Isrotel Agamim Hotel 5*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.310
№13 viesnīcas reitingā Eilata
Viesnīca atrodas Eilatas centrā, klusā, mierīgā un gleznainā vietā. Uzcelta 2002. gadā. Viesnīcas kopējā platība ir 5400 kvadrātmetri.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos. Meklē jamo atradā m. Viesnī ca lieliska, tī rī ba, komforts, ē diens, apkalpoš ana augstā lī menī ! Labā k ņ emt istabas uz ū dens ar plaš u terasi, tikai rosī ba romantikas cienī tā jiem. Bonusā š ī m istabā m ir bezmaksas WOW š ova apmeklē jums. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos. Meklē jamo atradā m. Viesnī ca lieliska, tī rī ba, komforts, ē diens, apkalpoš ana augstā lī menī ! Labā k ņ emt istabas uz ū dens ar plaš u terasi, tikai rosī ba romantikas cienī tā jiem. Bonusā š ī m istabā m ir bezmaksas WOW š ova apmeklē jums. Dzī vojā m 2 stā vā , bija 2- room suite ar burvī gu skatu. 10 min gā jiens, bet netraucē ja. . Kas meklē troksni un izklaidi, tad š ī ir cita viesnī ca! Š eit viss ir radī ts mieram, relaksā cijai un klusumam, pat mū zika ir piemē rota. . Ir daudz ū dens, baseins liels, imitē upi ar daudziem kanā liem, ir personā ls, kas runā krieviski, vakariņ as nav jē gas ņ emt , ir iespē ja pavakariņ ot neskaitā mos restorā nos un kafejnī cā s promenā dē . Viesnī ca nav lē ta, bet atbilst visā m vajadzī bā m. Kas vē las atpū sties no steigas un atpū sties, nož ē losiet. Biju ļ oti apmierinā ta , noteikti braukš u vē l!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no š ī s viesnī cas. Mū s novietoja pirmajā stā vā ar skatu uz baseinu. Patika numurs! Par piemaksu tos var novietot blakus istabā s, arī ar piekļ uvi baseinam, bet ar lielu terasi. Mē s atteicā mies, jo mū su istaba daudz neatš ķ ī rā s. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no š ī s viesnī cas. Mū s novietoja pirmajā stā vā ar skatu uz baseinu. Patika numurs! Par piemaksu tos var novietot blakus istabā s, arī ar piekļ uvi baseinam, bet ar lielu terasi. Mē s atteicā mies, jo mū su istaba daudz neatš ķ ī rā s. Istabas uzkopš ana teicama, dzeramnauda netiek ņ emta. Ē diens ir pā ri visam, visi produkti svaigi un daudzveidī gi, samaksā jā m par brokastī m un vakariņ ā m, ar ko pilnī gi pietika. Vienī gais mī nuss ir tā lu no jū ras, it ī paš i, ja dodaties karstumā . Ja no rī ta, tad kā pastaigu pē c brokastī m, var pastaigā ties 20 minū tes. Nu vē l viens mī nuss - aizkavē jā s transfē rs atpakaļ uz lidostu, pā rbaude muitā š ausmī ga, tā pē c knapi tikā m lidmaš ī nā ! Vispā r viss patika, pirmo reizi biju Izraē lā un gribu atgriezties, bet jau, piemē ram, Telaviva + Jeruzaleme uz daž ā m dienā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
EILAT ir maza pilsē tiņ a tuksnesī ar nelielu pludmali, kalnu ieskauta, atpū tas vieta nabadzī gajiem izraē lieš iem. Pie apvā rš ņ a debesis ir blā vas no š o novecojuš o kalnu putekļ iem. Bet jū ra ir arī jū ra Ā frikā . … Tomēr ▾ EILAT ir maza pilsē tiņ a tuksnesī ar nelielu pludmali, kalnu ieskauta, atpū tas vieta nabadzī gajiem izraē lieš iem. Pie apvā rš ņ a debesis ir blā vas no š o novecojuš o kalnu putekļ iem. Bet jū ra ir arī jū ra Ā frikā . VIESNĪ CA: istabiņ a maza, bet diezgan mā jī ga, tī ra, metā la ieejas durvis, 4 spoguļ i, ļ oti liels logs, balkons, tē jkanna. Ledusskapis sī ciņ š , pudeli nevar ielikt. Pirts kā Hruš č ovā . No visiem numuriem paveras skats uz pagalmu ar baseinu. Tī rī š ana ir laba. Pagalms ļ oti zaļ š - palmas, bet bez zā liena. Baseins ir liels, bet mazs. Lī dz pludmalei - 10 minū tes, kas nav kaitinoš i. Reģ istratū rā varat paņ emt biļ eti bezmaksas sauļ oš anā s krē slam Royal Beach viesnī cas pludmalē . Bet par to ir jā uzmin, neviens par to nerunā un nekur nav rakstī ts. PORTERIS nerunā krieviski, un tajā paš ā laikā viņ i ir ā rkā rtī gi neuzmanī gi un vienaldzī gi. Nav informā cijas nevienā no valodā m. 4 dienas no 7 vakariņ ā m bija jā dodas uz tuvē jo King Solomon Hotel, kā pē c nav zinā ms. Š ķ iet, ka š ajā s dienā s Izraē lā bija sē ru diena un neatkarī bas diena, un restorā ns tika slē gts vakarā . Atkā rtoju - nekā das informā cijas, vajadzē ja dabū t kuponu vakariņ ā m citā viesnī cā , bet informā cijas nebija un to varē ja izdarī t tikai ar skandā lu. Tikai tad mums izdevā s dabū t š o biļ eti, un arī tad reģ istratū ra nevarē ja to pareizi izsniegt. Tomē r kaimiņ u viesnī cā s viss darbojā s. Ē diens ir normā ls. Bet viesnī cā ir tikai š is dī vainais restorā ns un kafejnī ca pie baseina, kas strā dā no 12 lī dz 16 stundā m. Bā rs ir dziesma, atvē rts no 16:00 lī dz 23:00, nekad neesmu tur redzē jusi nevienu cilvē ku. Ilgas! ICS tū roperatora SERVISS IR PRETĪ GS. Pā rstā vis Benjamins ir tikai stulba ebreja piemē rs. Autobuss uz lidostu un atpakaļ gaidī ja vairā k nekā stundu. Viņ š pat nesniedza mā jienu par ē diena sarež ģ ī jumiem un kuponu pludmales krē slam, tač u to nav iespē jams uzminē t, nav informā cijas, viņ i nerunā krieviski. Memorandā esoš ā informā cija par viesnī cas darbī bu neatbilst patiesī bai. Ovdas lidosta ir nedzirdī ga provinces bedre, absolū ti nekā das informā cijas. Vispā r tū res organizā cija ir nesmuka. Iedzī votā ji - kā Krievijā - izsmē ķ us mē tā jas visur, pludmale š aura un netī ra. Š ai viesnī cai bū tu cits pakalpojums!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta no 18.03. 2012 lī dz 29.03. 2012 eleganta atpū tas vieta. Ē diens ir bagā tī gs un daudzveidī gs (brokastis un vakariņ as). Personā ls ar cieņ u izturas pret tū ristiem. Numuri ir ē rti un skaisti. Tū risma gidi ir ļ oti zinoš i. … Tomēr ▾ Atpū ta no 18.03. 2012 lī dz 29.03. 2012 eleganta atpū tas vieta. Ē diens ir bagā tī gs un daudzveidī gs (brokastis un vakariņ as). Personā ls ar cieņ u izturas pret tū ristiem. Numuri ir ē rti un skaisti. Tū risma gidi ir ļ oti zinoš i. Jū ra ir skaista, bet auksta. Bija ļ oti apmierinā ts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Fotogrā fijas un apraksts atbilst realitā tei. No visiem logiem paveras skats uz baseinu, un tas ir labi. Atrodas tā lu no jū ras, 15 minū tes, tas ir kaitinoš i. Ē dieni (brokastis) koš era - gaļ as vispā r nav. Jums jā bū t gatavam tam, ka pie ieejas viņ i var bloķ ē t apmē ram 400 USD uz kredī tkarti, kā depozī tu vai vienkā rš i veikt depozī tu. … Tomēr ▾ Fotogrā fijas un apraksts atbilst realitā tei. No visiem logiem paveras skats uz baseinu, un tas ir labi. Atrodas tā lu no jū ras, 15 minū tes, tas ir kaitinoš i. Ē dieni (brokastis) koš era - gaļ as vispā r nav. Jums jā bū t gatavam tam, ka pie ieejas viņ i var bloķ ē t apmē ram 400 USD uz kredī tkarti, kā depozī tu vai vienkā rš i veikt depozī tu. Viesnī ca kopumā ir mierī ga, klusa un mierī ga.
Tū risti pā rsvarā ir Izraē las iedzī votā ji, kuri ierodas uz daž ā m dienā m. Es neredzē ju nekā du izklaidi, nebija spē ļ u (piemē ram, galda teniss), tikai bekgemons...
Viesnī ca ir paredzē ta atpū tai. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca patieš ā m ir skaista, bet tā atrodas atseviš ķ i un tā lu no jū ras, 10-15 minū tes ar kā jā m (kā arī lī dz krastmalai). Plusi - skats no visā m istabā m - uz baseinu (atš ķ irī bā no citā m, starp citu, dā rgā kā m viesnī cā m, tur var bū t skats uz autostā vvietu, lidlauku, blakus viesnī cas logiem utt. … Tomēr ▾ Viesnī ca patieš ā m ir skaista, bet tā atrodas atseviš ķ i un tā lu no jū ras, 10-15 minū tes ar kā jā m (kā arī lī dz krastmalai). Plusi - skats no visā m istabā m - uz baseinu (atš ķ irī bā no citā m, starp citu, dā rgā kā m viesnī cā m, tur var bū t skats uz autostā vvietu, lidlauku, blakus viesnī cas logiem utt. , ) Agamimā prezentē ts baseina bilde visiem bū s vienā da. wi-fi - 25 š ekeļ i stundā . Brokastis koš era, apkalpoš ana pieklā jī ga, istabas uzkoptas, bet kaut kā reizē m aizmirst nomainī t dvieļ us, ledusskapi, tē jkannu. TV programmas krievu valodā -RTVi (ir saite uz Maskavas atbalsi), vietē jais kanā ls un kanā ls ar niknu rindu krievu valodā . Reģ istratū rā viņ i nerunā krieviski.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atgriezos - laba viesnī ca. Salī dzinoš i jauns, plaš s, tī rs, laba ē diena kvalitā te un restorā na apkalpoš ana ir pluss. Mazs, lai arī plaš s baseins, tā lu no jū ras (10-15 minū tes) - tas ir mī nuss. Serviss Izraē lai ir normā ls, viņ i nav rupji, nav rupji, ā tri izpilda un cenš as palī dzē t nevis tikai klausī ties. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos - laba viesnī ca. Salī dzinoš i jauns, plaš s, tī rs, laba ē diena kvalitā te un restorā na apkalpoš ana ir pluss.
Mazs, lai arī plaš s baseins, tā lu no jū ras (10-15 minū tes) - tas ir mī nuss.
Serviss Izraē lai ir normā ls, viņ i nav rupji, nav rupji, ā tri izpilda un cenš as palī dzē t nevis tikai klausī ties.
Istabas tī ra, kā man likā s, ar bremzē m, bet veļ a tika mainī ta, dvieļ i arī .
Gaisa kondicionieris un TV darbojā s. Skats no balkona (4. stā vs) ir lielisks, ejā s pū š kā vē ja tunelī .
Lī dz tirdzniecī bas centram krastmalā - 20 minū tes kā jā m, ir AiMax, krastmala.
Varbū t ieš u vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в центре Эйлата, в тихом, спокойном и живописном месте. Построен в 2002 году. Общая площадь территории отеля — 5400 квадратных метров.

Atrašanās vieta 60 км от аэропорта г. Овда. 1 км от аэропорта г. Эйлат.
Pludmales apraksts Пляж в 800 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога и променад.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, доставка прессы, магазины на территории.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 288 номеров в 4-этажном здании отеля.

Istabās

Спутниковое телевидение, кондиционер, мини-бар (платно), сейф (бесплатно), душ или ванна, телефон, фен, балкон или терраса.

Adrese St. Campne, North Beach, Eilat 88000
Tālruņi: Phone: 08-6300300, Fax: 08-6300301
Tīmekļa vietne: Isrotel Agamim Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).