Ginot Yam 3*– Atsauksmes

42
Novērtējums 6.610
№4 viesnīcas reitingā Netānija
6.7 Numurs
7.5 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.7 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Netānijas centrā, netālu no pludmales. Viesnīca ir ideāli piemērota tiem, kas vēlas apvienot atpūtu pie jūras un aktīvu izglītības tūrismu Netānijā.Vairāk →
аватар our1sav
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ar viesnī cu biju apmierinā ta. Iekā rtojā mies ā tri, istaba maza, bet viss tī rs. Mē beles nav jaunas, var redzē t, ka pirkta sen. No vannas piederumiem bija tikai š ampū ns un ziepes. Dvieļ i tī ri, balti. . Brokastis labas, daudz dā rzeņ u, sieru, kafija Tē ja. … Tomēr ▾ Ar viesnī cu biju apmierinā ta. Iekā rtojā mies ā tri, istaba maza, bet viss tī rs. Mē beles nav jaunas, var redzē t, ka pirkta sen. No vannas piederumiem bija tikai š ampū ns un ziepes. Dvieļ i tī ri, balti. . Brokastis labas, daudz dā rzeņ u, sieru, kafija Tē ja. omlete. Viesnī cā vakarā varē ja pat uzkost bez maksas(tē ja, kafija). Viesnī ca atrodas ļ oti ē rti, centrā . Lī dz centram gā ju 7-10 min. Personā ls draudzī gs. 2-5min Ja jū s patieš ā m vē laties atpū sties, nevis atrast vainas. tad tu š eit.
аватар aleksa1969
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s trī s atpū tā mies, dzī vojā m 201. istabā , wi-fi noķ ē ra pat istabā . Brokastis sā kā s 5-30 un lī dz 10, ē diens izcils: siļ ķ e, griķ u biezputra, kartupeļ i, kā posti, baklaž ā ni, siers, biezpiens, vā rī tas olas, musli, jogurts, olī vas, gurķ i, tomā ti, paprika, sviests, ievā rī jumi, maize, bulciņ as, piens, tē ja, kafija, kakao, sulas. … Tomēr ▾ Mē s trī s atpū tā mies, dzī vojā m 201. istabā , wi-fi noķ ē ra pat istabā .
Brokastis sā kā s 5-30 un lī dz 10, ē diens izcils: siļ ķ e, griķ u biezputra, kartupeļ i, kā posti, baklaž ā ni, siers, biezpiens, vā rī tas olas, musli, jogurts, olī vas, gurķ i, tomā ti, paprika, sviests, ievā rī jumi, maize, bulciņ as, piens, tē ja, kafija, kakao, sulas. Istaba tika uzkopta katru dienu, dvieļ i mainī ti katru dienu. Personā ls izpalī dzī gs. Ī paš s paldies Ritai un Saš ai, ka visiem izstā stī ja un kartē visas vajadzī gā s vietas rā dī ja. . Bijā m ļ oti apmierinā ti, iesakā m
š ī viesnī ca. Sveta, Ļ ena, Saš a
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Lē ta viesnī ca Netā nijas centrā ir ļ oti ē rta tū ristiem, ceļ ojot pa Izraē lu. Ļ oti laba administratore Aleksandra - iesaku pie viņ as pasū tī t ekskursijas, transfē ru uz lidostu - daudz lē tā k nekā internetā vai tū risma aģ entū rā pilsē tā. … Tomēr ▾ Lē ta viesnī ca Netā nijas centrā ir ļ oti ē rta tū ristiem, ceļ ojot pa Izraē lu. Ļ oti laba administratore Aleksandra - iesaku pie viņ as pasū tī t ekskursijas, transfē ru uz lidostu - daudz lē tā k nekā internetā vai tū risma aģ entū rā pilsē tā
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Uliana_classic
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī nav pirmā reize, kad ceļ oju pa Izraē lu, bet pirmo reizi lidoju uz š o brī niš ķ ī go valsti nevis kā tū rists, bet gan kā tū risma darbinieks)), tā pē c iespaidi par viesnī cā m un ekskursijā m bija pilnī gi atš ķ irī gi. … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad ceļ oju pa Izraē lu, bet pirmo reizi lidoju uz š o brī niš ķ ī go valsti nevis kā tū rists, bet gan kā tū risma darbinieks)), tā pē c iespaidi par viesnī cā m un ekskursijā m bija pilnī gi atš ķ irī gi.
Pē c pā rcelš anā s no Telavivas pirmā viesnī ca, kurā es atpū tos Netā nijā , bija mū su "ekskursiju" viesnī ca Ginot Yam, jo ​ ​ to izvē las lielā kā daļ a mū su tū ristu, dodoties uz Izraē lu, lai gū tu ekskursijas)
Viesnī ca atrodas krastmalā , pā ris minū š u attā lumā no nolaiš anā s pa kā pnē m uz pludmali (lī dz panorā mas liftam iet apmē ram 8 minū tes) un blakus Netā nijas centrā lajam laukumam.
Viesnī cai ir 4 stā vi, ir lifts. Viesnī cas vestibilā ir bezmaksas Wi-Fi (ceru, ka parā dī sies arī istabā s), ir neliels bibliotē kas stū rī tis ar grā matā m krievu valodā .
Ar visu "budž eta" viesnī cu, mazā m istabā m, ļ oti mazu vannas istabu un ļ oti pieticī gā m mē belē m š ai viesnī cai ir savas priekš rocī bas:
Gandrī z visi š eit runā krieviski. Tas ir ideā li piemē rots, ja tū risti ceļ o tā dā vecumā vai kuri kategoriski nav draudzī gi ar angļ u valodu))
- numuri ir tī ri, kā rtī gi, ir viss nepiecieš amais atpū tai pē c aizņ emtas ekskursiju dienas, ieskaitot Krievijas TV kanā lus
- agras brokastis! Ī paš i tas attiecas uz tiem, kas dodas ekskursijā s, jo autobuss tū ristus sā k uzņ emt no 6 no rī ta. Brokastis pieticī gas, bet garš ī gas: brī niš ķ ī gi konditorejas izstrā dā jumi, ievā rī jumi, medus, salā ti, augļ i, graudaugi.
Viesnī ca ir ekonomiski stabila 3 *.
Personā la draudzī gā attieksme ir vē l viens pluss par labu š ī s viesnī cas izvē lei. Patī kams pā rsteigums man bija kupons bezmaksas un ļ oti garš ī gam desertam Londonas kafejnī cā , ko dā vinā ja reģ istratū rā strā dā još ā Aleksandra.
аватар f147
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Netī rs, servisa trū kums … Tomēr ▾ Netī rs, servisa trū kums
аватар jkkajvb1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man gadī jā s palikt š ajā viesnī cā vairā kas naktis 16. gada rudenī . Es biju nedaudz ierobež ots finansiā li, tā pē c izvē lē jos no lē tā m viesnī cā m. Ginot Yam ir tā lu no 5 *, pat 3 * var iedot ar pū lē m, bet cilvē kiem, kuri vē las redzē t valsti un (kā manā gadī jumā ) nevē las maksā t daudz, š ī viesnī ca ir labā kā . … Tomēr ▾ Man gadī jā s palikt š ajā viesnī cā vairā kas naktis 16. gada rudenī . Es biju nedaudz ierobež ots finansiā li, tā pē c izvē lē jos no lē tā m viesnī cā m. Ginot Yam ir tā lu no 5 *, pat 3 * var iedot ar pū lē m, bet cilvē kiem, kuri vē las redzē t valsti un (kā manā gadī jumā ) nevē las maksā t daudz, š ī viesnī ca ir labā kā .
PROS
1. Brī niš ķ ī ga atraš anā s vieta – gandrī z Netā nijas centrā , pavisam netā lu no lifta uz pludmali.
2. Viss, kas nepiecieš ams dzī vei istabā ir tur (tē jas stū rī tis, ledusskapis, tehnika, labierī cī bas) Jā , viss nav ī paš i moderns, bet stabils un darbojas
3. Aleksandra reģ istratū rā - š ķ iet, ka tieš i uz š o cilvē ku viss balstā s) atbildē t uz jebkuru viesu jautā jumu, palī dzē t visos iespē jamos veidos - no taksometra pasū tī š anas lī dz konsultā cijai, kur doties, lai iegā dā tos kaut ko interesantu.
4. Ar valodu problē mu nav - gandrī z visi darbinieki runā krieviski (katrā ziņ ā man tā likā s, kopš kad vē rsos pie personā la, visi runā ja krieviski)
MINUSI.
1. Ne pā rā k lielas telpas. Biju viena un man bija labi, bet ja bū s 2 un vē l jo vairā k 3 cilvē ki, tad bū s mazliet pā rpildī ts. Protams, ir arī lielā kas telpas. . .
2. Viss nav ī paš i jauns, bet tas mani ī paš i nekaitinā ja, jo es lieliski zinā ju, kurp dodos (ceļ ojumu aģ entū rā , kurā iegā dā jos tū ri, mani par to brī dinā ja un tas nebija pā rsteigums)
3. Ļ OTI negarš ī ga kafija no rī tiem....(bet tā , cik saprotu, ir visu Izraē las viesnī cu problē ma....tū lī tē ja - pā rgalvī ga, bet visā s kafejnī cā s ļ oti, ļ oti)
Tā tad, ja jums ir vē lme apmeklē t svē tā s vietas Izraē lā un tajā paš ā laikā nepā rmaksā t - nebaidieties un ņ emiet Ginot Yam) Turklā t ekskursiju laikā jū s tur pavadī sit tikai nakti.
Ar cieņ u
Irina Kocelainena
Это рецепшн Очень вкусные мюсли на завтрак всякие жидкости ) Соки Едальня Мой номер *Мой маленький номер, но для одного человека - нормально Ванна
аватар nat.15
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es devos medicī niskajā braucienā . Es izvē lē jos budž eta viesnī cu. Viņ i uzreiz apmetā s. Mā jī ga istaba. Numurā ir Wi-Fi, TV, duš a, fē ns, tē jkanna. Bija pat cukurs un daž i tē jas maisiņ i. )) Ļ oti garš ī gas un daudzveidī gas brokastis. … Tomēr ▾ Es devos medicī niskajā braucienā . Es izvē lē jos budž eta viesnī cu. Viņ i uzreiz apmetā s. Mā jī ga istaba. Numurā ir Wi-Fi, TV, duš a, fē ns, tē jkanna. Bija pat cukurs un daž i tē jas maisiņ i. )) Ļ oti garš ī gas un daudzveidī gas brokastis.
Tī rī ts katru dienu. Viss ir tī rs un kā rtī gs. Personā ls ir draudzī gs. Jū ra atrodas divu soļ u attā lumā .
Kopumā iesaku tiem, kas meklē budž eta variantu.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s kopā ar sievu š ajā viesnī cā no 17.10-24.10. 14. Viesnī ca bez teritorijas, laba atraš anā s vieta. Brokastis koš erī gi garš ī gas (dā rzeņ u salā ti-cepti baklaž ā ni-cepti kartupeļ i-siļ ķ e-biezpiens-krē jums-var. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar sievu š ajā viesnī cā no 17.10-24.10. 14. Viesnī ca bez teritorijas, laba atraš anā s vieta. Brokastis koš erī gi garš ī gas (dā rzeņ u salā ti-cepti baklaž ā ni-cepti kartupeļ i-siļ ķ e-biezpiens-krē jums-var. olas-tē ja-kafija). Blakus pa labi uz leju (5 min. ) centrā lais laukums ar strū klaku, siltummaiņ iem un, ejot pa laukumu pa kreisi, daudzi veikali. Pie otrā luksofora pa kreisi š ķ ī bi pē c 7 minū tē m ir tirdziņ š , augļ u-riekstu-saldumi ļ oti garš ī gi. Visi runā krieviski. Pa kreisi no viesnī cas atrodas promenā de ar garu pludmali, kur var nokā pt pa 300 pakā pienu kā pnē m vai 8 minū š u gā jiena attā lumā no lifta, tieš i pie jū ras. Valsts ir draudzī ga. Mē s paņ ē mā m 5 ekskursijas no tū roperatora & quot; Atlantis" , viss skaidrs, komfortabli autobusi ar gaisa kond. kvalifikā ciju ceļ vež i krievu valodā . Ieteikt viesnī cu
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s atgriezā mies no ekskursijas tikai pirms pā ris dienā m. Mē s palikā m Ginot Yam č etras naktis. Tas bija murgs! Mū su numurs bija 407. No logiem paveras skats uz blakus esoš ā s viesnī cas tukš u sienu, kas atrodas burtiski 10 metru attā lumā . … Tomēr ▾ Mē s atgriezā mies no ekskursijas tikai pirms pā ris dienā m. Mē s palikā m Ginot Yam č etras naktis. Tas bija murgs! Mū su numurs bija 407. No logiem paveras skats uz blakus esoš ā s viesnī cas tukš u sienu, kas atrodas burtiski 10 metru attā lumā . Tas bija neiespē jami atvē rt logu-lejā bija ā ra bloki no kondicionieriem. Domboņ a nebija iespē jama visu nakti! Mē ģ inā jā m aizvē rt logu un ieslē gt savu kondicionieri. Palika vē l trakā k. Mū su kondicionieris rū ca ne mazā k kā citi. Tas arī smirdē ja. Redzams, ka nekad netika tī rī ts. Istabā bija tē jkanna, plastmasas karotes, cukurs, viens tē jas maisiņ š un trī s papī ra(! ) glā zes. Reģ istratū rā ilgi nevarē ja saprast, kā pē c man neder papī ra krū zes, bet beidzot iedeva divas krū zes no ē damistabas. Uz lū gumu mainī t istabu, tika teikts: “Kas neder tu? Tā s ir "trī s zvaigznes"! Tev jau iedeva labā ko istabu . Jums ir vanna. Un pā rē jā s istabā s ir tikai duš a. "Tē ja un kafija istabai netika pievienota, tā bija jā pē rk reģ istratū rā Jebkuri zvani, pat uz tū risma operatoru, tiek apmaksā ti. Sliktā ku viesnī cu nebiju redzē jis. Nevienam neiesaku!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар s-b-s263
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar sievu nedē ļ u bijā m Izraē lā , Ginot Yane dzī voja nr. 310, balkonu nav, vannasistaba maza, uzkopš ana nav labi veikta, ir minibā rs, fē ns, krievu kanā li pa TV. No rī tiem pirms ekskursijā m tiek nodroš inā tas pilnas brokastis. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu nedē ļ u bijā m Izraē lā , Ginot Yane dzī voja nr. 310, balkonu nav, vannasistaba maza, uzkopš ana nav labi veikta, ir minibā rs, fē ns, krievu kanā li pa TV. No rī tiem pirms ekskursijā m tiek nodroš inā tas pilnas brokastis. Izvē lē jos viesnī cu pē c cenas un vietas, par tā du paš u summu bija Galil, tā ir 700 metrus tā lā k pa krastmalu, un Blue Bay, bet tas vispā r ir Netā nijas nomalē . No mums lī dz laukumam bija tieš i 5 minū tes. vienkā rš i ejiet cauri viesnī cai Park Hotel, siltummaiņ u laukumā , pē c 15 minū tē m tirgus.
Lī dz lielveikalam, kas ir aiz autoostas, paiet pusstunda, bet tur viss ir lē tā k nekā miniveikalos. Skaista promenā de gar jū ru, 3 nogā zes uz pludmali un lifts. Jo no septiņ ā m dienā m bijā m ekskursijā s uz piecā m, par viesnī cu maz informā cijas. Personā ls draudzī gs.
Ekskursijas vietē jā s tū risma aģ entū rā s ir nedaudz lē tā kas nekā iepriekš apmaksā tā s. Braucieni aizņ em visu dienu, jo. visus savā c un aizved uz Telavivu, pē c tam saš ķ iro pē c virziena, vakarā process ir pretē js. Ieskaitot sagatavojieties staigā š anai no 7 lī dz 20 stundā m. Pā rtikas cenas nepatī kami pā rsteidza, izņ emot zemenes, tas ir 60 - 80 rubļ i. uz kg. Vispā r interesanta uzturē š anā s, normā la viesnī ca.
Parādīt vairāk »


iemiesojums nelli.bobrowa
Pastāsti man, ir grūti nokļūt pludmalē, no attēla es sapratu, ka viesnīca atrodas kalnā un jums ir jākāpj pa kāpnēm uz pludmali? Man ir problēmas ar kājām, gribu zināt, cik grūti ir tikt no ateles uz pilsētu, uz pludmali. Paldies visiem par atbildi.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums vit57
Rezervēja istabu novembrim, bet apstākļi ir mainījušies. Cik maksā šīs viesnīcas rezervācijas atcelšana? Palīdzība.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Uzvaras piemineklis
Novērtējums 10.0
Izraēla, Netānija
Pieminekļi un pieminekļi
Senā palestīniešu Cēzarejas pilsēta
Novērtējums 9.0
Izraēla, Netānija
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Stats

Отель расположен в центре города Нетания, недалеко от пляжа. Отель идеально подойдёт для тех, кто хочет совместить отдых у моря и активный познавательный туризм в Нетании.

Atrašanās vieta 45 км от аэропорта Бен Гурион. 25 минут езды от Тель Авива.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Книги на русском языке в холле в свободном доступе.

Проживание с домашними животными запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Telpu apraksts

Всего в отеле 54 недавно отремонтированных номера, расположены в 5-этажном здании.

  • vanna/duša
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
Adrese 9 David Hamelech St., Netanya, Israel
Tālruņi: Phone: 972-9-8341007 Fax: 972-9-8615722
Tīmekļa vietne: Ginot Yam
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).