laba uzturēšanās labā viesnīcā

Rakstīts: 20 augusts 2016
Ceļošanas laiks: 1 — 11 augusts 2016
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s devā mies uz Nā ves jū ru jau piekto reizi, tā pē c mē s zinā jā m visus sarež ģ ī jumus, kā uzturē ties š ajā unikā lajā Izraē las daļ ā . viesnī cas izvē le bija saistī ta ar ekonomiskā m problē mā m: rubļ a kurss kritā s, tā pē c mē s vienkā rš i nevarē jā m atļ auties Leonardo klubu, kas iekļ auts. leonardo inn, mums par prieku, ir manā mi pieaudzis reitingos, tā pē c bez bailē m pie tā apstā jā mies.
mums bija rī ta reģ istrē š anā s. Saimnieka (firmas Rubin) pā rstā vis kategoriski noteica, ka mums nav paredzē ts ieturē t brokastis. tajā paš ā laikā mē s maksā jā m par pilnu dienu (apmē ram 8 tū kstoš i rubļ u). un ņ emot vē rā puspansijas sistē mu, ē diens mums spī dē ja tikai pē c 9 stundā m. administratore Tatjana izlē ma situā ciju mums par labu (varbū t vecā kā vadī tā ja - atvainojos, neprecizē ju. Jebkurā gadī jumā viņ a pastā vī gi atrodas reģ istratū rā , runā krieviski). kompā nijas pā rstā ves interese par mums tika pilnī bā izpū sta, tiklī dz kļ uva skaidrs, ka ekskursijas mū s neinteresē . Tatjana mums atrisinā ja visus jautā jumus par pā rē jo. Es viņ ai sirsnī gi pateicos. nav PR - tikai cilvē ks.
viņ i mums iedeva vislabā ko istabu. tas ir 1. stā vā ar milzī gu lodž iju un no saules paslē pts ar lapu koku.

uzturs
kā vienmē r Izraē lā - augstā kā klase. Kvalitā te un pareiza preč u izvē le. visā m gaumē m un vē lmē m. augļ i - piecu veidu, piens, zivis (no laš a un tunč a lī dz hekam), salā ti un saldumi. Un pats galvenais, dzeramais ū dens vienmē r ir brī vi pieejams. ļ oti forš i, starp citu.
jū ra
lī dz pludmalei bija jā iet 10 minū tes. mugura ir nedaudz cietā ka, jo ir neliels kā pums un saule. bet mū s tas netraucē ja. daudzi brauca ar shuttle uz citas viesnī cas spa. Man nebija vajadzī gs solā rijs un iekš telpu baseins ar ū deni no jū ras.
Starp citu, krastmalas un viesnī cas Hod remonts ī paš i netraucē
Viesnī cu iesaku visiem, kas nav pieķ ē ruš ies atpū tai pie baseina, kas adekvā ti veido cerī bas no pā rē jiem un neprasa "septiņ as auklī tes", kas griež as apkā rt.
skaidri formulē jiet pretenziju nozī mi vai jautā juma bū tī bu - viņ i ar prieku jums palī dzē s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu