Alexander Hotel Bethlehem 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 4.710
5.7 Numurs
7.3 apkalpošana
6.0 Tīrība
5.0 Uzturs
2.3 Infrastruktūra
Alexander Hotel Bethlehem atrodas Betlēmes centrā. Viesnīca atrodas pastaigas attālumā no Piedzimšanas laukuma un Kristus Piedzimšanas baznīcas. Viesnīcas tiešā tuvumā atrodas daudzi veikali, muzeji un labierīcības.Vairāk →
аватар kurort33
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s apmeklē jā m š o viesnī cu ekskursiju grupas ietvaros. Apstā kļ i bija vairā k vai mazā k, visnepatī kamā kais iespaids man palika no ē damistabas, bez smakas, vakarā negā ju gulē t nevienu dienu. Gatavots nav garš ī gs, nav barojoš s, izvē le ir ļ oti maza. … Tomēr ▾ Mē s apmeklē jā m š o viesnī cu ekskursiju grupas ietvaros. Apstā kļ i bija vairā k vai mazā k, visnepatī kamā kais iespaids man palika no ē damistabas, bez smakas, vakarā negā ju gulē t nevienu dienu. Gatavots nav garš ī gs, nav barojoš s, izvē le ir ļ oti maza. Piemē ram, viesmī lī gs viesnī cas ī paš nieks jautā : spageti no rī ta? Ikviens atbild jā , ar prieku, rezultā ts: kaut kā di nesaprotami ledus makaroni, kuros tiek iemesti kā postu salā ti, kopš vakardienas pussaē sti un bojā ti. . . Jogurts - atš ķ aidī ts ar krā na ū deni lī dz nedaudz tonē ta rozā duļ ķ aina š ķ idruma stā voklim. . . Sula neierobež otā daudzumā - pulveris, kas atš ķ aidī ts ar krā na ū deni ar nesaprotamu garš u un smarž u (nu, piemē ram, UPI), aka utt.
Istaba netiek iztī rī ta, ja neatstā jiet atslē gas reģ istratū rā , un tī rī š ana - viņ i izmeta tukš u pudeli, atkritumus tvertnē un nomainī ja dvieļ us - viņ i to nepamanī ja. . .
Pē dē jā dienā Krivoy Rog meitenē m no istabas tika nozagta nauda, ​ ​ summu un apstā kļ us nezinu.. .
аватар vikandsol
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nav iespē jams iedomā ties, ka jū s pats izvē lē sities š o viesnī cu ceļ ojumam uz Izraē lu, tā pē c jū s varat nokļ ū t tikai grupas ekskursijas ietvaros. Ja jums ir iespē ja izvē lē ties ceļ ojumu uz Izraē lu, neapstā joties Palestī nas viesnī cā , izvē lieties pat tad, ja š ā da ekskursija ir dā rgā ka. … Tomēr ▾ Nav iespē jams iedomā ties, ka jū s pats izvē lē sities š o viesnī cu ceļ ojumam uz Izraē lu, tā pē c jū s varat nokļ ū t tikai grupas ekskursijas ietvaros. Ja jums ir iespē ja izvē lē ties ceļ ojumu uz Izraē lu, neapstā joties Palestī nas viesnī cā , izvē lieties pat tad, ja š ā da ekskursija ir dā rgā ka.
Tū roperatora News travel bezatbildī ba ļ ā va viņ iem apgalvot, ka Aleksandra viesnī cā ir 4 zvaigznes. Tas tā nav. Ir absurdi runā t par jebkā dā m zvaigž ņ u viesnī cā m Palestī nā . Tā pē c, dodoties ekskursijā ar pieturā m š ajā viesnī cā , esiet gatavi nā kamajam.
Betlē mes teritoriju ieskauj betona siena. To nevar saukt citā di kā par rezervā ciju. Ir vairā ki kontrolpunkti. Izraē lieš iem nav atļ auts iebraukt. Gidiem tiek izsniegta speciā la caurlaide, bet noteikta komandantstunda. Ja ieradī sities kā daļ a no grupas ar ekskursijas autobusu, jū su dokumenti netiks pā rbaudī ti. Kontrolpunkts var bū t slē gts, piemē ram, brī vdienā s, bet vadī tā js labi orientē jas un pā rzina citus kontrolpunktus. Kaut kur, bet tevi atlaidī s.
Viesnī ca atrodas Betlē mes galvenajā ielā , bet pietiekami tā lu lī dz Kristus Piedzimš anas baznī cai. Protams, var staigā t, bet labā k iet grupā . Palestī nieš i neapgrū tinā s ar tī rī bu, tā pē c bū vniecī bas un sadzī ves atkritumi ir klā t ik uz soļ a. Uz nacionā lo savdabī bu var attiecinā t arī aktī vu autosignā lu lietoš anu un spē ju skaļ i apmainī ties ar informā ciju. Vispā r, ja nebaidā s no kliedzieniem un netī rumiem, droš i var doties uz Palestī nu.
Viesnī ca patieš ā m pieder ģ imenei, un to pā rvalda ī paš nieki. Viesnī cas ē kai ir 6 stā vi. Bet ieejot no ielas uzreiz nokļ ū sti 2. stā va foajē . Ir zā le, reģ istratū ra un ē damistaba. Sazinā ties ar personā lu var tikai angļ u valodā , protams, ja nerunā arā bu valodā . Istabu skaits treš ajā un ceturtajā stā vā ir vecs. Tā pē c telpu fotogrā fijas neatbilst realitā tei. Uz grī das ir paklā js, vannas istabā duš as kabī ne sastā v no paliktņ a un aizkara. Skaitlis izskatā s nomā coš s.
Istabas piektajā un sestajā stā vā ir jaunas. Uz grī das ir flī zes, normā las duš as un pat jaunas segas. Segas pā rvalkus vispā r neizmanto, bet nez kā pē c 3. un 4. stā vā segas kā vilcienā , bet jaunā s telpas labas.
Ja jums ir svarī gs klusums, tad, izejot no lifta, jā izvē las telpa ar logiem uz pagalmu un kreisajā pusē (š is spā rns ir ī sā ks). Viesnī cā ir nesaprotama sistē ma, kas izstaro skaļ as monotonas skaņ as, kas atbaida cilvē kus, kas mē ģ ina gulē t. Un tas atrodas lifta labajā pusē pē dē jā sestajā stā vā .
Gaisa kondicionē š anas sistē ma viesnī cā ir centrā lā , tā pē c jū s neredzē siet parastos gaisa kondicionierus. Telpā ieejas durvju priekš ā griestos iebū vē ts rež ģ is, pie sienas ir vadī bas pults. Pietiekami ē rti. Jū s varat neatkarī gi iestatī t temperatū ru vai izslē gt gaisa kondicionieri. Vannas istabā s ir problē mas ar ā ķ iem un plauktiem, tā pē c, ja nolemjat kaut ko mazgā t, nav kur to izž ā vē t. Viesnī cā nav balkonu. Tač u siltā klimata dē ļ mazā s lietas pietiekami ā tri izž ū st, ja tā s piekar uz skapja vai naktsskapī š a roktura.
Televizori ir labi. Tā kā lielā kā daļ a tū ristu viesnī cā ir no Polijas, tad ir poļ u kanā li un pā ris krievu. Ledusskapju nav.
Visus viesnī cas mī nusus dzē š tā s ī paš nieka pā rmē rī gā uzmanī ba. Nezinu, kur viņ am pacietī ba, bet viņ am izdevā s sadraudzē ties ar katru tū ristu no mū su grupas (49 cilvē ki). Tā pē c atvadoties bija apskā vieni un labi vā rdi. Ja kaut ko vē lies, tad noteikti saņ emsi. Karstu ū deni, tē ju, kafiju, aukstu ū deni, sulu var iegū t jebkurā diennakts laikā neierobež otā daudzumā . Fē ns tikai reģ istratū rā . Brokastis un vakariņ as ir normā las. Gandrī z visi brokastī s gatavoja sviestmaizes un ē da tā s pusdienā s. Protams, nevajadzē tu sagaidī t kvalitatī vu desu, bet izsalcis jū s nepametī sit. Augļ i un baklava pē c rē ķ ina tiek nē sā ti un nolikti uz galda jū su priekš ā . Bet, ja jū s vē laties piedevas, viņ i jums dos.
Brokastī s nav piena produktu, piemē ram, putras vai pā rslas ar pienu. Ir karafe ar pienu, ko pievienot kafijai, un pē c mū su pieprasī juma viņ i sā ka dot divu veidu jogurtu. Tie pasniedz vā rī tas olas, pū kainu olu kulteni, desas vai desu š ķ ē les, siera kausē š anu, vairā ku veidu salā tus, brī niš ķ ī gu ievā rī jumu, aukstos gaļ as izstrā dā jumus. Vakariņ ā s - vairā ki silti ē dieni (zivis, gaļ a ar kartupeļ iem, vermicelli ar gaļ u), salā ti, zupa (piemē ram, buljons un dā rzeņ i).
Dzī voš anai Palestī nā ir savas priekš rocī bas, tā ir salī dzinoš i lē ta. Jū s neredzē siet cenu zī mes visos veikalos. Parasti, pat pē rkot kaut ko pā rtikas preč u veikalā , ir jā jautā pā rdevē jam cena. Interesanti pavē rot, kā viņ i izdomā cenu, skatoties uz tevi. Daž kā rt, piemē ram, suvenī ru veikalos ir cenu zī mes, bet visā m precē m tiek dota 50% atlaide. Tas ir norā dī ts uz zī mes aiz letes. Viņ i ņ em dolā rus un š ekeļ us, bet priekš roka tiek dota dolā ram. Visā s tū ristu vietā s Izraē lā viņ i vē las saņ emt no jums dolā ru. Tajā paš ā laikā jū s varat apmainī t dolā ru pret š ekeli pē c kursa (2012. gada oktobra beigā s) 3.75, bet, pieņ emot lē mumu maksā t š ekeļ os, jums tiks aprē ķ inā ta cena pē c kursa 1 dolā rs - 4 š ekeļ i. Tā pē c, plā nojot ceļ ojumu, uzkrā jiet nelielus rē ķ inus.
аватар Mimila
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Viesnī cas foto … Tomēr ▾ Viesnī cas foto
Вид из окна Улица возле отеля
аватар Mimila
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mū sdienī ga viesnī ca netā lu no Betlē mes centra. 20 minū š u gā jiena attā lumā atrodas Kristus Piedzimš anas baznī ca. Netā lu no viesnī cas atrodas suvenī ru veikali. Ja ej pa kreisi, tad burtiski pē c 100m ir neliels veikaliņ š "Luna. … Tomēr ▾ Mū sdienī ga viesnī ca netā lu no Betlē mes centra. 20 minū š u gā jiena attā lumā atrodas Kristus Piedzimš anas baznī ca. Netā lu no viesnī cas atrodas suvenī ru veikali. Ja ej pa kreisi, tad burtiski pē c 100m ir neliels veikaliņ š "Luna...", ar ļ oti labā m sudraba cenā m. (Tajā tiek pā rdotas sudraba lietas pē c svara. )
Istabas tī ras, viss kā rtī bā . Ir gaisa kondicionieris un TV. Nē - ledusskapis un fē ns. Dvieļ i dod 1 gab. vienai personai.
Brokastis pieticī gas. Vakariņ as ir ļ oti bagā tī gas. Ar zupu, 3 veidu gaļ u, zivju ē dieniem un daudziem salā tiem. Viss ir ļ oti garš ī gs. Ceptu izstrā dā jumu nebija vispā r. Arī vakariņ ā s nebija tē jas kafijas. Radā s iespaids, ka niecī gas brokastis ir ne tik daudz ietaupī jums, cik mentalitā š u atš ķ irī ba.
Parasti ģ imenes viesnī ca, ti. Tas pieder vienai ģ imenei, un viņ i tur strā dā . Tā pē c bija skaidrs, ka viņ i patieš ā m cenš as panā kt, lai viesnī ca patī k viesiem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Kristus dzimšanas bazilika
Novērtējums 7.0
Izraēla, Betlēme
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Dāvanu veikals The Three Arches
Novērtējums 7.0
Izraēla, Betlēme
Reliģija, iepirkšanās
Katrīnas baznīca
Novērtējums 7.0
Izraēla, Betlēme
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Alexander Hotel Bethlehem расположен в центре Вифлеема. Отель находится в нескольких минутах ходьбы от площади Рождества и церкви Рождества Христового. Есть много магазинов, музеев и объектов в непосредственной близости от отеля.

Viesnīcā
  • restorāns
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 42 номера: двухместных 24, Suites 6, трехместных 12.

Istabās

Фен, сообственная ванная/душ, туалет, ТВ спутниковое (более 20 каналов), беспроводной интернет.

Tālruņi: Telephone: 00972-2-2770780
Fax: 00972-2-2770782
Tīmekļa vietne: Alexander Hotel Bethlehem
FAQ