Jautājums o Izraēla

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
511 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Draugs mani aicina, dzimšanas dienas dāvana, biļete turp un atpakaļ uz 5 dienām. Es manuāli uzrakstīju ielūgumu ebreju valodā un augšupielādēju fotoattēlu vietnē Viber, kā arī augšupielādēju savas pases fotoattēlu. Tas ir pietiekami?
Draugs mani aicina, dzimšanas dienas dāvana, biļete turp un atpakaļ uz 5 dienām. Es manuāli uzrakstīju ielūgumu ebreju valodā un augšupielādēju fotoattēlu vietnē Viber, kā arī augšupielādēju savas pases fotoattēlu. Tas ir pietiekami?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-08-155 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар kolyan_cat
Pietiek Izraēlas robežsargiem nolemt (starp citu, ne bez pamata), ka jūs dodaties strādāt par prostitūtu Izraēlā.
аватар diana243835
hmm .... dīvaini savos 38 gados strādāt lielā korporācijā par nodaļas vadītāju un iet uz apšaubāmu nodarbošanos???? Tu droši vien necieni visas sievietes, ja tā domā.
аватар Vika284
ir dīvaini 38 gadu vecumā, strādājot lielā korporācijā, nezināt, ka ir Izraēlas vēstniecības vietne Ukrainā, kur var izlasīt vīzu prasības Ukrainas pilsoņiem, lai apmeklētu Izraēlas valsti vai pajautāt tiešsaistē vēstniecības lapā
аватар diana243835
un vēstniecības mājaslapā bija un kaudze informācijas jau izlasīta. bet nolēmu pārbaudīties ar tiem, kas šogad uz turieni lidoja pēc ielūguma.
аватар Vika284
diana243835 šeit ir saites uz līdzīgiem jautājumiem
https://www.turpravda.ua/il/question-94202.html#answer773772
https://www.turpravda.ua/il/question-88432.html#answer704312
аватар AllOverTheWorld
fotogrāfija, ar roku rakstīts skribējums, Izraēlai nav ielūgums.
Tātad, protams, ar to nepietiek.
аватар kolyan_cat
Vēl dīvaināk ir redzēt, kā lielas korporācijas nodaļas vadītājs 38 gadu vecumā grasās uz robežas uzrādīt Viberas “drauga” fotogrāfiju kā dokumentu... Sākumā domāju, ka autors no jautājuma bija 14 gadi, bet 38 gados šis... Tomēr domāju, ka Izraēlas robežsargi neko tādu neredzēja.
аватар diana243835
kolyan_cat Tu, es redzu, neproti pareizi izlasīt jautājumu? bet tikai no konteksta izņemtas frāzes. Kur manā jautājumā ir rakstīts, ka viņš atsūtīja savu fotogrāfiju???? Kāpēc rakstīt kādu ķecerību, ja nevarat sniegt atbildi. Paldies visiem par atbildēm. Tagad viss ir kārtībā.
аватар mishatour
Jūsu draugs darīja visu, ko varēja. Vai ar to pietiek vai var pat kaitēt??? Ja uz robežas uzzinās, ka tu ej pie vīrieša.... 100% izgāšanās. Tas ir vēl viens uzaicinājums... caur Iekšlietu ministriju. Es domāju, ka informācija par draugu ļoti traucēs, turklāt izdzēsiet visu saraksti ar viņu... Un jūs ēdat kā tūrists, lai redzētu Izraēlu ... un jūsu iespējas ievērojami palielināsies. Lai veicas un jaukas brīvdienas!!!
аватар Alex_classic
Kā pilnīgi pareizi rakstīja kolyan_cat, jūsu rīcībā esošā informācija ir pietiekama, lai robežsargiem būtu aizdomas, ka deklarētais ceļojuma mērķis (tūrisms) neatbilst patiesajam mērķim ("prostitūcija", protams, ir rupja, bet patiesa... vai ar mērķi apprecēties ar draugu un palikt Izraēlā).
Diemžēl mishatour viedoklis par neveiksmi uz robežas ir tuvu patiesībai. Varbūt ne 100%, bet tas ir ārkārtīgi liels ..
Svarīgs ir ceļojuma datums. Ja līdz septembra beigām, tad ir iespēja atvieglot robežkontroli sakarā ar IeM ministra nevēlēšanos riskēt ar dažu savu ortodoksālo vēlētāju neieceļošanu Ukrainā uz balli Umanā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Izraēla
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl