Jautājums o Izraēla

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
511 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Kā ir ar Izraēlas paražām?
Ir iespēja uz turieni aizlidot, bet baidos, ka var ietīt. Puisis, 18 gadi. Ceļojumu vēsture: faktiski 7 valstis, bet jaunajā pasē ir 2 zīmogi - Polija un Ungārija. Un tie visi ir sauszemes transports
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2019-11-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  15
аватар ser_____Witness77
robežsargi un muitnieki ir TOTOLI dažādas struktūras ... pirms ceļot pa Izraēlu vajadzētu iemācīties vismaz elementāru lasītprasmi ...
аватар Alex714
ja nesīsi līdzi kaut ko aizliegtu, tad protams iesaiņos, un var pat arestēt, lai gan 95% gadījumu Ukrainas muita ar tādām lietām nelaiž ārā.
аватар magazin_new
... brauc strādāt uz Čehiju, Izraēlā tev nekas nespīdēs. Jā, alga ir paciešama, bet dzīve ir dārga. Tu neko neuzvarēsi!
аватар Fancase
Kāpēc jūs lidojat uz Izraēlu? Strādājot nelegāli ir liela iespēja tikt ietītam, robežsargiem ir attīstīta gastrostrādnieku izjūta.
аватар oleg05022001
Nē, tikai tūrisms.
аватар ser_____Witness77
tikai tūrists? ... nu pasaki robežsargiem kur un pie kā strādā, pierādi, ka saņem 1000$ algu mājās / vai dolāru miljonāri - tad jau bez problēmām ielaidīs;)
аватар ollennka
Oļegs, Izraēla nav lēta valsts, un pat ar nepatikšanām uz robežas. Kāpēc jums ir vajadzīgi šie hemoroīdi? Eiropa ir skaistāka un lētāka.
аватар mishatour
Olya, no kurienes tu esi? )
аватар lupanarius
Draugi nesen lidoja, viss bija super viegli, ielaida mūs bez jautājumiem. Bet tā ir loterija
аватар ser_____Witness77
un iepriekš nebija īpašas vēlmes lidot / doties uz viņiem, kad tas bija bez problēmām, un tagad vēl jo vairāk ... kāda ir peļņa, es nevaru saprast arbeiten? dzīvot kādā cūku kūtī pastāvīgos arābu iebrukuma vai Irānas kodolraķetes draudos, lai ietaupītu grandiozu mēnesi un pēc tam atvestu mājās? ... patiesībā ir labāk doties uz Poliju-Čehiju-Igauniju = tuvāk un drošāk ...
аватар Alex_classic
par oleg05022001:
Būt 18 gadus vecam nav problēma. Ieiet varēsi, ja atradīsi kompāniju 2-3-.. cilvēku sastāvā. Tikai uzmanieties no nejaušiem ... nē, ne savienojumiem - ceļabiedriem. Ne visi Izraēlas robežsargi ir mēmi ar tieksmi uz iebiedēšanu. Ir adekvāti, kas var iekost cauri.
Sīkāka informācija šeit, protams, nav.
Divas vīzas - jau bizness. Tas, ka sauszemes transportam nav nozīmes.
аватар Alex_classic
ser_Witness77:
Jūsu apgalvojumam par "dzīvošanu cūku kūtī pastāvīgos arābu iebrukuma vai Irānas kodolraķetes draudos, lai izglābtu gabalu mēnesī un pēc tam atnestu mājās?" nav nekāda sakara ar realitāti:
* Ne visi "tūristi" dzīvo cūku kūtī! Ir iespējams atrast pieklājīgu dzīvokli 4-6 personām un par visu, izņemot pārtiku, samaksāt 300-400 dolārus (skaitļi attiecas uz pieticīgu dzīvokli klusajā Netānijas kūrortpilsētā Vidusjūras piekrastē). Šoreiz!
* "Pastāvīgie arābu iebrukuma draudi" ir pazuduši jau 46 gadus. Pēc tam, kad Izraēla 1973. gada rudenī aizstāvēja savu brīvību, Ēģipte un Sīrija neuzdrošinājās vērst ieročus pret Izraēlu (par Jordāniju un Libānu klusēju - viņas visu saprata vēl agrāk un pagāja malā). Ir divi!
* Pagaidām nav "pastāvīgu Irānas kodolraķetes draudu". Un tuvākajos gados nav gaidāms... Ir trīs!
* Jā, apmēram tūkstoš dolāru mēnesī tiek ietaupīts lielākajai daļai Izraēlā strādājošo "tūristu". Ja kāds ir pāris šeit no
аватар ser_____Witness77
"atrodiet pieklājīgu dzīvokli 4-6 cilvēkiem un samaksājiet par visu 300-400 dolārus"
- vai tas ir apmēram 1800 USD par dzīvokli?! ) - joprojām varat atrast lētāk Ņujorkā Bronksā ... P.S. jebkurš strādnieks Polijā-Čehijā var uz mēnesi kādu gabalu nolikt malā, un jūra kad NAV līdz jūrai daudz nepalīdz;) P.S.S. Ja tiešām ir kur braukt, tad uz ASV-Kanādu - ar aci uz pastāvīgo dzīvesvietu, un ko ķert Izraēlā (bez ebreju saknēm, lai kam tas ir) ar trakām nekustamo īpašumu cenām un neskaidrām perspektīvām (mums nav). neaizmirstiet par Irānas enerģisko klaipu) - man (neapgraizīts) absolūti NAV skaidrs ;)
аватар Alex_classic
Dzīvokļa īres izmaksas komfortablai nakšņošanai 4-6 cilvēkiem, kā arī pašvaldības nodokļa samaksa un izdevumi par mājas koplietošanas telpu uzkopšanu, ne visdārgākajā Izraēlas pilsētā, sastāda 1200-1300 dolāru. . Tam pieskaita mājas interneta un kabeļtelevīzijas, kā arī ūdens un elektrības izmaksas. Saņemiet vēl pāris simtus dolāru.
аватар marinakushova
Izraēlā tagad ir grūti nokļūt, katrs trešais tiek izsūtīts. Un pārsvarā sievietes, un puiši, kuri paši pat atsūta savas ģimenes, un arī vecmāmiņas viņus neiepriecināja. Un vēl pamanīju, ka ne smukas meitenes ielaiž. Kopā ar mani tika izsūtīti 20 cilvēki, un tie ir tie, kas bija tikai ar mani istabā. Meitene no Maskavas parasti tika ievietota cietumā uz nakti un pēc tam nosūtīta lidojumam uz Kijevu. Viņiem ir vienalga, vai jums ir viesnīcas rezervācija un uzaicinājuma vēstule no radinieka.
Lidoja oktobra beigās 00:30 bija atbraukšana, līdz 5 no rīta pratināja, draudēja, apbraukāja visus kabinetus, noorganizēja visu iespējamo apskati, uzraudzībā veda uz tualeti, turēja. viņus istabā un nelaida ārā, un viņi neko neteica, kad lidoja atpakaļ un neteica, kur būs lidojums. Viņi izlikās nesaprotam. Ārstēšana bija kā ar īpaši bīstamiem cilvēkiem, par bagāžu neko neteica un neatdeva. No rīta pulksten 7 viņi mani izlaida un teica, lai staigāju pa lidostu, vēlāk piezvanīs, un aizlidoja tikai 14:00.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Izraēla
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl