Jautājums o Izraēla

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
512 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Mani izraidīja no Izraēlas tieši pie robežas. Devos pēc drauga uzaicinājuma
Visi dokumenti bija uz rokas: derīga pase, drauga ielūgums un viņa dokumenti, atgriešanās biļete, medicīniskā apdrošināšana, īres līgums. Robeždienesta darbinieks manu iebraukšanas aizliegumu argumentēja ar to, ka ielūgumam jābūt apstiprinātam Iekšlietu ministrijā. Bet, kad mans draugs devās uz turieni, viņam teica, ka nekas nav jāsertificē, jo. viņa ir Krievijas Federācijas pilsone, pietiek tikai rakstīt brīvā formā, bez zīmogiem. Arī lidmašīnas kapteinim adresētajā dokumentā bija rakstīts, ka iepriekš Izraēlā esmu pārkāpis kādu likumu un strādājis nelegāli. Bet tas nav iespējams, jo tas bija mans pirmais ceļojums. Cik es zinu, viņiem vajadzēja mani vienkārši nosūtīt mājās, bez šī zīmoga manā pasē. Ko tagad? Mainīt uzvārdu, uzvārdu un attiecīgi pasi? Vai tad viņiem tas pietrūks? Rakstīju vēstules attiecīgajām iestādēm Izraēlā un Maskavas vēstniecībai, gaidu atbildi. Bet tas viss ir kaut kāds absurds, kāpēc 12.pants tika piedēvēts man, nav skaidrs... Sakiet, kā to vislabāk izdarīt?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2019-02-145 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  30
аватар botayeva_aida
Vai es varu atsaukt deportāciju?
аватар AllOverTheWorld
kaut kā jau sāpīgi apzinies rakstus, procedūras un visu pārējo, lai gan saki, ka šis ir tavs pirmais ceļojums.
Un tā kā mēs piekrītam mainīt uzvārdu un patronimitāti!!! tad acīmredzot tas nav tikai došanās ciemos pie drauga, kāpēc krāpties?
Un kāda vēstule ir adresēta lidmašīnas kapteinim?
аватар ollennka
botayeva_aida, robežsargam ir tiesības pieņemt galīgo lēmumu par personas ielaišanu valstī vai nē. Un tai ir tiesības bez pārkāpumiem neielaist pat baltu un pūkainu tūristu. Padevās tev šī Izraēla? Satiec draugu Jordānijā vai Ēģiptē.
аватар travelsita
Izraēlas dienesti tagad ir ārkārtīgi smagi. Var jau tā arī nelaist iekšā fiktīva iemesla dēļ.Tu vari visu mainīt, pat veikt plastisko operāciju, bet pat Izraēlas konsulāts Maskavā nevar garantēt, ka tevi izlaidīs. Visu izlemj robežsargi.
аватар ser_____Witness77
varbūt pamainīt dzimumu... vai tad nav absolūti nekādas jēgas tur iet)?
аватар travelsita
ser_____Lieciniece77, tad arī viņas puisim vajadzētu pamainīt dzimumu, tā teikt, lai harmonija. :))
аватар AllOverTheWorld
travelsita, tad tikai draugs!;) Uzaicināju, bet dzīvoju pie sevis;) autoram bija jāīrē māja!, ir pat līgums!
tik daudz žestu, lai "tikai ciemos pie drauga"
аватар Alex714
Spriežot pēc foto - jauna dāma ceļo viena - jūs uzreiz iekrītat robežu nešķērsojošo riska grupā un, spriežot pēc jūsu apziņas un tik mežonīgās vēlmes (nomainīt pases datus) nokļūt Izraēlā, šeit tālāk foruma tūristi izdarīja "pareizus secinājumus par ceļojuma mērķi", un kas tie par Izraēlas robežsargiem, kuri skatās cauri ar pieredzējušu skatienu un jau pirms sarunas ar cilvēku par 70% zina, vai ielaidīs vai nē.
Draudi Un, ja jūs pieķers pases datu nomaiņā, tad es domāju, ka būs mūža aizliegums, IMHO.
аватар travelsita
Protams, līgavainis = draugs. Kādus secinājumus var izdarīt no ceļojuma mērķa?
Ļaujiet man sniegt jums piemēru par manu radinieku. Katru gadu viņa dodas (pastāvīgi!) uz Izraēlu apciemot savu brālēnu. Bet viņa ir 66 gadus veca, šķīrusies. Ceļošana pēc radinieka ielūguma. Viss vienmēr ir gludi.
аватар botayeva_aida
Protams, tagad zinu, atbraucot mājās, mēs ar mammu visu uzzinājām, konsultējāmies ar juristu, uzrakstījām vēstuli gan vēstniecībai Maskavā, gan Izraēlas Iekšlietu ministrijai. Mēs gaidām atbildi, vai mēs varam vēl kaut ko darīt? Pirms brauciena visas šīs nianses nezināju, jo. Viņi bija pārliecināti, ka es mierīgi iebraukšu valstī. Vienīgais, pirms izbraukšanas izlasīju internetā, ka jaunas vientuļās var uztvert kā meitenes, kas pārdod savu ķermeni. Kas attiecas uz manu draugu, jā, mēs esam satikušies vairāk nekā gadu. Viņš devās uz Izraēlu, jo tur dzimis. Es nebiju plānojis tur palikt nelegāli, jo tad viņam šī iemesla dēļ būtu problēmas. Es mērķtiecīgi devos atpūsties un vismaz nedaudz pabūt pie viņa, pēc tam atgrieztos mājās savā laikā, un tur viņš atgriezīsies pēc kāda laika. Bet ne par to ir runa. Un tas, ka man tika piedēvēti 12 raksti. Kā vēl var sūdzēties? Vai tiešām neviens ar to nav saskāries?
аватар botayeva_aida
Kas attiecas uz uzvārdu un patronīmu, es tikai gribu zināt. Galu galā vēl ir jāmaina pase, jo gribu apmeklēt citas valstis, lai nav lieku jautājumu. Galu galā es nevarētu teikt, ka eju pie puiša, viņi ir stingri pret to. Turklāt, kā viņi zina, kādas attiecības mums patiesībā ir? Man vajadzēja to noplēst. Bet pat šie meli man nepalīdzēja. Jā, varbūt mēs būtu aizbraukuši precēties uz citu valsti, bet viss būtu likumīgi. Jā, es nedegu ar vēlmi doties uz Izraēlu, tev taisnība, var labi atpūsties citā valstī. Bet diemžēl tur piedzima draugs???? Vēlreiz teikšu, ka mana ceļojuma mērķis bija tikai atpūta un tikšanās ar mocekli, ne vairāk.
Starp citu, atgriešanās lidmašīnā atradās 15 izsūtītie. Arī sieviete, kura ceļoja ar ekskursijas komplektu, tika apgriezta. Viņi to skaidroja ar to, ka viņa vienkārši ir dzimusi Ukrainā, lai gan ir Krievijas Federācijas pilsone. Tāds :( Žēl par iztērēto naudu un nerviem.
Un šeit ir kapteinim adresēts dokuments, kurā teikts, ka Izraēlā esmu pārkāpis likumu.
аватар botayeva_aida
Cerēju šeit ieraudzīt noderīgus padomus, nevis kaut kādas piezīmes un izsmieklu. Paldies visiem. Lai Dievs svētī jūs un jūsu mīļos, lai nesaskartos ar šādu situāciju.
аватар travelsita
Tas nav izsmiekls. Mēs esam bijuši šajā vietnē ļoti ilgu laiku un bieži ķircinām viens otru. Neapvainojies. Šī ir vieta atpūtai. Veiksmi !
аватар Tana999
Jums joprojām ir paveicies, ka argumentējāt atbildi. Parasti viņi vispār nesaka, kāda iemesla dēļ atteikums. :-)
аватар Vika284
"Nācās to noplēst." - šeit ir atbilde uz visiem jūsu jautājumiem, Izraēlas robežsargi, un ne tikai Izraēla, tie nav cilvēki, kas var melot, pat ja jums šķiet, ka viņi nezina - viņi noteikti zina par jūsu attiecībām un ceļojuma mērķis, pat ja jums nav neviena konta sociālajos tīklos, kur viņš ir jūsu draugs, jums nav populāru tūlītējo ziņojumapmaiņas programmu, caur kurām jūs viens otram rakstāt ziņas, un pat tad, ja jūs sazināties, izmantojot citu cilvēku tālruņu numurus un kontus. , viņi zina.

Kādu noderīgu padomu var dot cilvēkam, kurš domā, ka var viegli melot robežsardzes darbiniekiem?
аватар botayeva_aida
Es nesaku, ka viņiem ir viegli melot. Bet kā viņi to zinātu? Tīri psiholoģiski, ja kaut kā izrēķina manus melus. Mch teica, lai nestāstu viņiem par mūsu attiecībām, teiktu, viņi saka, draugi kopš bērnības, es tieši tā darīju. Vai jūs domājat, ka ir vērts teikt patiesību? Tad varbūtība, ka neielaidīs būtu 100%, jo uzreiz ir domas, ka palikšu pie viņa dzīvot. Vispār plānos bija tikai satikties, kopā pavadīt laiku, jo. tad man nebūtu tādas iespējas atbraukt darba un mācību dēļ. Nu es tevi ilgi neredzēšu.
аватар travelsita
Izraēlas robežsargi ir smalki psihologi. Viņi uzdod, no pirmā acu uzmetiena, stulbus jautājumus, patiesībā viņi pārbauda, ​​vai jūs savās atbildēs melojat.
аватар AllOverTheWorld
Redzi, tu jau saki, ka meloji.
Tātad jūsu MCH neko nesaka!, uz robežas viņi jums teica pareizi:
Saskaņā ar Iekšlietu ministrijas kārtību Izraēlas pilsonis var uzaicināt savu sievu/partneri uz Izraēlu, tikai aizpildot ielūguma veidlapu tuvākajā Iekšlietu ministrijas birojā.(no oficiāla avota)
Kāds ir jūsu MCH statuss Izraēlā?
Jūs atsaucaties uz Izraēlas ieceļošanas likumu (es tikko atradu internetā, nupat kā juristam kļuva interesanti), bet 12.punktā nav konkrēti teikts, ka Izraēlā nestrādājāt legāli, bet vienkārši uzskaitīti atteikuma iemesli. , tostarp:
!!!!!Nepatiesas informācijas sniegšana, lai iegūtu sev vai citai personai Izraēlas ieceļošanas vīzu vai uzturēšanās atļauju!!!!!!
Es nezinu, ar ko jūs tur konsultējāties un kāpēc jums tas netika paskaidrots. Tāpēc jūsu sašutums nav skaidrs par 12.punktu, kā es saprotu, liedzot ieceļošanu vai izraidīšanu, viņi atsaucas uz to.
аватар AllOverTheWorld
saņemtajā dokumentā nav norādīts iemesls, bet vienkārši teikts, ka saskaņā ar Izraēlas likumiem jums ir liegta iebraukšana, tāpēc kuģa kapteinim jūs jāizved. cik saprotu, tā nav izraidīšana, bet aizliegums ieceļot valstī uz gadu (ja visu pareizi sapratu, gada periods attiecas konkrēti uz ieceļošanas aizliegumu)
Jūsu ceļošanas aizliegums nav izraidīšana. Kāds zīmogs ir jūsu pasē?, melns vai sarkans?
аватар botayeva_aida
AllOverTheWorld, paldies par plašo atbildi. Mch Izraēlas pilsonis, dzimis tur. Kad viņš devās pie notāra, viņam teica, ka Krievijas Federācijas pilsoņiem ielūgums nav jāapliecina, tāpēc viņi to vienkārši uzrakstīja brīvā formā. Attiecībā uz 12. punktu, paldies par paskaidrojumu. Tagad viss kļuva skaidrs. Bet tomēr iesniegsim Iekšlietu ministrijā lūgumu atcelt aizliegumu un atļaut ieceļot. Ceru uz pozitīvu atbildi.
аватар AllOverTheWorld
Vai jūs, jūsu mamma, advokāte un jūsu MCH saprotat atšķirību starp deportāciju un ieceļošanas aizliegumu?
аватар botayeva_aida
Ronis
аватар AllOverTheWorld
Ļaujiet savam MCH noteikti lūgt paskaidrojumus vai konsultēties ar Izraēlas juristiem par atteikumu!
Atkal, ieceļošanas aizliegums un iebraukšanas aizliegums arī ir dažādi jēdzieni!
Veiksmi!
Tātad, kādā krāsā ir zīmogs pasē? un kas uz tā ir rakstīts (vai tas ir rakstīts angļu valodā vai tikai vietējā?)
аватар AllOverTheWorld
Nu labi! vienkārši liegta ieeja!
Lūdzu rakstiet vēlāk, ja pareizi sapratu, ka atteikums iebraukt valstī uz gadu!
аватар botayeva_aida
Vēlreiz liels paldies! Jā, es noteikti atteikšos, tiklīdz būs atbilde no vēstniecības un IeM. Visu to labāko, palīdziet :)
аватар mishatour
botayeva_aida, tavi darbi ir slikti. Ja jūs atnācāt uz ekskursijas forumu ar tik tīri personisku jautājumu, jūsu draugam vajadzēja parūpēties par Izraēlas Iekšlietu ministrijas atļauju. vai viņš to nezināja??? Meklējiet atbildi pie viņa un tikai no viņa ... Ja īsts draugs atrod risinājumu šim jautājumam ... Un iemācīt jums stāstīt pasakas uz robežas ... Nosūtiet viņu vispirms ... pie advokāta. ..un tad paskaties, kur tālāk sūtīt..
аватар botayeva_aida
Ievietots šeit, lai uzzinātu cilvēku viedokļus. Varbūt kāds bija līdzīgā situācijā un atrada izeju) Nē, viņš to nezināja. Internetā šādas informācijas nav. Viņš arī devās pie notāra, kur viņam pateica, ka uzaicinājums nav jāapliecina, pietika ar roku uzrakstīt bez zīmogiem, jo. Esmu Krievijas Federācijas pilsonis. Manas ierašanās dienā, tikai pēc pāris stundām, viņš nekavējoties uzaicināja advokātu, bet diemžēl es pēc 2 stundām lidoju atpakaļ. Tātad mums nebija laika visu atrisināt uzreiz, un tagad juriste nodarbojas ar šo jautājumu par ievērojamu summu. Atliek tikai gaidīt. Es tikai gribu teikt, ka šis ceļojums man bija ļoti svarīgs, gaidīju to 4 mēnešus, rūpīgi gatavojāmies šim, visu noskaidrojām, pat nebija doma, ka varētu mani sūtīt atpakaļ. Un tagad, esmu sarūgtināts, un tomēr ļoti gribu viņu redzēt, jo nākamgad man tādas iespējas nebūs darba un mācību dēļ. Patiesībā es plānoju viņu satikt pirms šī visa. Lūdzu, nenosodiet mūs :)
аватар ollennka
Romantiski... Pastaiga ischo!
аватар vador
Vai jums izdevās atcelt aizliegumu?
аватар iorik0020
Mani izraidīja 2019. gada 17. decembrī, ierodoties Eilatā, iemesls netika paziņots, man ir 52 gadi, esmu pārāk vecs darbam un apmulsis, lai gan viņi divas reizes paziņoja, ka izskatos lieliski. Protams, es biju sarūgtināts, gribēju četras dienas gozēties saulē un redzēt skaistu valsti. Viņi mani ilgi turēja rokās, tika garlaicīgi intervēti, viņi rakņājās pa telefonu, tas ir pat smieklīgi. Mūs iesēdināja lidmašīnā ✈️ un nosūtīja uz Telavivu, kur, izkāpjot no lidmašīnas, mūs jau gaidīja mašīna ar restēm un aizveda uz emigrācijas cietumu. Aizveda visus, atļāva atstāt tikai zāles, iedeva tēju un sviestmaizes, iedeva vienreizējo palagu, kamerā bija tualete un duša. Neatceros bez smiekliem, secinājums ir tikai viens ☝️ jebkurā valstī muļķu dēļ, normāli cilvēki cieš un Izraēla nav izņēmums.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Izraēla
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl