Mizpe Yam 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.910
№3 viesnīcas reitingā Netānija
7.0 Numurs
7.5 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.5 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 3 minūšu pastaigas attālumā no Netanjas pludmales un populārās Thayyelet promenādes. Daudzi Netānijas veikali, kafejnīcas un restorāni atrodas tikai nelielas pastaigas attālumā. Viesnīca apmierina visas gan tūrista, gan biznesa personas prasības.Vairāk →
аватар lukeriy
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca ir maza, bet mā jī ga. Man ļ oti patika, ka piektajā stā vā bija terase ar sauļ oš anā s krē sliem un galdiem ar krē sliem, kur vakaros varē ja vienkā rš i pasē dē t un atpū sties. Un viesnī cas priekš ā veranda ir pilnī gi zaļ a. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir maza, bet mā jī ga. Man ļ oti patika, ka piektajā stā vā bija terase ar sauļ oš anā s krē sliem un galdiem ar krē sliem, kur vakaros varē ja vienkā rš i pasē dē t un atpū sties. Un viesnī cas priekš ā veranda ir pilnī gi zaļ a. Istabas ir mazas, bet uzkoptas un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Pludmale ar liftu ir 5 minū š u gā jiena attā lumā un Netā nijas centrs 7-10 minū tes, bet kluss un mierī gs. Brokastis ir diezgan daudzveidī gas un bagā tī gas. Ī paš us pateicī bas vā rdus izsakā m administratorei Tanjuš ai, lī dzjū tī gai un laipnai personai. Ar pateicī bu Aleksejevu ģ imene, Oļ egs un Svetlana.
аватар B.O..
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē š anā s Mizpe Yam Boutique viesnī cā atstā ja labas atmiņ as. Neliela viesnī ca pastaigas attā lumā no pludmales, gar kuru atrodas vē l vairā kas iespaidī gas viesnī cas ar augstā kā m cenā m. Pie ieejas ir zaļ a veranda smē ķ ē tā jiem. … Tomēr ▾ Uzturē š anā s Mizpe Yam Boutique viesnī cā atstā ja labas atmiņ as. Neliela viesnī ca pastaigas attā lumā no pludmales, gar kuru atrodas vē l vairā kas iespaidī gas viesnī cas ar augstā kā m cenā m. Pie ieejas ir zaļ a veranda smē ķ ē tā jiem. Bufetes brokastis, ē dienu izvē le ir diezgan pietiekama, galdi tiek klā ti, ņ emot vē rā ekskursiju izbraukš anas laiku (daž as no ekskursijā m sā kas diezgan agri), jebkurā laikā var tikt pie tē jas vai kafijas tases bez papildu maksas vai pirkuma dzē rieni. Ekskursijas var rezervē t tieš i viesnī cā : viņ i piezvanī s un pē c ekskursijas aizvedī s uz viesnī cu. Telpas ir mazas, bet ir plaš a duš as telpa, kas ir retums. Numuros ir ledusskapis, seifs, protams, gaisa kondicionieris un televizors, kur bez Izraē las var izvē lē ties vairā kas Krievijas televī zijas programmas. Personā ls ir draudzī gs, runā krieviski, atmosfē ra ir mā jī ga. Uz jumta ir ierī kota sauļ oš anā s vieta, bet tur tikt augš ā nebija iespē jas.
No Ben Guriona lidostas lī dz Netā nijai var braukt ar elektrisko vilcienu ar pā rsē š anos Telavivā , regulā ri autobusi no dzelzceļ a stacijas uz viesnī cu zonu neiet, bet gan dodas uz pilsē tas centru, no kurienes lī dz viesnī cai var staigā t pa kā jā m. jū ras krastā apmē ram 10 minū tes, vai arī dzelzceļ a stacijā varat braukt ar taksometru.
Пляж в нескольких минутах пешком
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Neesmu ī paš i izvē lī ga un tā pē c ļ oti apmierinā ta ar š o viesnī cu. Patika apkalpoš ana. Ļ oti tī rs istabā s. Istabiņ as, lai arī mazas, ir gana. Tieš ā m, tur tikai nakš ņ o un ar gultu viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Neesmu ī paš i izvē lī ga un tā pē c ļ oti apmierinā ta ar š o viesnī cu. Patika apkalpoš ana. Ļ oti tī rs istabā s. Istabiņ as, lai arī mazas, ir gana. Tieš ā m, tur tikai nakš ņ o un ar gultu viss kā rtī bā . Tieš ā m nezinu, kā darbojas kondicionieris, jo tas nebija vajadzī gs. Ar kā jā m var nokļ ū t lī dz centram un autoostai. Tuvumā arī jū ra. Iesaku ikvienam, kam nav nepiecieš ams liels dzī voklis.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca mums ļ oti patika. Tī rs, kluss, tajā paš ā laikā lī dz pilsē tas centram 5 min. Personā ls krieviski runā još s, draudzī gs, ne-naizolivy. Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , bet lī dz jū rai apmē ram 7 minū tes. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums ļ oti patika. Tī rs, kluss, tajā paš ā laikā lī dz pilsē tas centram 5 min. Personā ls krieviski runā još s, draudzī gs, ne-naizolivy. Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , bet lī dz jū rai apmē ram 7 minū tes. Brokastis bija vē l pirms agras izbraukš anas uz ekskursijā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mā jī gi, draudzī gi un neuzbā zī gi. Ē rti atrodas. Gandrī z visi darbinieki runā krievu valodā . … Tomēr ▾ Mā jī gi, draudzī gi un neuzbā zī gi. Ē rti atrodas. Gandrī z visi darbinieki runā krievu valodā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies 2010. gada augustā . Maza mā jī ga viesnī ca. Jū ra 7 minū š u gā jiena attā lumā . Tas nav redzams no viesnī cas. Reģ istratū ra, vestibils, veranda, brokastu telpa - tī ra, skaista, mā jī ga, patī kama. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2010. gada augustā . Maza mā jī ga viesnī ca. Jū ra 7 minū š u gā jiena attā lumā . Tas nav redzams no viesnī cas. Reģ istratū ra, vestibils, veranda, brokastu telpa - tī ra, skaista, mā jī ga, patī kama. Ir lifts. Krieviski runā još s pakalpojums. Viņ i nodroš inā ja pludmales dvieļ us. Tī rī š ana veļ as maiņ a katru dienu. Numuri ir mazi, bet ē rti un tī ri. Atpū ta ar bē rnu. Nebija bail viņ u tur likt) Seifs istabā ir bez maksas. Istabā nekā netrū ka (portatī vais dators neietilpst seifā ). Numurā ir plazmas televizors, krievu kanā li. Vanna, nevis duš a. Kopumā viss ir kā bildē s par viesnī cu, nekas nav pā rspī lē ts vai pā rspī lē ts. Vienī gais, ka nav bezmaksas wifi. Internets vestibilā , istabā maksā.5 buki stundā . Ē diens vienmuļ š , bet izvē le nav slikta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka viesnī ca, 5 minū š u attā lumā no jū ras un galvenā s ielas. Istaba maza, der vienam, viss nepiecieš amais ir pat ledusskapis un seifs. Pā rā k cieš i diviem. Uz jumta ir zā le, ir galdi un krē sli. Vakaros tur ē dā m. Brokastis garš ī gas un daudzveidī gas, daudz salā tu, jogurti, mā jī ga atmosfē ra. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca, 5 minū š u attā lumā no jū ras un galvenā s ielas. Istaba maza, der vienam, viss nepiecieš amais ir pat ledusskapis un seifs. Pā rā k cieš i diviem. Uz jumta ir zā le, ir galdi un krē sli. Vakaros tur ē dā m. Brokastis garš ī gas un daudzveidī gas, daudz salā tu, jogurti, mā jī ga atmosfē ra. Pasū tī jā m istabā tē ju, prasī jā m augļ u š ķ ī vi, uzreiz atnesa. Priecē ja arī tas, ka viņ i neprasī ja depozī tu par numuru atš ķ irī bā no citā m Izraē las viesnī cā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jā...viesnī ca ir maza. arī cipari. Bet braukt uz Izraē lu un vē rtē t viesnī cas ir stulbi. Nedē ļ u dzī vojot Mitzpe Yam, mē s ar sievu nekad neesam nož ē lojuš i savu izvē li. Klusi, ē rti. Nebū dami satraukti par ē dienu, viņ i ir apmierinā ti ar ē dienu. … Tomēr ▾ Jā...viesnī ca ir maza. arī cipari. Bet braukt uz Izraē lu un vē rtē t viesnī cas ir stulbi. Nedē ļ u dzī vojot Mitzpe Yam, mē s ar sievu nekad neesam nož ē lojuš i savu izvē li. Klusi, ē rti. Nebū dami satraukti par ē dienu, viņ i ir apmierinā ti ar ē dienu. Lai gan mums bija tikai brokastis. Jogurti, augļ i, salā ti – viss ir svaigs. Personā ls ir draudzī gs. gandrī z visi runā krieviski. Atstā jot pā ris reizes dzeramnaudu istabenē m sapratu, ka velti. Rē ķ ins gulē ja uz galda neskarts. Viņ i to nepaņ ē ma! Ā rkā rtē jos gadī jumos vestibilā var nopirkt alu, ū deni, dzert kafiju no automā ta. Lai arī ne eiro, bet ļ oti skanī gi. Par tarakā niem un citā m lietā m nerakstu. tur nav tā das laipnī bas. Jū ra un pilsē tas centrs ir rokas stiepiena attā lumā . Vispā r jau visā di Kurš eveli izlutinā tie nebrauc. Un kurš novē rtē komfortu, cieņ u un kam vajag pajumti uzturē š anā s laikā Izraē lā laipni lū dzam MitzpeYam! Mē s nolē mā m vē lreiz izvē lē ties to paš u marš rutu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Uzvaras piemineklis
Novērtējums 10.0
Izraēla, Netānija
Pieminekļi un pieminekļi
Senā palestīniešu Cēzarejas pilsēta
Novērtējums 9.0
Izraēla, Netānija
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Stats

Отель расположен в 3 минутах ходьбы от пляжа Нетании и популярной набережной Тайелет. Многочисленные магазины, кафе и рестораны Нетании находятся всего в нескольких минутах ходьбы. Отель удовлетворяет всем требованиям как туриста, так и делового человека.

Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā

- Зал торжеств - светлый и просторный зал, оформленный в современном стиле. Зал рассчитан на 170 человек.

- Лобби бар

- Ресторан который предлагает богатый ассортимент блюд, приготовленных по домашнему, искусным шеф-поваром. Утром – богатый буфет по–израильски. В обед и ужин индивидуальный сервис. В конце недели гостям гостиницы предлагается праздничный субботний ужин.

- Солярий на 5-м этаже гостиницы, оборудованный лежаками, с видом на море. В дневные часы можно неплохо загореть под лучами жаркого израильского солнца, ну а вечером насладиться медленным закатом .

- Веранда расположена при входе в гостиницу. На ней, среди свежего воздуха и зелени, особенно приятно выпить утренние кофе и начать новый день в хорошем настроении.

- Интернет в лобби

- Автоматическая кофеварка в лобби

- Бесплатная автостоянка

- Заказы на экскурсии, машины, такси и другие услуги у администратора гостиницы.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
Telpu apraksts

Всего в отеле 35 номеров.

Istabās

Мини-бар, кондиционер, кабельное телевидение, радио с будильником, оборудованная ванная комната, сейф, телефон.

Adrese 1 Jabotinsky st., Netanya, Israel
Tālruņi: 972-9-8623730
Tīmekļa vietne: Mizpe Yam
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской