Netānijas pludmales

05 Novembris 2013 Ceļošanas laiks: no 01 Novembris 2013 ieslēgts 03 Novembris 2013
Reputācija: +400
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Brī niš ķ ī gā zaļ ā Netā nijas pilsē ta, kas atrodas Izraē lā Vidusjū ras piekrastē , ir ī paš i skaista peldē š anas sezonā . Pagā juš ajā vasarā es dzī voju š ajā klusajā , mierī gajā Izraē las pilsē tā . Internetā ir daudz Netā nijas viesnī cu aprakstu. Par viņ iem ir daudz rakstī ts. Bet es neatradu visaptveroš u informā ciju par š ī Vidusjū ras kū rorta pludmalē m, nemaz nerunā jot par fotogrā fijā m. Tā pē c es ceru, ka daudziem tū ristiem mana informā cija bū s noderī ga.

Netā nijas pludmales ir diezgan plaš as un ļ oti labi uzturē tas. Visas pludmales ir paš valdī bas. Smiltis ir tī ras un smalkas. Par papildu samaksu viesiem ir pieejami sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Pludmales ir aprī kotas ar bezmaksas duš ā m un saldū dens krā niem, kā arī trenaž ieriem. Dež ū rē glā bē ji. Vē l gribu atzī mē t, ka Netā nijā pludmales ir daudz mierī gā kas nekā Telavivā - pilsē tā , kas "nekad neguļ ".


Lai gan attā lums starp pilsē tā m ir aptuveni 30 minū tes un jū ra ir tā da pati - Vidusjū ra, tomē r Telavivā pludmales ir daudz trokš ņ ainas: biež i spē lē matkot (pludmales tenisu), izraē lieš i pulcē jas lielā s kompā nijā s un ģ imenē s.

Tomē r Netā nijai ir viena iezī me – pilsē ta atrodas uz kalna, klints. Viesnī cu un mā ju lī menis ir augstā ks par jū ras lī meni. Tā pē c, lai nokā ptu jū rā uz pludmali, viņ i izmanto vai nu kā pnes, vai bezmaksas panorā mas liftu Residence un Residence Beach viesnī cu zonā . Lifts darbojas no 7:00 lī dz 22:00 un sezonas laikā ir skaisti izgaismots daž ā dā s krā sā s.

Vasarā Vidusjū rā ir ī paš s medū zu aktivitā tes periods (apmē ram no jū nija vidus lī dz jū lija vidum), tā pē c jā bū t ļ oti uzmanī giem.

Kad Vidusjū ra kļ ū st vē sa, Netā nija joprojā m ir lieliska nakš ņ oš anas vieta un ideā la pilsē ta ceļ ojumiem uz Galileju, Jeruzalemi un Betlē mi, Cē zareju-Haifu-Akko, Telavivu utt.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Шкаф в номере
Номер
Ванная комната
Номер
Номер
Номер
Вид из окна
Ванная комната
Ванная комната
Ресепшен
В отеле
Отель
В лобби отеля
Отель
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums