Jautājums par viesnīca Leonardo Plaza Dead Sea Hotel 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Saziņa un internets»
viesnīcas pasta adrese. viesnīcas tālrunis un spa tālrunis.
Es paliku šajā viesnīcā no 1. līdz 10. oktobrim 735. istabā un vēlētos saņemt medicīnisku palīdzību, izmantojot spa.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2010-10-1514 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  13
аватар papa74
Rifs no Sofitelas uz Hajatu...
RRR (rodzhana), kas tagad ir Dessole ... nav nemaz Naama.Naamā nav koraļļu FF.
Vai pakavējieties Naamā ar taksometru no koraļļu viesnīcām no Sharks Bay, White Knight, Ras Nasrani, Ras Um Sid ... vai bez koraļļiem, bet pašā Naamā ...
аватар oooaaaa
Un kāds ir jūsu budžets atvaļinājumam decembrī labā viesnīcā?
аватар eniska
Stella di mario ir jauna viesnīca Naamā. Mans draugs pirms nedēļas atbrauca no turienes un viņam patika. divi soļi, lai izvēlētos no visām pilsētas diskotēkām.
аватар olaa
Hilton ir lieliska viesnīca ar labāko pludmali, taču nav izklaides, tās visas atrodas Naamā 10 minūšu gājiena attālumā. Marriott un Sonestai ir daudz sliktāka pludmale, bet Sonestai ir laba animācija. Mani draugi tikko ieradās no Royal Rozhany, viņiem tas ļoti nepatika. Nav nekāda jautrība, ko viņi apgalvo, un apkalpošana. slikti.
аватар irisimus
Liels paldies jums visiem par jūsu atbildēm! beidzot es nolēmu ar viesnīcu -SIERRA 4 * VAI SHE 5 * nav skaidrs))) Ir tik daudz pozitīvu atsauksmju - ka es vienkārši nevarēju pretoties)
аватар Zlata28
Sjerra? jau izlemts?
lieliska izvēle - rifs ir tas, kas jums nepieciešams!
kopumā viesnīca ir laba
аватар irisimus
Kas attiecas uz ekskursijām uz Sjerru, tad ar katru dienu dolārs tagad aug, un arī cenas aug, piemēram, pirmdien bija tūre par 41651 rubli uz 9 naktīm, paskatījos, šodien maksā 44 tūkstošus ((... Hilton Sharm Dreams bija cenu zīme piektdien 8. 44 tūkstoši, šodien jau 49. Vaučeri aug ar lēcieniem - pretīgi! :(
аватар irisimus
apskatiet ekskursijas, lai meklētu šādas ekskursijas, labi, Pegasus ir visizdevīgākās cenas - viena no visizdevīgākajām. HZ, daudzi raksta, ka mēnesi nav ekskursiju uz Siera. Vēl neesmu nopircis. Paņemšu tikai pēc mēneša :)) tikai pēc 2 nedēļām ceru, ka būs vietas, jo īpaši tāpēc, ka ņemu uz decembri un decembris nav gluži sezona)
аватар langorian
No kura operatora es varu iegādāties ceļojumu uz Sjerru? Un kā jūs to atradāt?
аватар papa74
Pegasus, Tez Tour, bet viņa ir pārdošanas kaudzē nākamajā mēnesī.
Jārezervē agri...
аватар eniska
Parasti 5-10 un līdz 20.decembrim pilnas pēdējā brīža ekskursijas un cenas ir patīkamas (nesezonā).
аватар irisimus
jā, es paskatījos kādas viesnīcas piedāvā HOT TOURS vai pēdējā minūtē))) AHTUNG viesnīcas ir tukšas un cena ir patīkama, bet atvainojiet, tas, ko viņi šobrīd piedāvā novembrim vai oktobrim, ir karstās tūres - tās ir smieklīgas viesnīcas 3 -4 zvaigznes, visizplatītākās un piecas piedāvā dažas smieklīgas tūres uz 4-5 naktīm vai 6-7 naktīm! un es gribu 9-12 naktis. . essno - ka piecinieki nederēs tādam periodam pēdējā kārtā!Tie ir izlikti pēdējā kārtā tikai tāpēc, ka ir spraugas. un tā pārsvarā viesnīcās vai 3 vai 4 bet ne pārāk labi, retums uzskriet stāvtūrē. īpaši decembrī agri kļūs tumšs, un man ir vajadzīga vēsa, ērta vieta, kur apsēsties iedzert, papļāpāt un tad pabūt))) un es domāju, ka tas ir SOHO, nu vai Naama) t.i., ne tas, kas bija agrāk. . . tagad vispareizākā ir agrā rezervācija, 2-4 mēnešus iepriekš, tad cenu zīme būs visizdevīgākā. ja viesnīca ir AZUR tīkla vai Hiltons vai bankomāts Iberotel Sofitel un tā tālāk, tātad pusotru mēnesi tajos vietas nebūs, es domāju standarta, būs apartamenti. .. un pēc tam ar atstarpēm, kuras pēc tam tiks nodotas degošā tūrē ar milzīgu atlaidi. . kam vajag degošu tūri par 30 tūkstošiem uz 4 naktīm
аватар irisimus
bet viņi ieņēma trijnieku, jo braucām sezonas kulminācijā, kad dārgākās cenas ir augusta vidus.. gribējām nedaudz ietaupīt, lai gan šī viesnīca nebija absolūti lēta (35 tūkstoši no cilvēka uz 15 naktīm) )
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Leonardo Plaza Dead Sea Hotel 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl