brown seaside 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 5.410
№8 viesnīcas reitingā Telaviva
5.5 Numurs
6.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
5.5 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas divu minūšu gājiena attālumā no Telavivas pludmales un jahtu piestātnes. Viesnīca atrodas dažu soļu attālumā no Ben Guriona mājas muzeja un 5 minūšu pastaigas attālumā no modernās Dizengoff ielas, kur atrodas veikali, kafejnīcas un restorāni.Vairāk →
аватар nik.i.olga_86
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
… Tomēr ▾
центральный вход дорога вдоль моря и  отелей отель маленький номер без балкона море через дорогу от отеля бар в холле
аватар Katya_Classic
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Olympia atrodas vienā no Telavivas centrā lajā m ielā m Hayarkon, iepretim pieczvaigž ņ u viesnī cai Herods un Vidusjū rai. No ā rpuses viesnī ca izskatā s pē c vienkā rš as pilsē tas ē kas (tā pat kā lielā kā daļ a Telavivas viesnī cu). … Tomēr ▾ Olympia atrodas vienā no Telavivas centrā lajā m ielā m Hayarkon, iepretim pieczvaigž ņ u viesnī cai Herods un Vidusjū rai. No ā rpuses viesnī ca izskatā s pē c vienkā rš as pilsē tas ē kas (tā pat kā lielā kā daļ a Telavivas viesnī cu). Olimpija tiek uzskatī ta par vienu no populā rā kajā m 3* viesnī cā m. Numuriņ i pieticī gi, kā jau visas viesnī cas izskatā , bet tī ri, kā rtī gi! Viesnī ca ir piemē rota nepretencioziem tū ristiem, kuriem rū p pati klā tbū tne Svē tajā zemē un kuri nepievē rš uzmanī bu sī kumiem.

Svarī gi saprast, ka š ī ir pilsē tas viesnī ca (Pludmales viesnī cu Telavivā pē c definī cijas nav) un tā ir paredzē ta ekonomiskai dzī voš anai Izraē las dzī vespriecī gā kā s pilsē tas tū risma zonas centrā !
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es devos uz š o viesnī cu pagā juš ajā gadā . Man patika viss, attiecī bā uz "cena-kvalitā te-viesnī cas atraš anā s vieta" viss atbilst. Personā ls ir draudzī gs. Pē c atgrieš anā s mā jā s es to ieteicu visiem saviem draugiem, kuri tur brauca vai domā ja par to. … Tomēr ▾ Es devos uz š o viesnī cu pagā juš ajā gadā . Man patika viss, attiecī bā uz "cena-kvalitā te-viesnī cas atraš anā s vieta" viss atbilst. Personā ls ir draudzī gs. Pē c atgrieš anā s mā jā s es to ieteicu visiem saviem draugiem, kuri tur brauca vai domā ja par to. . . un š ogad viņ a pati atkal devā s uz turieni, bez vilcinā š anā s. . . Viņ a bija nepatī kami pā rsteigta. Š ogad tī rī ja daudz sliktā k, personā ls bija rupjš , bet tas viss tomē r bū tu pacieš ams, ja ne viens liels BET....Es dodu priekš roku aktī vai atpū tai. . . izgā ja no istabas 7:00, atgriezā s, knapi vilka kā jas, vē lu vakarā un nekavē joties devā s gulē t, lai iegū tu spē ku. . . Tā tad. . . Pē c pulksten 21.00 neatlaidī gie telefona zvani uz istabu sā kā s ar kaitinoš iem tuvī bas piedā vā jumiem. . . Tajā paš ā laikā ir bezjē dzī gi atteikt vai neatbildē t uz zvaniem. . . zvanī ja ik pē c 20-30 minū tē m atkal un atkal. . . lī dz tu nokā p lejā un sā c strī dē ties ar š veicaru. . . tajā paš ā laikā viņ i sā k pā rmest, ka mani draugi man zvana, bet viņ iem ar to nav nekā da sakara. . . bet pē c lamā š anas zvani apstā jā s. . . Rezultā ts - kamē r bū tī ba un matē rija, sapnis paceļ as kā ar roku, noskaņ ojums nav ī paš i labs. . . Negulē ja. . . Un tā trī s naktis pē c kā rtas. Shē ma ir š ā da: zvani - zvē rests no š veicaras - klusums. . . Lī dz ceturtajā rī tā viņ a vienkā rš i izvilka vadu no telefona rozetes. . . Vai es vē lē tos atgriezties š ajā viesnī cā vē lreiz? Es neesmu pā rliecinā ts. . . Vai es ieteikš u draugiem? Es neesmu pā rliecinā ts... .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s nedē ļ u bijā m Izraē lā ekskursiju programmā , palikā m viesnī cā Olympia...Kā di 4 * ir ! ! ! Spriediet paš i: nav ne ledusskapja, ne matu ž ā vē tā ja. Nav arī č ī bu, ziepju, š ampū nu un duš as cepurī š u, netiek piedā vā ts arī dzeramais ū dens. … Tomēr ▾ Mē s nedē ļ u bijā m Izraē lā ekskursiju programmā , palikā m viesnī cā Olympia...Kā di 4 * ir ! ! ! Spriediet paš i: nav ne ledusskapja, ne matu ž ā vē tā ja. Nav arī č ī bu, ziepju, š ampū nu un duš as cepurī š u, netiek piedā vā ts arī dzeramais ū dens. No 3 lampā m dega tikai viena, un tā bija ļ oti blā va. Santehnika ir ļ oti veca, visa saplaisā jusi un saplaisā jusi. Situā cija nav tik pieticī ga, vienkā rš i nož ē lojama. Televizors atradā s istabā , bet rā dī ja tikai vienu vietē jo kanā lu krievu valodā . Durvis istabā s ar tā du rū koņ u atsitā s pret aizbī dņ iem, ka vairā kas reizes naktī pamodā mies, atslē gkarte tika atmagnetizē ta. Tač u mums pat paveicā s, salī dzinot ar pā rē jiem, jo ​ ​ augš ē jais stā vs, nebrī dinot iedzī votā jus, saindē jā s ar blaktī m. Mū su kaimiņ i krievi nevarē ja palikt istabā s, jo smirdē ja ķ imikā lijas. No plusiem redzu tikai to, ka veļ a tomē r tika mainī ta un dvieļ i katru dienu, bet š im, protams, vajadzē tu bū t. Tā pē c, ja iespē jams, ir vē rts piemaksā t un palikt labā k. Š ī viesnī ca sabojā visu iespaidu par lielisko ekskursiju programmu, ko saņ ē mā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s apmetā mies viesnī cā ekskursijas programmas ietvaros. Pirmo negatī vo iespaidu atstā j viesnī cas ā rdurvis, kas ir slē gtas domofonam, kas nozī mē , ka mū s tur negaidī ja. Istabas mazas, logi neveras, bet vē jš no tā m stiprs. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies viesnī cā ekskursijas programmas ietvaros. Pirmo negatī vo iespaidu atstā j viesnī cas ā rdurvis, kas ir slē gtas domofonam, kas nozī mē , ka mū s tur negaidī ja. Istabas mazas, logi neveras, bet vē jš no tā m stiprs. Smaka istabā ir briesmī ga, acī mredzot tieš ā m saindē ta ar blaktī m. Skats no dzī vojamā s ē kas loga. Vannas istabā ir tikai ziepes un duš as ž eleja (vai š ampū ns? ). Fē na nav, ledusskapja. . Vakariņ ā s krievu pavā re pati salika ē dienu uz rī vē m, kā padomju ē dnī cā . Tē ja un kafija vakariņ ā s nav paredzē ts, kad viņ i sā ka pieprasī t, jo. istabā s arī nav tē jas galdiņ a, viņ a atbildē ja, ka lamā s. Mē s joprojā m lū dzā m tē ju, bet nogulsnes palika! Reģ istratū rā saprot krieviski. Istabiņ ā s iereģ istrē jas skaidri 14.00, pie mums sieviete tika spī dzinā ta lī dz noteiktajam laikam, lai gan numuriņ i bija brī vi. Esmu pieticī gu viesnī cu un greznu ekskursiju programmu piekritē js, bet tas ir tikai BRIESMĪ GS SAPNIS! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ļ oti pieticī ga viesnī ciņ a ar kā diem 60 numuriņ iem, ar krieviski runā još u reģ istratū ru un š ķ iet, ka orientē ta uz krieviem (citas balsis brokastī s nedzirdē ju). Bez balkoniem visos stā vos, izņ emot pē dē jo logu, tie atrodas augstu - "palodze" galvas lī menī . … Tomēr ▾ Ļ oti pieticī ga viesnī ciņ a ar kā diem 60 numuriņ iem, ar krieviski runā još u reģ istratū ru un š ķ iet, ka orientē ta uz krieviem (citas balsis brokastī s nedzirdē ju). Bez balkoniem visos stā vos, izņ emot pē dē jo logu, tie atrodas augstu - "palodze" galvas lī menī . Istabas atstā ja daudz ko vē lē ties. Pē c likteņ a gribas ceļ ojuma laikā apskatī jā m 4 istabiņ as (iebraucē ji bija 2 un nā cā s 2 reizes mainī t istabu, lai gan principā sanā ca mainī t ī lenu pret ziepē m). Pirmajā istabā ar uzrakstu "nesmē ķ ē tā ju istaba" mū s sagaidī ja cigareš u sadedzinā ti gultas pā rklā ji uz gultā m. Apgaismojums slikts - tikai ar svecī tes palī dzī bu pie gultā m un galda, lū kas bija ar apdeguš ā m ž alū zijā m. Krē sli, protams, jau ir nolietoti. kondicionieris strā dā ja tikai uz siltumu un nekā di nereaģ ē ja uz mū su manipulā cijā m ar temperatū ras sensoru. Kondicioniera dē ļ mainī ja istabu, otrā pagriež ot, saprata, ka temperatū ra tiek iestatī ta centralizē ti pie ieejas, un nav svarī gi, ko tu tur savā istabā grozi - gribi 20 grā dus vai 15. Ceru, ka vasarā temperatū ra ir iestatī ta uz vē su, pretē jā gadī jumā - jū s varat noš aut sevi. Bet vispretī gā kais, kas mani pā rsteidza, bija tas, ka visā s č etrā s istabā s vannasistabas apakš ā atradā m MATU! Tas nozī mē , ka vai nu apkopē ja netī ra vannu pē c iepriekš ē jiem ciemiņ iem, bet vienkā rš i aizvelk aizkaru vannas istabā , vai arī kanalizā cija nestrā dā labi un, ja kā ds mazgā kaut kur augš ā , tad lej ū deni vannā lejā . Jebkurā gadī jumā - antisanitā ri apstā kļ i. Arī tualetes sē deklis pirmajā s divā s istabā s (augš ē jais stā vs) mani pā rsteidza - tas bija gludi pelē ks. Otrajā (jau mainī tajā ) nummurā mē ģ inā ju visā di noslaucī t ar salvetē m, bet netī rumi acī mredzot ieē dā s sē dekļ a materiā lā un pat izmazgā jot krā su jau nemaina. Jebkurā gadī jumā , pat ja tas ir tī rs, ī paš nieks varē tu mainī t tik mē ms izskata priekš metu. Otrajā reģ istrē š anā s reizē mē s saņ ē mā m istabas 2. stā vā . Bija nedaudz labā k ar tualetē m, jaunā kiem sē dekļ iem. Administrators mums uzreiz nomainī ja istabu, atceroties, ka izlietnē kanalizā cija tur nedarbojas. Istabā , kuru viņ š mums iemainī ja, bija pat ledusskapis (bet aiz ledusskapja bija durvis uz blakus istabu, durvju klā tbū tnes dē ļ bija paaugstinā ta dzirdamī ba ar kaimiņ iem), bet vannas istabā durvis neaizcirtā s. (salū za slē dzene) un gaitenī izdega spuldzī te. Un protams mati vannasistabā atkal bija klā t (varbū t lī dz sezonai apkopē ja tiks atlaista un tev veiksies ar š o viesnī cu, bet mums bija tā )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар VIK999
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par viesnī cu nav sū dzī bu, mazas un istabiņ as mazas, ir numuriņ i, kur no krē sla var skatī ties ā rā pa logu, bet tī ri un ē rti. Viesnī cai ir izteiktas trī s zvaigznes, pē c vī zu atcelš anas nolē mā m to paaugstinā t lī dz 4, komercija. … Tomēr ▾ Par viesnī cu nav sū dzī bu, mazas un istabiņ as mazas, ir numuriņ i, kur no krē sla var skatī ties ā rā pa logu, bet tī ri un ē rti. Viesnī cai ir izteiktas trī s zvaigznes, pē c vī zu atcelš anas nolē mā m to paaugstinā t lī dz 4, komercija. Bet tie, kas nolems tajā palikt, nenož ē los. Vieta ir vienkā rš i grezna, virtuve derē s ikvienam. Es bū š u Telavivā , es tajā apstā š os, viņ i nemeklē labu, labu.
олимпия за ними
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī s viesnī cas atsauksmju mē rķ is. Viesnī ca Olympia Telavivā . Es biju ļ oti noraizē jies par trim zvaigznē m, un velti. Par to mazo naudu, kas tika samaksā ta par viesnī cu, viss ir lieliski. Viesnī ca maza, tī ra, kondicionieris strā dā lieliski, fē na istabā nav, bet reģ istratū rā ir, televizori ar trim galvenajiem krievu kanā liem. … Tomēr ▾ Š ī s viesnī cas atsauksmju mē rķ is. Viesnī ca Olympia Telavivā . Es biju ļ oti noraizē jies par trim zvaigznē m, un velti. Par to mazo naudu, kas tika samaksā ta par viesnī cu, viss ir lieliski. Viesnī ca maza, tī ra, kondicionieris strā dā lieliski, fē na istabā nav, bet reģ istratū rā ir, televizori ar trim galvenajiem krievu kanā liem. Viesnī cā ir labas (koš era) brokastis, t. i. , gaļ u tur neredzē si. Trī s veidu biezpiens, skā bs krē jums, dā rzeņ i, baklaž ā ni, tunč a salā ti, olas, magoņ u tī teņ i, tē ja, kafija, piens. Brokastī m vairā k nekā pietiekami. Un pats galvenais, viss ir ļ oti svaigs un garš ī gs. Viesnī ca atrodas brī niš ķ ī gā vietā , 5 min no jū ras, pludmales tur ir sapnis, liela, tī ra, smiltis kā milti. 5 minū tes otrā virzienā , un esi centrā - valū tas maiņ as punkti, veikali (pā rtikas), suvenī ru veikali. Š eit ir lupatu iepirkš anā s centri, piemē ram, mū su "Mega", tas ir tā lā k, pa Dezingoff ielu, ja ar kā jā m, tad manē jais ir 40. Nu par paš u Izraē lu neizplatī š os, š ī ir vieta, kur droš i vien vajadzē tu apmeklē t reizi mū ž ā . Jā , starp citu, nav valodas barjeras, sajū ta, ka visa bijusī Padomju Savienī ba pā rcē lā s uz Izraē lu. Visi runī gi, smaidī gi, gatavi visu izstā stī t un palī dzē t. Viss ļ oti patika, valsts, ekskursija (bija 5 ekskursijas), naktsmī tnes, cilvē ki. Ar 90% iespē ju es atgriezī š os vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Beidzot mans sapnis piepildī jā s. Es biju Izraē lā . Viss kā gaidī ts. Tad, tā kā š eit lija lietus un temperatū ra nepacē lā s virs + 7, Izraē lā bija + 27. Vai jū tat atš ķ irī bu? Bija tik jauki ienirt vasarā paš ā rudens vidū . … Tomēr ▾ Beidzot mans sapnis piepildī jā s. Es biju Izraē lā . Viss kā gaidī ts. Tad, tā kā š eit lija lietus un temperatū ra nepacē lā s virs + 7, Izraē lā bija + 27. Vai jū tat atš ķ irī bu? Bija tik jauki ienirt vasarā paš ā rudens vidū . Ierodoties Izraē lā , sapratu, kā pē c cilvē ki tik ļ oti sū dzas par droš ī bas pā rbaudē m Izraē las lidostā . Bet te es varu iebilst, ziniet, iespē jams, ja nebū tu tā das attieksmes pret savu droš ī bu, tad valsts, iespē jams, arī nepastā vē tu. Izejot pā rbaudes, mū s sagaidī ja un aizveda uz viesnī cu Telavivā . Viesnī ca saucā s "Olympia". Viesnī ca laba, tī ra, personā ls draudzī gs un daļ ē ji runā krieviski, un ja nē , tad angliski. Telaviva ir mini metropole, bet mini, jo Izraē lā viss ir mini. Visa valsts ir miniatū ra, daž kā rt atgā dinot Vailda izskata stiklu. Un cilvē ki Izraē lā ir tik silti kā viņ u valsts, vienmē r gatavi palī dzē t, un, ja tu apmaldī sies, tad viegli vari vē rsties pie jebkura garā mgā jē ja, viņ i tev palī dzē s un pat nogā dā s pie tevis. Un nevis zagt, kā tas notiek citā s dienvidu valstī s, bet vienkā rš i palī dzē t. . No š ī s viesnī cas mū s nemitī gi veda daž ā dā s ekskursijā s. Pirmā un neaizmirstamā kā , protams, ir Jeruzaleme. Š ī pilsē ta pā rsteidz ar savu krā š ņ umu. Droš i vien tikai tur var sadzī vot 3 lielā kā s reliģ ijas. Pā rstā vji, kurus Jeruzalemē var atrast ik uz soļ a. Betlē me ir cita lieta. Tas nepieder Izraē lai, iespē jams, tā pē c tas izskatā s savā dā k. Bet katram kristietim tur ir jā iet. Nā kamā ekskursija bija uz Haifu, Acre, Cē zareju. Atkal prā tā nā k pasakas. Š is ceļ ojums man atgā dinā ja Simbada piedzī vojumus aizjū ras zemē s, viss ir tikpat krā sains un dzī vs un skaists. Treš ā ekskursija bija uz valsts ziemeļ iem uz Galileju. Arī lieliska ekskursija. Bijā m kristī bu vietā , iemē rcā mies un jutā mies labā k. Pē c 4 nakts uzturē š anā s Telavivā mū s pā rveda uz Heylat. Š ī ir kū rortpilsē ta paš os Izraē las dienvidos. Eilatas piekrasti apskalo Sarkanā jū ra. Sarkano jū ru sauc par sarkano neparasto rifu dē ļ . Un jū ras faunas cienī tā ji var nirt un apbrī not eksotisko zivju pā rpilnī bu. Pē c Eilatas mū s pā rcē la uz Nā ves jū ru. Nu es pat nezinu, kā raksturot š o dabas fenomenu. Bet fenomens noteikti nav reā ls. Un cik relaksē još i. Pē c ikgadē jā m sacensī bā m par nerealizē jamo š ī s ir visefektī vā kā s zā les. Iesaku visiem. Un pats galvenais, kā pē c es rakstu, lai visiem ieteiktu uzņ ē mumu, caur kuru mē s rezervē jā m savu brī niš ķ ī go ceļ ojumu. Uzņ ē mums "Rubin tū risms" ir labā kais palī gs atvaļ inā juma izvē lē . Puiš i ir ī sti profesionā ļ i. Viņ i zina savu biznesu. Viss, sā kot no tikš anā s auto lī dz ekskursijā m, ir brī niš ķ ī gs, interesants un, galvenais, nav dā rgs. Tā pē c visi, kas vē las gū t maksimā lu labumu no tā , sazinieties ar Rubin Tourism. Un liels paldies puiš i! Iesaku visiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s iesakā m doties uz Nā ves jū ru un Jeruzalemi. Telavivā nav ko redzē t. Ko teikt par viesnī cu. 1. Istaba ir maza un Ļ OTI netī ra. 2. gultas veļ a nav vā rī ta, bet vienkā rš i izmazgā ta un smird 3. vannas istaba ir iztī rī ta slikti 4. … Tomēr ▾ Mē s iesakā m doties uz Nā ves jū ru un Jeruzalemi. Telavivā nav ko redzē t.
Ko teikt par viesnī cu.
1. Istaba ir maza un Ļ OTI netī ra.
2. gultas veļ a nav vā rī ta, bet vienkā rš i izmazgā ta un smird
3. vannas istaba ir iztī rī ta slikti
4. Gludinā mais dē lis atrodas aiz 2 durvī m autostā vvietā . Kamē r neatradī si, negribē sies gludinā t.
5. nav kur ž ā vē t lietas un jā ž ā vē uz loga un krē sliem
6. vannasistabā nekas neizž ū st, bet smird
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums yakim
braucam pirmo reizi uz ārzemēm, lūdzu iesakiet ko ņemt līdzi, kur paēst
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vecā Jaffa pilsēta
Novērtējums 10.0
Izraēla, Telaviva
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
apustuļa Pētera baznīca
Novērtējums 10.0
Izraēla, Telaviva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Park Mini Israel
Novērtējums 9.0
Izraēla, Telaviva
Izklaide

Отель расположен в двух минутах ходьбы от пляжа и пристани для яхт в Тель-Авиве. Отель находится в нескольких шагах от дома-музея Бен-Гуриона и в 5 минутах ходьбы от модной улицы Дизенгоф, где расположены магазины, кафе и рестораны.

Atrašanās vieta 45 км от международного аэропорта города Тель-Авив.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа.

  • restorāns
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
Telpu apraksts

Всего в отеле 64 номера.

Istabās

Телевизор, письменный стол, мини-бар (в некоторых номерах), кондиционер.

Adrese 164 Hayarkon Street Tel Aviv
Tālruņi: +972 3 5242184
Tīmekļa vietne: brown seaside
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.