Ashok Country 4*– Atsauksmes

IndijaDeli
1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīcas arhitektūra ir unikāla tradicionālā un modernā sintēze. Etniskie interjeri mums atgādina eksotisku un karalisko dzīves stilu, kas aprīkots ar jaunākajām mūsdienu iekārtām viesu ērtībām.Vairāk →
аватар lybavshka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Diezgan normā la viesnī ca. Protams, nav grezns, bet vairā k vai mazā k relaksē još ā m brī vdienā m ir piemē rots. Tī ra, situā cija, lai arī ne pē dē jā č ī kstē š ana, bet ne noplukuš a. Personā ls ir prā tī gs. … Tomēr ▾ Diezgan normā la viesnī ca. Protams, nav grezns, bet vairā k vai mazā k relaksē još ā m brī vdienā m ir piemē rots. Tī ra, situā cija, lai arī ne pē dē jā č ī kstē š ana, bet ne noplukuš a. Personā ls ir prā tī gs.
Baseins nav slavē jams.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Akshardems
Novērtējums 9.3
Indija, Deli
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija
Minarets Kutubs Minārs
Novērtējums 8.5
Indija, Deli
Arhitektūra, Reliģija
Agrasen Ki Baoli Well
Novērtējums 7.0
Indija, Deli
Daba

Архитектура гостиницы - уникальный синтез традиционного и современного. Этнические интерьеры напоминают нам об экзотическом и королевском стиле проживания, оборудованного крайними современными средствами обслуживания для удобства гостей.

Atrašanās vieta всего в 4 км от международного аэропорта Indira Gandhi и 16 км от городского шопинг и коммерческого центра Connaught Place. Отель входит в юрисдикцию курорта, расположенного в исторической столице Индии.
Viesnīcā

прачечная и химчистка, парковка, бассейн, ресторан, конференц-зал и бизнес-центр, круглосуточное обслуживание номеров, медицинские услуги, фитнесс - центр, сауна/спа.

Tīmekļa vietne: Ashok Country
FAQ