Metropolitan 4*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.310
№4 viesnīcas reitingā Telaviva
7.7 Numurs
7.7 apkalpošana
7.7 Tīrība
8.0 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca Metropolitan atrodas Telavivas centrā, tikai dažu minūšu gājiena attālumā no pilsētas galvenajiem apskates objektiem un viena kvartāla attālumā no Vidusjūras piekrastes un smilšainajām pludmalēm. Viesnīca atrodas 10 minūšu pastaigas attālumā no veikaliem un Dizengoff centra. Karmela, pilsētas lielākais brīvdabas tirgus, atrodas 10 minūšu pastaigas attālumā. Viesnīca ir sadalīta 2 ēkās ar atsevišķām ieejām - Metropolitan un Metropolitan Suites. Viesnīca ir piemērota biznesa braucieniem un pludmales brīvdienām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izraē la! mē s tevi mī lam. Liels paldies par sirsnī go uzņ emš anu tiem, kuri nevarē ja aizlidot uz Antā liju 2014. gada 22. jū lijā , kad Turkish Airlines pā rtrauca lidojumus uz š o valsti, un tad mē s tikā m ievietoti Metropolitan Hotel. … Tomēr ▾ Izraē la! mē s tevi mī lam. Liels paldies par sirsnī go uzņ emš anu tiem, kuri nevarē ja aizlidot uz Antā liju 2014. gada 22. jū lijā , kad Turkish Airlines pā rtrauca lidojumus uz š o valsti, un tad mē s tikā m ievietoti Metropolitan Hotel. brī niš ķ ī gs personā ls, tī ras telpas, pā rsteidzoš a Eiropas virtuve, labi paveikts visaugstā kajā lī menī . Es novē lu jums labklā jī bu un mieru, es patieš ā m vē los vē lreiz atgriezties jū su viesnī cā . uz redzē š anos
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Katya_Classic
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas promenā des centrā un tū ristu rajona centrā , klusā Trumpeldor ielā . Telavivas pilsē tas pludmale atrodas otrpus rosī gam ceļ am, un tā aizņ em tikai 8-10 minū tes, lai aizietu no Metropolitan! Ieejot viesnī cā , jū s nonā kat ļ oti stilī gā vestibilā . … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas promenā des centrā un tū ristu rajona centrā , klusā Trumpeldor ielā . Telavivas pilsē tas pludmale atrodas otrpus rosī gam ceļ am, un tā aizņ em tikai 8-10 minū tes, lai aizietu no Metropolitan!
Ieejot viesnī cā , jū s nonā kat ļ oti stilī gā vestibilā . Standarta numuri ir vienkā rš i, bet tī ri un sakopti. Ir superior numuri ar modernā ku remontu, bet tie ir dā rgā ki! Nav balkonu, tā pat kā lielā kajā daļ ā.3-4 * Telavivas viesnī cu, Metropolitan. Skats no istabā m ir vai nu uz jū ru, vai uz Telavivas mā jā m - gan jau uzceltā m, gan vē l topoš ā m (Telavivai ir nedaudz vairā k par 100 gadiem un ir kur attī stī bai).
Pastaigas attā lumā no viesnī cas atrodas Operas tornis, kura pirmajos stā vos atrodas vairā ki veikali un bistro. Torņ a priekš ā ir skaista strū klaka.
Viesnī cas atraš anā s vieta un salī dzinoš i zemā cena savā kategorijā padara Metropolitan par vienu no populā rā kajā m 4 * Telavivas viesnī cā m.
Ресторан Сейф в номере Мини-бар в номере Ванная комната Вид из номера Стандартный номер Вид из номера
аватар vzlyottour
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mū sdienī ga kvalitatī va un stilī ga viesnī ca ar augstu apkalpoš anas lī meni. Tas atrodas pilsē tas centrā un tajā paš ā laikā ļ oti tuvu pludmalei (gā jiens 200 metri - maksimums 5 minū tes). Wi-Fi ir bezmaksas visur viesnī cā - vestibilā un numuros. … Tomēr ▾ Mū sdienī ga kvalitatī va un stilī ga viesnī ca ar augstu apkalpoš anas lī meni. Tas atrodas pilsē tas centrā un tajā paš ā laikā ļ oti tuvu pludmalei (gā jiens 200 metri - maksimums 5 minū tes).
Wi-Fi ir bezmaksas visur viesnī cā - vestibilā un numuros. Fitnesa centrs un sauna bez maksas.
Uz jumta ir ā ra baseins un sauļ oš anā s zona (atvē rta no 1. aprī ļ a lī dz 1. oktobrim).
Var teikt, ka viesnī cai ir 2 bloki - 2 ieejas, jo viesnī ca atrodas tajā paš ā ē kā . Viens bloks (16 stā vi) ir galvenais, tajā ir numuri (ir vairā kas numuru kategorijas) un otrais (5 stā vi) - dzī vokļ i - Executive Suites (viena vai divas tē rauda ē kas ar virtuvi).
Visos numuros ir bezmaksas seifs, tē jas komplekts un bezmaksas bezvadu internets.
Ē diens labs, kvalitatī vs, garš ī gs.
Холл основного здания - очень стильный номер Standard Rooms номер Standard Rooms номер Standard Rooms Superior Room Superior Room Superior suites Superior suites
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tā lu no labā kā s viesnī cas Izraē lā . Skats pa logu bū vlaukumā , vannas istabā skraida tarakā ni, "tī rie" dvieļ i smarž o pē c ne vienmē r mazgā tiem! Jū s varat piekā rt zī mi "Netraucē t" un uzklupt negaidī tam viesim: darbinieki, ja nepiecieš ams, ieiet jū su istabā , neskatoties uz zī mi. … Tomēr ▾ Tā lu no labā kā s viesnī cas Izraē lā . Skats pa logu bū vlaukumā , vannas istabā skraida tarakā ni, "tī rie" dvieļ i smarž o pē c ne vienmē r mazgā tiem! Jū s varat piekā rt zī mi "Netraucē t" un uzklupt negaidī tam viesim: darbinieki, ja nepiecieš ams, ieiet jū su istabā , neskatoties uz zī mi. Mini bā rs - divas pudeles ū dens un divi maisi riekstu, kurus viņ i neuzpilda. Lai tajā paš ā dienā saņ emtu tī ras drē bes no ķ ī miskā s tī rī š anas, jums ir jā maksā dubultā likme. Kad izmaksas sasniedz aptuveni 2000 tū kstoš us dolā ru (samaksa par istabu + pakalpojumi), reģ istratū rā var jautā t, vai esat maksā tspē jī gs. Brokastis te vienmuļ as, izvē le slikta, katra diena gandrī z vienā da. Viņ i nenes ē dienu no restorā na uz istabu, tikai no bā ra (un ē dienkarte ir tur: augļ i, salā ti, olas, visuresoš s tuncis un saldē jums). Veicot lielu pasū tī jumu, viņ i var teikt, ka jums ir pā rā k daudz pā rtikas, tostarp par viņ u paš u naudu viņ i vē l ir jā pā rliecina. Vienī gais pluss ir jū ras tuvums. Un tad jū lijā medū zu ir par daudz, tā pē c jā peld uzmanī gi. Starp citu, mē s paņ ē mā m labā ko numuru viesnī cā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Telavivā viesnī cas ir ļ oti dā rgas, dā rgā ka ir tikai Nā ves jū ra. Tā pē c apskates tū rei nā cā s aprobež oties ar pieticī gu viesnī cu. No mī nusiem pamanī ju tikai vienu - balkonu trū kumu. Un tā tad viss normā li - netā lu no jū ras, samē rā trokš ņ ains, labi paē dis. … Tomēr ▾ Telavivā viesnī cas ir ļ oti dā rgas, dā rgā ka ir tikai Nā ves jū ra. Tā pē c apskates tū rei nā cā s aprobež oties ar pieticī gu viesnī cu. No mī nusiem pamanī ju tikai vienu - balkonu trū kumu. Un tā tad viss normā li - netā lu no jū ras, samē rā trokš ņ ains, labi paē dis. Viņ š ir savas naudas vē rts!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Anastassion
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru bijā m Izraē lā no 1. lī dz 14. augustam. Viesnī ca ir pienā cī ga, pamatojoties uz cenu / kvalitā ti. Ļ oti jauks baseins 2. stā vā , starp citu, tur gandrī z neviena nebija) Istaba ir maza, bet tajā ir labs bezmaksas wifi. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru bijā m Izraē lā no 1. lī dz 14. augustam.
Viesnī ca ir pienā cī ga, pamatojoties uz cenu / kvalitā ti. Ļ oti jauks baseins 2. stā vā , starp citu, tur gandrī z neviena nebija)
Istaba ir maza, bet tajā ir labs bezmaksas wifi. Pa TV no krievu kanā liem tikai 1 un IlTV krieviem. Numuram nebija balkona. Bet vannas istaba pievī la - tā ir ļ oti padomju laika, un ir skaidrs, ka remonts bija augš ā . Tualetē nolaidā s slikti, ū dens no duš as tecē ja vā ji. Bet mē s tikai nakš ņ ojā m viesnī cā , tā pē c ī paš u uzmanī bu nepievē rsā m. Skaņ as izolā cija telpā s ir laba.
Brokastis ļ oti labas - salā ti, biezpiens, olu kultenis, konditorejas izstrā dā jumi, pā rslas, musli, arbū zi, dateles.
Vakariņ as nav problē ma. Var teikt, ka viesnī ca atrodas netā lu no Telavivas skaistā kā s krastmalas - Gordon Embankment (tuvumā tā das viesnī cas kā Carlton, Sheraton un Isrotel). Vakaros ir pā rsteidzoš s apgaismojums, brī niš ķ ī gas kafejnī cas un restorā ni ar skatu uz jū ru. Runā jot par cenā m - vidē ji vakariņ as maksā ja 250 š ekeļ us diviem (porcijas ir ļ oti lielas - ī paš i restorā nā krastmalā ar nosaukumu Londona). Viesnī cā vakariņ as dā rgas - 180 nis no purna.
Netā lu no viesnī cas atrodas slavenais arā bu tirgus (briesmī gas š ausmas - Č erkizona atpū š as). Ir arī daudz ielu, kur var staigā t. Bardaš ova ielā atradā s milzī gs iepirkš anā s centrs ar veikalu pā rpilnī bu (piemē ram, Zara, Next utt. )
No turienes mē s devā mies ekskursijā s uz Jafu, dimantu birž u, Jeruzalemi un Betlē mi, Nā careti un Galileju, Haifu.
Apmeklē jā m arī Nā ves jū ru, bet š is ir atseviš ķ s apskats (par viesnī cu pie Nā ves jū ras).
Ja ir jautā jumi, rakstiet.
Un neaizmirstiet - Izraē lā nekā dā gadī jumā nedrī kst sajaukt gaļ u un piena produktus!
вид на отель с набережной холл отеля
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā iekā rtojā mies bez problē mā m, lai gan visur bija rakstī ts, ka reģ istrē š anā s 12.00, un recepcijā runā krieviski, visi draudzī gi. Viesnī ca atrodas pā ri ceļ am no jū ras, pa logu var redzē t, paņ emt normu augstā k, mums bija 12 stā vs. … Tomēr ▾ Viesnī cā iekā rtojā mies bez problē mā m, lai gan visur bija rakstī ts, ka reģ istrē š anā s 12.00, un recepcijā runā krieviski, visi draudzī gi. Viesnī ca atrodas pā ri ceļ am no jū ras, pa logu var redzē t, paņ emt normu augstā k, mums bija 12 stā vs. Istaba teicama, katru dienu tī rī ta, tī ra. Viņ i ieradā s tikai nakš ņ ot. Brokastis ļ oti labas, daudz š ķ irņ u sieri, salā ti, bulciņ as, zivis. Kopumā izsalcis nepaliks. Netā lu no centra, bet lī dz Jaffas vecpilsē tai, kā saka, 20 minū tes, nekas tā ds, gā jā m 40 minū tes, gar krastu. Tiesa, pretī viesnī cai bija bū vlaukums, bet neviens neko necē la plkst. naktī , un agri no rī ta devā mies ceļ ā . Un tad mē s apskatī jā m gandrī z visu Telavivu celtniecī bā , un katrā viesnī cā ir kaut kas tapš anas stadijā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2010. gada jū lijā mē s dzī vojā m vairā kas naktis viesnī cā Metropolitan Hotel, Telavivā . Izraē la nav pludmales brī vdienu, bet gan ekskursiju un procedū ru valsts. Pirmkā rt, viņ i izvē lē jā s pilsē tu, kurā viņ i vē l nebija bijuš i un kur bija ē rti doties ekskursijā s + nedaudz atpū sties. … Tomēr ▾ 2010. gada jū lijā mē s dzī vojā m vairā kas naktis viesnī cā Metropolitan Hotel, Telavivā . Izraē la nav pludmales brī vdienu, bet gan ekskursiju un procedū ru valsts. Pirmkā rt, viņ i izvē lē jā s pilsē tu, kurā viņ i vē l nebija bijuš i un kur bija ē rti doties ekskursijā s + nedaudz atpū sties. Viesnī ca atbilst labam trijniekam, bez ī paš iem trū kumiem. Tī rs un ē rts. Ar valodu problē mu nav - ir krieviski runā još s personā ls. Dzī vojā m standarta divvietī gā istabā . Numurs bez balkona. Numurā ir televizors, seifs, fē ns, gaisa kondicionieris, tē jkanna ar tē ju un kafiju, ledusskapis. Maza vannas istaba. Istabas uzkopš ana katru dienu, bez komentā riem. Viņ i paņ ē ma tikai brokastis. Brokastis ir diezgan pieklā jī gas. Viesnī cā ir bezmaksas Wi-Fi internets, parole tiks prasī ta reģ istratū rā . Viesnī cai nav teritorijas. 2. stā vā atrodas baseins, sauna, trenaž ieru zā le. Vakara animā cijas netika novē rotas. Lī dz jū rai 150-200 metri pa diviem ceļ iem. Pludmale ir smalkas smiltis. Par naudu var paņ emt sauļ oš anā s krē slu ar lietussargu, vai arī reģ istratū rā bez maksas paņ emt dvieļ us un pasē dē t zem nojumes. Ir ā ra duš a. Ar ē dienu ā rpus viesnī cas nav nekā du problē mu. Krastmalā ir kafejnī cas, blakus ir krievu restorā ns un kafejnī ca. Tuvumā lielveikals. 15 minū š u gā jienā lī dz lielam iepirkš anā s centram. Tur var paē st ļ oti lē ti. Paš ā Telavivā praktiski nav ko redzē t. Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vecā Jaffa pilsēta
Novērtējums 10.0
Izraēla, Telaviva
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
apustuļa Pētera baznīca
Novērtējums 10.0
Izraēla, Telaviva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Park Mini Israel
Novērtējums 9.0
Izraēla, Telaviva
Izklaide

Отель Metropolitan находится в самом сердце Тель-Авива, всего в нескольких минутах ходьбы от главных достопримечательностей города и в одном квартале от набережной и песчаных пляжей Средиземного моря. Гостиница находится в 10 минутах ходьбы от магазинов и торгового центра Dizengoff Center. До крупнейшего в городе открытого рынка «Кармель» можно дойти за 10 минут. Гостиница разделена на 2 корпуса с отдельными входами – Metropolitan и Metropolitan Suites. Отель подойдет для бизнес-поездок и для пляжного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта «Бен Герен» составляет 19,5 км.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане Metro Cafe сервируется завтрак «шведский стол». В течение дня в лобби-баре предлагаются закуски. В отеле есть возможность заказать доставку еды, напитков и прессы в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Предоставляются услуги по продаже билетов. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по глаженью одежды, а также VIP-услуги. На территории есть сувенирный магазин. В фойе гостиницы находятся два компьютерных терминала для гостей. На территории расположена синагога с неформальной атмосферой и тщательным соблюдением всех деталей, идеальна для церемоний и служб с участием до 60 человек.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • aukle
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 245 номеров: Одноместный номер, Двухместный номер, Средиземноморский номер улучшенной планировки, Номер повышенной комфортности, Супериор Джуниор (семейный номер), Люкс.

Istabās

Центральное кондиционирование и отопление, телефон, телевидение, телевизор, бесплатный Wi-Fi, удобства для приготовления чая и кофе, сейф, фен, ванная комната.

Adrese 11-15 Trumpeldor St. Tel Aviv 63803, POB 26505, Israel
Tālruņi: Телефон: +972 3 519 27 27 Факс: +972 3 517 26 26
Tīmekļa vietne: Metropolitan
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.