Lieliska viesnīca.Labākais SPA Nāves jūrā!

Rakstīts: 2 novembris 2010
Ceļošanas laiks: 13 — 23 oktobris 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Tā tad, sā kš u savu stā stu – kā parasti, ne ī su
Mani ļ oti interesē ja, kā noritē ja bagā ž as pā rbaude un intervija ar droš ī bas dienesta pā rstā vjiem, jo ​ ​ biju lasī jusi atsauksmes, kur cilvē ki griež fē nus un lā dē tā jus. . Bez kurioziem neiztikā m.
Mums bija visrū pī gā kā pā rbaude Pulkovo. Mē s stā vē jā m rindā , bet viņ i piegā ja pie mums un jautā ja: - "Vai tas ir jū su bē rns? " Mē s: - "Jā . " Viņ i: "Nā ciet mums lī dzi. " Mē s nesapratā m, kas bija. lieta, ejam, mē s redzam, ka ar mū su vecā kiem jau kļ ū st slikti, un viņ i mū s vienkā rš i pavadī bā veda uz rindas priekš u, visus 6 cilvē kus. Tad sā kā s intervija ar visiem uzreiz, bet es stā vē ju pirmais un atbildē ju uz jautā jumiem sevi. kaut ko nodot, ja atvedam bumbu. Tad paskatī jā mies pasē s un sā kā m jautā t kā pē c es braucu reizi gadā uz Ē ģ ipti un Apvienotajiem Arā bu Emirā tiem un Turciju. Teicu jo man ir mazs bē rns un mē s negribas viņ u nosaldē t Pē terburgā -ē dam kur silti un lē ti jo parasti braucam uz mē nesi vai vairā k. Atbilde patika.

Tad (jau Izraē lā , kad lidojā m atpakaļ ) bija 2 dī vainī bas ar maniem vecā kiem. Pirmo reizi muitā viņ iem nepatika viņ u koferis, kurā nebija nekas cits kā lupatas, bet joprojā m bija grā mata, kas pirkta Izraē la par Svē tajā m vietā m un tas aizsedza skatu uz monitora, bet dī vaini, ka neatvē ra koferi, bet mums sliktā angļ u valodā prasī ja, kas tur ir? Saņ emot atbildi, ka tā ir liela grā mata, viņ i nomierinā jā s nolaiž un palaida vaļ ā . lī dz atrada mazu nagu vī lī ti. Atņ ē ma un izmeta. Es viņ ai 100 reizes teicu, ka š ķ ē res un nagu vī les nedrī kst, bet kad lidojā m š urp viņ ai bija kosmē tikas maciņ a č emodā ns, un tagad viņ a to ielika somiņ ā , tā arī notika Tas mums bija jocī gi, jo vecā ki bija ļ oti nervozi. Mē ģ inā jā m situā ciju kliedē t un jokojā m. Tad viņ i nomierinā jā s.
Dī vaini, ka mans koferis neradī ja nekā das š aubas, lai gan bija lī dz pusei pilns ar krē miem un tabletē m. Nopirku daudz krē mus visiem, un sev zā les pret alerģ ijā m, jo ​ ​ ir tā das zā les, kuras Krievijā nav pieejamas, un mums ir draudzene, kas tur strā dā aptiekā un viņ a man iedeva labu atlaidi, visu pierakstot uz vī ra.
Dī vaini arī tas, ka mums ū deni neatņ ē ma - katram bija pa 1.5 litru pudelei!
Š eit ir tā da dī vaina pā rbaude
Man nepatika tas, ka viņ iem nebija bagā ž as iesaiņ ojuma. Pirkā m visā das lietas un gribē jā m bagā ž ā ielikt somu, bet mums tā bija jā iepako, un, tā kā tā bija atvē rta, mums tā bija jā ņ em lidmaš ī nā .
Man bija liels prieks, ka gan š ur, gan tur bagā ž a tika pasniegta gandrī z uzreiz - tā nav bijis!
Tā tad sā ksim runā t par viesnī cu.
Viesnī cai Leonardo Ded Si ir 3 nosaukumi. Š is ir bijuš ais Novotel un bijuš ais Moriarch Classic. Daž ā dā s vietnē s jū s redzē sit visus š os nosaukumus, bet pē dē jais ir Leonardo Ded Si.
Man patika viesnī ca kopumā un tas, ka tā atrodas uz kalna, mū s nemaz neapbē dinā ja, kad ieradā mies, bet ļ oti apbē dinā ja, kad devā mies uz turieni, jo lasī jā m atsauksmes un domā jā m, nu. . . mē s uzkā ps kalnā un karstumā ļ oti grū ti, bet, ticiet man, pat 4 veciem cilvē kiem nesagā dā ja grū tī bas kā pt augš ā , jo ceļ š paceļ as diezgan gludi un tā pē c kā pums tikpat kā nav jū tams.

Mikroautobuss kursē ik pē c 15 minū tē m un vairs ne minū ti! Nokļ ū t pludmalē nav nekā du problē mu. Ejiet 10 minū tes mierī gā tempā , apbrī nojot nesalī dzinā mo skatu uz Nā ves jū ru! Jau elpu aizraujoš i no tā da skaistuma!
Pats labā kais š ajā viesnī cā ir tā s SPA un pilnī bā piekrī tu to cilvē ku viedoklim, kuri teica, ka SPA š ajā viesnī cā ir LABĀ KAIS Nā ves jū rā ! Ir arī regulā rs baseins. Visos SPA piedā vā masā ž as un dubļ u ietī š anas. cenas visam nav mazas. Piemē ram. Masā ž a uz 30 min maksā.1500 rubļ u. -tie ir masieri, pā rdevē ji veikalos un apkopē jas). Ja kaut ko dara, masā ž as nav. Ja kā ds no vietē jiem dara, tad masā ž a ir izcila. Meitenei kas atbrauca no Ukrainas papildus pelnī t nav ī paš u prasmju . Ebreju vecmā miņ as un vā cietes apmierinā tas. Plaudē ja, glaudī ja, knibinā ja, kā pē c ne masā ž a?
Konkrē tā SPA atš ķ irī ba ir tā da, ka tikai š eit ir diezgan liels baseins ar lielisku hidromasā ž u, turklā t tā ir tikai krā š ņ a ū dens strū kla knapi, kā parasti dž akuzi, un ū dens ir zem ļ oti spē cī ga spiediena. Š is baseins ir sadalī ts sekcijā s un katrai sekcijai sava miziņ a. ir ū dens spiediens no apakš as-kā jā m, ir pa vidu-vairā kas strū klas-mugurai un vē deram, ir pleciem ir kad vajag apsē sties un ū dens tur iet no apakš as un pa vidu un tu pats izlem ko tur masē t
Pē c noteikta laika ieslē dz arī tā du duš u-ļ oti stipru-kaskā des. Cilvē ki stā v rindā un masē kaklu, muguru un plecus. Tā ir tikai buzz!

Tikai š ī baseina dē ļ ar tik brī niš ķ ī gu hidromasā ž u var un vajag braukt uz š ejieni, jo ē dot, piemē ram, uz sanatoriju, dakteris tev tur katru otro hidromasā ž as dienu izrakstī s 10 procedū ras, un š eit tu vari sē dē t un masē ko gribi vismaz visu dienu nepiecieš ams. Ļ oti labi palī dz atbrī voties no celulī ta un vē dera Protams, ar diē tu un vingroš anu, bet vienmē r. Ā rstē š anai jā bū t vispusī gai!
Dž akuzi š eit 2.
Nā ves jū ras ū dens baseins 1.
Ir slapjā tvaika pirts-hammam (super)
Ir somu pirts.
Ir duš as, tualetes, sauļ oš anā s krē sli, kur var apgulties un atpū sties, krē sli, kur var sē dē t, tā du ir daudz.
Ir dzeramā ū dens jaucē jkrā ns tā ds un krū zes.
Ja ņ em procedū ras tad frotē peldmē teļ us iedod bez maksas. Procedū ras neņ ē mā m, bet halā tus saņ ē mā m. Tikko teicu ka gribu halā tu un pasū tī š u procedū ras vē lā k iedeva bez problē mā m un bez jebkā dā m depozī ts. mums bija 3 numuri: mums, maniem vecā kiem un viens manai vī ramā tei)
Kopumā manis aprakstī tā s viesnī cas svarī gā kā priekš rocī ba ir tā s brī niš ķ ī gais SPA.
Dosimies atpakaļ uz viesnī cu.
Istabas omulī gas. Istabā : liels jauns, plakanā ekrā na TV, ledusskapis, gulta(viena vai divas), dī vā ns, galds, naktsgaldiņ i, spogulis, telefons, visur paklā js. kā pē c tā da greznī ba, nav skaidrs? ) Vannasistabā ir fē ns, ķ ermeņ a ž eleja. Katru dienu ienes tū biņ as, firmas Leonard: ziepes, š ampū ns, duš as ž eleja, ķ ermeņ a pieniņ š un tikai vienu reizi dabū ju matu balzamu.
Vanna atseviš ķ i.
Tualete atseviš ķ i.
Standarta numuriem nav balkonu!

BET! Istabā m pirmajā stā vā ir balkoni, svī tā s un suites, š iki (es biju, apkopē ja atļ ā va nobildē t). Istabas ir 2: guļ amistaba un viesistaba, liela vanna ar trī sstū rveida vannu un atseviš ķ u tualeti, bet pats burvī gā kais ir MILZĪ GS balkons no kura skats ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs! Ir sauļ oš anā s krē sli, galds ar krē sliem un prezidenta istabā s uz paš a balkona ir dž akuzi !
Ja viņ i jums iedos istabā ar balkonu pirmajā stā vā ar tieš u skatu uz jū ru, tad jū s traks, jo tieš i zem tā s ir liela atvē rta terase, kur viņ i visu nakti sē ž un smē ķ ē , dzer, dzied dziesmas - ebreju un krieviski-vispā r viņ i ir ļ oti trokš ņ aini. Visi kas tur iet tad bē g no š ī trokš ņ a. Ja ir sā nskats, kā mums, uz jū ru un ceļ u, tad ir lieliski! Nav tik skaists skats, bet tur nav terases un piedzē ruš ies kliedzieni vairs nav tik daudz dzirdami.
Viņ i labi barojas.
Lietu ir daudz un brokastis vienkā rš i izcilas. Kā jau minē ja atsauksmē s, pā rsteidz, ka brokastī s ir 2 veidu siļ ķ es. Vairā kas reizes deva arī kū pinā tu siļ ķ i.
Š eit ir brokastu ē dienkarte:
Viņ i cep omleti, un pē c tā s ir jā stā v rindā , bet tas ir ļ oti ā tri.
Vienmē r ir: pankū kas, makaroni ar sē nē m piena mē rcē (ļ oti garš ī gi), vā rī tas olas, izlejamie jogurti un maisiņ i, ž eleja burciņ ā s, 2 veidu siļ ķ es, sausā s pā rslas, sieri, graudains biezpiens, svaigi tomā ti, gurķ i, salā ti, Bulgā ru pipari, diedzē ti kvieš i (es ē du, kā posti, pē tersī ļ i, dilles, cilantro, redī si, redī si, bietes, burkā ni.
Daž ā di mazi kartupeļ u un makaronu kastroļ i.
No cepš anas, biskvī ta mafiniem un siera kū kā m.
Mani personī gi sarū gtinā ja tas, ka nebija putras un kā rtainā s mī klas. Varbū t tas atkarī gs no pavā ra? Jo kurš agrā k gā ja uz š o viesnī cu, tas teica, ka mē dza putru sist.

Man arī nepatika, ka jogurtu maisiņ os bija tikai parastie saldie un nebija ar ogā m, bet mē s ar bē rnu neē dam skā bos.
Vairā kas reizes bijā m brokastī s uz tuvē jo Leonardo Plaza viesnī cu un izvē le ir lielā ka. Atš ķ irī ba ir tā da, ka tur ir viss, kas man tik ļ oti patī k: ž ā vē tas plū mes, lielas rozī nes, garš ī gi daž ā di jogurti kā mū su Erman 7% Man ir ogu gabaliņ i , pudiņ i ar putukrē jumu burciņ ā s (kā jogurti), manas mī ļ ā kā s kā rtainā s kanē ļ a rullī š i, ar š okolā di, ar kartupeļ iem un kruasā niem. Bija arī : ķ irbju sē klas, cepumi, krē jums, bē rniem karstā š okolā de un kū pinā ta makrele-ļ oti garš ī gi. Tā da tā da atš ķ irī ba uzturā . Kā dam tas ir svarī gi, daž am nē . Es tikai brokastī s ē du putru un jogurtu, un kā dam garš o olu kultenis vai sviestmaizes ar desu-tā jums garš o.
Š eit es ē du pē c iespē jas vairā k lī mes un olbaltumvielu: diedzē tus kvieš us, graudainu biezpienu un siera kū kas. Reizē m ļ ā vos makaroniem ar sē nē m un atkal, protams, kur gan bez tā ? - diedzē tus kvieš us Daž reiz ņ ē mu burkā nus un papriku un pusdienā s visu apē da istabā
Rezultā tā viņ a zaudē ja daž us kg, kā viņ a gribē ja!

Tagad aprakstī sim apgabalu.
Tā gandrī z nav. Viss ir ļ oti mazs un visa teritorija lieliski redzama, tā nav jums Ē ģ ipte, draugi! Visa teritorija ir baseini un nedaudz zā lī tes uz kuras ir sauļ oš anā s krē sli un viss.

Lai nokļ ū tu teritorijā jā kā pj lejā ar liftu uz -2 stā vu. Dvieļ i tiek izsniegti uz kartē m tiklī dz nokā pjat no lifta, mazā zā lē . SPA ir turpat. Baseini nav apsildā mi un viņ i atrodas zem teltī m, tā pē c ir ļ oti auksti. . Pieauguš o baseins daļ ē ji atrodas zem nojumes, bē rnu baseins viss zem ē nas, tā pē c ū dens tur kopumā ir ledains! Vispā r nesasilst, jo atrodas iekš ā . ē nā . š ļ akatā s tur visu dienu, jo citas izklaides nav.
SPĒ Ļ U LAUKUMA VISPĀ R NAV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Lai gan tam ir vieta.
Kaimiņ viesnī cā Leonrardo Plaza ir sī ciņ š slidkalniņ š , smilš u kaste un š ū puļ krē sls uz atsperes. Vispā r nekā nav. !!! ! Par to izstā stī ju reģ istratū rā . Mans lū gums tika nodots tā lā k. Varbū t tiks. Tomē r , viesnī cā ir pietiekami daudz bē rnu. Bē rnam peldē ties Nā ves jū rā ir bī stami, jo ū dens var iekļ ū t acī s un tā pē c, kamē r vecā ki sē ž jū rā , nabaga bē rniem vienkā rš i nav kur iet prom, citā di viņ i rotaļ ā tos rotaļ u laukumā vecvecā ku uzraudzī bā .
Nenož ē lojam, ka paņ ē mā m te bē rnu, kuram ir 2 gadi un 4 mē neš i.
Dē ls pā rsvarā plunč ā jā s aukstajā bē rnu baseinā (tā kā mē s biež i ceļ ojam, bē rnam ir lieliska imunitā te, jo viņ š daudz laika pavada saulē jū rā , nevis Pē terburgā ar tā s mū ž ī gajā m lietavā m).
Viņ i arī gā ja uz jū ru un viņ š tur spē lē jā s smiltī s: viņ š ripinā ja tur savas maš ī nas un ieraka smiltī s, un tad mē s visi tā s meklē jā m. Jā viņ š nav kā pa (baidā s no jū ras bez vestes). )

Es vienmē r ņ emu lī dzi daudz sauļ oš anā s krē mus un daudz smē rē ju sevi un bē rnu. Saule ir ļ oti aktī va un dī vaini, ka daž i raksta, ka tā nav aktī va - esmu redzē jis DAUDZ cilvē kus ar briesmī giem apdegumiem. pludmale!! !
Visi vietē jie kliedz vienā balsī : mū su saule ir ļ oti aktī va un viņ iem Izraē lā ir ļ oti liels ā das vē ž a gadī jumu skaits!! !
Tā paš a iemesla dē ļ viņ i saka, ka viņ iem ir Izraē las Veselī bas ministrijas rī kojums, ka visiem baseiniem OBLIGĀ TI jā bū t nojumē m! Tas nav slikti, bet tad vajag sildī t baseinus. Vismaz bē rniem.
Leonardo Plaza viņ i nedaudz iesildā s, un mē s tur mē ģ inā jā m peldē t.
Viesnī cā nav pludmales. Visi brauc uz Leonardo Plaza Hotel pludmali. Bijā m arī uz viņ u SPA un sapratā m, ka mū sē jais ir labā ks. Ir 1 dž akuzi un 3 baseini ar Nā ves jū ras ū deni. Kā pē c 3 nav skaidrs...Š eit jums ir 5 zvaigznes.

Briesmī gā kā reģ istrē š anā s istabiņ ā kas var bū t ir kā bija pie mums. Lidojā m ar EL-AL kompā niju. Lidmaš ī na izcila! bija no Pē terburgas 00.40 un tā pē c karsti nebarojā m. Atveda tikai salā ti un sviestmaize. Kad lidojā m atpakaļ , ē diens bija izcils. Vispā r ieradā mies 3 no rī ta pē c vietē jā laika(starpī ba ar Pē terburgu + 2h). No lidostas uz viesnī cu jā brauc 2.5 stundas. Ieradā mies viesnī cā.6 no rī ta un mums iedeva 2 istabiņ as tikai 13.30 un treš o istabiņ u 15.00. visi numuriņ i pirms tavas izbraukš anas (14.00). Piedā vā jā m naudu, bet tik un tā netika iekā rtojā s agrā k, teica, ka tiek tī rī tas istabas un tā pē c nevar mums tā s iedot. Dī vaini, ka tī rī ja no 6 rī tā lī dz 13:30, kad naktī s gandrī z neviens negulē jā m. Tiesa, bē rns gulē ja gandrī z visu lidojums - 4 stundas, bet pā rē jā laikā viņ š negulē ja! Sē dē jā m mazliet dzī vs reģ istratū rā un gaidī ja kad iedos istabiņ as. Mums teica ka 10, bet iedeva tikai 13.30 un visu š o laiku sē dē jā m un cerē jā m ka iedos. Varam braukt uz jū ru vai uz baseinu, bet nolē mā m, ka vispirms iereģ istrē simies, pagaidī sim. Tā arī gaidī jā m. . .
Kad jautā ju par brokastī m teica, ka mums ir par maksu, jo biļ ete sā kas no reģ istrā cijas brī ž a. Piedā vā ja maksā t 50 š ekeļ us no katra, un mē s bijā m 6 cilvē ki. un paē dam mierī gi - brokastis un vakariņ as ir iekļ autas un te neviens neko neprasa. Mē s tā darī jā m. Ejam ē st.
Mē s devā mies ekskursijā uz Jeruzalemi. Mū su viesnī cā man š o ekskursiju piedā vā ja reģ istratū rā par 100$ no cilvē ka + 20$ pusdienas, bet blakus esoš ajā Leonardo Plaza viesnī cā man piedā vā ja par 90$ jau ar pusdienā m un es arī prasī ja atlaidi-iznā ca 80 ar pusdienā m no cilvē ka. Viņ iem ir ekskursijas uz Jeruzalemi otrdien, ceturtdien un sestdien. Otrdien aizbrauca vecā ki, vī rs un vī ramā te, es sē dē ju ar dē lu, un ceturtdien braucu. Viņ i brauca ar lielu labu busiņ u ar tualeti , un mē s bijā m mazā mikroautobusā , kur gandrī z nedarbojā s kondicionieris un mē s knapi varē jā m nosē dē t un gandrī z nomirt no karstuma un smacī bas. Tur mē s ā tri bijā m aizveda uz svē tvietā m un atveda uz veikalu, kur pā rdod krustus, ikonas un visu to. . . Mē s nopirkā m visu un devā mies uz Svē tā kapa baznī cu, lai to visu iesvē tī tu uz svaidī juma akmens. Tur tika ievietots Kristus, kad viņ i bija novilkta no krusta. Š o vietu uzskata par ļ oti brī numainu.
Vispā r gide visu ļ oti labi izstā stī ja. Bija interesanti un viņ a mums visu ļ oti pieejamā veidā nodeva. Tur atrodoties neviļ us piesū cini svē tvietu garu un kaut ko pā rdomā dzī vē . Kā ds vairā k, kā ds mazā k................

Mū s atveda uz 2 veikaliem un tiem paš iem krustiņ iem un ikonā m daž ā das cenas. Kas pirmajā lē tā ks, kaut kas otrajā .
Tempļ os pieņ emts tur nepirkt sveces (jo Kristus izdzina tirgotā jus no tempļ a), bet gan ziedot. Neviens to nezinā ja un visiem bija lī dzi $ un mazie, kā likums, nebija. tu vajag vismaz 1 sveci katrai tas ir 2gab vajag dot 2 naudu Kā ds iedod pa 1$, un kuram nav 50$ vai 100$ katra, bet ko darī t? Tā du neapmeklē jat templis katru dienu...kā dam ir š ekeļ i, bet nav pieņ emts tos dot...Tā mums teica. Kopumā pat š eit, svē tā vietā , ir milzī ga izspieš ana...
Baznī cas visas ir daudzkā rt pā rbū vē tas un tagad viss ir sliktā stā voklī , konfesijas nevar vienoties, kura remontē s un pat pū lē ties negrib. Tikai kaut kā di smiekli! Nav skaidrs, kur aiziet tik milzī ga naudas summa no ziedojumiem.
Tad bijā m pie Raudu mū ra. Tur katrs raksta zī mī tes, kur lū dz Dievam ko katrs vē las un tiek uzskatī ts, ka tas piepildī sies.

Pē c tam devā mies uz Palestī nu. Izraē las pilsoņ i tur netiek ielaisti. Tur paē dā m pusdienas un apmeklē jā m vietu, kur dzimis Kristus. Š odien š ī ir vienī gā ar Kristu saistī tā svē tā vieta, kura ir autentiski autentiska. Tur ir Betlē mes zvaigzne, kas norā dī ja viņ a dzimš anas vieta ganos un akmens silī tē s kur to nolika Marija pē c piedzimš anas. Mums te paveicā s jo nestā vē jā m 2h rindā , bet gā jā m ar gidu uz otru pusi, no izejas puses un gā ja bez rindas, 6 cilvē ku grupā . Tā tad tikai 3 stundas stā vē jā m Kapu Kunga baznī cā , bet š eit nestā vē jā m. Ekskursija sā kā s 7.30 no rī ta (izbraukš ana no viesnī cas) un pulksten 1 mē s atgriezā mies. Mani radi atgriezā s pulksten 21.
Ekskursija mani ļ oti iespaidoja un joprojā m nevaru attā linā ties. . .
Pati Jeruzaleme man nepatika. Ļ oti netī ras, drū mas, vecas, visa nolobī tas smilš akmens mā jas, bet tu saproti, ka tā s vē rtī ba nav arhitektū rā , bet gan tempļ os, kas tajā ir un paš as vietas svē tumā .
Par laikapstā kļ iem.
Mums nepaveicā s. Š ogad viņ iem ir anomā lija-š ajā laikā ir ļ oti karsts. Bija +35, +40, lai gan parasti notiek š ajā laikā jau +25, +28. Ļ oti augsts mitrums. Tas ir normā li pilsē tas, bet te ir zem jū ras lī meņ a 413 metri un nemitī gi staigā lipī gi-svī duš i. Arī naktī nav vē suma. Kondicionieris paglā ba.
Nā ves jū ra, protams, ir nesalī dzinā ma. Tajā tieš ā m var sē dē t un stā vē t! Labā k guliet uz muguras un atpū tieties. Peldē ties var, bet ļ oti uzmanī gi, lai ū dens neiekļ ū st acī s.
Ū dens, tā pat kā glicerī ns, tā di traipi un tik liels blī vums, apakš ā ir kaisī ts ar rupjo sā li.

Kā ds pasē ž ū denī pusstundu un stundu. Cits 5-10 min. Es esmu alerģ isks, bet man parasti ir iesnas (iesnas ir visa alerģ ija), un te pē c 15 minū tē m ū denī ķ ermenis sā ka niezē t un tulznī t. es-drī zā k-zem duš as-tas nepalī dz, mā jā s mazgā ju ar ziepē m, nelī dzē s. Padzē ru tableti pret alerģ iju-telfast-pē c 5min viss pā rgā ja. par ilgi. SPA pē c baseina ar nā ves jū ras ū deni iegā ju duš ā un tad pirtī arī viss bija kā rtī bā . Tā lū k, ja kā dam ir alerģ ija, jā uzmanā s š ajā ū denī . tas smeldza, bet pacieš ams un ā tri sadzija.
Peldā s jū rā pat pa nakti! Gā jā m arī , super! Tomē r nedaudz vē sā ks kā pa dienu. Pludmalē ir 3 duš as, dzesē tā ji ar dzeramo ū deni. Sauļ oš anā s krē sli, ū dens, duš as ir bez maksas. Tualetes ir tikai viesnī cā .
Mē s nekad neesam redzē juš i animā ciju, bet viņ i saka, ka tā ir, bet ne katru dienu, jo animā cijas komanda dodas no viesnī cas uz viesnī cu.
Ir 2 bē rnu istabas, vienā ir datorspē les, tā ir atvē rta un tur sē ž animators un spē lē visu dienu.
Otra, ar rotaļ lietā m, pastā vī gi ir ciet. Kad jautā ju kā pē c tad viņ š teica, ka bē rnu ir maz un tā pē c slē gts, ka nesaņ ē ma sarakstus, lai spē lē tos ar bē rniem. Aizgā ju uz reģ istratū ru un izstā stī ju š ī s muļ ķ ī bas. Tur viņ i, protams, bija ļ oti pā rsteigti un teica, ka izdomā s. Sakā rtojā m, istaba sā ka strā dā t. Tikai tai nebija logu, bija ļ oti drū ms, bija sauss baseins ar bumbā m, leļ ļ u namiņ š un š ū puļ krē sli. Skaidrs, ka bē rnam tur nepatika. Viņ š tur staigā ja 5min un aizbē ga. Es uzreiz aizbē gu. Tur bija sā pī gi drū mi! Tumš i zilas sienas acī mredzot nepatī k manam bē rnam.

Paš iem nolē mā m, ka nā kamreiz brauksim no jebkuras viesnī cas uz 1. lī niju. Nekā du ī paš u atš ķ irī bu neatradā m un nav jē gas pā rmaksā t. Pirmajā rindā ir tikai 5 viesnī cas: Hot un Tilip in ir vislē tā kā s no tā m. Joprojā m pirmajā rindā ir viesnī cas Lot, Crown Plaza un Leonardo Plaza. VISS! Visas pā rē jā s ir pā ri ceļ am, piemē ram, Meredian viesnī ca atrodas paš ā ceļ a galā un arī pā ri ceļ am, un cena par to ir gandrī z 2 reizes augstā ka nekā mū su Leonardo Grandfather C. Tā aizņ em 3 minū tes, lai dotos uz jū ra, un mū su SPA ir labā ks nekā visur.
Pagaidā m nolē mā m braukt vai nu uz Khotu vai uz Tilip in vai uz Ein Gedi. Tas ir dabas liegums. Tur daudz zaļ umu, dzī vnieki, karstie avoti ar ū deņ raž a sorī du, labā kā s zā les pret sā poš ā m locī tavā m (I izlasi to internetā ).
Pā rē jais mums ļ oti patika. Bija tikai grū ti izturē t vecā kus ar savu pasaules uzskatu un skatī jumu uz dzī vi. Mē ģ inā jā m no viņ iem aizbē gt, kad viņ i mā cī ja par dzī vi. Š ķ iet, ka paš i vairs neesam mazi
Vecā ki jutā s labā k un, protams, vispā r viss patika, jo viņ i bija pirmo reizi ā rzemē s un visu salī dzina ar padomju sanatorijā m, un pē c Ē ģ iptes mums te bija garlaicī gi. . Maz zaļ umu, teritorijas niecī gas, animā cijas nav baseini auksti, bet JŪ RA!! ! Dziedinoš ā jū ra, kuras dē ļ mē s š eit atbraucā m un vē l vienam ļ oti svarī gam ģ imenes uzņ ē mumam.
Mē s iegā dā jā mies kuponus š ai viesnī cai caur Izraē las ceļ ojumu aģ entū ru, un mums bija aviobiļ etes Pulkovo.
Es domā ju, ka pā rē jais bija veiksmī gs neatkarī gi no tā !
Secinā jums - ja vajag Ā RSTĒ Š ANU, tad labā ku viesnī cu par š o nevari atrast - par cenu nav dā rga, ē diens labs, un SPA š eit ir vislabā kais!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu