Nepatika

Rakstīts: 18 marta 2015
Ceļošanas laiks: 11 — 12 janvārī 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 3.0
Viesnī ca PLUTO INN tika izvē lē ta, ņ emot vē rā tā s cenas un kvalitā tes attiecī bu un tā s relatī vo tuvumu lidostai — aptuveni 30 minū š u brauciena attā lumā ar automaš ī nu (izņ emot satiksmes sastrē gumus).
Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 18.00, ar automaš ī nu izbraucā m no Agras pulksten 10:00. Nokā rtots nekavē joties, bez kavē š anā s. Istaba ir normā la izmē ra, bet kaut kā ļ oti drū ma. Skats no loga uz starpsienu viesnī cas otrajā pusē (otrajā pusē - attiecī gi pirmajā ). Istabas “izceltā vieta” ir logs no vannas istabas (duš as) uz istabu ar ķ ī nieš u aizkaru (spī dī gu ceļ otā ju “miesī gajiem priekiem” - tas arī viss). Runā jot par vannas istabu. Es nevienā viesnī cā (pat PSRS) neesmu redzē jis tā du “frotē ” sē nī ti uz aizkara, kas atdala “atkritumu” sadaļ u no pā rē jā s vannas istabas. Otrs “izcē lums” bija “perforators”, kas sā ka darboties aiz sienas, kad bijā m jau izpakojuš i koferus. Ir pulksten 19:30. Uz reģ istratū ru izsauktais š veicars š o problē mu novē rsa 10 minū tē s. BET. Pē c 10 minū tē m š is nelietis atkal sā ka ā murē t un urbt, lai gan jau cauri mū su numuram. Zvaniet uz reģ istratū ru. Reģ istratū ra. Draudi izsaukt ceļ ojumu aģ entu. “Vai, nevajag zvanī t aģ entam! ! ! Perforators ir izslē gts. Tiesa, nemierī gais celtnieks-darbaholiķ is nē -nē turpinā ja klusi klabinā t ar ā muru un kaut ko skrā pē t (spļ aujoš ais grā fa Monte Kristo tē ls, gatavojot bē gš anu).
Viss bū tu iespē jams un nekas, ja ceļ ojumu aģ entū ra Monk and Monkeys Deli nepā rdotu Zelta trī sstū ra tū ri, kurā iekļ auta š ī viesnī ca, kā stabilu Indijas 4 *. Es to novē rtē ju ar 2*.

Starp citu, kam tas interesē , istabā s nav seifa.
Par brokastī m š ajā viesnī cā varu teikt tikai vienu — sliktas.
Veiksmi visiem un izbaudiet brī vdienas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар