Viesnīca ērtai un relaksējošai SPA atpūtai

Rakstīts: 1 augusts 2014
Ceļošanas laiks: 23 — 25 jūlijā 2013
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Turpinu runā t par viesnī cā m pie savas mī ļ ā s Nā ves jū ras : )
2013. gada jū lijā es pavadī ju 2 naktis pie Nā ves jū ras. Es dzī voju viesnī cā Oasis Dead Sea Hotel (mans stā sts par to http://www.turpravda.com/il/eyn_bokek/Oasis_Dead_Sea-h23581-r92971.html) Bet mani interesē ja apskatī t kaimiņ u viesnī cas, ko es arī izdarī ju.

Spa Club 4 * viesnī cu bija grē ks neredzē t, jo tā atrodas zem viena kupola ar Oasis Dead Sea 3+* viesnī cu un pat tai ir kopē ja teritorija, bet par to vē lā k.

Viesnī ca ir ļ oti ē rta un ļ oti stilī ga. Visā s istabā s tū ristus gaidī s mī ksti peldmē teļ i un č ī bas. Gleznas karā jas pie gaiteņ u, vestibilu un istabu sienā m. Jū s pat varat to saukt par mini galeriju.


Kā jau teicu, reģ istratū ra, baseins ar pieguloš o teritoriju, trenaž ieru zā le un SPA SPA klubā un viesnī cā s Oasis ir izplatī ta.
Bet arī Spa Club 4 * viesnī cā ir atseviš ķ a neliela reģ istratū ra tū ristu personī go jautā jumu risinā š anai.

Spa Club 4 * viesnī cā atpū š as tikai pieauguš ie no 18 gadu vecuma. Runā š ana pa mobilo telefonu nav atļ auta, t. i. pilnī ga relaksā cija : ))
Jebkuras š ī s viesnī cas iemī tniekiem SPA ir atvē rts no pulksten 8 lī dz 18, un tikai tū ristiem no Spa Club 4 * SPA ir atvē rts no pulksten 19 lī dz 22.

Viesnī cā ir divu veidu numuri, parastie un relaksē još ie. Atpū tas istabā ir dž akuzi.

Ierodoties numurā , viesnī ca katram tū ristam dā vina augļ us un ū deni, un tas ir ļ oti jauks kompliments))

No visiem numuriem paveras skats uz jū ru, bet nav balkonu!

Arī pulksten 16:30 visi tū risti, kas uzturas š ajā viesnī cā , var doties lejā uz 1. stā vu vestibilā tē jas pauzē . Viesiem tiek piedā vā tas daž ā da veida tē jas, medus, laima, piparmē tras, daž ā di saldumi un augļ i. Manuprā t, š ī ir lieliska uzkoda starp brokastī m un vakariņ ā m.

Kas attiecas uz internetu, tad š eit situā cija ir lī dzī ga kā Oasis Dead Sea 3+* viesnī cā . Katru dienu 1 stunda interneta ir bez maksas, nepiecieš ams tikai paņ emt paroli un pieteikties reģ istratū rā.

Viesnī ca Spa Club 4 * ir ideā la vieta ē rtai un relaksē još ai atpū tai. Tie, kas vē las 100% relaksā ciju - laipni lū gti Spa Club 4*: ))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu