Jautājums o Netānija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
64 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Cikos Netanjas viesnīcās sākas parastais reģistrēšanās laiks, un līdz kuram laikam numurs ir jāatbrīvo?
Cikos Netanjas viesnīcās sākas parastais reģistrēšanās laiks, un līdz kuram laikam numurs ir jāatbrīvo?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2017-07-067 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар Olgaolga153
Reģistrēšanās laiks Netānijas viesnīcās (Check in) - 14.00, (dažās plkst. 15:00), izrakstīšanās laiks no viesnīcām (CHECK OUT) - 12.00; sestdienās, kā arī ebreju brīvdienu beigu dienās visās Izraēlas viesnīcās vēlā CHECK IN un CHECK OUT, pārsvarā pēc 18.00 un CHECK OUT, pārsvarā 16.00! Ja ir brīvas vietas, reģistrēties agrāk par norādīto laiku.
аватар Israel4u
Pareizi. Oficiālais reģistrēšanās laiks (14:00-15:00) un izrakstīšanās laiks (11:00-12:00) Netānijas viesnīcās ir tāds pats kā citās Izraēlas pilsētās. Pēc pieredzes var teikt, ka reģistrēšanās dažreiz notiek agrāk, bet izrakstīšanās dažreiz ir nedaudz vēlāka (izbraukšanas dienā varat lūgt vēlo izrakstīšanos reģistratūrā). Sestdien (Šabatā), kā arī ebreju svētku pēdējā dienā oficiāli vēlā reģistrēšanās un izrakstīšanās. Taču praksē viss ir atkarīgs no telpu pieejamības konkrētā datumā.
аватар Alex_classic
Viss, kas rakstīts iepriekš, ir taisnība. Tikai viens apgalvojums (par istabu atbrīvošanas laiku sestdienās un brīvdienu beigās) neattiecas uz lielāko daļu tūristu, kas ierodas Netānijā.
Jā, telpu atbrīvošana Šabatā TŪRISTIEM ir vēlāk, bet ne 16:00. Norādītajam laikam praktiski nav attaisnojuma! Kāpēc tieši 16:00 nevis 15:30 vai 17:00, piemēram?
Fakts ir tāds, ka tradicionālie viesnīcas viesi, kas izbrauc sestdienā/brīvdienā, neizbrauks līdz sestdienas/brīvdienu beigām. Tāpēc izbraukšanas laiks mainās atkarībā no gada laika. Tagad vasarā sestdienas/brīvdienas iznākums pēc 19:00...
аватар goldin4096
Dzīvokļi kļūst arvien lojālāki. Ja pēc jums nav reģistrēšanās, varat vienoties ar īpašnieku par vēlo izrakstīšanos.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Netānija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl