Jautājums o Deli

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
11 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
kā bez maksas atpūsties kopā ar ģimeni Indijā
IndijaDeli
Es gribu atpūsties kopā ar ģimeni Indijā bez maksas
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2015-06-159 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  20
аватар moy_contakt
Ģimene ti ar bērnu/bērniem? Nu ja tu teici, ka tikai pieaugušie, tad nešaubos, ka Indijā tādas iespējas pastāv (ņemot vērā klimatu, var gulēt pludmalē, slaukt garāmejošu govi utt.) Tas viss, protams, no kategorijas melnā humora..... var atrast lētus variantus, bet ne brīvus... Indijā biju 5x ar un bez bērniem, un teikšu, ka bez naudas ar bērniem galīgi nav ko darīt. Jārēķinās vismaz ar iespējamām veselības problēmām (ja esi orientēts uz lētu atvaļinājumu).
аватар ollennka
Es vēlos atpūsties no savas ģimenes Franču Polinēzijas salās. Par brīvu.
аватар teamen
jūs varat atpūsties ekonomiski, bet nasharu - nav variantu.
аватар xeops
Tā atrodas tuvu no Uzbekistānas līdz Indijai, kas nozīmē, ka transporta jautājums ir atrisināts. Līdzi jāņem telts, un nakšņošanas jautājums ir atrisināts. Indijā ir daudz augļu, kurus var novākt. Bet pats galvenais – neaizmirstiet cepuri, lai tajā iekasētu naudu gaļai. Ar augļiem vien jūs ilgi neizturēsit. :-)
аватар sent2008
Ja Turpravdā tiks izsludināts konkurss foršiem jautājumiem, šis autors būs topā.
аватар kolyan_cat
Gribu pamēģināt austeres par brīvu, kravā ar melnajiem ikriem. Kas var ieteikt, būšu ļoti pateicīgs bez maksas.
аватар sent2008
kolyan_cat, man ir bezmaksas padoms - izmēģiniet sarkanos kaviārus, kas pildīti ar melnu.
аватар ihtiyor82
tu mani nesaprati ... es domāju vīzu un biļeti .... lai atpūšas paņemšu naudu līdzi par to nav runa .. Indijā esmu bijis pāris reizes , bet tikai vienu ... gribu braukt ar ģimeni ... .vismaz biļete un vīza būtu bez maksas ... paldies
аватар ihtiyor82
Es domāju biļeti un vīzu, tu pārprati...es arī pāris reizes biju Indijā, bet vienu...gribu ģimeni...atvaļinājumam, naudu ņemšu līdzi, protams.. . vienkārši biļetes un vīzas maksās daudz ... .Pats atradīšu viesnīcu ģimenei, nav žēl)))) paldies
аватар sent2008
Ja lidmašīnas biļetes maksātu tīri simboliski, daudzi lidotu uz nedēļas nogali, kur vien sirds kāro.
аватар sent2008
Vīza uz Indiju
Lai pieteiktos un saņemtu vīzu uz Indiju Uzbekistānas pilsoņiem, būs nepieciešami šādi dokumenti:
• 2 krāsainas fotogrāfijas, kuru izmērs ir 3 x 4 cm.
• Pase ar derīgu OVIR vīzu ar oficiālu zīmogu reģistrācijā
• Pareizi aizpildīta pieteikuma veidlapa, ko sertificējusi tūrisma firma
• Sievietēm vecumā no 16 līdz 40 gadiem ir jāiesniedz abu vecāku notariāli apstiprināta atļauja ceļot uz Indiju.
• Nepilngadīgajiem bērniem, kas ceļo atvaļinājumā kopā ar vecākiem, ir jābūt ierakstītiem viena no vecākiem OVIR pasē un vīzā.
Vīzas noformēšanas laiks: no 1 darba dienas
Konsulārās nodevas lielums ir no 40 USD (maksā vēstniecībā).
Vīza bērniem tiek apmaksāta pilnībā: no 40 USD
Indijas vēstniecība Uzbekistānā
Adrese: Taškenta, Kara Bulak iela 15
Tālrunis: (+998 71) 140 09 83, 140 09 97
аватар moy_contakt
Kaut kā ļoti pārsteidza šī rindkopa “Sievietēm vecumā no 16 līdz 40 gadiem, lai ceļotu uz Indiju ir jāiesniedz notariāli apliecināta abu vecāku atļauja” mani ļoti pārsteidza.....varbūt tas ir vajadzīgs Kazahstānas iedzīvotājiem...bet mēs (ukraiņi) ) neviens tādas prasības nav izteicis .... Iedod foto, naudu, pieteikuma anketu un vīzu uz pusgadu.... !!! Nu biļetes, lai sanāk lētāk, vajag paspēt iepriekš
аватар teamen
moy_contakt, ai, uz pusgadu vairs nedod. Tagad tikai vienu reizi (elektroniski) uz mēnesi.
аватар moy_contakt
piedod, piedod ... bija ērti ... tikko braucām 2014. gada novembrī un 2015. gada aprīlī ar tādu vīzu .... dzirdēju par elektroniskajām, bet mūsējās bija derīgas, tāpēc neprecizēju kas un kā un par cik.Vienīgais,kad aprīlī viņi jau atgriezās mājās(lidostā pie muitas kontroles GOA) ilgi mūs turēja..indietis ilgi bakstīja ar pirkstu dēlam un kratīja viņa galvu.Mēs joprojām nesapratām, kas par jautājumu.
аватар rotaar
Sievietēm pēc 40, iespējams, jau ir vajadzīga vīra un bērnu atļauja.
аватар sent2008
Es arī biju pārsteigts par vecāku atļauju 40 gadu vecumā, bet informācija ir no Indijas konsulāta Uzbekistānā mājas lapas.
аватар onr19
Es lasīju un lasīju forumu, pārlasīju jautājumu desmit reizes, bet joprojām nevarēju saprast, par ko tas ir ?! Par Indiju es varu runāt un runāt stundām ilgi, bet šis jautājums mani ļoti pārsteidza... Ērtai atpūtai ģimenē, un īpaši ar maziem bērniem, ir vajadzīga nauda. Ja Indija tiek uzskatīta par salīdzinoši lētu valsti atpūtai, tas nenozīmē, ka nekādas izmaksas nav vajadzīgas.Bet vai jūs neesat hipiji, dabūsiet kādus autobusus, garāmbraucošās mašīnas utt. caur ne pārāk pārtikušajām Turcijas, Pakistānas vai Afganistānas robežām. Un, ja jūs neplānojat dzīvot guļammaisos pludmalē un ēst kokosriekstus un banānus, kas iegūti no kokiem.
аватар Lev2182
Kā saka - labs jautājums. Ļoti labs jautājums.
аватар Piligrim44
Kā bez maksas atpūsties Indijā? Elementāri! Strādājiet apzinīgi Tēvzemes labā un arodbiedrība atzīmēs jūsu centienus ar brīvbiļeti uz Indiju! Bet par vīzām būs jāmaksā pašam!
аватар LolaLale
Nebrīnieties, Uzbekistānā daudzus gadus bija nepieciešama vecāku atļauja, lai izsniegtu vīzu ceļošanai uz ārzemēm. Šī izceļošanas vīza no valsts bija derīga tikai divus gadus. Vajadzēja arī priekšnieka apstiprinājumu darbā, viņa parakstu un zīmogu uz pieteikuma veidlapas ar lūgumu doties prom, un, ja sieviete bija bezdarbniece, tad dzīvesvietas mahallas komitejas priekšsēdētāja zīmogu un parakstu. Paldies Dievam, mums tagad ir jauns prezidents, jauna valsts vadība, daudzi stulbi ierobežojumi ir atcelti. Tagad cilvēki saņem pasi uz 10 gadiem un nav jābrauc ik pēc diviem gadiem uz OVIR, lai saņemtu atļauju ceļot uz ārzemēm. Kas attiecas uz vecāku atļauju sievietēm, kas jaunākas par 40 gadiem, es nezinu, kā tagad ir. Ceru, ka arī šī prasība tiks atcelta.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Deli
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl