Jautājums o Izraēla

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
511 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Vai viņi mani izlaidīs no valsts?
Es biju Izraēlas pilsonis un nodzīvoju tur 8 gadus, kaut kad paņēmu telefonu no firmas Orange uz kredīta, nomaksāju apmēram 4 mēnešus no 36 un sagadījās, ka aizbraucu uz Ukrainu, kur atguvu. pilsonību, saņēma pases, apprecējās un mainīja uzvārdu. Tagad, 3 gadus pēc aizbraukšanas, man jādodas uz semināru Jeruzalemē (saistīts ar darbu) un baidos, ka mani neizlaidīs no Izraēlas mana neatmaksātā telefona kredīta dēļ. Viņi man saka, ka, tā kā es mainīju savu uzvārdu, kad apprecējos, viņi mani uz robežas neizbrauks, bet tas joprojām ir ļoti biedējoši. Pastāsti man, vai es varu tur iet?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2013-07-3011 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  28
аватар orbittours.ru
izsniedzot pasi, tiek dots individuālais numurs, kas nemainās arī mainot uzvārdu. Es nezinu, vai jūsu personas numurs palika Izraēlas datubāzē (es nezinu, kāda veida pases viņi izsniedz), saskaņā ar kuru viņi faktiski var jūs noskaidrot. Cik ilgs laiks ir pagājis kopš kredīta ņemšanas? varbūt jums jau ir "piedots" recepte.
аватар ekviarill
3 gadi pagājuši. Mana pase ir ukraiņu un ārvalstu un iekšējā, iekšējā, mainot uzvārdu, viņi mainīja pases numuru
аватар ekviarill
Ar šīm pasēm vēl neesmu uz turieni ceļojis un neesmu ar tām "spīdējis".
аватар Anetka-gan
paziņa saputrojās ar Somijas Šengenu, pēc tam atgriezās Ukrainā, nomainīja vārdu un uzvārdu un pases un, izmantojot tos, atgriezās Somijā.
tas ir kā dzīvesstāsts
аватар orbittours.ru
Pases numurs mainās, bet individuālais numurs nemainās. Ja jūs atvērāt Izraēlas pasi bez šī numura, tad jums netiks aprēķināts, ja šis numurs ir datu bāzē, tad kas zina......
аватар Pachok
Kur tad "spīd" individuālais numurs, ja pase ir Ukrainas?
аватар ekviarill
Man bija atvērta Izraēlas pase, kad man joprojām nebija Ukrainas dokumentu (izņemot dzimšanas apliecību). visi dokumenti ir ukraiņu jauni, nekad nav izmantoti Izraēlā, šķērsojot robežu. Jā, un pase ir Ukrainas, nevis Izraēlas, es lidostā došos uz ārzemnieku koridoru
аватар NatashaS
1. Pasu kontroles laikā tiek skenēta fotogrāfija. Šie skenējumi tiek salīdzināti vai vienkārši saglabāti parastajiem pilsoņiem nezināmi.
2. Jūs šodien esat Izraēlas pilsonis, kā es to saprotu. Dubultpilsonība Ukrainā ir aizliegta vispār.
3. Jūs atstājāt Izraēlu, cik es saprotu, arī ne noteikumus. Un tas attiecas ne tikai uz telefona aizdevumiem.
Ja man ir taisnība 2. un 3.punktā, tad jūs pārkāpjat 2 valstu migrācijas noteikumus. Tomēr jūs dodaties uz konferenci Jeruzalemē. Ir, protams, no kā baidīties.
аватар Pachok
3. Kāpēc? Vai pilsoņiem ir kādi īpaši izceļošanas noteikumi?
2. Ukrainā tas ir aizliegts, bet Izraēlā tas ir atļauts.
Vispār, cik saprotu, ir pases dažādiem uzvārdiem, kas ir pilnīgi neatkarīgas viena no otras, un tās abas ir derīgas un nekādi nekrustojas viena ar otru... Jautājums paliek pie fotogrāfijām. Izraēlieši taču neņem pirkstu nospiedumus, šķērsojot robežu?
аватар ekviarill
Un es domāju, kāds tam sakars ar to, kā es šķērsoju robežu? Nopirku biļeti, jo visu šķērsoju. Visas manas pases Ukrainā ir legālas, man nav Izraēlas dokumentu....
аватар sigur62
"Tas tā notika" (c).
Tu esi zaglis un krāpnieks.
Palieciet mājās un neapkaunojiet manu kaimiņvalsti.
аватар boba45
Vai esat mēģinājuši atmaksāt aizdevumu? Zvaniet, rakstiet vēstuli bankai, izskaidrojiet situāciju. Viņi sapratīs un vienmēr palīdzēs atrisināt problēmu. Vai arī krupis žņaudz, žēl naudas?
Uz mūsu robežas par parādiem ar tiesas lēmumu un tiesu izpildītāja rīkojumiem tās tiek izņemtas no vilciena vai lidmašīnas. Tāpēc labāk nespēlēties ar uguni, citādi arī par krāpšanu nonāksiet cietumā.
аватар orbittours.ru
Kādi dokumenti tika izmantoti, lai jums izsniegtu Ukrainas pasi? nav Izraēlas pasē?
Boba45 tev deva visgudrāko padomu, mēģini atmaksāt kredītu.
аватар I1Love
krāpnieks(((
аватар Alex_classic
Daudzi ieraksti un gandrīz visi, diemžēl, ārpus tēmas... Jautājums ir ārkārtīgi konkrēts - palēnini vai nebremzē. Un atbilde ir konkrēta - NEBREMZĒ. Pie 99,9% tie nesamazināsies.
Formāli tev, ekviarill, jāiebrauc tajā valstī, kuras pilsonis esi, izmantojot šīs valsts pasi. Un nav svarīgi, vai tā ir Izraēla vai Ukraina. Saskaņā ar pareizo, jums ir jāizbrauc no Ukrainas ar Ukrainas pasi un jāiebrauc ar Izraēlas pasi. Pēc tam atstājiet Izraēlu, izmantojot darkonu (Izraēlas pasi), un dodieties uz Ukrainu, izmantojot Ukrainas pasi.
Bet, ja jūs nolemjat izmantot savu jauno Ukrainas pasi, tad tas NAV KRIMINĀLS. Mans draugs, kurš 1999. gadā devās uz ASV, vairākas reizes iebrauca Izraēlā un atstāja to, izmantojot savu Amerikas pasi. Neskatoties uz retāko uzvārdu, kuru viņš Amerikā nemainīja, viņš netika bremzēts. Un tad viņi pēkšņi samazināja ātrumu, bet tomēr ielaida - viņi vienkārši teica ay-yai-yai :) Un viņš vairs nejokoja - viņš pameta Ameriku ar amerikāņu un iegāja tumšajā ...
Tātad, ekviarill, izlem kā gribi un nebaidies ne no kā!
аватар Elena_Classic
“Mana kolēģe no Classic Travel Sanktpēterburgas biroja visu pateica pareizi. Savā vārdā varu tikai ieteikt arī tagad zvanīt +972-2-5659464 un noskaidrot, vai jums nav noteikts ceļošanas aizliegums. Tā dara daudzi izraēlieši, kuriem ir aizdomas, ka varētu būt problēmas. Un tam, kas atbildēja uz zvanu, nekas nav jāskaidro - vienkārši nodiktējiet personas apliecības numuru - savu teudat zeut. Pret šādiem zvaniem izturas normāli, vēlmē noskaidrot informāciju neviens nekādu noziegumu nesaskata. Tāpēc zvaniet un būsiet 100% mierīgs. Es personīgi domāju, ka problēmām nevajadzētu būt nevienam. Lai bloķētu izraēliešu izbraukšanu no valsts, jums ir jāmaksā valsts nodeva un jāiesūdz viņš tiesā. Un pēc tiesas uzvaras atkal jāsamaksā valsts nodeva un jānodod lieta tiesu izpildītājiem (saīsināti OCLAP). Un tikai pēc tam pieteikties uz ārzemju ceļošanas ierobežojumu. Pēc tam atkal būs tiesas process, un, ja tiesnesis atļaus, izeja uz noteiktu laiku tiks bloķēta... Grūti noticēt, ka mobilo sakaru uzņēmums dzenīs savus advokātus uz tiesām un tērēs savu dārgo laiku, rakstot mazo lietu dēļ!
аватар ekviarill
Paldies Elenai un Aleksam par detalizēto un informatīvo atbildi!
аватар boba45
Dubultpilsonība Ukrainā nav atļauta. Tieši Krievijā var būt 2 pases, bet ne Ukrainā. Un ja pārbaudes laikā robežsargi Ukrainā atradīs otru pasi, tad tas noteikti būs noziegums... Tātad kredīts būs jāatdod. :))
аватар Alex_classic
Cienījamais boba45, kāpēc tu tā uztraucies par kreditoru? Vai arī jums ir kāds motīvs, ka jūs sniedzat tādus "gudrus" padomus, piemēram, "Piezvaniet, uzrakstiet vēstuli bankai, izskaidrojiet situāciju." Kam zvanīt? Kurš sapratīs?
Trīs gadus šis jautājums vai nu tika slēgts un aizmirsts (tas ir, parāds tika norakstīts), vai arī lieta tika nodota advokātu birojam un tur krāj putekļus ...
Un šausmu stāsts par cietumu vispār ir muļķības! Pilnīgas muļķības! Viena kredīta nemaksāšana JEBKĀDĀ CIVILIZĒTĀ valstī nav uzskatāma par "krāpšanu"!
аватар boba45
Jā, šobrīd ... "jautājums tika aizmirsts un slēgts" ... Kreditori atcerēsies šo jautājumu jums visnepiemērotākajā brīdī un ļoti, ļoti sāpinās. Nevajag domāt, ka piesūcekņi sēž bankās un visiem noraksta parādus. Vietējās inkasācijas kompānijas datubāzē jau labu laiku ir gan adrese, gan jaunais kredīta nemaksātāja vārds, un viņš ar nepacietību tiek gaidīts muitā. Un tur jau kā paveicās. Viņus var nelikt cietumā .... uz ilgu laiku. Bet viņi kavēsies, līdz jūs atmaksāsit parādu - tas ir 100%.
аватар Alex_classic
Un atkal tu, boba45, esi gudrs! Šis nav forums, lai apspriestu kreditoru uzvedību. Vīrietis uzdeva jautājumu – viņam tika atbildēts. Ja vēlies uzzināt, kā ir būt aizdevējam Izraēlā – raksti personīgā. Par to, kā bieži vien ir izdevīgāk aizmirst par parādiem, es zinu no personīgās pieredzes. Es nodarbojos ar uzņēmējdarbību Izraēlā un bieži sekoju sava jurista ieteikumam netērēt naudu un laiku sīkumiem ... Es zinu arī par kolekcionāru darbu Izraēlā (precīzāk, viņi nedarbojas).
Tavas, boba45, fantāzijas par "kredīta nemaksātāja adresi un jauno vārdu" ir muļķības. Pilnīgas muļķības! Es domāju, ka esmu redzējis pietiekami daudz spiegu filmu...
аватар Alex_classic
Tikai Dievs var garantēt 100%.
Un tev, boba45, jāiet uz mežu un tur kurkst!
Par ekviarillu var tikai priecāties - nodzīvoja 8 gadus brīnišķīgā valstī, apprecējās, dabūja cienīgu darbu (par necienīgu uz semināriem Jeruzālemē nesūta). Ar viņu viss būs kārtībā - piezvanīs uz "bikoret gvulot" (robeždienesta informācijas galdu), uzzinās, ka nav "melnajā sarakstā" un mierīgi turpinās dzīvot un priecāties!
аватар ekviarill
Paldies Aleksam! Reti kurš tagad sniedz praktiskus padomus, nenosoda un atbalsta!
аватар elenagrishina12
Laba diena, jautajums apmēram tāds pats, neesmu valstī bijis 7 gadus, gribu iebraukt valstī tikai ar Ukrainas pasi (lai gan ir darkons) uz nedēļu, vai mani izbrauks uz robežu, un, ja tā, vai viņi mani vēlāk izlaidīs no valsts nemaksāšanas iemesla dēļ bituah leumi
аватар mishatour
Un tad mēs brīnāmies, kāpēc viņi mani neielaida Izraēlā. Netaisiet foruma kungus par gangsteru saietu, cieniet sevi un valsti, kurā dzīvojat.
аватар Alex_classic
1. Izraēlas pilsoņa ieceļošana valstī ar citas valsts pasi nav noziegums. Lai gan noteikumu pārkāpums... Mans draugs, kurš dzīvo štatos kopš 1999. gada, vairākas reizes iebrauca ar amerikāņu pasi. Viss bija labi, bet reiz viņš izdūra un pie ieejas tika apzīmogots, lai viņš ieietu kā izraēlietis. Tādējādi turpmāki ieraksti tajā pašā pasē vairs nebija iespējami ...
2. Svarīgāk ir nevis kurā tu ienāci, bet kuru atstāji. Teorētiski Izraēlas pilsonis var iebraukt bez pases vispār. Ne reizi vien esmu redzējis, kā konsulāts Maskavā izsniedza izziņas Izraēlas pilsoņiem ieceļošanai valstī.
3. Tagad tūristu algā zīmogus neliek, tāpēc ja iedod papīrīti, tad viss ok. Bet jebkuram ceļojumam ir vērts paņemt tumsu.
4. Kas attiecas uz parādiem Izraēlā, tad šie jautājumi tiek risināti. Sevišķi viegli ir tad, kad summas mazas... Vai nu parādi tiek norakstīti pēc pāris gadiem (privātie uzņēmumi), vai arī tie karājas "nāves slogā" (valsts aģentūras). Sirdsmieram var zvanīt pa tel. robežsargus (“bikoret gvulet”) un jautā, vai nav noteikts izbraukšanas aizliegums (“ikv etsiya”). Šis zvans nemaksā naudu (tikai samaksa par 2-3 minūšu sarunu) un zvanītājam nav nekādu seku.
аватар dentist.igor
Jautājums. Ukraina, ir tiesas lēmums par parādiem. Slēdzu parādus, bet mana lieta tika zaudēta, jo vairākkārt tika sūtīta starp abām pilsētām, lietas atjaunošana aizņem apmēram 2 mēnešus. Mums steidzami jālido uz Izraēlu. Tiesu izpildītājs, un mums ir izveidojušās labas attiecības, iesaka dabūt jaunu pasi ar jaunu numuru un mierīgi lidot. Tā ir taisnība? Pēc kādiem parametriem tiek pārbaudīta pase? Varbūt tur ir iekodēts mans TIN un viņi var izlauzties cauri? Ļoti noraizējies
аватар viki8vanya88
Un gribu jautāt.Vai man būs problēmas ar Ukrainā saņemtu pasi.Ja nu tikai šodien uzzināju,ka ir kaut kāds parāds.Kaut arī izraēlu izbraucu pirms 10 gadiem.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Izraēla
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl