Bialik Luxury Apartments 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 2.010
pamatā
1 atsaukt
1.0 Numurs
1.0 apkalpošana
1.0 Tīrība
1.0 Infrastruktūra
Bialik Apartments atrodas Telavivas centrā, starptautiskā ēkā, kas savulaik bija ļoti populāra 20. gadsimta 30.-60. gados, kuras galvenais sauklis bija paradokss "mazāk ir vairāk". Iepriekš tajā atradās Telavivas kultūras mantojuma muzejs.Vairāk →
аватар tatiana_novo
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā mies 3 cilvē ku ģ imenē . Tik š ausmī gus apstā kļ us savos pasaules ceļ ojumos nebiju sastapies - absolū ta cenas un kvalitā tes neatbilstī ba. Rezervē ts 3 istabu dzī voklis. Dzī vokļ i atrodas privā tmā jā Telavivas centrā . … Tomēr ▾ Atpū tā mies 3 cilvē ku ģ imenē . Tik š ausmī gus apstā kļ us savos pasaules ceļ ojumos nebiju sastapies - absolū ta cenas un kvalitā tes neatbilstī ba. Rezervē ts 3 istabu dzī voklis. Dzī vokļ i atrodas privā tmā jā Telavivas centrā . . Izskats š ausminoš s, ņ emot vē rā to cenu. Visā dzī voklī nolobī jies apmetums ar noplū des un sē nī š u pazī mē m uz griestiem. Lietus laikā griestos parā dī jā s svaigas sū ces. Sienā m arī kaut kā di pleķ i, smē rē jumi, sē nī te, un trakā kais, ka elementā ri netī ras, uz grī das vietā m izkrituš as flī zes, daudzviet plaisā juš as flī zes. Daž os ielā pus laminā ts. Netī ras un salauztas durvis Dzī vokļ a logi atgā dina kaut ko dī vainu: netī ri koka rā mji, nokrā soti ar krā su kopā ar rokturiem un stiklu - š ausmī gi netī ri! Katrā no guļ amistabā m ielikta tikai puse no stikla pakeš u logiem. Pakeš u logi ir cieš i nostiprinā ti un neatveras, ventilā cijas iespē ja pilnī bā nav. Ja uz logiem nav stikla pakeš u, skaņ as izolā cija nav iespē jama. No š iem dzī vokļ iem ar visiem logiem paveras skats uz divā m centrā lā m ielā m ar intensī vu satiksmi. No rī tiem, kad sā k kursē t sabiedriskais transports - autobusi, kas apstā jas pie luksoforiem, un pē c tam brauc prom un uzņ em ā trumu, dā rd tā , ka viss grab, nevar attiecī gi gulē t. Aizkari netī ri un saplē sti. Mani ļ oti pā rsteidza elektriskā iekā rta. Atseviš ķ ā s telpā s trū kstoš ā s rozetes tika aizbā ztas ar papī ru, nestrā dā još ie slē dž i aizzī mogoti ar lī mlenti, lustru sadales kā rbas karā jas plikas, vadi, kas karā jā s pie sienas, rū pī gi "apvilkti" ar auduma gabalu. Kondicionieri - prasa ī paš u uzmanī bu - no trim istabā m vienā telpā ir uzstā dī ts vairā k vai mazā k "jauns" kondicionieris, pā rē jais ir vienkā rš i senatnī gs. Ņ emot vē rā kondicionieru vecumu un kvalitā ti, tie š ausmī gi dā rdē ja, ar kondicionieri nebija iespē jams gulē t. . 13 uzturē š anā s dienā s visi kondicionieri pamazā m izgā ja no ierindas: no daž iem lija ū dens, daž i dā rdē ja, daž i izdeguš i. Pē dē jā s divas dienas bija elle. Saimniece atnesa grī das ventilatoru ar fiksē tu 25 grā du temperatū ru - tas ir ar 30 grā du siltumu - 3 guļ amistabā m! . Mini virtuves zonā nav uzstā dī ts nosū ces ventilators un nav ventilā cijas. Dzī voklī ir noturī ga mitruma un netī rumu smaka. Uz balkona atrasta beigta, trū doš a ž urka. Beigtas ž urkas var bū t ne tikai smakas avots. . Trī s guļ amistabā m nav neviena garderobes - tikai pakaramie ar pakaramiem. Wi-fi nebija, lai gan par to aktī vi tika ziņ ots. 13 dienas - dvieļ i mainī ti vienu reizi, gultas veļ a ne reizi! Pilnī gi antisanitā ri! Vispā r š ausmas!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vecā Jaffa pilsēta
Novērtējums 10.0
Izraēla, Telaviva
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
apustuļa Pētera baznīca
Novērtējums 10.0
Izraēla, Telaviva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Park Mini Israel
Novērtējums 9.0
Izraēla, Telaviva
Izklaide

Апартаменты Bialik находятся в центре Тель Авива, в здании, построенном в интернациональном стиле, некогда очень популярном в 1930—1960-х гг., основным лозунгом которого был парадокс «меньше — значит больше». Ранее здесь размещался Музей наследия Тель Авива.

Atrašanās vieta Апартаменты Bialik находятся в 3 минутах ходьбы от рынка Кармель и улицы Нахалат-Биньямин. Торговый центр Dizengoff расположен в 8 минутах ходьбы. На одной улице с апартаментами работают 2 музея, перестроенные из бывших резиденций художника Реувена Рубина и национального поэта Хаима Нахмана Бялика.
Pludmales apraksts Пляж находится в 500-600 метрах от апартаментов Bialik.
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
Izklaide un sports
Telpu apraksts

В апартаментах Bialik Luxury всего 2 номера. Типы комнат: Апартаменты № 1 на 8 человек, Апартаменты №2 на 4 человек.

Istabās

кондиционер, утюг, гладильные принадлежности,отдельный вход, туалетные принадлежности, туалет, ванна или душ, кабельные каналы, телевизор с плоским экраном, кухня, электрический чайник, тостер, обеденный стол.

Adrese 1 Bialik St., Тель-Авив, 63324, Израиль.
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской