Jautājums o Telaviva

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
76 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Vai humusu var izvest no Izraēlas rokas bagāžā?
Vai humusu var izvest no Izraēlas rokas bagāžā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2019-10-114 gadā atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар Pachok
Nē.
аватар Elenka08
Bagāžā
аватар Alex_classic
Nav aizliegts pārvadāt humusu, tahini un citus līdzīgus produktus.
BET!!! Pastāv risks pārbaudīt humusa iepakojuma atbilstību tam, kas uz tā norādīts. Tie. iepakojumu var atvērt. Tāpēc, ja priekš sevis, tad visticamāk problēmu nebūs. Bet, ja par dāvanu, tad divas iespējas:
* iesaiņojiet bagāžā, lai plastmasas iepakojums nesaburzās (tādos gadījumos pērku nevis apaļu iepakojumu, bet ovālu - tur plastmasa ir ļoti cieta).
* pirkt beznodokļu zonā (izvēle mazāka, cenas daudz augstākas)
аватар Pachok
Cik bieži humusu nēsājat rokas bagāžā? Vai drošības noteikumi Izraēlas lidostās ir lojālāki nekā jebkur citur? Es vienmēr domāju, ka ir otrādi.
аватар Elenka08
Tieši otrādi. Un ne tikai Izraēlas lidostās, bet vispār viņu aviosabiedrībās
аватар Alex_classic
Pačokam:
1. Nē, reti. Gandrīz vienmēr lidoju ar bagāžu. Kad pārvadāju rokas bagāžā, nekādu problēmu nebija. Kaut vai izvilkts no somas un rūpīgi pārbaudīts.
2. Jā, lojālāka. Jo ir, piemēram, šķidrumu atpazīšanas līdzekļi. Lidmašīnā atļauto ūdens/sulas/kafijas/tējas daudzumu neierobežo nekas cits kā tikai pasažiera vēlme un spējas. Reiz lidoju uz Pēterburgu caur Prāgu un Berlīni (nedēļa rudens Eiropā...). Tāpēc papildus ūdenim uz klāja paņēmu termosu ar tēju. Un nekādu jautājumu no Izraēlas Drošības padomes. Bet, pārbaudot Berlīnes lidostā, piedāvāja atstāt termosu (šķidrumu nebija kur ieliet). Man palika žēl un es dzēru kafiju - par laimi, tās bija ļoti maz ...
аватар Alex_classic
priekš Elenka08:
"Un ne tikai Izraēlas lidostās, bet vispār viņu aviokompānijās" - es vispār nesapratu ... Ne par "vispār, ne par viņu aviokompānijām" :(
Par ko tu runā?
аватар Elenka08
Alex_classic, es, piemēram, runāju par El al
аватар Pachok
Lūk, ko El Al raksta savā vietnē:
https://www.elal.com/en/PassengersInfo/Baggage/Pages/Liquids.aspx
Stāsts par termosu ir tālāk :)
аватар Alex_classic
priekš Elenka08
Kāda nozīme ir aviokompānijai, kas pārvadā pasažierus? Piemaksa par priekšmetu pārvadāšanu rokas bagāžā no tā NAV atkarīga.
аватар Alex_classic
Pačokam:
Tam, ko El Al raksta savā tīmekļa vietnē, nav nozīmes. Varbūt teksta autors ir idiots (Izraēlā tas ir bieža parādība, jo "izraēlietis" un "ebrejs" ir divas ļoti lielas atšķirības). Vai varbūt idiots šobrīd ir atbildīgs par pasažieru informēšanu (noteikumi mainījās pirms 5 gadiem un viņš/viņa nepūlējās veikt korekcijas). Vai varbūt ir kāds cits iemesls... Kāpēc minēt, ja ir skaidrs, ka ir uzrakstītas muļķības?
Kādā ziņā ir "Stāsts par termosu - tālāk :)"?
аватар Pachok
Piemaksa par priekšmetu pārvadāšanu rokas bagāžā ir atkarīga no aviokompānijas.
Ir starptautiski noteikumi, kurus aviosabiedrības pieņem.
Muļķības rakstītas par termosu un neierobežotu daudzumu šķidruma rokas bagāžā. Aviokompānijas mājaslapā - oficiālā informācija.
Nepūlieties atbildēt, es neturpināšu piedalīties bezjēdzīgā strīdā.
аватар Alex_classic
Visiem, izņemot Pachok:
Rokas bagāžas limits ir atkarīgs no aviokompānijas (izmēra, svara utt.). Bet saturu nosaka izlidošanas lidostas drošības dienests. Tas viss ir atkarīgs no tā spējas identificēt potenciāli bīstamus priekšmetus un vielas.
Ben Guriona lidostas drošības dienestā (tāpat kā citās Izraēlas lidostās) ir moderns aprīkojums, kas ļauj analizēt bīstamo vielu klātbūtni šķidrumos utt.
Tāpēc gan es, gan miljoniem pasažieru, kas izlido no Izraēlas (gan Izraēlas pilsoņi, gan valsts viesi) rokas bagāžā mierīgi nēsājam jebkura tilpuma ūdens pudeles (nevis glāzes!). Likumsakarīgi, ka ne vairāk par to, ko ierobežo rokas bagāžas izmērs (18 litru pudele, protams, neizpaliks).
аватар Elenka08
Alex_classic, vai es tev kaut ko teicu par pasažieru pārvadāšanu?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Telaviva
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl