LABA VIESNĪCA, BET ES MAINĪTU ISTABAS DIZAINU...

Rakstīts: 3 aprīlis 2017
Ceļošanas laiks: 7 — 10 novembris 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 7.0
Trī s dienas atpū tā mies š ajā viesnī cā , viesojā mies pie radiem Izraē lā , nakš ņ oš ana pie Nā ves jū ras man bija sava veida dzimš anas dienas dā vana.
Tā kā š ī mega viesnī ca bija pirmā manā ceļ ojumu vē sturē , tā mani iespaidoja.
Tante viņ u izvē lē jā s, jo viņ am ir ē rta atraš anā s vieta, tieš i blakus jū rai, izgā ja no viesnī cas un taisni atpū sties pludmalē . Mums bija viss iekļ auts sistē ma (starp citu, kad rezervē jā m Izraē las tū risma aģ entū rā , mums iedeva atlaidi, jo esam ā rzemju pilsoņ i) Viesnī ca atrodas netā lu no centra, neliels skaits veikalu, ar milzī ga Izraē las kosmē tikas izvē le un viss nepiecieš amais, kafejnī cas.

Viesnī cā pie galvenā s ieejas tū ristiem tika pasniegti daž ā di bezalkoholiskie dzē rieni un ā boli.
Bijā m iekā rtojuš ies svī tā , iedomā jos, ka mani tur kaut kas tā ds gaida. . . nu š is ir no sē rijas "gaidas un realitā te", bet ak, istaba nepā rsteidza, kaut kā drū ms un tas paklā js , uzskatu to par lieku . Istaba varbū t nav ah, bet skats tomē r ir kā ds. . . ļ oti skaists, un tā lumā varē ja redzē t Jordā nijas piekrasti.
Istabā bija viss: tē jkanna, tē jas piederumi, ledusskapis, seifs, TV ar krievu kanā liem, vannas piederumi utt. ).
Brokastī s, pusdienā s, vakariņ ā s milzī gs daudzums ē diena, acis izpleš as, ir grū ti palikt izsalkuš am. Tā pat uz ielas ir ledusskapis ar augļ u saldē jumu (saldē jumu), tika pasniegti augļ u salā ti.
Pē c vakariņ ā m izklaidē jiet animatorus, dejas, dziesmas, dejas. Ir arī bā rs, spē ļ u istaba, atcerē jos bē rnī bu un mē ģ inā ju izvilkt no maš ī nas rotaļ lietu, bet diemž ē l (((
Viesnī cas gaitenī atrodas masā ž as krē sli (laba lieta), veikals, kurā pirku kosmē tiku un suvenī rus, mī kstie dī vā ni un juvelierizstrā dā jumu veikals. Pat naktī viņ i dalī ja picu, iespē jams, tā diem cilvē kiem kā es, kuriem patī k ē st jebkurā diennakts laikā .
Vakarā pastaigā jā mies pa krastmalu, neko citu darī t nebija.
Principā viesnī ca nav slikta, es to novē rtē tu uz 5 ar nelielu mī nusu.
Varbū t es š eit atgrieztos vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu