Jautājums par viesnīca Dan Panorama Tel Aviv Hotel 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
8 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Ja esmu Izraēlā 90 dienas (ierados Ukrainā 14.11.19.), vai es varu lidot svētceļojumu tūrē decembrī vai arī mani atteiks?
Ja esmu Izraēlā 90 dienas (ierados Ukrainā 14.11.19.), vai es varu lidot svētceļojumu tūrē decembrī vai arī mani atteiks?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2019-12-064 gadā atpakaļ
Atbildes  •  13
аватар zolyshka111
Pavisam nesen es ar 90% pārliecību būtu teicis, ka jūs tiksiet izvietots, bet nesen kaut kur lasīju, ka mūsu prezidents, šķiet, ir piekritis, ka ukraiņi lidostā netiks stingri pieķerti. Meklējiet informāciju internetā.
аватар LaDolceVita
Robežkontrole Izraēlā ir absolūti neprognozējama!!! Ja jums ir visi rakstiski apstiprinājumi no "saimnieka" puses, un vēl labāk pasūtīts fast track - izredzes ir labas!
аватар kvi2007
Pirmais ir publiski uzdot šādu jautājumu, lai cik a priori tas būtu tā vērts!..., ēzelim skaidrs, ka tu tur strādāji nelegāli un grasies turpināt šo nodarbošanos...;), Domāju ka atbilstošas ​​orientācijas Izraēlas dienesti regulāri uzrauga šo vietni))))))) Jūs noteikti atvainojiet, bet, lai piesprādzētu Izraēlā pie robežas, es 90 dienas rūpīgi izpētīju jūsu valsti kā tūrists, un tagad es dodos. svētceļojumā vēl 90 dienas... - ieslēdziet veselo saprātu pirms tādi uzdod stulbus jautājumus, kā jūs domājat, robeždienestos strādā gatavie idiņi...! Otrkārt, ir norma, saskaņā ar kuru jūs varat pastāvīgi uzturēties valstī ne vairāk kā 90 dienas, un jūs varat ieceļot valstī nākamreiz ne ātrāk kā pēc 90 dienām, un nevienu neinteresēs jūsu reliģiskā ekstāze. .)))), jums pēc likuma normām nav tiesību iebraukt, un par visu pārējo es klusēju. ))))) , un attiecībā uz iepriekšējo atbildi prezidents runāja un sarunājās par tūristiem un citiem, bet viņš nevilka par nelegāli strādājošu mazu;) ...
аватар ollennka
Es domāju, ka pēc 90 dienām jūs Izraēlā neielaidīs ne decembrī, ne tuvākajos gados. Apmeklējiet svētnīcas citās valstīs.
аватар zolyshka111
kvi2007, vai tev ir pierādījumi, ka autors ir nelegālais imigrants? Ja ir, lūdzu, sniedziet to, un ja nē, un nenomelno (es cenzēju), ir jau raksts par apmelošanu. Feršteins?
Ukraiņi pret savu gribu iet pie nelegālajiem imigrantiem strādāt, un šajā vairumā gadījumu vaina varas un prezidenta arī!
Zeļenskis Mazu, kā tu izteicies, der, lai vilktu jebkuram, bet ne tautai.
аватар zolyshka111
Un par izraēliešiem, kas uzrauga šo vietni, vispār ir smieklīgi. Varu iedomāties, kā Mossad sēž un uzrauga ļaunos nelegālos imigrantus Turpravdā un tad aprēķina pēc IP. Otse hochma!
аватар mishatour
Nav iemesla palikt Izraēlā 90 dienas!!! Un arī tev tā nebija. Tāpēc kvi2007 nevainīguma prezumpcija uz robežas nedarbojas, tur darbojas loģika un fakti, un tie strādā pret autoru.Un nevajag tur dot cerību...kas jau reiz izmantojis)
аватар kvi2007
mishatour droši vien lasīji neuzmanīgi! Kur lai dotu cerību jautājuma autoram? Es rakstīju tieši tā, ka pat ja uz Izraēlas robežas ir pilnīgi idioti, tad arī šajā gadījumā likums neļaus šķērsot Izraēlas robežu - nav pagājušas 90 dienas kopš izbraukšanas, un atļautās 90 dienas jau ir bijis cilvēks, un galīgi idioti to nevarēs izlaist cilvēku dēļ tā, ka likums neļauj.
аватар kvi2007
un es ierosinu slēgt šo diskusiju, par jautājuma tēmu viss jau ir ļoti skaidrs un jautājuma autors saņēma atbildi. ja ir pārpratums un vēlme precizēt un paskaidrot, personiski! un tad ir klaji antisemīti, kas mēģina iekurt starpetnisko uguni, paldies Dievam admins nesnauž!
аватар mishatour
kv2007, tas nebija priekš tevis, bet gan par mīļo111. Piezīme pieņemta). Un paldies par jūsu nostāju un situācijas izpratni. Un administrācija pamodās, es domāju, ka Zelenska humors viņus pamodināja)
аватар kvi2007
mishatour, vakar admins izdzēsa šo nesaprotamā personāža ierakstu, tāpēc viņš to atkal ievietoja naktī ar sašutumu, apelēja pie lietotāja līguma punktiem))), aizmirstot izlasīt pārējos šī līguma punktus, un viņš karājās līdz rītam, un es domāju, ka administratori visu diennakti sniedz pakalpojumus)). Ziniet, es pat nevaru pateikt, cik reizes esmu bijis Izraēlā, dažādos gadījumos, viens pats, ar draugiem, un biežāk ar savu sievu, pēdējos gados robeždienests mums nav izdarījis izņēmumus, pati uzdodot jautājumus, iedziļinoties tālruņos, kamēr ir pilna bilde ar to, ka es, mēs, pastāvīgi atgriežamies mājās un nepārsniedzam deklarētās uzturēšanās termiņus valstī, tas ir ārprātīgi saniknojoši!, bet kā jau pieaugušam, gudram un domājošs cilvēks, es saprotu iemeslus, kāpēc tas tā ir! No šī un manas pozīcijas un situācijas izpratnes. Reizēm pēc garastāvokļa un iespējām piedalos šajās diskusijās, lai cilvēki, kuri grasās darīt nepareizas lietas, ietaupītu savu, visticamāk, grūti izcīnīto naudu! Un es ceru, ka tas vismaz reizēm notiks! ))
аватар Alex_classic
Ceru, ka jautājuma autors ņēma vērā iepriekš minēto padomu. Šim jautājumam vispār nevajadzēja parādīties, lasiet noteikuma autors ieceļošanai Izraēlā ar tūristu vīzu (90 dienas 180 laikā).
аватар ira.novo2000
Ja jums bija atļauja uz 90 dienām, tad kāpēc gan ne. Parasti, jo biežāk jūs ceļojat uz Izraēlu, jo lielāka iespēja, ka viņi jūs atkal ielaidīs. Bet ārkārtīgi reti viņi dod atļauju uz 90 dienām ...
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dan Panorama Tel Aviv Hotel 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl