Jautājums o Izraēla

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
511 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Dokumenti pasu kontroles iziešanai 2019. gadā
Būšu pateicīgs par informāciju, kādus dokumentus nepieciešams un vēlams ņemt līdzi pasu kontrolei.
Dots: neprecēts pāris no Kijevas, viņam 20, man 22. Lidojam pie labākā drauga (draudzējamies jau 6. gadu). Viņš dienē armijā.
Ielūgums, biļetes turp un atpakaļ (būsim nedēļu) pats par sevi.
Cik obligāta ir veselības apdrošināšana? Izziņas no darba (strādāju neoficiāli, vai varu uztaisīt izziņu no bankas konta)? Palīdzēt ar kavējumiem (mch darbi un studijas)?
Pases izgatavotas 2018. gadā (veco 14. gadu nomainīju pret biometriju, un tagad pase TUKŠA un svaiga, uztraucos). Viņam ir tikai vizīte Ēģiptē.
Esmu lasījis stāstus un ar absolūti labiem nodomiem sāku uztraukties, jo pases ir svaigas un būtībā tukšas. Izraēla mani fascinē un velk, būs ļoti sāpīgi, ja kaut kas noies greizi. :(
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-02-025 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  27
аватар ollennka
Parasti visi sāk dalīties ar biedējošiem stāstiem un uzminēt, kāpēc viņi tos neielaida. Par vīriešiem, jaunākā versija - jo neskuvies.
аватар FoxxyFoxxy
Visur ir daudz šo stāstu, tāpēc es domāju, kurš no tiem ir labāks, lai izveidotu doku paketi. Es domāju, ka esmu pārāk noraizējies, es sevi spīdzināju.)
аватар ollennka
Nejautājiet tur nekādus dokus. Vienkārši uzdodot virkni netaktisku jautājumu.
аватар catalina777
Dokumenti patiešām tiek pieprasīti reti, un tiek uzdots daudz jautājumu. Šeit varat noskatīties manu video par Izraēlas pasu kontroles šķērsošanu ukraiņiem https://youtu.be/CcJv1hRmCcw, izmantojot mūsu piemēru. Pirmkārt, uzmanība tiks pievērsta tam, ko tieši un kā teiksiet. Ar atbildēm jums abiem jāapliecina, ka esat īsts pāris, kas ir patiess jūsu brālim, kas ir patiess nedēļu. Visticamāk, viņi jautās atsevišķi. Par to, kur jūs dzīvojat, cik ilgi esat pazīstami, kur strādā jūsu brālis, kur viņš dzīvo, kā jūs plānojat tur nokļūt utt. Labāk, ja ir līdzi apdrošināšana un nauda. Atgriešanās biļete ir obligāta. Galvenais ir patiesība un nekādu izdomātu stāstu. Veiksmi! Uzrakstiet, kā tas notiek.
аватар ollennka
Un no kurienes brālis nāca?)))) Ne velti viņa ņēma popkornu.
аватар catalina777
Pārlasi vēlreiz - draugs. :) Starp citu, ar draugu var būt grūtāk nekā ar brāli.
аватар FoxxyFoxxy
Catalina777, redzēju tavu video jau iepriekš, liels paldies par to! Es arī lidoju ar El Alem un tāpēc man tas ļoti noder.
Un es pat priecājos, ka nelidoju ar UIA - ka pārbaudes sāksies mājās.
Lai gan, kad ņēmu biļetes, es tās ņēmu pēc principa "interesanti pamēģināt". Un tad es uzzināju par čekiem.
Kā arī par tukšām pasēm, un vispār par visiem šiem šausmu stāstiem..
Paldies par ieteikumiem! Kas attiecas uz patiesību, es pilnīgi piekrītu - un, ja viņi mani neļaus ar manu patiesību, tad es izdarīšu savus secinājumus, bet es noteikti nemelošu)
аватар Vika284
Un tavs draugs, kurš dienēja Izraēlas armijā, tev nestāstīja par pārbaudēm kontrolpunktos uz robežas? Jūs esat draugi 6 gadus
аватар FoxxyFoxxy
Vika284, protams, izstāstīja un pat devās uz ministriju konsultēties, bet draugi pie viņa vēl nav lidojuši, tāpēc var noderēt zināšanas tiem, kas bijuši līdzīgā situācijā
Varbūt kādam prasīja kaut ko parādīt no dokumentiem utt.
No savas puses visi Izraēlas dienesti saka, saka, ja mērķis ir tūrisms, viss būs ok, un nekas vairāk. Tā kā viņi teica, katram gadījumam paņemiet sertifikātus no darba.
Tikai tad stāstu gūzma par to, kā ukraiņus nelaiž cauri
аватар solt07
Jā, neaizmirstiet dažas fotogrāfijas ar draugu, drauga tudadzeud (pases) kopiju, vēlams, lai viņš (draugs) uzraksta kaut ko tā, kā es lūdzu, aicinu, uzņemas atbildību uz kopijas ar savu roku ebreju valodā . ... viņi publicēsies līdz galam ...Lai veicas
аватар FoxxyFoxxy
Jā, izdrukāt fotoattēlu ir laba ideja) un es uztaisīšu pases kopiju
Paldies! Es visu taisīšu kopijas.
Pat izdomāju uztaisīt diploma kopiju, lai vismaz ne oficiāls darbs, tad izglītība :D Bet tas taču ir par daudz, vai ne? :)))
аватар ollennka
Kad tu lido? Atteikties vismaz vēlāk šeit, kā gāja.
аватар FoxxyFoxxy
25.) Anulēt abonementu!
аватар gumenyk2006
Man bija līdzīga situācija, arī daudz lasīju, paņēmu izziņu no darba. Robežsargs tikai pajautāja, cik reizes esmu atbraukusi, vai esmu precējusies, kur ir mans bijušais vīrs (ierašanās brīdī biju šķīries) un aizsūtīja uz pārrunām. 3 stundas gaidīšanas, 1,5 minūtes saruna ar imigrācijas darbinieku. Manos dokumentus neviens neskatījās. No tālienes tikai apskatot viesnīcas rezervāciju. Par to, ka izziņa no darba vietas jautāja: "Un tu, ka darba dēļ atnāci šeit, lai dabūtu darbu? ". Un viss, zīmogs "Lielā Izraēla". Bet ne visiem paveicās ar manu lidojumu ...
аватар gumenyk2006
Un jā, pase bija svaiga, tikai Ēģiptes vīza
аватар FoxxyFoxxy
Gumenyk2006, paldies par atsauksmi! Kad viņi lidoja?
аватар gumenyk2006
2016. gads
аватар gumenyk2006
2016. gads
аватар FoxxyFoxxy
Tā nu vakar pienāca diena X- divi mēneši nervu, lasot atsauksmes un stāstus par to, kā godīgos ukraiņus neielaida Izraēlā, ņirgājās un spīdzināja..
Borispilā: mēs ar puisi tika sadalīti dažādos darbiniekos un uzdeva jautājumus. 15-20 vispārīgi jautājumi, bez viltīgiem, bez rupjībām: kur tu strādā, kur viņš strādā, kā iepazinies, kad bijāt Ēģiptē, cik ilgi pazīstat cilvēku, pie kura lidojat utt.
Izdotās uzlīmes. Daudziem to nebija vispār.
Viņi pārbaudīja rokas bagāžu - vienkārši nēsāja to pa lenti kā standarta, viņi neko neatvēra.
Lidmašīnā es nebiju bērnišķīgi desa. Rezultātā 2 minūtes pasu kontrolē, atgriešanās biļetes un ielūguma demonstrēšana, atbilde uz jautājumu, kur viņi satika to, uz kuru es braucu.
Visi! Divas minūtes un mana zilā kartīte un man ir.
Man radās iespaids, ka ja tev tiešām nav ko slēpt un tu .. kā teikt .. labi ģērbies, kopts izskats - a priori viss būs ok.
Kopumā tās ir lietas. :)
аватар ollennka
Kas vispār ir viņu bizness, kas zina, cik un kur viņi satikās?! Tie ir paši netaktiskākie jautājumi.
аватар solt07
Laipni lūdzam... atvainojiet, mana franču valoda, labāk ir pār@@@@t, nevis zem@@@@t. Tu biji gatavs vismaz uz melu detektora iziet kontroli.!!!
аватар FoxxyFoxxy
Vakar lidojām atpakaļ uz Kijevu.. lidojumā kopā ar mums bija daudz deportēto. Daži tiešām izskatījās aizdomīgi, bet lielais vairums ir vienkārši cilvēki.
Protams, es nezinu, kā viņi atbildēja uz jautājumiem, vai viņi lidoja ar ielūgumu vai biļeti, bet mani pārsteidza skaits.
+ Lidmašīna nebija pilnībā piepildīta, kamēr lidojuma laikā uz Izraēlu notika 100% nosēšanās.
Došu ieteikumu tiem, kas lido ar ielūgumiem - veidojiet ielūgumu ne tikai krievu un ebreju valodā, bet arī ar teudat zeuta kopiju un parakstiem gan uz ielūguma, gan uz teudat zeuta.
Starp citu. Kas attiecas uz šausmu stāstiem par šausmīgo reverso kontroli - kad jau lido no Izraēlas: viss gāja maksimāli gludi, apmēram 5 standarta jautājumi un jautājums, kas mēs esam viens otram un braucam uz Kijevu.) Nekādu lietu meklēšanu, nekā pavisam
аватар ollennka
Es ieteiktu tur neiet vispār...
аватар FoxxyFoxxy
Neesiet tik kategorisks.) Ja vēlaties redzēt Izraēlu, tad kāpēc gan nepamēģināt.
аватар ollennka
Atpūtai ir jābūt atpūtai, nevis izlozei "laidiet iekšā, mani nelaidīs". Pasaulē ir tik daudz bezvīzu bezproblēmu valstu, ka es patiesi nesaprotu ažiotāžu ap Izraēlu.
аватар FoxxyFoxxy
Nezinu, varbūt man pasakaini paveicās, jo. no pirmā ieraksta visi zina, ka mana pase ir tukša, un nav naudas strūklakas, un puisis ar vienu Šarm eš Šeihas zīmogu... Un varēja sagaidīt daudz problēmu, ko es arī izdarīju, mocot sevi ..
Galu galā viss noritēja maksimāli gludi. Es neticu veiksmei. Nezinu.
аватар solt07
Viss ir vecs kā pasaule - Aizliegtais auglis - Salds.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Izraēla
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl