Lieliska uzturēšanās Netānija

25 Jūnijs 2014 Ceļošanas laiks: no 09 Jūnijs 2014 ieslēgts 18 Jūnijs 2014
Reputācija: +10
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Pirmo reizi bijā m Izraē lā , no 06/09/14 lī dz 06/18/14, Netā nijā . Un visiem ļ oti patika. Sā ksim ar transfē riem no un uz lidostu. Viss skaidrs. Bez kavē š anā s. Mū s sagaidī ja un aizveda skaistā s un ē rtā s maš ī nā s. Visi š oferi ļ oti pieklā jī gi, palī dzē ja ar bagā ž u, atbildē ja uz mū su jautā jumiem.

Viesnī ca arī laba. "Parka viesnī ca", 3*. Ē rta atraš anā s vieta lī dz jū rai un pilsē tas centram. Istabā vienmē r ir vē ss no jū ras brī zes. Gaisa kondicionieris nekad netika ieslē gts. Skats uz jū ru saullē ktā , saulrietā un dienas laikā ir brī niš ķ ī gs. Visi balkoni ir vē rsti uz jū ru.

Lifts vienmē r strā dā . Ū dens istabā visu laiku ir karsts un auksts. Santehnika ir jauna, bez noplū dē m. Vanna tī ra, balta, bez traipiem. Kā arī aizkars vannas istabā . Tualetes piederumi tiek pastā vī gi atjaunoti.


Personā ls katru dienu uzkopj istabu, maina dvieļ us, gultas veļ u, kad tā kļ ū st netī ra, katru reizi saklā j gultas savā veidā . Un tas tiek darī ts nemanā mi un neuzkrī toš i.

Man ļ oti patika mū su brokastis viesnī cā : bija piena produkti (biezpiens, skā bs krē jums, jogurti, sieri), kaudze dā rzeņ u salā tu ar daž ā diem pildī jumiem, siltie ē dieni - olu kultenis, cepti kartupeļ i, kaudze daž ā du kastroļ u. Nebija tikai desas un desiņ as. Bet mē s to neē dam. Kafija un tē ja ir daudz. Bija arī aukstie dzē rieni un daž ā di cepumi un smalkmaizī tes. Viss vienmē r ir svaigs un pietiekamā daudzumā . Man ļ oti patika menedž eris viesnī cas restorā nā . Uzmanī gs un izpalī dzī gs. Vienmē r labestī gs.

Visu dienu bez maksas varē ja dzert kafiju un tē ju, kā arī ū deni dzerš anai.

Meitene reģ istratū rā labi zina krievu valodu. Ļ oti pieklā jī gs, vienmē r gatavs palī dzē t sarež ģ ī tā s situā cijā s.

Kopumā viss viesnī cas personā ls ir brī niš ķ ī gs!

Jū ra ir nesalī dzinā ma! Ū dens ir dzidrs, tī rs un silts. Smiltis ir baltas, smalkas, zī dainas. Glā bē ji pastā vī gi sē ž pludmalē kabī nē s un modri vē ro peldē tā jus, lai viņ i neaizpeld tā lu. Pludmalē ir maz atkritumu, daudz atkritumu tvertņ u. Ir bezmaksas tualetes un ģ ē rbtuves.

Sauļ oš anā s krē slu un lietussargu izmaksas ir nelielas. Mē s paņ ē mā m 1 sauļ oš anā s krē slu un 1 lietussargu, un tas mums izmaksā ja 300 = rubļ i dienā .

Mā kslī gie uzbē rumi (piemē ram, viļ ņ lauž i) tiek veidoti jū rā , paralē li krastam. Tā pē c arī tad, kad vē jš pū š no jū ras un atklā tā jū rā ir vilnis, peldē ties var baudī t “mierī gā s vietā s”. Un turpat netā lu, kur jū ru nesargā "mols", trenē jas vindsē rferi.


Labi organizē tas ekskursijas. Interesanti, izzinoš i un humoristiski. Labi autobusi, ar kondicionieri. Man pat bija jā velk silti sporta krekli. Gidi visu izskaidro, neviens uz ceļ a nav apmaldī jies. Ekskursijas sā kumā visus savā ca un beigā s aizveda. Bijā m pie Nā ves jū ras (maksas tū re). Bet tas ir tā vē rts. Pat 5 gadus vecs bē rns to atcerē jā s. Š oferi labi. Autobusos neslimo. Un bezmaksas ekskursija uz Telavivu un dimantu birž u. Brī niš ķ ī ga pilsē ta, daudz neparastu ē ku. Tiek organizē ta interesanta ekskursija pa dimantiem, var pat iegā dā ties rotaslietas sev. Augsta kvalitā te un lē tā ka nekā Krievijā . Pē c tam no pirkuma lidostā tiek atgriezts PVN. (Pakalpojums darbojas visu diennakti).

Man ļ oti patika vietē jo iedzī votā ju cieņ pilnā attieksme pret veciem cilvē kiem un bē rniem. Vakaros galvenajā ielā viņ iem ir labi organizē tas bezmaksas izklaides programmas. Pasaules č empionā ts tika translē ts uz lielā ekrā na – skatī š anai speciā li atnesa krē slus. Vienmē r ir vietas, kur dienas laikā var pasē dē t un atpū sties ē nā , bet vakarā papļ ā pā t ar draugiem.

Daudz ā ra kafejnī cu un restorā nu. Porcijas ir milzī gas, un ē dieni ir pā rsteidzoš i garš ī gi un kvalitatī vi. Kā bonuss par pasū tī jumu viņ i tiek cienā ti ar saldē jumu. Daudzi viesmī ļ i runā krieviski, arī ē dienkarte ir krievu valodā . Viņ i ā tri pieņ em pasū tī jumus un apkalpo.

Kopumā viss ir brī niš ķ ī gi.

Starp trū kumiem: istabā lampas televizors, ledusskapī salauztas saldē tavas durvis (bet mē s par to pat nepaziņ ojā m), un atgrieš anā s lidojums 5-20 no rī ta (visu nakti pavadī jā m lidostā ar bē rns. Ja tikai pieauguš ie, tad domā ju, ka tā nav problē ma).

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Вид на море с балкона из отеля
Мы в парке. Сзади Тель-Авив
Мертвое море, соленые берега
Мертвое море. На другом берегу - Иордания
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums