Jauns kvalitātes līmenis Isrotel Ganim

Rakstīts: 20 jūnijs 2013
Ceļošanas laiks: 23 — 31 maijā 2013
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Š o viesnī cu apmeklē ju nesen, un uzreiz steidzos dalī ties iespaidos, jo. viņ i mani patī kami pā rsteidza.
Manuprā t (un esmu redzē jis daudzas viesnī cas) - viesnī ca ir absolū ti brī niš ķ ī ga. Tas tika atvē rts tikai pirms pusotra gada pē c pilnī ga kapitā lā remonta, un tagad tas ir pilnī bā iekā rtots modernā augsto tehnoloģ iju stilā .
Viss jauns, tī rs, svaigs - vienkā rš i acij tī kams.

Ē diens ļ oti bagā tī gs, garš ī gs, svaigs un pā rdomā ts, jū tama pavā ra roka. Papildus galvenajam restorā nam, kurā tiek pasniegtas brokastis un vakariņ as, vestibilā ir mā jī ga kafejnī ca, kur pē cpusdienā varat ieturē t pusdienas, un ļ oti skaists, bibliotē kas stilā iekā rtots piano bā rs ar skatu uz baseinu ar dziļ iem ē rtiem atzveltnes krē sliem. un dī vā ni. Lieliski piemē rots sapulcē m ar draugiem vai vienatnē ar interesantu grā matu.
Baseins ir pietiekami liels, pilnī bā izremontē ts modernā stilā - daudz koka, daudz balta, viss maksimā li funkcionā ls. Ē nu cienī tā jiem papildus parastajiem sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem gar baseinu ir izvietoti lieli sauļ oš anā s krē sli ar platiem matrač iem un nojumē m, lī dzī gi milzī gā m king izmē ra gultā m. Kas attiecas uz numuriem, tad pat parastā s, standarta istabas nemaz nav mazas, pilnī bā izremontē tas un ļ oti tī ras.
Pavisam nesen viesnī cā ir jauni "superior" numuri ar atseviš ķ ā m ieejā m, kas ļ auj dzī vot pilnī gi atseviš ķ i no citiem viesiem.
Tie ir ē rtā ki un lielā ki nekā standarta, un ir ī paš i piemē roti pā riem, kuriem nepiecieš ama privā tums un relaksē još a atpū ta.
Viesnī cā ir ļ oti labs lielais SPA, ir trenaž ieru zā le ar jaunu modernu aprī kojumu. Zī mī gi, ka SPA un trenaž ieru zā les darbinieki gandrī z pilnī bā runā krieviski.
Viesnī ca atrodas ļ oti tuvu Nā ves jū ras piekrastei (5 minū tes lī dz publiskajai pludmalei un 7-8 minū tes lī dz ISROTEL DEAD SEA 5 * viesnī cas privā tajai pludmalei, kuru ir tiesī bas izmantot viesnī cas Isrotel Ganim viesiem).

Manuprā t, š odien viesnī ca ISROTEL GANIM ir labā kā.4 * kategorijas viesnī ca pie Nā ves jū ras, Ein Bokek kū rorta zonā . Tā cena ne tikai pilnī bā atbilst kvalitā tei, bet nereti (ī paš i tagad, vasaras akciju laikā ), tieš i otrā di, š ķ iet ļ oti zema tā das kvalitā tes un apkalpoš anas lī meņ a viesnī cai. Noteikti iesaku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu