Jautājums o Izraēla

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
511 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Meklē puisi, lai izietu kontroli Izraēlā
Meklē puisi, lai izietu kontroli Izraēlā
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2018-06-046 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар InnaSmet1996
Puisim, kuram nebija problēmu ar iebraukšanu un izceļošanu no citām valstīm, vēlams darbs Ukrainā, vai iespēja iegūt darba apliecību.
аватар sigur62
Šis ir labākais, ko esmu lasījis no sērijas: "Meklēju puisi"!
аватар AllOverTheWorld
jauki....
cik tu maksā? Vai skaistas acis?
kāpēc gan neprecēties uzreiz?
аватар Igor_m
Tieši es paaugstināju jūsu vērtējumu. Prieks šo lasīt pirmdien pēc darba. Paldies, pieņemsim...
аватар mishatour
Un tad “sliktie” Izraēlas robežsargi tev uzdos “sliktos” jautājumus). Bet tu uz tiem neatbildēsi... Galu galā tu nezini, kā nosaukt sava puiša mammas suni vai kādā krāsā ir viņa auto sēdekļi. )). Un viņš ir tik labs puisis, viņš zina atbildes uz visiem jautājumiem ... bet tikai tās nesakrīt ar jums ....
Žēl, ka neizlasa jau 100 reizes šeit rakstīto.Ceru, ka šī informācija ļaus ietaupīt.
аватар ollennka
Bet atrodi puisi.
Jautājums par puiša mammas suni, protams, ir lidojošs. Kur citur pasaulē to var dzirdēt.
аватар mishatour
Ja Izraēla būtu tāda pati kā visi pārējie .. tad mēs par to jau ilgu laiku runātu pagātnes formā)
аватар Alex714
Par suni tie ir pieci, bet pats interesantākais ir tas, ka tā tiešām ir patiesība, atceros, kad viņi izgāja muitu, draugu un viņa laulāto sievu aizveda uz dažādām istabām un jautāja, kādu diētu viņš mēģināja ievērot. uz (liekais svars), un viņi jautāja viņa sievai, kā vīrs cīnās ar aptaukošanos, un salīdzināja atbildes.
Tātad mani nekas nepārsteidz.
аватар miladka
Bet principā, kāpēc vēl kādam būtu jāšķērso robeža? viņi brīdina neko neņemt no malas.Un te kravā tiek prasīts vesels autsaiders. ak kā!
аватар Alex_classic
Alex714, manuprāt, tu rakstīji par pasu kontroli. Muitā tas nenotiek - tur, ja kaut kas noiet greizi, tad jautājumi netiek uzdoti ...
аватар Alex_classic
Tagad pie lietas. Pilnīgi pareizi savā atbildē atzīmēja Mihails - "Žēl, ka nelasāt to, par ko jau 100 reizes šeit esat uzrakstījis." Es pastāvīgi atbildu, t.sk. un PM, par šādas robežšķērsošanas shēmas bīstamību!
Šovakar atgriezos no ceļojuma uz Džordžiju un pirms došanās uz stendu ieskatījos uzgaidāmajā telpā ind. intervijas. Un es tur redzēju pāris gadus 25-30, pāris gadus 30-35 ar pirmsskolas vecuma bērnu, 1 vientuļš vīrietis un 8 vientuļas sievietes (nesteidzos, tāpēc paspēju saskaitīt). Ja pāris un ģimene ar bērnu nav viltoti, tad viņiem ir ļoti liela iespēja šķērsot robežu. Un, ja tie ir "līdzceļotāji", tad 99% no ieceļošanas atteikumiem. Robežsargi ir apmācīti izdomāt, kurš nav tūrists, tāpēc tūristi bieži cieš no viņu rupjībām un rupjībām. Bet tādos gadījumos nostrādā sadursmes un spiediena paņēmiens - cilvēki sāk nervozēt un liet uz niekiem...
KOPĀ: aizmirstiet par ceļa biedriem-svešiniekiem robežai, gatavojieties to šķērsot saviem spēkiem vai ņemiet līdzi īstus radus, draugus, draugus!
аватар ollennka
Nu, vai nu noskatieties brīnišķīgo filmu "Zaļā karte" ar Endiju Makdauelu un Žerāru Depardjē. Ir instrukcija, kā sagatavoties šādu viltus radinieku intervijām
аватар Alex_classic
Ak jā, ir līdzīga tēma.
Turklāt filma ir pārsteidzoša!
аватар Alex714
Alex_classic, jā, tas bija aizzīmogots, man bija jāieiet pasu kontrolē :)
аватар Dimatarasyk8
Es praktizēju šo kontroli ar viltus pasažieri. Tikai nada pateikt vadu bet ne lidz galam. Un Ani visu zināja un palaida garām.
аватар Alex_classic
Alex714, tā notiek :)
Dimatarasyk8, jūs to lieliski iesaiņojāt! "Patiesība" bez gala ir meli. Un tev ir jāprot melot. Un jums vajadzētu būt laimīgam - melot sinhroni nav viegli! Tāpēc atkārtoju - NEMEKLĒJIET VILTUS CEĻOTĀJUS, tas tikai radīs problēmas. Robežsargi tiešām tracinās - nesen nelaida cauri 2 Krievijas pilsoņus no Dagestānas. Viņi labi pazina viens otru, nevis nejaušus ceļa biedrus. Turklāt cilvēki ar naudu - viesnīca Telavivā nebija lēta nedēļu... Kāpēc iegrābās, uz ko viņi bija ieķērušies?
аватар Sijanie
Dimatarasyk8, varbūt viņi redzēja, kā tu raksti analfabēti, tu raksti un uzreiz laiž iekšā, saprotot, ka Izraēlā tev principā nepietiks atjautības))))))))))))
аватар ollennka
Sijanie, un lai Ziemassvētku vecītis uzdāvina tev Jaungada vārdnīcu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Izraēla
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl