Krishna Palace Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 5.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
6.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
4.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hospetas pilsētā Indijas Karnatakas štatā. Viesnīca ir lieliski piemērota tūrisma braucieniem.Vairāk →
аватар Vagant
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s palikā m viesnī cā vienu nakti divu dienu ekskursijā uz Hampi. Iepriekš dzī vojot 4 * Colvā , no viesnī cas gaidī jā m daudz vairā k. Aiz pompozas zā les ar stikla liftiem, š ikiem dī vā niem, ar pulē tu granī tu vai marmoru rotā tu ieeju, ar zelta burtiem divā s valodā s rakstī ts viesnī cas nosaukums, atradā s parasta istabiņ a ar saplī suš ā m notekas visos trī s punktos un netī rs restorā ns. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā vienu nakti divu dienu ekskursijā uz Hampi. Iepriekš dzī vojot 4 * Colvā , no viesnī cas gaidī jā m daudz vairā k.
Aiz pompozas zā les ar stikla liftiem, š ikiem dī vā niem, ar pulē tu granī tu vai marmoru rotā tu ieeju, ar zelta burtiem divā s valodā s rakstī ts viesnī cas nosaukums, atradā s parasta istabiņ a ar saplī suš ā m notekas visos trī s punktos un netī rs restorā ns.
Pirmkā rt, virtuve, jo viesnī cā mū s paē dinā ja trī s reizes: pusdienas, vakariņ as un brokastis. Restorā ns ir par lielumu (10 reizes) sliktā ks par tiem 4 * viesnī cu restorā niem, kuros apmetā mies Colvā un Vagatorā . Pirmkā rt, pusdienā s es savā š ķ ī vī saskā ros ar gariem melniem matiem, kas bija diezgan nepatī kami manā mutē . Demonstrē jusi viesmī lim, saņ ē mu jaunu porciju, bet nogaidī jusi, kamē r izcepsies. Godī gi sakot, tā bija pirmā reize manā mū ž ā viesnī cu restorā nos! Pieredze nav patī kama. Tad bufetes sortiments: nož ē lojams. Ē dienu maz, izvē les praktiski nav (uz 5*). Pē c stundu pasē dē š anas restorā nā nesagaidī jā m, kad ē dieni tiks atjauninā ti (ē dienu pievienoš ana š ķ ī vjiem). Un restorā na apkalpoš ana bija tā da drū ma (vai varbū t tas ir mati? ). Vā rdu sakot, ē st š ī s viesnī cas restorā nā neieteikš u un pē c paš a vē lē š anā s tajā neatgriezī š os.
Istaba izrā dī jā s parasta viduvē ja. Nav mazs, bet arī ne liels. Standarta. Bet duš a istabā atkal bija apmulsusi. Tas vienkā rš i nedarbojā s krā jumā . Pavisam. Par laimi, duš as grī da bija apdomī gi "nolaista" attiecī bā pret vannas istabas grī du. Bet peldē ties lī dz potī tē m netī rā ziepjū denī nebija nekā ds prieks. Iztē lojos matus mutē un š ī s telpas un duš as uzkopš anas kvalitā ti, kā arī tos spilgtos tē lus, kas no garā mbraucoš as maš ī nas loga iekrita acī s mazgā jamies upē s. Bija pilnī ga apkā rtnes sajū ta!
No rī ta, pirms saullē kta, tū ristu bari sā ka laicī gi pamest viesnī cu, lai redzē tu saullē ktu. Domā jā m, ka varbū t tā das noslepkavotas istabas piedā vā tikai “rusiko tū risti”, kas Hampi ekskursijā ielaiduš ies uz vienu nakti. Bet, no otras puses, pienā cī ga viesnī ca to nekad nedarī s. Tā pē c es š o viesnī cu klasificē š u kā NAV pieklā jī gu un personī gi centī š os tajā nepalikt. Lai gan citas viesnī cas Hampi neesmu redzē jis. Un es nezinu, kas tur notiek. Iespē jams, salī dzinot ar viņ iem, viesnī ca Krishna patieš ā m ir pils, kā norā da tā s nosaukums.
Холл отеля. Холл отеля. Холл отеля. Дешевая кабина после легкого душа. Унитаз после сива воды.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Kupains
Novērtējums 0.0
Indija, Bellārs
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Virupaksha templis
Indija, Bellārs
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в городе Хоспет индийского штата Карнатака. Отель прекрасно подойдёт для туристических поездок.

Atrašanās vieta 55 км от аэропорта Беллари.
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • veļas mazgāšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 72 номера и сьюта.

Istabās

Кондиционер, кабельное телевидение, LCD TV, телефон, мини-холодильник, ванна.

Adrese Station Road, Hospet, Bellary District, Karnataka, India, 583 201
Tālruņi: Tel: +91 8394 294 300, Fax: +91 8394 294 231
Tīmekļa vietne: Krishna Palace Hotel
FAQ