Lieliska viesnīca visai ģimenei. Gaidām jaunu pludmales zonu!!!

Rakstīts: 3 jūnijs 2014
Ceļošanas laiks: 7 — 10 jūlijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Nā ves jū ru man izdevā s apmeklē t divas reizes. Pirmais kā tū rists un vienas dienas brauciena ietvaros tā lajā.2009. gadā , bet 2013. gada vasarā jau kā tū risma nozares darbinieks.
Ļ oti gribē ju apskatī t LOT Hotel, jo tieš i tur mū su grupa tika atvesta atpū tai pie Nā ves jū ras. Bija interesanti redzē t, vai viņ ā kaut kas ir mainī jies.

Ļ oti jauks vestibils, kur var forš i pasē dē t un izmantot internetu.

Zem nojumes ir neliels, bet š ai viesnī cai ļ oti labs baseins un daudz sauļ oš anā s krē slu. SPA centrā ir baseins ar Nā ves jū ras ū deni.

Ļ oti zaļ a un patī kama teritorija. Var paskriet pa zā li un apgulties š ū puļ tī klos, es tos ļ oti atceros no pirmā s iepazī š anā s ar š o viesnī cu.


Virtuve tā pat kā citur Izraē lā ir nesalī dzinā ma. . Viss ir ļ oti, ļ oti garš ī gi un visa kā ir tik daudz! Jū s neaiziesit izsalcis)))

Viesnī cas numuriņ i ir tī ri, bet ļ oti mazi.
Ī paš u sū dzī bu nav, vannas istaba un santehnika tajā ir labā stā voklī , viss darbojā s. Vienī gais, ka trim pieauguš ajiem noteikti bū s š auri...

Labprā t redzē tu viesnī cas remontu. Visur viss kā rtī gs un tī rs, bet liekas, ka viss jau ir ļ oti vecs. . No mē belē m lī dz grī das stā voklim.

Viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir pludmale, kas atrodas pastaigas attā lumā . Tikko izgā ju no viesnī cas un te nu tā ir - jū ra..

Tagad iepretim viesnī cai Lot notiek darbs pie Nā ves jū ras pludmales saglabā š anas, un tā pē c tū risti var piedzī vot neē rtī bas.

Par pludmaļ u remontu skaidrā k kolē ģ u “reportā ž ā ” - http://www. youtube. com/watch? v=Z3mtsKmB8-c&list=PLUhoEbdOwe3C4f85MTH0SH6EQumnXDqrJ

Bū s ļ oti interesanti apmeklē t viesnī cu pē c pludmales zonas rekonstrukcijas))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu