m ar draugiem no Dublinas, bet viņ i rezervē ja istabu š ajā viesnī cā , izmantojot pakalpojumu Booking, un mē s devā mies ekskursijā caur Join Up ceļ ojumu aģ entū ru. Rigent istabas bija milzī ga atš ķ irī ba. Mū su draugi - kā bildē viesnī cas mā jaslapā , mums ir bedre ar odiem un ķ irzakā m, vecas mē beles, beigta vannas istaba. Istabā ir seifs, katru dienu deva 0.5 litrus ū dens. Mē beles vecas, gulta cieta. Numurā nav fē na (vairā kas reizes prasī ja atnest - rezultā tā atnesa 2 dienas pirms izlidoš anas), elektriskā s tē jkannas, krū zes (tas viss bija norā dī ts uz š ā da veida numuriem viesnī cas mā jaslapā ) , gultas nav mainī tas, tikai pā rtaisī tas. Daudz ceļ ojā m, pat 3 dienas braucā m ekskursijā s. Ja plā no dzī vot viesnī cā un nebraukt prom, tad viesnī cu neiesaku.
Ekskursijas tika veiktas netā lu no viesnī cas. Ekskursijas gids bija par 5-10 dolā riem dā rgā ks. Gide Karolī na ir tikai zvaigzne, viņ a teica, ka pie viņ as ieradā s 170 uzbeki un viņ a ir ļ oti aizņ emta. Pirms izbraukš anas viesnī cas reģ istratū rā gide neiesniedza informā cijas lapu par izbraukš anu. Man vajadzē ja viņ ai piezvanī t, lai atgā dinā tu. Viņ a pat neatvainojā s, ka aizmirsusi par mums.
Brokastis viesnī cā ir brī niš ķ ī gas. Jū s varat pasū tī t pusdienas un vakariņ as. Treš dienā . un sestdien Viesnī cā tiek rī kotas ballī tes ar diskotē ku. Tie piedā vā bezmaksas dzē rienus, un jū s varat pasū tī t zivis un garneles. Viņ i jums gatavojas.
аватар _594242
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atvaļ inā jumā ar sievu. Viesnī ca nesasniedz trī s zvaigznes, wi-fi maksā , slikti ķ er, daudz indieš u, ir atš ķ irī ba starp draugiem un ienaidniekiem, viņ i ievieto krievus sliktā kajā s istabā s, velk uz graustiem, prasa $ 350 par labiem. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar sievu. Viesnī ca nesasniedz trī s zvaigznes, wi-fi maksā , slikti ķ er, daudz indieš u, ir atš ķ irī ba starp draugiem un ienaidniekiem, viņ i ievieto krievus sliktā kajā s istabā s, velk uz graustiem, prasa $ 350 par labiem. Uz vairā k vai mazā k pieklā jī gu istabiņ u par brī vu mū s pā rcē la tikai treš ajā dienā . 631. Hinduisti staigā lī dz trijiem (! ) naktī , mū zika kliedz, tici, tu neaizmigsi. Un tas ir ikdiena. Istabas tiek tī rī tas katru dienu, bet joprojā m ir ļ oti netī ras! Brokastis vā jas, iespē jams, C klases. Ā trā solī desmit minū tes ejiet lī dz jū rai. Transfē rs no lidostas un atpakaļ uz viesnī cu nesasniedz, to skaidrojot ar to, ka autobuss nebrauc pa mazu ieliņ u, tikmē r indieš i tiek atvesti tieš i uz reģ istratū ru ar LIELO autobusu. Mū s atveda trijos naktī no ielas, ticiet man, tas bija ekstrē mi. Ņ emiet vē rā , ka viesnī cā ir daudz hinduistu. Priecā š os, ja kā ds palī dzē s. Visu labu atpū tu un garastā vokli.
аватар angelabas
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca ieradā s apmetā s un sā ka iepazī ties ar viesnī cu. Teritorija ir tī ra un visur ļ oti tī rs personā ls ļ oti draudzī gi cilvē ki. Viesnī cā ir diezgan liels baseins. Zaļ ie ir glī ti. Mā jī ga komfortabla atmosfē ra. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca ieradā s apmetā s un sā ka iepazī ties ar viesnī cu. Teritorija ir tī ra un visur ļ oti tī rs personā ls ļ oti draudzī gi cilvē ki. Viesnī cā ir diezgan liels baseins. Zaļ ie ir glī ti. Mā jī ga komfortabla atmosfē ra. Ir bē rnu baseins vai drī zā k sadaļ a galvenajā baseinā . Internets viesnī cā ir maksas, mē s par to zinā jā m, bet mums tas nemaz nebija vajadzī gs. Principā cena 100 rū pijas nav ī paš i dā rga un ja nepiecieš ams, atlaide iet atkarī bā no dienu skaita. Izgā jā m no viesnī cas un izrā dī jā s, ka tā atrodas ē rtā vietā , viss ir tuvu kafejnī cā m un veikaliem. Pastaiga lī dz jū rai nesasprindzinā ja laikus, galī gi nesanā ca, teiksim piecpadsmit minū tes maksimums. Pē c vietē jiem standartiem tas nav tā lu. Jā , un, ja vē laties, iznomā jiet velosipē du un brauciet jebkur) Turklā t tuvumā ir tirgus. Istaba ir laba ar labā m mē belē m un modernu elektroniku. Tī rī š ana normā la. Gultas veļ a tiek mainī ta pē c pieprasī juma. Vispā r tiem jā bū t pē c grafika, bet vieglā k pateikt un mainī t. Krieviski runā još ais personā ls, tas ī paš i ietekmē ja viesnī cas izvē li, lai gan ne visi, bet kopumā mū s saprata visi. Problē mu ar ē š anu nav un ja izvē laties š o viesnī cu iesaku ņ emt brokastis, pusdienas, vakariņ as, vietu ir daudz un viesnī cā ir labas brokastis, savē jo satikā m no citas viesnī cas, tā pē c brokastis nevar nosaukt un brokastis tur, bet mums ir garš ī gi un ko tur nav izvē les. Laba augļ u izvē le. Vienmē r bija putra, graudaugi, olu kultenis un olu kultenis, vietē jie ē dieni ir mē reni pikanti. Viesnī cā nebija daudz izklaides, bet viņ i rī koja ballī tes ar bezmaksas alkoholu. Tas kopumā bija bonuss) Kopumā mums patika parastā viesnī ca.
аватар Allysyu
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man bija kvē la vē lme apmeklē t krā saino Indiju un ilgu laiku izvē lē jos sev viesnī cu, kas atbilstu visā m manā m vē lmē m. Es nolē mu, ka Adamo The Bellus bū tu laba izvē le. Es izvē lē jos 3 * viesnī cu ne velti, jo uz š o valsti lidoju pirmo reizi un negribē ju tē rē t daudz naudas par 5 * viesnī cā m, lai tur visu laiku sē dē tu. … Tomēr ▾ Man bija kvē la vē lme apmeklē t krā saino Indiju un ilgu laiku izvē lē jos sev viesnī cu, kas atbilstu visā m manā m vē lmē m. Es nolē mu, ka Adamo The Bellus bū tu laba izvē le. Es izvē lē jos 3 * viesnī cu ne velti, jo uz š o valsti lidoju pirmo reizi un negribē ju tē rē t daudz naudas par 5 * viesnī cā m, lai tur visu laiku sē dē tu. Lidojums bija bez starpgadī jumiem, tā pat kā ceļ š uz viesnī cu. Viesnī cā mani iekā rtoja plaš ā , ē rtā , es pat teiktu, vienkā rš i š ikā numuriņ ā - tī rs, labi mē belē ts, pieklā jī gs dizains. Pat nebiju gaidī jis tā du 3* viesnī cu! Apkalpoš ana un attieksme pret cilvē kiem ir pelnī jusi visaugstā kā s atzī mes! Ļ oti laba atraš anā s vieta, 10 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Es pat teikš u, ka viesnī cai ir labā kā atraš anā s vieta pilsē tā . Runā jot par cenas un kvalitā tes attiecī bu, varu droš i teikt, ka par mazu naudu dabū siet pat vairā k nekā daž ā s 4* viesnī cā s blakus! Tajā ir viss labai atpū tai - eleganti numuri ar gaisa kondicionē tā ju un bezmaksas internetu, spa un labsajū tas centrs, kurā ir pieejamas daž ā das procedū ras ikvienam, restorā ns Hi Palms ar labu ē dienu izvē li no č etrā m pasaules virtuvē m, garš ī gā kā kafija, ko tikai es varē ju nogarš ot un patī kams personā ls, Starp citu, viņ š runā krieviski. Man š ī vieta bija patī kams atklā jums, gribas te atgriezties vē l un vē l! !
аватар 362elena
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cai ir skaista sakopta teritorija, labs baseins ar sauļ oš anā s krē sliem. Labas brokastis. Tā lu no jū ras. Reģ enta istaba ā rē ji nav slikta, bet pirmajā stā vā ar pelē juma smaku. . Veļ a ne reizi nav mainī ta 10 dienas, palagu vienreiz apgrieza: iebā za kā jas galvā . … Tomēr ▾ Viesnī cai ir skaista sakopta teritorija, labs baseins ar sauļ oš anā s krē sliem. Labas brokastis. Tā lu no jū ras. Reģ enta istaba ā rē ji nav slikta, bet pirmajā stā vā ar pelē juma smaku. . Veļ a ne reizi nav mainī ta 10 dienas, palagu vienreiz apgrieza: iebā za kā jas galvā . Veļ a pelē ka, traipa, tā da vē l nav redzē ta. Tikai viens lielais dvielis. Televizors, telefons nestrā dā ja. Kamē r neatgā dinā si, ū deni nenesī s; jā atgā dina arī par tualetes papī ru. Tī rī š ana tika veikta reti un tieš i tad, kad atgriezies no pludmales un negribi nevienu istabā .
Priekš plā nā ir indiā ņ i; viņ iem labā kie skaitļ i. Mū su izbraukš anas priekš vakarā lī dz vieniem naktī visā viesnī cā grabē ja mū zika un atskanē ja kliedzieni - nedē ļ as nogalē ciemos esoš ie indieš i izklaidē jā s. Krieviem - 22.00 izgaismo.
Otro reizi š o viesnī cu neapmeklē sim.
аватар id131751864
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā gadā man bija iespē ja doties uz Goa ar draugiem, pateicoties kuriem mē s redzē jā m š o brī niš ķ ī go vietu) Mē s nopirkā m ekskursiju ar TPG, draugs man ieteica ļ oti daudz un ne velti) Kopumā pē c ieraš anā s mani š okē ja panika un satricinā jumi apkā rt, bet, kad es nokļ uvu viesnī cā , vienkā rš i paņ ē mu pā rtraukumu no sirds. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā man bija iespē ja doties uz Goa ar draugiem, pateicoties kuriem mē s redzē jā m š o brī niš ķ ī go vietu) Mē s nopirkā m ekskursiju ar TPG, draugs man ieteica ļ oti daudz un ne velti) Kopumā pē c ieraš anā s mani š okē ja panika un satricinā jumi apkā rt, bet, kad es nokļ uvu viesnī cā , vienkā rš i paņ ē mu pā rtraukumu no sirds. Skaista teritorija, komforts un klusums, salī dzinot ar ielā m. Mē s paņ ē mā m istabu ar divā m istabā m. Mums patika, ka bija daudz gaiš u, ē rtu mē beļ u, vieta virtuvei un ledusskapim. Tī rī ts katru dienu. Vienī gais mī nuss ir 10 minū tes lī dz pludmalei, bet jaunieš iem tas nav š ķ ē rslis) Ē diens svaigs, garš ī gs, daudz dā rzeņ u un augļ u, brokastī s olu kultenis, pica. Tā pē c es bez š aubā m iesaku Adamo The Bellus)
аватар julia.dyomina
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es jau sen sapņ oju par atpū tu Indijā un pagā juš ajā vasarā mans sapnis beidzot kļ uva par realitā ti! Pē c draugu ieteikuma devos atpū sties uz Goa. Izvē loties viesnī cu, centos orientē ties uz salī dzinoš i lē tā m cenā m, bet diezgan kvalitatī vu servisu. … Tomēr ▾ Es jau sen sapņ oju par atpū tu Indijā un pagā juš ajā vasarā mans sapnis beidzot kļ uva par realitā ti! Pē c draugu ieteikuma devos atpū sties uz Goa. Izvē loties viesnī cu, centos orientē ties uz salī dzinoš i lē tā m cenā m, bet diezgan kvalitatī vu servisu. Ierodoties viesnī cā , uzreiz pievē rsu uzmanī bu tā s izskatam - spilgti dzeltenā krā sā nokrā sotā s sienas uzreiz piesaistī ja uzmanī bu un uzmundrinā ja! Tač u ne mazā k patī kami mani iepriecinā ja viesnī cas nodroš inā tais ē rtais numurs, kurā varē ja just mā jī go atmosfē ru draudzī gā personā la ielenkumā , kas bija gatavi man palī dzē t ar mazā ko problē mu! Atseviš ķ i es vē los atzī mē t Adamo The Bellus, 3 * viesnī cas virtuvi, kas mani pā rsteidza ar daudzveidī gā m ē dienkartē m un neticami garš ī giem ē dieniem! Arī viesnī cas atraš anā s vieta ir diezgan iepriecinoš a - nokļ ū š ana pludmalē ir vienkā rš a un ā tra! Es lieliski pavadī ju laiku un ceru atgriezties vē lreiz! Iespaidi no viesnī cas Adamo The Bellus, 3 * - vienkā rš i super! Esmu gatavs ieteikt budž eta tū ristiem, kuri meklē labu atpū tu!
аватар Nomadic
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir iekā rtota spilgti dzeltenā krā sā , kas tai pieš ķ ir saulainu un koš u izskatu. Teritorijā baseins, spa, restorā ns, skaista veģ etā cija. Telpas ir labi koptas un skaistas. Seifs bez maksas, Wi-Fi par nelielu piemaksu. Pludmale nav ļ oti tā lu, tač u no viesnī cas ir pieejami transporta pakalpojumi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir iekā rtota spilgti dzeltenā krā sā , kas tai pieš ķ ir saulainu un koš u izskatu. Teritorijā baseins, spa, restorā ns, skaista veģ etā cija. Telpas ir labi koptas un skaistas. Seifs bez maksas, Wi-Fi par nelielu piemaksu. Pludmale nav ļ oti tā lu, tač u no viesnī cas ir pieejami transporta pakalpojumi.
Номер Туалет в номере Бассейн Территория отеля
аватар sistematour
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Laba ekonomiska viesnī ca. Spilgts dizains, iegū tas izcilas fotogrā fijas - dzeltena ē ka + zaļ as palmas + zilas debesis))) Zaļ a, diezgan tī ra teritorija. Atrodas uz galvenā s ielas. Lī dz jū rai 600 m. Naudas vē rts. Jaunieš iem vai glā bjoš ā m ģ imenē m ar bē rniem. … Tomēr ▾ Laba ekonomiska viesnī ca. Spilgts dizains, iegū tas izcilas fotogrā fijas - dzeltena ē ka + zaļ as palmas + zilas debesis))) Zaļ a, diezgan tī ra teritorija. Atrodas uz galvenā s ielas. Lī dz jū rai 600 m. Naudas vē rts. Jaunieš iem vai glā bjoš ā m ģ imenē m ar bē rniem.
территория бассейн санузел кухня в некоторых номерах номер
Parādīt vairāk »


iemiesojums Kazarskay
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, vai Regent istabā ir fēns un vai tiek nodrošināti pludmales dvieļi? Vai arī tas jāņem līdzi?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Anjuna blusu tirgus
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Čaporas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Daba, Pludmales

Отель расположен рядом с пляжем Калангут. Отель был открыт в 2006 году, последняя реновация проведена в 2018 году. Отель Adamo The Bellus находится в 10 минутах ходьбы от центра города Калангут и в 20 минутах езды от города Панджим. Подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 10 минутах ходьбы от центра города Калангут и в 20 минутах езды от города Панджим. До международного аэропорта Гоа - 45 км.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Игровая комната.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 117 номеров.

Istabās

Номера отеля Adamo Bellus располагают кондиционером и потолочным вентилятором. В некоторых номерах есть балкон с видом на сад или бассейн, а также принадлежности для кофе/чая и мини-бар.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Naika Vaddo, Calangute, Bardez Goa, 403 516
Tālruņi: +91 832 227 5331
Tīmekļa vietne: Adamo The Bellus
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.