Jautājums o Izraēla

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
512 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Man ir vīza, bērnam nav (sakarā ar to, ka esmu ba tsibur). Kādas problēmas var rasties, turpmāk iegūstot sievas vīzu?
Sveiki! Man ir civillaulība (yaduim ba tsibur). Bet bērns (4 gadi) no pirmās laulības neietilpst Yaduim ba tsibur, viņi par to uzzināja pēc pusgada, kad viņi bija Izraēlā. Mana vīza ir vairākas reizes pagarināta. Bērnu nav, jo yaduim ba qibur nav iekļauti bērni no iepriekšējām laulībām. Tagad gribam aizbraukt, lai apprecētos un noformētu sievas vīzu. Vīzai beidzās pusgads. Vai uz robežas būs problēmas?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
2 abonents  • prasīja 2018-04-126 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар AllOverTheWorld
un līgavainis vāji vērsīsies pie oficiālajām struktūrām? ceļojumu foruma padomi ir līdzvērtīgi jūsu Google meklēšanai....
аватар mishatour
Protams, jums būs problēmas! Tu pats Izraēlā uz "putnu tiesībām".Ja neesi ebrejs,tad tavas izredzes =nulle.Tagad,ja tu būtu ebrejs,tad varētu atvest visus bērnus,no visām sievām no visas pasaules.. ... Izraēla - EBREJI Demokrātiska valsts, kurā darbojas ATGRIEŠANAS LIKUMS. (skatieties meklētājā)
аватар mishatour
AllOverTheWorld, jums ir taisnība. Forumā nav neviena jurista, un mēs, cik vien varam, "ārstējam slimos"). Jautājumi visi ir līdzīgi, tāpēc atbildes ir standarta Vienīgais neebrejs, kurš saņēma Izraēlas pilsonību, ir Aleksandrs Uvarovs (slavenais padomju futbolists)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Izraēla
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl