Viss ir slikti

Rakstīts: 7 augusts 2016
Ceļošanas laiks: 3 — 7 augusts 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 1.0
Š obrī d esam š ajā viesnī cā , ieradā mies 3. augustā uz 12 dienā m. Nopirkā m biļ eti no Sanktpē terburgas tū risma sfē ras. Tā tad, secī bā : mū su ceļ ojums maksā ja 300 tū kstoš us rubļ u trī s cilvē kiem ar lidojumu no Sanktpē terburgas saskaņ ā ar sistē mu viss iekļ auts. Viesnī cā ieradā mies 16-00, Seshire transfē rs, š oferis neglī ti vadī ja maš ī nu, varē tu domā t, ka viņ am nav tiesī bu. Saņ ē mā m 2 ar pusi stundas, viņ š apdedzis, kā varē ja, agresī va braukš ana pa seju.
Paš ā viesnī cā reģ istratū rā neviens nerunā ja krieviski, kas ir milzī gs mī nuss. Viņ i mums iedeva atslē gu no divvietī ga numura, lai gan mē s rezervē jā m trī svietī gu numuru. Pē c ilgstoš as ​ ​ uzmā kš anā s istabā tika ienesta bē rnu gultiņ a, lai gan manam dē lam ir 23 gadi. Un viņ i bija ļ oti pā rsteigti, ka mē s neesam laimī gi. Rezultā tā tikai dienu vē lā k, pateicoties mū su gidam Sergejam, kurš pē c mū su lū guma iejaucā s š ajā jautā jumā , saņ ē mā m apmaksā to trī svietī go istabiņ u, kuras atslē gas mums atnesa pat viesnī cas vadī tā js.
Reģ istratū rā strā dā kā ds Nikolajs, acī mredzams rusofobs, pastā vī gi izliekoties, ka neko nesaprot. Kā mums paskaidroja mū su gids, viesnī cā notiek pā reja no viss iekļ auts sistē mas uz HB sistē mu, tā pē c tagad tiem, kas iegā dā jā s ekskursijas agrā k, joprojā m izmantojot š o sistē mu, ir grū ti, mums ir 20 cilvē ki ar rokassprā dzē m. š odien visi pā rē jie tiek maksā ti skaidrā naudā . Un š ie 20 cilvē ki tieš ā veidā sanikno visu viesnī cas personā lu, jo viņ iem kaut kas jā lej vai jā dod par velti. Krievu viesnī cā tikpat kā nav, dī vaini, ka š ī viesnī ca vispā r ienā ca Krievijas tirgū . Š eit atpū š as tikai izraē lieš i un pakalpojums ir paredzē ts tikai viņ iem, neviens nenodarbojas ar pā rē jo mazā kumu un neinteresē . Visas atsauksmes, kuras es lasī ju š ajā vietnē , neatspoguļ o pat pusi no realitā tes. Neticiet tiem, kas raksta acī mredzami pielā gotas, aizdomī gi pozitī vas atsauksmes. Viesnī ca ir nepā rprotami pā rpildī ta ar vietē jiem tū ristiem, baseins izskatā s pē c skudru pū znis, apkā rt ir tikai atkritumu izgā ztuve, savā dā k nevaru aprakstī t. Lī dz jū rai nav 200 metri, kā te saka, bet puskilometrs un atpakaļ ceļ š ir kalnup un nav tieš as piekļ uves jū rai. Tū risti izmanto Herods viesnī cas pludmali, sauļ oš anā s krē sli tiek nodroš inā ti bez maksas. Respektī vi, nevar vienkā rš i aiziet lī dz pludmalei un atpakaļ , 40 grā du karstumā nav tik tuvu, ir 15 minū tes ar kā jā m, tas ir ļ oti liels viesnī cas mī nuss. Acī mredzot vieta pludmalei ir tiek iztī rī ta viesnī cas priekš ā , bet kad tas nebū s zinā ms. Nesaprotu tos, kas atsauksmē s rakstī ja vā rdus "brī niš ķ ī gi", "skaista" utt. , viesnī ca nav domā ta krieviem. "Pievienoju vakar uzņ emtas svaigas bildes manu vā rdu atbalstam. Visi, kas atstā j atsauksmes apbrī no ē dienu, parasts ē diens uz č etrinieku. Kas mā jā s ē d tikai makaronus un pelmeņ us, tik forš i, bet nekas ī paš s. Par slavē to SPA viesnī cā . Cilvē ki kā arī baseins, balinā tā ja smirdē š ana un pilnī gs posts, viss nī kuļ o un ir nepiecieš ams remonts. Par teritorijas uzkopš anu neviens nemulsina, plastmasas glā zes, pudeles, gruž i var krist vairā kas dienas. Vairs nav kā ju š eit. Iesaku piemaksā t un izvē lē ties citu viesnī cu, ja nevē laties atpū sties atkritumos.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu