David InterContinental Tel Aviv 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
6.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
6.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Telavivas centrā, netālu no galvenajiem pilsētas kultūras centriem, Neve Tzedek elites rajona, pludmales un Jaffa vēsturiskā centra. No viesnīcas paveras skaists skats uz Vidusjūru un Jaffa pilsētu.Vairāk →
аватар Alex2888
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2010. gada novembrī . Viesnī ca ir pozicionē ta kā labā kā Telavivā . Viesnī ca patieš ā m ir laba, tač u, plā nojot ceļ ojumu, jā ņ em vē rā daž i punkti. Ieraš anā s. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2010. gada novembrī .
Viesnī ca ir pozicionē ta kā labā kā Telavivā .
Viesnī ca patieš ā m ir laba, tač u, plā nojot ceļ ojumu, jā ņ em vē rā daž i punkti.
Ieraš anā s. Mē s neplā nojā m rezervē t greznu numuru un izvē lē jā mies istabu par 370 USD par nakti, t. i. vidē jā cenā . Uzreiz gribu teikt, ka labā k bija nedaudz piemaksā t un dzī vot istabā ar piekļ uvi VIP pakalpojumiem. Tā nu mē s dzī vojā m Eilatā – un viss bija kā rtī bā . Bet mē s devā mies ā rstē ties uz Telavivu un domā jā m, ka ir vē rts ietaupī t.
Reģ istrē š anā s - laipna meitene reģ istratū rā mums piedā vā ja istabu ar vai bez balkona. Vienojā mies, ka mums bū s balkons. Uzkā pā m istabā - tā bija izbū vē ta š ķ ī bi, balkons neglī ts, atdalī ts no pā rē jiem ar stikla starpsienu. . . Apskatī jā mies viesnī cas mā jaslapu internetā - š ī istabiņ a ir lē tā ka par pasū tī jumu. vairā kus simtus dolā ru. Viņ i neskandalizē ja – atgriezā s un teica, ka š ā ds cipars nederē s. Iekā rtojā mies rezervē tajā istabiņ ā bez balkona, bet daudz labā k nekā pirmajā . Tač u nepatī kamā pē cgarš a no personā la maldinā š anas palika.
Otrais - reģ istratū rā pē c reģ istrā cijas viņ i pieprasa bloķ ē t 1050 USD uz plastikā ta kartes kā depozī tu. Piedā vā jā m, kā jau visā s viesnī cā s, skaidras naudas iemaksu, bet administratore uzstā ja uz karti. Lī dz ar to kopš atgrieš anā s Krievijā ir pagā jusi vairā k nekā nedē ļ a, un nauda uz kartes vē l nav atgriezta.
Vē l viens moments, ko novē rtē jā m jau pirmajā dienā - no visiem viesnī cas numuriņ iem paveras skats uz jū ru, bet starp jū ru un viesnī cu atrodas viena no noslogotā kajā m Telavivas automaģ istrā lē m - lī dz vē lai naktij dzirdams maš ī nu troksnis un sirē nas. neatliekamā s palī dzī bas dienesti, un stikla pakeš u logi neglā bj.
Ja vē laties klusumu ar skatu uz jū ru, izvē lieties viesnī cas, kas atrodas uz ziemeļ iem gar krastmalu, kur ceļ š iziet no jū ras un iet aiz viesnī cā m.
Lī dz jū rai no viesnī cas jā iet 300 - 500 metri Paš valdī bas pludmale - sauļ oš anā s krē sli un lietussargs par 10 š ekeļ iem. (Aptuveni mē s uzskatī jā m, ka š ekelis ir vienā ds ar 10 rubļ iem, t. i. , par 2–300 rubļ iem. ). Jū rā novembrī bija 25 grā di - ebreji vairs nepeldē jā s - viņ iem auksts. Kopumā novembrī Telavivā sā k lī t, bet mums paveicā s ar laikapstā kļ iem - bija saulains laiks, gaisa temperatū ra dienā bija ap 30 grā diem.
Ja izvē laties savu atvaļ inā jumu David InterContinental viesnī cu, ņ emiet vē rā , ka tā ir vairā k pozicionē ta kā viesnī ca biznesa tū rismam. Protams, ir arī ekscentriķ i, tā di kā mē s, kas brokastī s velk š ortus un vakariņ ā s dž insus, tač u lielā kā daļ a publikas nā ca strā dā t – visi uzvalkos un slavenu mā kslinieku tē rpos. Cik ē rti bū s atpū sties š ā das publikas vidū – izlemiet paš i, vai pielā gojiet un ņ emiet kostī mus, lai neizceltos pū lī .
Ē dieni viesnī cā ir koš era – brokastī s nav gaļ as, vakariņ ā s un pusdienā s nav piena produktu. Vē l viens pieskā riens - brokastī s restorā nā ir daudz krieviski runā još u darbinieku - viņ i visu pamudinā s un palī dzē s izvē lē , lai gan kā pē c rosinā s bufetē (kas ne ar ko neatš ķ iras no citā m pieczvaigž ņ u viesnī cā m). Bet pusdienā m un vakariņ ā m jums vai nu ir jā zina angļ u valoda, vai arī jā uzkrā j frā ž u grā mata. Restorā nā nav neviena krieviski runā još a personā la, arī ē dienkarte ir krievu valodā , ē dienu attē lu nav (kā Taizemē ). Viesnī cā viss ir 1.5 reizes dā rgā ks nekā pilsē tā .
Trī s reizes vakariņ ojā m un pusdienojā m viesnī cā – pā rē jā s dienas ē dā m ekskursijā s, slimnī cā vai restorā nos pie viesnī cas. Apmē ram kilometru uz ziemeļ iem no viesnī cas, pludmalē , atrodas Londonas restorā ns, kurā ir krieviski runā još s personā ls un ē dienkarte krievu valodā . Netā lu atrodas vairā ki restorā ni, kuros runā krieviski.
Viesnī ca atrodas netā lu no Jaffa - apmē ram kilometru uz dienvidiem pa promenā di. Ja jū s dodaties uz pilsē tas centru no viesnī cas 3 kvartā los - austrumu tirgus. Nopirkā m vairā kus kilogramus granā tā bolu - atvedā m uz Krieviju - treš daļ a izrā dī jā s sabojā ta (ar puvi un tā rpiem), pā rē jie bija negatavi. Un viņ i lieliski izskatī jā s uz letes.
Toties citi augļ i bija kvalitatī vi un par normā lu cenu.
Cenas Izraē lā visam ir 2 reizes augstā kas nekā Krievijā un Eiropā . Iepirkš anā s nav ieteicama. Ņ emiet lī dzi tikai suvenī rus no Izraē las.
Ekskursijas - Telavivas apskates tū re ir interesanta, bet atkarī ga no gida un beidzas dimantu birž ā . Tā kā mū s interesē ja nopietni akmeņ i, iepazinā mies ar vienu no š ī biznesa ī paš niekiem. Ja kā dam ir interese, varam pastā stī t vairā k. . .
Ekskursijas uz Jeruzalemi un Nā ves jū ru - vajag vienreiz apmeklē t, otrreiz vairs nav interesanti. Mē s domā jā m, ka tā mums bija veltī ga diena.
Telavivā ir daudz pieminekļ u. Netā lu no viesnī cas atrodas akmens piemiņ ai 21 jaunietim, kurš gā ja bojā krievu diskotē kā.2000. gadu sā kumā arā bu sarī kotā sprā dzienā .
Arā bi ir cits stā sts. Viņ u ir daudz, bet viņ i ir klusi. Mē s bijā m Kuyram-Bayram brī vdienā s. Visā krastmalā arā bi upurē ja un grilē ja gaļ u uz griliem. Ļ oti interesanti, un, ja jū s izdomā sit, viņ i var jū s ā rstē t.
Netā lu no viesnī cas atrodas arā bu kvartā li. Pirmā s dienas vakarā devā mies pastaigā ties un tur apmaldī jā mies. Sajū ta kā š ausmu filmā . Nav cilvē ku, teritorija, it kā izmirusi. Savdabī ga arhitektū ra. Neaprakstā mas smakas (nonā cā m bazā ra zonā ). Ekstrē ms.
Kopsavilkums. Viesnī ca ir pienā cī ga, tač u ir daž i trū kumi. Ja vē laties atpū sties, labā k doties uz Eilatu, Telaviva tū ristiem nav ī paš i piemē rota, to sauc par Izraē las biznesa galvaspilsē tu un atbilst š im nosaukumam.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vecā Jaffa pilsēta
Novērtējums 10.0
Izraēla, Telaviva
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
apustuļa Pētera baznīca
Novērtējums 10.0
Izraēla, Telaviva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Park Mini Israel
Novērtējums 9.0
Izraēla, Telaviva
Izklaide

Отель расположен в центре Тель-Авива, недалеко от основных культурных центров города, элитного района Неве-Цедек, пляжа и исторического центра Яффо. Из отеля открывается прекрасный вид на Средиземное море и город Яффо.

Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, факс/ксерокопирование, магазины на территории, места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего в отеле 555 номеров.

Istabās

LCD TV, кондиционер, фен, мини-бар, сейф, рабочий стол, телефон, кофеварка, халат.

Adrese 12 Kaufman Street Tel Aviv, 61501 Израиль
Tālruņi: 0-800-502-309
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.