Bell Boutique Hotel 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.410
№6 viesnīcas reitingā Telaviva
7.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tikai dažu soļu attālumā no Telavivas krastmalas. Viesnīcas vēsturiskā ēka celta pagājušā gadsimta 20. gados Telavivā iecienītajā eklektisma stilā. Viesnīca atrodas Telavivā uz ielas. HaYarkon, dažu soļu attālumā no jūras krasta, netālu no centrālajiem tūrisma objektiem un vietējām izklaidēm.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Biju kopā ar vī ru, un atsauksmes mani mazliet iebiedē ja. Rezultā tā : viesnī ca joprojā m ir maza, mums bija 111. istabiņ a, ar dž akuzi, tī ra un man pietiek 2 cilvē ku izmitinā š anai. Tī rī ts katru dienu. Š ampū ns netika uzklā ts. … Tomēr ▾ Biju kopā ar vī ru, un atsauksmes mani mazliet iebiedē ja. Rezultā tā : viesnī ca joprojā m ir maza, mums bija 111. istabiņ a, ar dž akuzi, tī ra un man pietiek 2 cilvē ku izmitinā š anai. Tī rī ts katru dienu. Š ampū ns netika uzklā ts. Bet š ī s ir 3 zvaigznes, un mē s negaidī jā m labi. ja vē laties skū pstī t — laipni lū dzam 5 zvaigznē s, ir, kur atkā pties. Ā rā mazliet trokš ņ ains, bet tas atrodas pilsē tas centrā . Brokastī s bija olu kultenis, olu kultenis, pankū kas, jogurts un vē l daž i salā ti, bet mē s tos neņ ē mā m. Kafija un sula. Mums pietika rī tam. Vakarā devā mies uz restorā nu, ī paš i patika restorā ns "Massada". Naktī to izslē dzā m, jo. viņ iem bija bail saaukstē ties, un bija smacī gs. Kopumā esam apmierinā ti ar saviem svē tkiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Lifta nav – mantas pa kā pnē m nesa ar rokā m. Telpas ir ļ oti mazas - burtiski nevar apgriezties. gaisa kondicionieris pilē ja otrajā naktī - viņ i nepieš ķ ī ra citu istabu, ū denim ļ ā va ieplū st duš ā . ne vairā k kā. … Tomēr ▾ Lifta nav – mantas pa kā pnē m nesa ar rokā m. Telpas ir ļ oti mazas - burtiski nevar apgriezties. gaisa kondicionieris pilē ja otrajā naktī - viņ i nepieš ķ ī ra citu istabu, ū denim ļ ā va ieplū st duš ā . ne vairā k kā.2**. autostā vvieta - ne blakus viesnī cai. Brokastī m nav lielas izvē les. skats uz jū ru - izejot uz balkona (35-40 karstumā ) un nogriež oties pa kreisi, un no loga - ja netiek ā rā - skats uz divā m ē kā m, no kurā m viena ir nobruž ā ta un pelē ka .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар siarh
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
lieliska vieta, biju patī kami pā rsteigts, tī ra, sakopta istaba, koplietoš anas telpas. vienī gais mī nuss (ja kā dam tas vispā r ir mī nuss) ir lifta trū kums. … Tomēr ▾ lieliska vieta, biju patī kami pā rsteigts, tī ra, sakopta istaba, koplietoš anas telpas. vienī gais mī nuss (ja kā dam tas vispā r ir mī nuss) ir lifta trū kums.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca Bell atrodas ļ oti labā vietā - 100 metri no pludmales, tī ra, ē rta, personā ls draudzī gs, daž i runā krieviski. Brokastis diezgan garš ī gas (bet, protams, gaļ as par maz! ) , iesaku! … Tomēr ▾ Viesnī ca Bell atrodas ļ oti labā vietā - 100 metri no pludmales, tī ra, ē rta, personā ls draudzī gs, daž i runā krieviski. Brokastis diezgan garš ī gas (bet, protams, gaļ as par maz! ) , iesaku!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labā kā viesnī ca, ja vē laties ietaupī t naudu un jums nav svarī gi lifta, halles un salī dzinoš i nelielu istabu neesamī ba. Citu mī nusu nebija. Veca ē ka Jemenieš u kvartā lā , pilnī bā restaurē ta, labs remonts istabā s, labas mē beles, tē jkanna un tē jas lapas, TV visā s valodā s - ap 300 kanā liem (ap 10 krievu). … Tomēr ▾ Labā kā viesnī ca, ja vē laties ietaupī t naudu un jums nav svarī gi lifta, halles un salī dzinoš i nelielu istabu neesamī ba. Citu mī nusu nebija. Veca ē ka Jemenieš u kvartā lā , pilnī bā restaurē ta, labs remonts istabā s, labas mē beles, tē jkanna un tē jas lapas, TV visā s valodā s - ap 300 kanā liem (ap 10 krievu). Atraš anā s vieta - labā ku nevar iedomā ties - pie jū ras, blakus Karmelas tirgum, blakus rosī gajai Allenby ielai, Telavivas centrā , tas ir, var staigā t lī dz Jaffai uz dienvidiem vai ziemeļ iem lī dz Tel. Avivas osta. Brokastis labas, paē st un pat pā rē sties pavisam iespē jams, ir tikai konditorejas izstrā dā jumi (bet tas ir daž ā dā s variā cijā s - konditorejas veikalos pie viesnī cas un Karmelas tirgū ). Netā lu no viesnī cas atrodas lielveikals, kafejnī cas ar ā trā s ē dinā š anas ē dieniem - hamburgeriem un falafeliem. Š ī ir ģ imenes viesnī ca, kurā vienas ģ imenes locekļ i strā dā visur. Ļ oti draudzī gs personā ls: atstā jā m mantas lī dz vakaram pirms izlidoš anas uz lidostu un dzē rā m tē ju pirms izlidoš anas - virtuvē ir vē sā ks un daž ā das tē jas lapas un principā š o var lietot pa dienu, atstā jot tikai dzeramnaudu ī paš s stikls. Ja vē l doš os uz Telavivu, noteikti tur palikš u!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vecā Jaffa pilsēta
Novērtējums 10.0
Izraēla, Telaviva
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
apustuļa Pētera baznīca
Novērtējums 10.0
Izraēla, Telaviva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Park Mini Israel
Novērtējums 9.0
Izraēla, Telaviva
Izklaide

Отель расположен всего в нескольких шагах от набережной Тель-Авива. Историческое здание отеля построено в эклектичном стиле, популярном в Тель-Авиве в 20-х годах прошлого столетия. Отель расположен в Тель-Авиве на ул. ха-Яркон, в считанных шагах от морского берега, недалеко от центральных туристических достопримечательностей и местных развлечений.

Atrašanās vieta Аэропорт им. Бен-Гуриона расположен в 12,8 км.
Pludmales apraksts Пляж в 150 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, факс/ксерокопирование, места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 25 номеров.

Istabās

LCD (ЖК) телевизор с кабельным подключением, бесплатный беспроводной Интернет, холодильник, уголок для приготовления кофе, фен, телефон и душевая комната с банными принадлежностями. В некоторых номерах имеется джакузи и балкон с видом на море.

Adrese 50 Hayarkon Street, 63301 Tel Aviv
Tālruņi: 972 3 5174291
Tīmekļa vietne: Bell Boutique Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.