Sabojātas brīvdienas

Rakstīts: 22 jūlijā 2011
Ceļošanas laiks: 10 — 13 jūlijā 2011
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 3.0
Es gribu brī dinā t visus, kas vē las apmeklē t š o viesnī cu, par nelietderī gu naudas, nervu izš ķ ieš anu un sabojā to atvaļ inā jumu. Biju š ajā "viesnī cā " 4 dienas kopā ar ģ imeni, gribē ju nosvinē t savu dzimš anas dienu ar dū koņ u, un rezultā tā joprojā m atš ķ etinu sekas. Viss kā rtī bā:
1. Tī rī ba - neviens nezina š ī vā rda nozī mi š ajā viesnī cā : mati, beigti kukaiņ i un plastmasas glā zes peldē ja baseinā ar Nā ves jū ras ū deni visas 4 uzturē š anā s dienas. Zvirbuļ i lidoja pa "viesnī cu" un smī dinā ja interjera priekš metus - viena tā da kū ka nogulē ja personā la nepamanī ta 2 dienas. Istabas lifti un logi bija klā ti ar eļ ļ as traipiem un taukainiem pirkstu nospiedumiem. Ī paš i mani pā rsteidza klaji antisanitā ri apstā kļ i ē damistabā : visas 4 dienas mē s ar ģ imeni skatī jā mies, kā melnie zē ni izklā j galda piederumus, nevis turoties aiz rokturiem, bet sū dī gi satverot galda piederumu darba daļ as ar visiem pieciem. .
Rezultā tā manā dzimš anas dienā , kas iekrita izbraukš anas dienā , mē s ar tē ti jutā mies slikti, un, ierodoties mā jā s, temperatū ra paaugstinā jā s lī dz 38.5 un sā kā s necieš amas sā pes vē derā un slikta dū š a. Kā izrā dī jā s, zarnu plaukts. Nekas, izņ emot viesnī cas ē dienkarti, tajos laikos neē du ne es, ne mana ģ imene. Atlikuš o atvaļ inā juma daļ u, nemaz nerunā jot par dzimš anas dienu, pavadī ju pussamaņ ā gultā.

2. Ē diens ļ oti slikts priekš deklarē tajā m 5 zvaigznē m: brokastis bija nomā coš as ar minimā lismu un vienmuļ ī bu, nebija kapuč ī no. Vakariņ ā s izvē le bija labā ka, bet saldumus pat mutē nevarē ja ņ emt, viens no baltajiem desertiem garš oja pē c ziepē m.
3. Istaba nav slikta. Vienī gais ir neē rti veci matrač i, kuros, guļ ot, izkrī ti cauri, un no rī ta attopas ar sā pē m kaklā un mugurkaulā.
4. Spa - pē dē jā uzturē š anā s dienā no baseina tika izņ emts ū dens ar karsto un auksto ū deni.
Un dienu iepriekš hammam tika norauts krā ns ar karstu ū deni - vairā kas stundas tajā ieejot cilvē ki dedzinā ja kā jas ar verdoš u ū deni. Pie ieejas hammam viņ i neizkā ra brī dinā juma zī mi.
5. Personā ls. Lai izvairī tos no drū zmē š anā s un rindā m ē damzā lē , administrā cija aktu zā li ar skatuvi iepretim reģ istratū rai pā rvē rta par papildu ē dinā š anas punktu ē dienreiž u laikā . Tā tad pā rtikas trauki atradā s tieš i vestibilā (smarž o? ), un tiem, kuri gribē ja ē st, pē c ē diena paņ emš anas š ķ ī vji bija jā nes cauri vestibilam uz aktu zā li. Atkal ierodoties vakariņ ā s parastā ē damistabā , meitene Tiki pie ē damistabas ieejas atteicā s mū s ielaist, atsaucoties uz sē dvietu trū kumu, un nosū tī ja augš ā uz aktu zā li, kas stilizē ta kā ē damistaba. Pē c strī da viņ a beidzot laipni izlaida mū su ģ imeni cauri, un mums par pā rsteigumu ē damistaba bija pustukš a.

Pirms paspē jā m sē sties pie galda, pē c mums bez problē mā m pagā ja ducis austrumu tautī bas cilvē ku (imigranti no Marokas, Jemenas, no kuriem pā rliecinoš s vairā kums administrā cijas vidū ). Uz manu jautā jumu par diskriminā ciju, kas adresē ts meitenei Tiki pie ē damistabas ieejas, atbilde bija: "Tā nav mana vaina. Tas bija augstā ko iestā ž u rī kojums. "
Izdariet savus secinā jumus.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu