Renaissance Tel Aviv Hotel 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.610
№2 viesnīcas reitingā Telaviva
9.3 Numurs
9.8 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.5 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tieši Telavivas pludmalē, pastaigas attālumā no pilsētas iepirkšanās, biznesa un izklaides rajoniem. No numura paveras skats uz jūru, molu vai Jaffas pilsētu. Viesnīca ir piemērota jebkura veida atpūtai.Vairāk →
аватар Alex_classic
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Telavivā ir daudz viesnī cu. Lielā kā daļ a atrodas netā lu no jū ras. Tomē r tikai daž as viesnī cas NAV pā ri ceļ am no pludmales. Viena no tā m ir Renesanses viesnī ca. To uzskata par 5*. Izraē las piecu zvaigž ņ u viesnī cai Renaissance izskatā s diezgan pieklā jī gi. … Tomēr ▾ Telavivā ir daudz viesnī cu. Lielā kā daļ a atrodas netā lu no jū ras. Tomē r tikai daž as viesnī cas NAV pā ri ceļ am no pludmales. Viena no tā m ir Renesanses viesnī ca. To uzskata par 5*. Izraē las piecu zvaigž ņ u viesnī cai Renaissance izskatā s diezgan pieklā jī gi. Ī paš i no iekš puses – nesenas renovā cijas rezultā ts.
Vestibils ir ļ oti stilī gs. Restorā ns ir liels un tajā paš ā laikā diezgan mā jī gs. Lielisks SPA komplekss (iekš telpu baseins, sauna un dž akuzi). Viesnī cai Renaissance ir tieš a piekļ uve pludmalei (lielā kā daļ a viesnī cu atrodas pā ri ceļ am).
Ar apkalpoš anu viesnī cā Renaissance problē mu nav - personā ls ļ oti draudzī gs, lū gumi un vē lmes tiek izpildī tas ā tri. Ir svarī gi, lai viesnī cā bū tu krieviski runā još s personā ls.

Viesnī cas numuri atš ķ iras gan kvalitā tes, gan izmē ra ziņ ā . Man bija standarts 5. stā vā (to sauc par komforta istabu). Logi vē rsti uz dienvidiem. Un tas nozī mē , ka nekas netraucē ja izbaudī t skaisto skatu uz krastmalu un jū ru!
Protams, jo lielā ks skaitlis, jo labā k. Un istabas apdare ir kvalitatī vā ka, un no balkona var redzē t vairā k Telavivas un jū ras (ja paveiksies, logi bū s vē rsti arī uz dienvidiem). Pats par to pā rliecinā jos - reģ istratū rā satiku tū risti no Maskavas, kura dzī voja labā kā istabā (par depozī tu uzzinā ju reģ istratū rā un palī dzē ju tulkot no krievu valodas ebreju valodā un otrā di). Viņ š mani uzaicinā ja pie sevis, un es nepalaidu garā m iespē ju nofotografē t brī niš ķ ī go skatu no viņ a istabas, ko sauc par izpildvaras istabu. Skats bija burvī gs…

Ē diens ir izcils. Man bija tikai brokastis - pusdienoju restorā nos Vecajā ostā , kas ir sasniedzama kā jā m. Daudzas izvē les iespē jas, viss garš ī gs un svaigs. Apmeklē ju arī atpū tas telpu 16. stā vā - to pavadī ja tas pats mans draugs. Visas dienas garumā ir pieejamas bezmaksas uzkodas un dzē rieni. Bet tas ir paredzē ts tikai viesiem no "executive" klases numuriem.

Man patika mans numurs. Viss bija jauns, viss darbojā s pareizi.
Bet ledusskapi (precī zā k, mazo mini bā ru) nevarē ja izmantot personiskā m vajadzī bā m - tajā bija cieš i sapakotas burkas. Ja š ī s burkas tiks izņ emtas no kamerā m, tad vē lā k, kad telpa tiks atbrī vota, bū s jā maksā . Š is "triks" ir kļ uvis ļ oti populā rs dā rgā s viesnī cā s, tā pē c jā uzmanā s, lai nevajadzī gi neaiztiktu minibā ra saturu. Tas ir ī paš i svarī gi tiem tū ristiem, kuri ceļ o ar maziem bē rniem - viņ i var kaut ko paķ ert tā pat vien, un tad viņ u vecā kiem bū s jā tiek galā ar izrakstī š anos ...
Š ai viesnī cai nav daudz iespē ju. Viena no labā kajā m ir Herods Telavivas viesnī ca, kurā apmetā s mans kolē ģ is no Classic Travel Sanktpē terburgas biroja.

Iesaku š o viesnī cu tiem, kas pieraduš i pie labā m viesnī cā m un ir gatavi maksā t par kvalitā ti. Ja papildu maksa par "executive" klases numuru iekļ aujas budž etā , tad rezervē jiet š o numuru! Dā rgā k, bet labā k + badā nepaliksi : )

Un tā lā k.
Reģ istrē joties jautā jiet logiem, kas vē rsti uz dienvidiem – tad skats uz jū ru bū s pilnī gs, nevis daļ ē js, kā gadī jumā , ja logi ir vē rsti uz ziemeļ iem (uz Crowne Plaza).
аватар ZhuzhaKogut
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā atrodas izdevī gā vietā un atbilst visā m mū su prasī bā m komforta ziņ ā . Dzī vojā m mā jī gā un gaiš ā divvietī gā istabā . … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā atrodas izdevī gā vietā un atbilst visā m mū su prasī bā m komforta ziņ ā . Dzī vojā m mā jī gā un gaiš ā divvietī gā istabā . Mū su ceļ ojums ietvē ra trī s ē dienreizes dienā . Turklā t ieguvā m iespē ju sportot sporta zā lē , kā arī peldē ties iekš telpu baseinā . WiFi noķ erts pat istabā . Serviss ir neuzkrī toš s. Tī rī š ana notika tikai mū su prombū tnes laikā , un lietas pē c tā s palika savā s vietā s.
аватар vzlyottour
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izcilas kvalitā tes 5* viesnī ca pilsē tas centrā un paš ā pludmalē . Viesnī cai ir tieš a piekļ uve plaš ai pludmalei (publiskā pludmale – saulessargi, sauļ oš anā s krē sli un matrač i – par maksu, viesnī cas dvieļ i – bez maksas). … Tomēr ▾ Izcilas kvalitā tes 5* viesnī ca pilsē tas centrā un paš ā pludmalē . Viesnī cai ir tieš a piekļ uve plaš ai pludmalei (publiskā pludmale – saulessargi, sauļ oš anā s krē sli un matrač i – par maksu, viesnī cas dvieļ i – bez maksas). No viesnī cas halles un no restorā na paveras tieš s panorā mas skats uz jū ru, daļ a restorā na atrodas uz terases un arī ir tieš s skats uz jū ru. Numuri ir ļ oti ē rti un mā jī gi. Ir vairā ki telpu veidi, tostarp vairā kas istabas. No visiem numuriem paveras skats uz jū ru, un visiem ir balkons. Fitnesa centrs un SPA-salons (sauna, turku pirts un dž akuzi) visā s telpā s bez maksas, tikai procedū ras ir maksas.
Ē diens izcils - daudzveidī gs, garš ī gs, ir kulinā rijas gardumi.
Š ī viesnī ca rada vē lmi atpū sties!
лобби отеля лобби отеля вид из отеля на набережную и на пляж ресторан с панорамнім видом ресторан конференц-зал СПА-центр - крытый бассейн и джакузи
аватар tatagud
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patika viesnī ca. Istaba tī ra, ē rta. Brī niš ķ ī gs skats no balkona uz veco Jafu. Viļ ņ u troksnis un jū ras brī ze katru dienu! Personā ls brī niš ķ ī gs, ī paš i gribu pieminē t istabeni Irinu, ļ oti glī ta un smalka! ! !. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca. Istaba tī ra, ē rta. Brī niš ķ ī gs skats no balkona uz veco Jafu. Viļ ņ u troksnis un jū ras brī ze katru dienu! Personā ls brī niš ķ ī gs, ī paš i gribu pieminē t istabeni Irinu, ļ oti glī ta un smalka! ! !
аватар Julia1919
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es vē los atstā t savu atsauksmi, lai palī dzē tu nā kamajiem, kas vē las atpū sties š ajā viesnī cā . Iesā kumam š ī s ir nevis 5 zvaigznes, bet 4. Iekā rtojoties viss izdevā s, izņ emot durvju atslē gu (magnē tiskā karte), kas nestrā dā ja, t. … Tomēr ▾ Es vē los atstā t savu atsauksmi, lai palī dzē tu nā kamajiem, kas vē las atpū sties š ajā viesnī cā . Iesā kumam š ī s ir nevis 5 zvaigznes, bet 4. Iekā rtojoties viss izdevā s, izņ emot durvju atslē gu (magnē tiskā karte), kas nestrā dā ja, t. i. ar somā m 2 naktī (tik daudz bija apmetne) nā cā s skraidī ties pa stā viem. Š os notikumus paspilgtinā ja kompliments no viesnī cas ū dens un saldumu kastes veidā ! (ū dens bija ļ oti noderī gs). Otra nianse, kas radā s, bija seifs. Ja neesi paņ ē mis lī dzi kredī tkarti, tad tev nav arī seifa, jo. to aizver tikai jū su kredī tkarte! Durvju atslē ga, arī manis pieminē tā karte mē dz atmagnetizē ties, tā pē c neglabā jiet to telefona tuvumā , neiet uz reģ istratū ru mainī t. Kas attiecas uz pā rtiku, tad bū tī bā viss bija augļ i, salā ti, bulciņ as, un olu kultenis (biju tikai brokastis), svaigs tikai apelsī ns, auzu pā rslas, jogurts, musli, vispā r var izvē lē ties.
Viesnī ca tieš ā m atrodas pludmalē , bet pludmale tomē r ir paš valdī bas, par lietussargu un guļ amkrē slu bija jā maksā kā di 4.5 dolā ri dienā ! Baseins ir segts un mazs, neē rts. Par ko tad cena ir par 300 dolā riem dā rgā ka nekā lī dzī gā m viesnī cā m ar ā ra baseiniem ! ! ! Kopumā iespaids par viesnī cu nav slikts, bet ne ideā ls kā gribē tos!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vecā Jaffa pilsēta
Novērtējums 10.0
Izraēla, Telaviva
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
apustuļa Pētera baznīca
Novērtējums 10.0
Izraēla, Telaviva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Park Mini Israel
Novērtējums 9.0
Izraēla, Telaviva
Izklaide

Отель расположен прямо на пляже в Тель-Авиве, в нескольких минутах ходьбы от торгового, делового и развлекательного районов города. Из его окон открывается вид на море, причал или город Яффу. Отель подойдёт для любого вида отдыха.

Atrašanās vieta 30 минут езды от аэропорта Бен-Гурион.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер, магазины на территории, места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 342 номера.

Istabās

Кондиционер, сейф, ванна/душ, фен, кабельное/спутниковое телевидение, радио, телефон, бесплатный Wi-Fi.

Adrese 121 Hayarkon street, Tel Aviv, 63453, Israel
Tālruņi: Phone: +972-3-521-5555, Fax: +972-3-521-5588
Tīmekļa vietne: Renaissance Tel Aviv Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.