Jautājums par viesnīca Daniel Dead Sea Hotel 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
9 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
vai tā ir taisnība, ka pēc ārstēšanas pie Nāves jūras ir saasinājums un nav ārstu
2 nedēļas pēc uzturēšanās pie Nāves jūras draudzene tika hospitalizēta ar tromboflebītu...viņai bija steidzami jāoperē.Atpūtāmies Ein Bokek, Daniel Hotel. Viņai jau ilgu laiku bija varikozas vēnas.Ārsts teica, ka viņa nevar braukt uz Nāves jūru...un vispār neviens nedrīkst, izņemot absolūti veselus cilvēkus. Domājams, ka pacientiem (locītavas ... hondroze ...) ir paasinājums un neviens ārsts neglābs ... ??? Un cilvēki ir spiesti katru gadu doties uz turieni, lai izvairītos no sāpēm un galu galā tas vienmēr beidzas ar operāciju...???
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2010-07-1614 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар irina-fish
Neesmu par šo dzirdējis, tas ir kaut kas jauns. Gluži pretēji, cilvēkiem kļūst daudz labāk ar dažādām locītavu slimībām un ne tikai. Es pat speciāli vedu netīrumus radiniekiem, jo ​​vietējais Eskulapijs viņiem nekādi nevarēja palīdzēt.
Cita lieta, ka atsevišķām slimībām ir noteiktas kontrindikācijas, jo ir ļoti karsts ūdens un tiek iegūts vannas efekts - dažas slimības var saasināties un saasināties. Jūsu draugam ir tieši tāda asinsvadu slimība.
аватар eva99
Jā, bet ir tik daudz cilvēku, teiksim, ļoti sirmā vecumā, kuri iet vienādas vannas un neviens no viņiem nebaidās ... tas ir, viņi neapzinās šādas sekas ... Man šķiet, ka tur nav pietiekami daudz informācijas vietnēs internetā .. par to visu, pilnīgs klusums!Jā, mēs jau sapratām, ka Nāves jūrā ir jāguļ uz muguras un ka tas ir noderīgi tās minerāliem utt. veidā,pie mums divu nedēļu laikā divi noslīka un netika izglābti ).Vai tiešām ir tik grūti cilvēkiem izskaidrot kas un kā?!Nu pakar kaut kādu zīmi,beigās uz vietas,ja ir joprojām nav NEVĒLAMAS informācijas internetā... Karsts ir ne tikai jūras ūdenī, bet arī visos baseinos (neskaitot - ar ledus ūdeni). Tāpēc es domāju, ka reti kurš ir noderīgs, izņemot to, ka ļoti jauni cilvēki nav tik bīstami. Tagad saprotu tos, kas dienas pavadīja pie ierastā baseina. Bet vai ir vērts tur doties? Es personīgi nākamreiz padomāšu ... nedod Dievs, ka tagad tas pārsprāgs !!!
аватар irina-fish
Apzinos, ka karstais ūdens ir visur - pat spa džakuzi.
Nav ieteicams stundām gulēt vai pat atrasties šādā ūdenī. maksimālais pavadītais laiks ir 15 minūtes - tas, starp citu, ir norādīts uz sienām un pie ieejas visos spa, un, starp citu, līdzīgas reklāmas ir visā kūrorta zonā (piemēram, ģērbtuvēs un dušās) . Vienkārši daži apmeklētāji maz pievērš uzmanību šādiem paziņojumiem, uzskata, ka viņiem šī informācija ir lieka.Turklāt, ja tevi pavadīja gids (ja iegādājies biļeti pieklājīgā aģentūrā), tad viņam vajadzēja brīdināt par šis. Līdzīgi par nepieciešamību pēc jūras (baseina) nomazgāties un nesēdēt stundām saulē!
Pastāvīgie apmeklētāji (kuri bieži brauc uz Nāves jūru) tādā ūdenī nekad nepavadīs stundas - 15 minūtes un viss!Tu taču nesēdi stundām ilgi tvaika pirtī, vai ne?
Šāda ūdens temperatūra (ja ievēro laika režīmu) un sāls tvaiki ir ļoti indicēta cilvēkiem ar plaušu, locītavu u.c. slimībām. Galvenais nepārspīlēt.
Tātad, ja jūs nesēdējāt ūdenī ilgas minūtes vai stundas (kā, piemēram, Vidusjūrā), tad tas maksās! Es novēlu jums labu veselību un saglabāt tikai labus iespaidus!
аватар raduga16
šis kūrorts ir patiešām unikāls, ne tikai tas ir zemākais punkts pasaulē.Uzturēšanās un ārstēšanās kūrortā jānotiek tikai ārsta uzraudzībā. Es iesaku klīniku "Paula-Ran" jūs varat norakstīt uz visiem jautājumiem, uz kuriem jūs atbildēsit tieši
vietne www.Paula.com.ru pasts [email protected]
аватар Pachok
eva99, pēc konsultēšanās ar ārstu jādodas uz JEBKURU ārstniecības kūrortu! Un vēlams, lai šis ārsts tiktu verificēts, nevis tāds, kurš paziņo, ka "vispār neviens nedrīkst, izņemot absolūti veselus cilvēkus". Turklāt cilvēkam ar slimiem asinsvadiem vajadzētu mazliet padomāt par to, ka spiediena un temperatūras kritumi viņam nenāk par labu.
аватар irina-fish
Pilnībā piekrītu raduga16 un pachokam, tādi dažu ārstu izteikumi ir vismaz neprofesionāli. Klausieties dažus no tiem, jo ​​dzīve parasti ir bīstama lieta, jo visi no tās mirst. Visam jābūt tikai ar mēru.Tāpēc, ja ir kādas slimības (īpaši hroniskas), vienmēr pirms ceļojuma jākonsultējas ar normālu ārstu vai jāiziet apskate, lai novērstu pārsteigumus. Un šāds paramedicālisms, ar kādu saskārās eva99 un viņas draudzene, var atturēt jebkuru cilvēku no atpūtas labā vietā.
аватар bysinka88
uz jebkuru ārstēšanu jādodas tikai pēc ārsta nozīmējuma, un es droši zinu, ka Nāves jūra labi ārstē ādas slimības, bet atkal, ja tur nesaskābst stundu, bet 15-10 minūtes
аватар 240369
Es atgriezos no Nāves jūras pirms 2 nedēļām. Man ir reimatoīdais artrīts 15 gadus. Bez medikamentiem gandrīz neviena diena nevar iztikt. Bet, atrodoties pie Nāves jūras, viņa neizdzēra nevienu tableti. Ar skābekli bagātināts gaiss un unikālais ūdens sastāvs jūrā šai slimībai ir panaceja. Es nerunāju par ādas slimībām – cilvēki vienkārši piedzimst no jauna. Esmu skeptiska pret tur izvietotajiem medicīnas centriem un spa, jo. dziedina tikai sauli, gaisu (skābekļa tur ir par 10% vairāk kā jebkur citur, + iztvaikošanu no jūras virsmas - īpaši no rīta) un pašu jūru !!! Neesiet slinki, celieties 5 - 6 no rīta un dodieties uz jūru - jūs to nenožēlosit.
аватар Avirra
Šovasar man bija tikai piecas dienas - efekts ir pārsteidzošs: āda, mati, mugura pārstāja sāpēt. Jums vienkārši jāievēro mērs, neskābējiet tur pusi dienas, bet 2-3 reizes 15 minūtes
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Daniel Dead Sea Hotel 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl