Isrotel Lagoona 4*– Atsauksmes

17
Novērtējums 6.710
№9 viesnīcas reitingā Eilata
8.3 Numurs
7.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.8 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no pludmales Eilatas ziemeļu daļā. Dibināta 1982. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2013. gadā. Viesnīcas kopējā platība ir 4500 kvadrātmetri.Vairāk →
аватар pavlova.helen
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uz Izraē lu braucam jau vairā k kā gadu, mī ļ ā kā s vietas ir Nā ves jū ra un Eilata. Isrotel Lagoona apmetamies jau treš o reizi, jo no daudzā m viesnī cā m š ī ir vispiemē rotā kā ģ imenē m ar bē rniem. … Tomēr ▾ Uz Izraē lu braucam jau vairā k kā gadu, mī ļ ā kā s vietas ir Nā ves jū ra un Eilata. Isrotel Lagoona apmetamies jau treš o reizi, jo no daudzā m viesnī cā m š ī ir vispiemē rotā kā ģ imenē m ar bē rniem. Pie ē dieniem un istabā m nekavē š os - mums viss der, bet tas viss ir ļ oti individuā li. Var bū t viens neliels mī nuss - ierobež ots dvieļ u skaits, un ar trim bē rniem jums ir nepiecieš ams to ķ ekars))
Viesnī cā ir daudz atpū tas ar ģ imenē m, un bē rniem ir jautrā k kopā spē lē ties un peldē ties. Tur ir diezgan mā jī ga bē rnu istaba, tur interesē ja pat mani lielā kie bē rni.
Un protams jū ra, lī dz pludmalei vajag 7-10 minū tes, pludmale ir tī ra, daž reiz ir izsmē ķ i, bet tie ir sī kumi.
Kopumā , ja plā nojat atpū sties kopā ar visu ģ imeni, tad ļ oti iesaku apmesties š ajā viesnī cā .
аватар andrey_classic
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Isrotel Lagoona ir viena no labā kajā m All Inclusive viesnī cā m Eiltai. Tā atrodas lagū nas krastā – mā kslī gā ū denskrā tuvē , kas celta pirms 30 gadiem. Viņ i tajā nepeld - tur ir “noparkotas” jahtas un laivas. Lagū nas krasti ir labiekā rtoti un vakaros pastaigā jas atpū tnieki . … Tomēr ▾ Isrotel Lagoona ir viena no labā kajā m All Inclusive viesnī cā m Eiltai. Tā atrodas lagū nas krastā – mā kslī gā ū denskrā tuvē , kas celta pirms 30 gadiem. Viņ i tajā nepeld - tur ir “noparkotas” jahtas un laivas. Lagū nas krasti ir labiekā rtoti un vakaros pastaigā jas atpū tnieki ...
No jū ras no Isrotel Lagoona viesnī ca atrodas ļ oti tuvu - tā atrodas 2. lī nijā . Tikai Hilton viesnī ca to atdala no jū ras. Lī dz pludmalei ejiet 5 minū tes. Viesnī cai nav savas pludmales, tā pē c iesaku izmantot pieczvaigž ņ u viesnī cu Isrotel Royal Beach, Dan Eilat un Herods Eilat pludmales.

Viesnī cā ir nesen veikts remonts - š oziem tika atjaunoti 3 augš ē jie stā vi, tā pē c labā k tur lū gt istabas. Papildus standarta numuriem ir arī Studio istabas (lielā ka izmē ra) un Family istabas (2 istabu ģ imenes istabas). Par skatu uz baseinu ir jā maksā papildus, bet, manuprā t, vislabā kais skats paveras no numuriem ar skatu uz lagū nu un kalniem tā lumā.

Lielā kā daļ a tū ristu ir ģ imenes ar bē rniem.
Mazā kiem bē rniem ir bē rnu klubs, bet tiem, kas ir vecā ki, ir telpa ar video spē lē m, gaisa hokeju utt. Kopumā bē rniem ir ko darī t. Viesnī cā ir neliels spa komplekss - sauna, trenaž ieru zā le un masā ž as telpas.

Sistē mā All Inclusive bez ierobež ojumiem ir iekļ autas brokastis, pusdienas un vakariņ as, kā arī uzkodas un dzē rieni, ne tikai vietē jie, bet arī importē ti visas dienas garumā . Es iesaku Isrotel Lagoona tiem, kam rū p kvalitatī vs un bagā tī gs ē diens un kuri ir gatavi par to maksā t diezgan augstu cenu.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Isrotel Lagoona ir viena no labā kajā m All Inclusive viesnī cā m Eiltai. Tā atrodas lagū nas krastā – mā kslī gā ū denskrā tuvē , kas celta pirms 30 gadiem. Viņ i tajā nepeld - tur ir “noparkotas” jahtas un laivas. Lagū nas krasti ir labiekā rtoti un atpū tnieki tur pastaigā jas vakarā. … Tomēr ▾ Isrotel Lagoona ir viena no labā kajā m All Inclusive viesnī cā m Eiltai. Tā atrodas lagū nas krastā – mā kslī gā ū denskrā tuvē , kas celta pirms 30 gadiem. Viņ i tajā nepeld - tur ir “noparkotas” jahtas un laivas. Lagū nas krasti ir labiekā rtoti un atpū tnieki tur pastaigā jas vakarā...Atrodas ļ oti tuvu jū rai no viesnī cas Isrotel Lagoona - tā atrodas 2. lī nijā . Tikai Hilton viesnī ca to atdala no jū ras. Lī dz pludmalei ejiet 5 minū tes. Viesnī cai nav savas pludmales, tā pē c iesaku izmantot pieczvaigž ņ u viesnī cu Isrotel Royal Beach, Dan Eilat un Herods Eilat pludmales. Viesnī cā ir nesen veikts remonts - š oziem tika atjaunoti 3 augš ē jie stā vi, tā pē c labā k tur lū gt istabas. Papildus standarta numuriem ir arī Studio istabas (lielā ka izmē ra) un Family istabas (2 istabu ģ imenes istabas). Par skatu uz baseinu ir jā maksā papildus, bet, manuprā t, vislabā kais skats paveras no numuriem ar skatu uz lagū nu un kalniem tā lumā . Lielā kā daļ a tū ristu ir ģ imenes ar bē rniem. Mazā kiem bē rniem ir bē rnu klubs, un tiem, kas ir vecā ki, ir telpa ar video spē lē m, gaisa hokeju utt. Vispā r bē rniem ir ko darī t. . Viesnī cā ir neliels spa komplekss - sauna, trenaž ieru zā le un masā ž as telpas. Sistē mā All Inclusive bez ierobež ojumiem ir iekļ autas brokastis, pusdienas un vakariņ as, kā arī uzkodas un dzē rieni, ne tikai vietē jie, bet arī importē ti visas dienas garumā . Es iesaku Isrotel Lagoona tiem, kam rū p kvalitatī vs un bagā tī gs ē diens un kuri ir gatavi par to maksā t diezgan augstu cenu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika uzturē š anā s š ajā viesnī cā . Iesaku ņ emt all inclusive! Ē diens ļ oti kvalitatī vs, labs serviss, istabas tī ras. Jū ra 5min attā lumā , tas ir ļ oti svarī gi … Tomēr ▾ Man ļ oti patika uzturē š anā s š ajā viesnī cā . Iesaku ņ emt all inclusive! Ē diens ļ oti kvalitatī vs, labs serviss, istabas tī ras. Jū ra 5min attā lumā , tas ir ļ oti svarī gi
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas labā vietā , blakus pludmale, veikali, autobusa pietura. Istabas tī ras, plaš as. Ē diens viss iekļ auts, viss garš ī gi. Lī dz pludmalei 5 minū tes. Bet man vairā k patika dienvidu pludmales, ar autobusu nav ilgi jā brauc. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas labā vietā , blakus pludmale, veikali, autobusa pietura. Istabas tī ras, plaš as. Ē diens viss iekļ auts, viss garš ī gi. Lī dz pludmalei 5 minū tes. Bet man vairā k patika dienvidu pludmales, ar autobusu nav ilgi jā brauc. Iesaku apmeklē t zemū dens observatoriju un delfī nu rifu. Ekskursijas tika veiktas pa krastmalu (lē tā k kā pie tū roperatora). Braucā m uz Jeruzalemi, Nā ves jū ru, Petru.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir diezgan laba. Personā ls ir draudzī gs, ē dieni ir garš ī gi, diezgan daudzveidī gi, atraš anā s vieta ir ļ oti laba: netā lu no pludmales, un visi veikali ir tuvu. Vienī gais negatī vais: bē rnu animā cija ir tikai ebreju valodā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir diezgan laba. Personā ls ir draudzī gs, ē dieni ir garš ī gi, diezgan daudzveidī gi, atraš anā s vieta ir ļ oti laba: netā lu no pludmales, un visi veikali ir tuvu. Vienī gais negatī vais: bē rnu animā cija ir tikai ebreju valodā . Tas ir ļ oti dī vaini, jo viesnī cā ierodas tū risti no daž ā dā m valstī m. Bē rnus, kuri nerunā ebreju valodā , animatori vienkā rš i ignorē .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca visas 3*, mani pā rsteidza padomju struktū ra, piemē ram, hostelis. Ē diens katru dienu vienā ds. Jū ras veltes praktiski neredzē jā m, bet tuvumā ir labi zivju restorā ni. Patika vieta. veikali ir tuvumā un dabū jā m ziemas atlaides. … Tomēr ▾ Viesnī ca visas 3*, mani pā rsteidza padomju struktū ra, piemē ram, hostelis. Ē diens katru dienu vienā ds. Jū ras veltes praktiski neredzē jā m, bet tuvumā ir labi zivju restorā ni. Patika vieta. veikali ir tuvumā un dabū jā m ziemas atlaides. tū re, gida Maksima attieksme bija pā rsteidzoš a, mē ģ inā ja atdot 140 S par ekskursiju, slimī bas dē ļ , bet tas izrā dī jā s neiespē jami, lai gan vakarā biļ ete uz Mū su viesnī cā tika pā rdota Jeruzaleme. Nonā cā m svē tvietā s. Pē c savas pieredzes iesaku braukt tikai individuā lā s ekskursijā s, bet ne Travel tū ri. . Tas bija tikai š oks lidostā . Par nodokļ a atgrieš anu -bezmaksas, paslī dē ja vecu 100 S rē ķ inu, mē ģ inā ja atdot, atkal saskā rā s ar vietē jā m attiecī bā m, klerks uzreiz aizmirsa un krievu un angļ u un ebreju valodu, uztaisī ja nekrietnu seju un teica ZINĀ T. Nā kamreiz brauksim uz Jordā niju!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s 2011. gada maijā . Numuri ir ē rti, tī ri dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gultas veļ a divas reizes nedē ļ ā . Lieliska vieta atpū tai pieauguš iem pā riem un bē rniem. Ē diens ir daudzveidī gs, visā m gaumē m. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2011. gada maijā . Numuri ir ē rti, tī ri dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gultas veļ a divas reizes nedē ļ ā . Lieliska vieta atpū tai pieauguš iem pā riem un bē rniem. Ē diens ir daudzveidī gs, visā m gaumē m. Ir salda stunda. Deserti ir lieliski, kafija ir lieliska, arī mojito ir labi. Vietē jais vī ns nav ī paš i labs. Ekskursijas uz Jordā niju, uz Nā ves jū ru, uz Izraē lu. Pilsē ta ir ļ oti dā rga, tā pat kā valsts. Ar valodu problē mu nav, gandrī z visi runā krieviski. Noteikti iegā dā jieties nā ves jū ras kosmē tiku. Vispirms apskatiet, cik Eilatā maksā jums tī kamais krē ms (vai kas cits), tad salī dziniet ar Nā ves jū ras cenā m. Eilatā jū ra ir tī ra, pludmale bez maksas, bet par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem jā maksā , tas ir lē ti. Š ekeļ us pludmalē savā c ī paš i cilvē ki, tač u viņ i to ne vienmē r dara.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар allalolita
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums patika viss. Mē s visur gā jā m un visur apmeklē jā m. Attieksme ir normā la. Ar valodu problē mu nebija. … Tomēr ▾ Mums patika viss. Mē s visur gā jā m un visur apmeklē jā m. Attieksme ir normā la. Ar valodu problē mu nebija.
аватар CUBAMANIA
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mī ļ ie tautieš i, jū s pat nevarat iedomā ties, kā mani necienī ja š ajā viesnī cā . Biju ar dē lu gadu un 8 mē neš us un draugu, lai nemaksā tu par vienu. Ē diens labs, visi krievu puiš i gan sardzē , gan recepcijā normā li, bet menedž eri marokā ņ i. … Tomēr ▾ Mī ļ ie tautieš i, jū s pat nevarat iedomā ties, kā mani necienī ja š ajā viesnī cā . Biju ar dē lu gadu un 8 mē neš us un draugu, lai nemaksā tu par vienu. Ē diens labs, visi krievu puiš i gan sardzē , gan recepcijā normā li, bet menedž eri marokā ņ i. Izraē lā marokā ņ i pamatoti tiek uzskatī ti par visnelabvē lī gā kajiem ebrejiem. . Es viņ us nesauktu par ebrejiem, manuprā t, viņ i palika arā bi. Saistī bā ar mani ir neskaitā mi necienī gas attieksmes gadī jumi, jo esmu krievs, bet marokieš iem viņ i vienkā rš i nav cilvē ki. Es raudā ju un viņ i smē jā s man sejā . Viņ i man neļ ā va izmantot baseinu, jo mans mazais bē rns prot peldē t un nirt pats, ko viņ i uzskata par vardarbī bu pret bē rnu. Bē rnu klubā krievu bē rnus nemaz nemana. Beigā s mani slimu izvilka no gultas, lai varu samaksā t par auklī ti skaidrā naudā , lai gan pati aukle bija gatava pagaidī t lī dz rī tam. . Vispā r pilnī ga pipete, sieviete ir viena ar bē rnu, raud reģ istratū rā , un viņ as sejā smaida un saka - ja nepatī k, vā cies prom no š ejienes, trakais ķ ipar! ! ! Es nenož ē loš u laiku un iesū dzē š u viņ us par morā lo kaitē jumu! Nekā dā gadī jumā nepalieciet š ajā viesnī cā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums gtspbvizit
Vai interesē seifs?
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен недалеко от пляжа в северной части города Эйлат. Основан в 1982 году, последняя реставрация была проведена в 2013 году. Общая площадь территории отеля — 4500 квадратных метров.

Atrašanās vieta 70 км от аэропорта Овда. 2 км от аэропорта г. Эйлат.
Pludmales apraksts Гости отеля пользуются пляжем отеля Isrotel Royal Beach. Протяженность пляжа – 1000 м. Между отелем и пляжем проходит дорога и променад. Зонты, полотенца, шезлонги, матрасы - платно.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, места для курения.

Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская коляска (по запросу, бесплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 256 номеров в 4-этажном здании.

Istabās

ТВ с российским каналом, центральное кондиционирование, ванна, фен, телефон, ковровое покрытие, балкон.

Adrese North Beach, Eilat 88000
Tālruņi: Phone 08-6366666, Fax :08-6331783
Tīmekļa vietne: Isrotel Lagoona
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).