Residence Hotel 3*– Atsauksmes

32
Novērtējums 6.610
№6 viesnīcas reitingā Netānija
6.9 Numurs
7.2 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.3 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pilsētas centrā tieši virs pludmales, un no tās paveras elpu aizraujošs skats uz jūru. Netānijas galvenais laukums atrodas 500 metru attālumā no viesnīcas, savukārt Centrālā autoosta ir 1 km attālumā. Šī opcija ir piemērota gan ģimenes brīvdienām, gan sanāksmēm.Vairāk →
аватар vipMatilda
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ļ oti laba, iesaku. Es pat ļ oti iesaku. Un atraš anā s vieta un apkalpoš ana, viss ir kā rtī bā . Es rakstu š eit, lai brī dinā tu SIEVIETES UN MEITENES, kas ieradī sies š ajā viesnī cā vai pat Netā nijā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti laba, iesaku. Es pat ļ oti iesaku. Un atraš anā s vieta un apkalpoš ana, viss ir kā rtī bā .
Es rakstu š eit, lai brī dinā tu SIEVIETES UN MEITENES, kas ieradī sies š ajā viesnī cā vai pat Netā nijā .
Alphonse darbojas, pē dē jo reizi viņ š dzī voja š ajā viesnī cā (RESIDENCE) 4 stā vā . Noskū ta galva, sā rtaina, gara auguma, labi uzbū vē ta, š ķ iet, ir DANIELS vai DIENIJA. No pirmā acu uzmetiena biedē još i, bet kaut kas ņ em un ietekmē sievietes.
Neticiet viņ a vā rdiem, viņ š dzied kā lakstī gala, bet izmanto to pilnī bā .
1. pā rvā cas uz vientuļ as sievietes istabu (un tad viņ a piemaksā par viņ a izmitinā š anu, jo visu rā da kamerā s)
2. Paņ em naudu zem daž ā dā m mē rcē m: samaina uz labā ko kursu, pat č eks rā dī s, sā k izdalī t pa daļ ā m, bet puse paliks viņ am.
3. pē cpusdienā viņ š iekā ps tavā somā un paņ ems naudu. Un tu pamanī si - bet bū s jau par vē lu un nav ko dā vinā t, roku neķ ē ra.
4. mī ļ i smaidot paprasi kredī tu, nofotografē savu karti, un nā kamajā dienā raksti, ka viņ š iet uz banku, bet viņ š ies.... un viņ š
5. patī k apsolī t atbraukt uz lidostu š ķ iroties, pa ceļ am "nopirkt" tev dā vanu, paprasī t naudu par taksi, jo Telavivā viņ am jā dodas uz banku un jā paņ em no brā ļ a automaš ī na Audi. Tad viņ š tev skaisti piezvanī s un teiks, ka ir sastrē gumā un nav laika. ARTIST joprojā m ir tas pats.
UZKLAUSIES MANU PADOMIEM. NEESI NĀ KAMAIS.
тот самый Даниель
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
ALFONS DANIELS … Tomēr ▾ ALFONS DANIELS
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca apmierinā ta. Lieliska atraš anā s vieta blakus liftam, kas atpū tniekus ved tieš i uz smilš u pludmali pie Vidusjū ras ar dzidru ū deni un vienmē rī gi nolaiž amu dibenu. Istabā ir viss nepiecieš amais: ledusskapis, TV, telefons, seifs, elektriskā tē jkanna, stikla krū zes, tē jas un kafijas maisiņ i; divas gultas ar naktsgaldiņ iem un atseviš ķ ā m lampā m, divi galdi, atzveltnes krē sls, krē sls, skapis ar plauktiem un 10 drē bju pakaramie. … Tomēr ▾ Viesnī ca apmierinā ta. Lieliska atraš anā s vieta blakus liftam, kas atpū tniekus ved tieš i uz smilš u pludmali pie Vidusjū ras ar dzidru ū deni un vienmē rī gi nolaiž amu dibenu. Istabā ir viss nepiecieš amais: ledusskapis, TV, telefons, seifs, elektriskā tē jkanna, stikla krū zes, tē jas un kafijas maisiņ i; divas gultas ar naktsgaldiņ iem un atseviš ķ ā m lampā m, divi galdi, atzveltnes krē sls, krē sls, skapis ar plauktiem un 10 drē bju pakaramie. Uz balkona ar skatu uz jū ru ir galds un gaiš s krē sls. Ē rta vannas istaba ar vannu, duš u, š ķ idrajā m ziepē m. Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u maiņ a pē c vajadzī bas. Ē diens izcils, bufetē var izvē lē ties jebko: putras, biezpienu, jogurtu, olu kulteni, siera kū kas, pankū kas, konditorejas izstrā dā jumus, tē ju un kafiju daž ā dā s versijā s. Vakariņ ā s ir zupa, gaļ as un zivju ē dieni, augļ i. Un vienmē r daž i salā ti, svaigi un konservē ti dā rzeņ i. Pludmalē ir trenaž ieri. Tiesa, sauļ oš anā s krē sliem un krē sliem ir nepiecieš ama nauda. Kopumā esam ļ oti apmierinā ti ar braucienu. Pilsē ta smuka, dzī vojā m blakus centrā lajai gā jē ju ielai, kuru rotā strū klakas un dī ķ is ar ziedoš iem lotosiem. Iesaku visiem!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lina-i
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas ļ oti ē rti: paš ā centrā laukumā un netā lu no lifta, kas ved tieš i uz viesnī cas aprī koto pludmali, patiesī bā Izraē lā viesnī cā m nav savas pludmales, bet š ai gan. Tā pastā stī ja tū risma aģ entū ras vadī tā ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti ē rti: paš ā centrā laukumā un netā lu no lifta, kas ved tieš i uz viesnī cas aprī koto pludmali, patiesī bā Izraē lā viesnī cā m nav savas pludmales, bet š ai gan. Tā pastā stī ja tū risma aģ entū ras vadī tā ja. Man ļ oti patika viesnī ca, š ogad uztaisī ja remontu, vestibils jauns, brokastis labas, š ikas terases ar skatu uz jū ru! Vē rtē jums 4+!
аватар Anna_Classic
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ovasar apmetos Rezidencē , kas pieder ķ ē dei ZIVOTEL. Viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir tā s atraš anā s vieta. Uz jumta pat ir uzraksts - labā kā vieta : ). Panorā mas lifts - viens no galvenajiem pilsē tas apskates objektiem - atrodas aptuveni 10 metru attā lumā . … Tomēr ▾ Š ovasar apmetos Rezidencē , kas pieder ķ ē dei ZIVOTEL. Viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir tā s atraš anā s vieta. Uz jumta pat ir uzraksts - labā kā vieta : ). Panorā mas lifts - viens no galvenajiem pilsē tas apskates objektiem - atrodas aptuveni 10 metru attā lumā . Tas ir ļ oti ē rti tū ristiem, kuriem ir grū ti paš iem nokā pt jū rā un pē c tam kā pt atpakaļ . Pati viesnī ca nav jauna, bet mā jī ga.
Kā jau visā s Izraē las viesnī cā s, reģ istratū rā strā dā ļ oti pieklā jī gi un smaidī gi cilvē ki, kuriem jau ieejot viesnī cā pievē rš uzmanī bu pirmā m kā rtā m. Bezmaksas wi-fi vestibilā.
Viesnī cā ir č etru veidu numuri – standarta (skats uz ielas), regulā ri (daļ ē js skats uz jū ru), superior (pilns skats uz jū ru) un VIP (kā superior, bet nedaudz labā ks). Dzī voju standarta istabā , bildes pievienotas. Bet visiem iesaku arī parastā s istabiņ as ar skatu uz jū ru, tieš ā m pietrū ka...Diezgan ē rti, liels balkons. Tas maksā +/- 25% vairā k nekā standarta, bet tas netraucē s bū vlaukumu pā ri ceļ am un troksni no ielas!
Visos numuros ir tē jkanna, krū zes, ledusskapis, kondicionieris, seifs, telefons. Standarta numurā ir duš a, pā rē jā s ir vanna.
Restorā ns ir ļ oti plaš s, vienlaicī gi var ē st 100-200 cilvē ku.
Blakus rezidencei ir neliels rotaļ u laukums. Vē l viens pluss ir bezmaksas autostā vvieta pie viesnī cas viesiem. Privā tā baseina nav, tā pē c tū ristiem ir tiesī bas bez maksas izmantot baseinu, saunu un trenaž ieru zā li viesnī cā Galil, kas pieder tai paš ai viesnī cu ķ ē dei.

Rezidence ir piemē rota tiem, kas meklē apmeš anā s vietu diezgan ekonomiskā viesnī cā tieš i uz laipas. Iespē ja izvē lē ties starp vairā ku veidu numuriem ir svarī ga, ceļ ojot vairā kiem cilvē kiem/ģ imenē m ar daž ā dā m finansiā lajā m iespē jā m (daž i var rezervē t lē tā ko standarta numuru, bet citi rezervē t VIP numuru).
Ресепшен Отель Ресторан Ресторан Ванная Ванная комната Номер Номер
аватар borovikova1948
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viņ i apmetā s ekonomiskā s klases pirmajā stā vā , logi uz bū vlaukumu, katru rī tu pulksten 5 iznesa atkritumus no ē damzā les, maš ī na grabē ja, lai pamodinā tu miruš os, aizkars uz logs un segas bija aizdomī gi nepatī kami traipi, duš a bija aizsē rē jusi, ū deni ielē ja istabā , durvis tualete neaiztaisī jā s cieš i, sprauga starp grī du un durvī m, melnais un milzī gais tarakā ns pabeidza visu briesmī go ainu. … Tomēr ▾ Viņ i apmetā s ekonomiskā s klases pirmajā stā vā , logi uz bū vlaukumu, katru rī tu pulksten 5 iznesa atkritumus no ē damzā les, maš ī na grabē ja, lai pamodinā tu miruš os, aizkars uz logs un segas bija aizdomī gi nepatī kami traipi, duš a bija aizsē rē jusi, ū deni ielē ja istabā , durvis tualete neaiztaisī jā s cieš i, sprauga starp grī du un durvī m, melnais un milzī gais tarakā ns pabeidza visu briesmī go ainu. Reģ istratū rā vē rī gā Svetlana palī dzē ja novē rst visas š ī s nepatikš anas, pateicoties viņ ai, par laimi, mē s ieradā mies istabā tikai gulē t. Brokastis amatierim, piemē ram, nevaru ē st siļ ķ i ar pienu, tā pē c dzē ru kafiju, ē du olu kulteni, dā rzeņ us. Bufetes galds: garš ī gi dā rzeņ i, kastroļ i, vā rī tas olas, sviests, daž ā das uzkodas, siļ ķ e, vispā r badā nenomirsi. Ekskursijas uz Jeruzalemi, Nā ves jū ru, Telavivu, Nā careti - prieks! ! ! Gribu brī dinā t tos, kuri nav bijuš i Nā ves jū rā , UZMANĪ GI! var noslī kt viena metra dziļ umā , jebkurā gadī jumā neviciniet rokas, nemē ģ iniet peldē t ! ! ! iemā cieties vispirms piecelties no guļ us stā vokļ a, tas nav grū ti, bet jums ir jā spē j. Vidusjū ra pastā vī gi ir vē traina, bet jū s varat peldē t, netā lu no krasta ir redzamas mazas zivis, un tā s ir diezgan nekaunī gas)))) Kopumā pā rē jais bija veiksmī gs! Iesaku visiem apmeklē t š o Svē to zemi un bū t izvē lī gā kam viesnī cas izvē lē .
аватар vadim.ryabencko
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Septembra sā kumā bijā m atvaļ inā jumā . Bijā m apmierinā ti. Tā kā visi standarta numuriņ i viesnī cā bija aizņ emti, tikā m bez papildus maksas iekā rtojuš ies suite numurā ar skatu uz jū ru. Starp citu jū ra ir klases! Tikai reizē m zivis piepeldē jā m un iekniebā m papē ž us. … Tomēr ▾ Septembra sā kumā bijā m atvaļ inā jumā . Bijā m apmierinā ti. Tā kā visi standarta numuriņ i viesnī cā bija aizņ emti, tikā m bez papildus maksas iekā rtojuš ies suite numurā ar skatu uz jū ru. Starp citu jū ra ir klases! Tikai reizē m zivis piepeldē jā m un iekniebā m papē ž us. Viesnī ca tī ra, Sveta reģ istratū rā tieš ā m uzmanī ga un vienmē r nā k palī gā . Bet viss personā ls atsaucī gs un draudzī gs. Istabā bija visa sadzī ves tehnika, viss strā dā ja un istabenes tī rī ja katru dienā . Bijā m 4 ekskursijā s - Jeruzaleme, Nā ves jū ra, Haifa un Jafo. Principā man viss patika, tikai gidi bija ļ oti noslogoti ar vē stures faktiem un skaitļ iem. Š eit tā di ī si iespaidi. Uzdod jautā jumus, un mē s, uz labā ko no mū su iegū tajā m zinā š anā m, centī simies TEV palī dzē t!
аватар siarh
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
tī ra, kā rtī ga viesnī ca, laipns personā ls, laba atraš anā s vieta, bet daž i numuri ir ar skatu uz jū ru, citi atrodas bū vlaukumā . … Tomēr ▾ tī ra, kā rtī ga viesnī ca, laipns personā ls, laba atraš anā s vieta, bet daž i numuri ir ar skatu uz jū ru, citi atrodas bū vlaukumā .
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s Residence3 * maija beigas. Viesnī ca Residence3 * atbilst visiem saviem 3 *. Pieklā jī gi tī ras istabas, uzkopš ana, dvieļ u maiņ a katru dienu, ledusskapis, tē jkanna, tē ja, cukurs, kafija, TV, fē ns istabā . Ē diens: jums nekavē joties jā noskaņ o, ka Izraē la nav Turcija. … Tomēr ▾ Atpū tā s Residence3 * maija beigas. Viesnī ca Residence3 * atbilst visiem saviem 3 *. Pieklā jī gi tī ras istabas, uzkopš ana, dvieļ u maiņ a katru dienu, ledusskapis, tē jkanna, tē ja, cukurs, kafija, TV, fē ns istabā . Ē diens: jums nekavē joties jā noskaņ o, ka Izraē la nav Turcija. Brokastī s var bū t: 2 veidu siļ ķ es, olas, piena produkti, kafija, tē ja, ievā rī jums, salā ti. Vakariņ as 2 karstie, 2 piedevas, salā ti, "augļ i", bet protams reizē m "iespaidī gi" ī paš i sestdienā s. Ī sā k sakot, 100% no bada nenomirsi, bet GALVENAIS TUVU, Ļ OTI TUVU JŪ RAI. Lī dz tirgum un iepirkš anā s centram 15-20 min. Cenas pilsē tā tā pat kā laukos nav mazas, bet ekskursijā s vispā r debesī s. reizes dā rgā kas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Mariia2009
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tieš ā m ļ oti laba viesnī ca. Atraš anā s vieta - paš ā krastmalā , netā lu no pilsē tas centra. Istabas - principā mazas (ī paš i standarta), bet ē rtas un sakoptas. Piemē ram, ne katrā Eiropas 4-ke ir tē jkanna (pilnī gi jauna) ar kafiju, tē ju un cukuru. … Tomēr ▾ Tieš ā m ļ oti laba viesnī ca. Atraš anā s vieta - paš ā krastmalā , netā lu no pilsē tas centra. Istabas - principā mazas (ī paš i standarta), bet ē rtas un sakoptas. Piemē ram, ne katrā Eiropas 4-ke ir tē jkanna (pilnī gi jauna) ar kafiju, tē ju un cukuru. Ē diens (bija tikai brokastis, pē c kurā m braucu ekskursijā s) izcils, viss apmierina, ir izvē le, pat ja no rī ta gaļ as nav (viss koš era! ) Izsalkuš am palikt nav iespē jams. Lai gan ir norā dī ts, ka viesnī cā brokastis ir no 7:00, viņ i sā k apkalpot agrā k, un ar ļ oti agru izbraukš anu uz ekskursijā m (piemē ram, 6-30) var ieturē t normā las brokastis. Reģ istratū rā ir ļ oti jauka krieviski runā još a dā ma Svetlana, bet viņ a pā rsvarā strā dā ja dienas otrajā pusē . Vispā r, ja mani kā dreiz atkal atvedī s uz Netaniju, es noteikti atkal izvē lē š os Residence.
Parādīt vairāk »


iemiesojums lipalipa
Sveiki! Lūdzu pasaki man: janvāra sākumā dosimies kopā uz nedēļu uz Netaniju. Plānojam apmeklēt Jeruzalemi un Telavivu. Kā ģērbties? Vai jūs ņemat lietussargu? Siltas jakas? Kādas kurpes? Vai istabās ir apkure? Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums vadim.ryabencko
Sakiet, lūdzu, vai kādās ekskursijās Izraēlā ir ēdiens, vai šo ekskursiju cenā ir iekļautas pusdienas?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
iemiesojums vadim.ryabencko
Sakiet, vai ņemt līdzi masku un spuras peldēšanai Vidusjūrā Netānijas piekrastē.Kāda tur ir zemūdens pasaule.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
iemiesojums vadim.ryabencko
Sakiet, lūdzu, vai standarta istabā ir ledusskapis un cita sadzīves tehnika.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums vadim.ryabencko
KĀ IZRAĒLIEŠI ATTIECAS PAR LĪDZI VESTĀM PRECĒM, SUVENĪRIEM UN MĀJSAIMNIECĪBAS PRECES NO ARĀBU VALSTĪM
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Uzvaras piemineklis
Novērtējums 10.0
Izraēla, Netānija
Pieminekļi un pieminekļi
Senā palestīniešu Cēzarejas pilsēta
Novērtējums 9.0
Izraēla, Netānija
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Stats

Отель расположен в центре города прямо над пляжем, откуда открывается захватывающий вид на море. Гланвая площадь Нетании находится в 500 м от отеля, Центральный автобусный вокзал — в 1 км. Этот вариант подойдёт как для семейного отдыха, так и для встреч.

Atrašanās vieta Железнодорожный вокзал Нетании расположен в 2 км от отеля, аэропорт им. Бен-Гуриона в 37 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 72 номера таких категорий: Superior Sea View Room, Regular Sea View, Standard Room, Superior Sea View With Shower.

Istabās

Сейф, телевизор, кондиционер, холодильник, собственная ванная комната, фен, душ или ванна, балкон (в номерах Супериор), набор для приготовления чая или кофе.

Adrese 18 Gad Machness Street, Нетания, 42269, Израиль.
Tālruņi: +972-9-8301103/04/10,
Tīmekļa vietne: Residence Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.