Cinema Hotel 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.010
9.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Cinema Boutique viesnīca atrodas blakus centrālajam laukumam un Dizengoff ielai, Telavivas centrā, netālu no jūras. Kopš 1930. gada viesnīcas ēka ir viens no pirmajiem Telavivas kinoteātriem, tā celta Bauhaus stilā un ir pilsētas vēsturisks arhitektūras piemineklis. 2001. gadā bijušā kinoteātra Estera ēka tika pārveidota par viesnīcu. Viesnīcas vestibilā ir oriģināli filmu projektori, teātra krēsli un plakāti klasiskām filmām. Viesnīcu ķēde: Atlas Hotels.Vairāk →
аватар Luba_Classic
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā jaukajā Telavivas viesnī cā ar lielu draugu un bē rnu pulku apmetos š ī gada augusta sā kumā . Zinā ju, ka atsauksmes par viesnī cu bija vispozitī vā kā s, un tomē r viesnī ca mani pā rsteidza. Patī kami pā rsteigts : ) Viesnī ca tika uzcelta klasiskā Telavivas Bauhaus stilā . … Tomēr ▾ Š ajā jaukajā Telavivas viesnī cā ar lielu draugu un bē rnu pulku apmetos š ī gada augusta sā kumā . Zinā ju, ka atsauksmes par viesnī cu bija vispozitī vā kā s, un tomē r viesnī ca mani pā rsteidza. Patī kami pā rsteigts : )
Viesnī ca tika uzcelta klasiskā Telavivas Bauhaus stilā . Š is pagā juš ā gadsimta 20. -30. gadu stils izceļ as ar stingrā m lī nijā m un bez volā niem. Gandrī z visas mā jas ir baltas. Š ī s viesnī cas vē sture ir pelnī jusi ī paš u uzmanī bu. Tieš i š ajā ē kā tika atvē rts pirmais kinoteā tris tolaik ļ oti jaunajā Telavivas pilsē tā . Paš reizē jie viesnī cas ē kas ī paš nieki ir rū pī gi saglabā juš i atmiņ u par tā s vē sturisko pagā tni. Tā pē c viesnī cu sauc par Kino. Tač u lieta neaprobež ojā s tikai ar nosaukumu - viesnī cas dizains ir "piesiets" kinoteā trī . Turklā t kino ir vecs, kā to atcerē jā s pagā juš ā gadsimta 60. -70. gadu paaudze. Izskatā s ļ oti, ļ oti stilī gi - veci kinoprojektori, plakā ti (ne tipogrā fiski, bet filmu mā kslinieku zī mē ti). Pat telpas iekā rtotas senas filmas stilā ! Nemaz nerunā jot par to, ka viesnī cas reģ istratū rā stā v nevis viesnī cā m ierastā vā ze ar saldumiem, bet gan...popkorns!
Viesnī ca atrodas tieš i centrā lajā Telavivas Dizengoff laukumā (kur tam tajā laikā bija jā bū t vienī gajam kinoteā trim pilsē tā ), uz stū ra no vienas no ielā m. Atraš anā s vieta ir ideā li piemē rota tiem tū ristiem, kuri vē las bū t "lietu biezumā ". Skatieties trokš ņ ainā s un dzī vespriecī gā s Telavivas drudž aino dzī vi, tā sakot, no iekš puses. Apkā rt jū rai kafejnī cas, restorā ni, veikali, kā arī jū ra un pludmale 10-15 minū š u gā jiena attā lumā . Naktsdzī ve rit pilnā sparā , un unikā lā strū klaka, kas katru dienu pulksten 19:00 priecē skatī tā jus ar mū ziku un ī stas uguns stabiem, vietai tikai pieš ķ ir krā su.
Un tomē r, neskatoties uz š o atraš anā s vietu, es nevaru teikt, ka viesnī ca bija trokš ņ aina. Nekas mums netraucē ja naktī s gulē t, lai gan ne vienmē r cietā m logus un izmantojā m kondicionierus.
Viesnī cas Cinema standarta numuri ir nelieli. Tas ir raksturī gi gandrī z visā m pilsē tas viesnī cā m, ieskaitot 5 *. Bet, no otras puses, tie ir ļ oti ē rti, pā rdomā ti un funkcionā li. Viesnī ca nesen tika atjaunota, tā pē c numuri ir svaigi un tī ri. Veļ a ir ideā li balta, vannas istabā var atrast visu, ko vien vē lies - no š ampū nu ž elejā m lī dz š ū š anas piederumiem.
Ē diens viesnī cā ir izcils! Mums visiem – gan bē rniem, gan pieauguš ajiem – ļ oti garš oja brokastis. Viesnī ca "Cinema" bija pirmā mū su Izraē las ceļ ojuma laikā , un ceļ ojuma beigā s sapratā m, ka, iespē jams, brokastis tajā bija labā kas nekā citā s viesnī cā s. Un tas neskatoties uz to, ka Eilatā un Nā ves jū rā apmetā mies augstā ka lī meņ a viesnī cā s. Bufete Kinoteā trī nav milzī ga, kā.5* viesnī cā s, bet viss, pilnī gi viss uz tā ir ļ oti garš ī gs un svaigs.
Viesnī ca "Cinema" ir daļ a no slavenā Izraē las ķ ē des Atlas. Š ī tī kla viesnī cas tiek uzskatī tas par "boutique" - tas ir, katra ir iekā rtota savā unikā lajā stilā . Viņ i izceļ as ar pastiprinā tu personā la uzmanī bu saviem viesiem. Tik siltu attieksmi lielajā s viesnī cā s redzi reti. . . Rupjī bas ir izslē gtas pē c definī cijas! Gandrī z visā s Atlas viesnī cā s ir tradī cija - no 17:00 lī dz 20:00 visiem viesnī cas viesiem dzē rieni un uzkodas (balts un sarkanvī ns, sulas, konditorejas izstrā dā jumi, dā rzeņ i, augļ i. . . ) tiek piedā vā ti bez maksas un bez ierobež ojumiem! Š ajā boutique viesnī cā š is pasā kums notiek 4. stā vā – uz terases ar skatu uz Dizengoff laukumu.
Mani iepriecinā ja arī bezmaksas WI-FI. Strā dā ja lieliski gan istabā s, gan visā viesnī cā !
Nu ko, pē dē jais pieskā riens, kas mū s visus un ī paš i mū su bē rnus apbū ra - velonoma (tikai viesiem un pilnī gi bez maksas! ). Ir tik lieliski ņ emties ar velosipē du un braukt pa Telavivas ielā m, kur vien acis skatā s. . . Bet vislabā k ir "noteikt kursu uz krastmalu" - uz jū ru, kur ir daudz veloceliņ u un skaisti skati. . Mū su aktī vie bē rni, dodiet viņ iem brī vī bu, bū tu sasnieguš i Veco Jafu, ja ne tā lā k - tā pē c nā cā s viņ us nedaudz piebremzē t.
Starp citu, Cinema mā sas viesnī ca Center Chic Hotel nodroš ina arī velosipē du nomu - abā m viesnī cā m ir kopī ga velosipē du stā vvieta. Jā , un tie atrodas 50 metru attā lumā viens no otra.
Вид на площадь Дизенгоф и фонтан Так выглядит стандартный номер На этажах отеля Лестница внутри отеля Холл рядом с лифтами
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
kambaru viesnī ca ē rtā vietā pā rdomā tas brokastis personā ls ir gatavs izpildī t katru jū su saprā tī go kaprī ze ir numuri pē c remonta … Tomēr ▾ kambaru viesnī ca ē rtā vietā pā rdomā tas brokastis personā ls ir gatavs izpildī t katru jū su saprā tī go kaprī ze ir numuri pē c remonta
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Trī s dienas palikā m Kino viesnī cā . Ideā la vieta, ī paš i tiem, kas ierodas ne tikai atpū sties pie jū ras, bet arī pastaigā ties pa brī niš ķ ī gu eiropeiska izskata pilsē tu ar izcilā m kafejnī cā m, veikaliem un citā m izklaidē m. … Tomēr ▾ Trī s dienas palikā m Kino viesnī cā . Ideā la vieta, ī paš i tiem, kas ierodas ne tikai atpū sties pie jū ras, bet arī pastaigā ties pa brī niš ķ ī gu eiropeiska izskata pilsē tu ar izcilā m kafejnī cā m, veikaliem un citā m izklaidē m. Viesnī ca atrodas Telavivas galvenajā ielā , blakus atrodas milzī gs iepirkš anā s centrs. Iepriekš š ajā ē kā atradā s kinoteā tris, tā pē c katrā stā vā iekš ā atrodas veca kino aparatū ra. Bē rns bija sajū smā ! Mū su istaba bija tī ra, ē rta, ar skatu uz klusu ielu. Istabā tē ja, cukurs, mikroviļ ņ u krā sns. Ī paš i prieks par brokastī m un personā lu, kas tā s apkalpoja. Kad pirmo reizi ieradā mies, pie mums uzreiz pienā ca jauns vī rietis un krieviski jautā ja, vai vē lamies kafiju. Treš ajā dienā viņ š mū s jau atpazina un bez mū su lū guma atnesa mū su ierasto pasū tī jumu - divus kapuč ī no. Lielā kā daļ a viesnī cas darbinieku ir neticami draudzī gi un vienmē r gatavi palī dzē t. Brokastu izvē le bija pā rsteidzoš i daudzveidī ga. Trī s dienas mums pat nebija laika izmē ģ inā t visus piedā vā tos ē dienus. Ļ oti garš ī ga un svaiga maiznī ca. Viesnī cas pagalmā ir neliela autostā vvieta. Ceturtajā stā vā - dators ar interneta pieslē gumu. Portatī vo datoru lī dzi neņ ē mā m, tā pē c tas mums bija ļ oti ē rti. Mē s daudz ceļ ojam pa pasauli, un droš i varu teikt, ka sen nebiju satikusi viesnī cu ar tik pirmš ķ irī gu apkalpoš anu. Ceļ ojot uz Izraē lu, ļ oti iesaku apmesties viesnī cu ķ ē dē Atlas. Tā ir ē rtas uzturē š anā s garantija un draudzī ga attieksme pret jums kā š ī s brī niš ķ ī gā s valsts viesi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kino viesnī ca mums tika piedā vā ta ekskursijā , un es to gandrī z nož ē loju. Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , atmosfē ra ļ oti mā jī ga, lī dz jū rai 15 minū š u gā jiens, lī dz tirdzniecī bas centram 10-15 minū tes. … Tomēr ▾ Kino viesnī ca mums tika piedā vā ta ekskursijā , un es to gandrī z nož ē loju. Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , atmosfē ra ļ oti mā jī ga, lī dz jū rai 15 minū š u gā jiens, lī dz tirdzniecī bas centram 10-15 minū tes. Pastā stī š u par viesnī cu Kratse. Istaba: diezgan jauks, ē rts, vannasistaba, wc, fē ns, viss jauki, liels tv, tē jkanna, tē ja, cukurs. Ē diens: brokastis ļ oti sā tī gas(bufete), daudz no lietā m. Vakarā varat uzkā pt uz ē kas jumta un dzert tē ju ar augļ iem, riekstiem un kū ku. Piektdienā s vakarā ielē s vī nu. Apkalpoš ana: uzkopš ana ļ oti laba, pie reģ istratū ras vienmē r ir kā ds, ja runā tikai krieviski nav problē ma, vai arī runā s krieviski, vai piezvanī s viens no kalpiem, kas tev palī dzē s. Visi ir ļ oti draudzī gi un smaidī gi))) Daž i mī nusi: nav pusdienu, vakariņ as tē jas veidā vairs nav, logi nav plastmasas, tā pē c, ja jū su istabas logi vē rsti uz rosī gu ielu, naktī bū s trokš ņ ains. Un viss ir super)))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vecā Jaffa pilsēta
Novērtējums 10.0
Izraēla, Telaviva
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
apustuļa Pētera baznīca
Novērtējums 10.0
Izraēla, Telaviva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Park Mini Israel
Novērtējums 9.0
Izraēla, Telaviva
Izklaide

Бутик-отель Cinema расположен рядом с центральной площадью и улицей Dizengoff, в самом центре Тель-Авива, недалеко от моря. С 1930 года здание отеля являлось одним из первых кинотеатров Тель-Авива, оно построено в стиле Bauhaus и является историческим памятником архитектуры города. В 2001 году здание бывшего кинотеатра «Эстер» было переоборудовано в отель. В лобби отеля с оригинальными кинопроекторами, театральными креслами и афишами можно посмотреть классические фильмы. Сеть отелей: Atlas Hotels.

Atrašanās vieta 12,5 км от аэропорта Ben Gurion.
Pludmales apraksts 750 м до пляжа Frishman, 800 м до пляжа Gordon.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Терраса на крыше с панорамным видом на город, круглосуточная стойка регистрации, персонал говорит на русском, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, V.I.P. услуги.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 83 двух-, трехместных номера и люкса. Есть семейные номера.

Istabās

Кондиционер, кабельное телевидение, мини-бар, рабочий стол, микроволновая печь, принадлежности для чая/кофе, телефон, сейф, ванная комната с душем или ванной, бесплатные туалетные принадлежности, фен, бесплатный Wi-fi, балкон (в большинстве номеров), ежедневная уборка номера.

Adrese 10 Dizengoff Square (Corner 1 Zamenhoff Street), Тель-Авив, 64373, Израиль
Tālruņi: Тел.: 972 3520 7100 Факс: 972 3520 7101
Tīmekļa vietne: Cinema Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.