Dan Eilat Hotel 5*– Atsauksmes

10
Novērtējums 8.210
№2 viesnīcas reitingā Eilata
9.3 Numurs
9.3 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.3 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Sarkanās jūras pirmajā piekrastē. Brīvas formas baseins ir aprīkots ar ūdens slidkalniņiem. Viesi var spēlēt skvošu īpašos laukumos un apmeklēt moderno labsajūtas centru. Visu vecumu bērniem ir atvērts klubs Danyland, kurā profesionāli darbinieki organizē viņiem dažādas aktivitātes.Vairāk →
аватар S2017
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sarkanā jū ra ir tī ra un ļ oti sā ļ a, bet ne pā rā k silta, bet kā di te brī niš ķ ī gi saulrieti un saullē kti! Paņ ē mā m 5 zvaigž ņ u viesnī cu, draugi jau bija rezervē juš i Danu, bija jā seko lī dzi, un kopumā esam apmierinā ti. … Tomēr ▾ Sarkanā jū ra ir tī ra un ļ oti sā ļ a, bet ne pā rā k silta, bet kā di te brī niš ķ ī gi saulrieti un saullē kti! Paņ ē mā m 5 zvaigž ņ u viesnī cu, draugi jau bija rezervē juš i Danu, bija jā seko lī dzi, un kopumā esam apmierinā ti. Man ļ oti nepatī k lielas ē kas, bet tā s visas ir tā das š eit, augš ā , nevis platumā . Apmetā mies 6 stā vā , skaists skats uz jū ru! Istaba ir ļ oti liela, istabā ir dī vā ns un galds, un tē jkanna. Plaš a vannas istaba ar vannu un duš u un atseviš ķ a tualete. Wifi ir bezmaksas un visur. Dizains ir nedaudz vecs, ī paš i tie zilie un dzeltenie paklā ji gaiteņ os, domā ju, ka viesnī ca drī z tiks remontē ta. Bet viss strā dā , kopumā nekā du sū dzī bu nav. Ē diens ir neslavē jams! Ja plā nojat zaudē t svaru, š ī nav jums piemē rota vieta! Pusotru stundu gā jā m brokastī s un paē dā m tik daudz, ka bijā m paē duš i lī dz vakariņ ā m. Kas te nav. Daudz nacionā lā , viss ļ oti garš ī gs. Viņ i mī l un zina, kā Izraē lā ē st. Teritorija viesnī cā maza, patiesī bā baseins un sauļ oš anā s krē sli, ir hidromasā ž a, patī kami vakaros pastaigā ties pa promenā di. Pats kū rorts nemaz nav ī paš i liels, visu var izstaigā t stundas laikā , bet ir omulī gi. Mums patika.
номер номер вид из номера вид с пляжа
аватар Alex_classic
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Eilatā nav daudz viesnī cu, kuras varē tu uzskatī t par ī stu "piecinieku". To skaitā ir trī s viesnī cas, kas celtas pirms nepilniem 20 gadiem – Herods, Dan un Royal Beach. Katram ir savas priekš rocī bas. Un tikai Dan viesnī cai ir sava papildu zvaigzne - brī niš ķ ī gs cilvē ks vā rdā Vladimirs. … Tomēr ▾ Eilatā nav daudz viesnī cu, kuras varē tu uzskatī t par ī stu "piecinieku". To skaitā ir trī s viesnī cas, kas celtas pirms nepilniem 20 gadiem – Herods, Dan un Royal Beach. Katram ir savas priekš rocī bas. Un tikai Dan viesnī cai ir sava papildu zvaigzne - brī niš ķ ī gs cilvē ks vā rdā Vladimirs. Uzskatu viņ u par viesnī cas viesu sargeņ ģ eli. Tas palī dz padarī t atpū tu ē rtu un bezrū pī gu, var apmierinā t visneticamā kā s viesu vē lmes ar pretenzijā m un VIP.
Ja viss ir labi, tad viņ a lī dzdalī ba nav vajadzī ga - Eilatā ir ko darī t. Vietnē youtube ir ievietoti daudzi daž ā di videoklipi. Daž as noderī gas ir ievietotas š eit: http://www. youtube. com/playlist? list=PLUhoEbdOwe3Arsdg2AgPo55uOIXYjHkEO
Un, ja, nedod Dievs, gadā s kaut kā das nepatikš anas, tad tū risti var bū t droš i, ka viņ i ar viņ u nepaliks vieni, ka ir cilvē ks, kas viņ iem palī dzē s. Un viņ u sauc Vladimirs.
Runā jot par paš u viesnī cu, tā tieš ā m ir naudas vē rta (apmē ram $150/nakts vienai personai divvietī gā numurā ar brokastī m).
Viss ir veidots mū sdienī gā stilā , tī rs un sakopts. Standarta numuri ir diezgan pieklā jī gi, tač u var bū t problē mas ar skatu - daž i ir vē rsti uz jū ru un Akabu (Jordā nija), un daž i ir vē rsti uz jū ru un Eilatu. Man personī gi viss bija kā rtī bā , bet, ja kā dam vajadzī gs pilns skats uz jū ru, iesaku superior numuriņ us. Tos sauc par Deluxe Sea & Pool View, un tie maksā gandrī z par 50 USD vairā k nekā standarta. Ja vē laties ne tikai pilnu skatu uz jū ru, bet arī augstā ku stā vu (12 vai 13 - augš ē jais) un bezmaksas uzkodas, dzē rienus, augļ us visu dienu, tad jums bū s jā maksā tikpat daudz par Executive numuru. Ņ emiet vē rā , ka 14. stā vā esoš ajā atpū tas telpā bē rni nav ielaisti (tur ir ne tikai dzē rieni, piemē ram, kafija, tē ja, soda, bet arī alkohols).

Ē diens viesnī cā ir visaugstā kajā lī menī ! Brokastis ir iekļ autas cenā , bet par vakariņ ā m ir jā maksā papildus. Tie nav lē ti, bet tā vē rti! Milzī ga ē dienu izvē le, daž ā di gardumi...

Viesnī cas teritorija ir lieliska.
Tā pat kā visas viesnī cas, kas atrodas tū ristu zonā , tas ir diezgan kompakts. Bet tajā paš ā laikā ļ oti labi iekā rtots. Ī paš i man patika apsildā mais baseins!

Danas pludmale tika atjaunota pagā juš ā gada pavasarī . Sauļ oš anā s krē sli - bez maksas. Pā reja caur baseinu un promenā di. Starp citu, promenā de ir ļ oti klusa (aktī vā kā ballī te otrā Eilatas promenā des daļ ā ir tur, kur atrodas Rimonim, Leonardo Plaza un Hilton viesnī cas).

Es iesaku Dan Hotel tū ristiem, kuri ir pieraduš i pie viesnī cā m ar vislabā ko iespē jamo komfortu un vē las to paš u savā s pludmales brī vdienā s Eilatā . Iesaku arī ģ imenē m ar bē rniem (ir ē rtas naktsmī tnes + laba rotaļ u istaba).
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
viesnī ca ir lieliska un ē diens ir lielisks, apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī … Tomēr ▾ viesnī ca ir lieliska un ē diens ir lielisks, apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Alex2888
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dzī voju š ajā viesnī cā.2010. gada novembra sā kumā - ļ oti paveicā s ar numuru. Mums iedeva istabiņ u 10. stā vā ar skatu uz jū ru un baseinu. Nepaveicā s ar ieraš anā s laiku - ebreji zina visas mū su brī vdienas, tā pē c par pirmajā m 4 dienā m maksā jā m 590 dolā rus, pē c tam - 460 dolā rus. … Tomēr ▾ Dzī voju š ajā viesnī cā.2010. gada novembra sā kumā - ļ oti paveicā s ar numuru.
Mums iedeva istabiņ u 10. stā vā ar skatu uz jū ru un baseinu.
Nepaveicā s ar ieraš anā s laiku - ebreji zina visas mū su brī vdienas, tā pē c par pirmajā m 4 dienā m maksā jā m 590 dolā rus, pē c tam - 460 dolā rus.
Bet kopumā istaba bija tā das naudas vē rta - lielisks skats, plaš a terase. No terases paveras brī niš ķ ī gs skats uz lī ci, baseinu, Jordā niju, Saū da Arā biju un Ē ģ ipti. Mē s arī novē rojā m tū ristu pū ļ us, kas krastmalā slē jā s un kliedz lī dz vieniem naktī , un pasniedzā m visus tuvē jo restorā nu muzikā los un vokā los numurus (un tas viss pē kš ņ i beidzas no pulksten 12 lī dz 1 naktī ). Tā kā gaisa temperatū ra naktī bija ap 20, un uz terases bija divi sauļ oš anā s krē sli, tad bija ļ oti ē rti gulē t svaigā gaisā , skanot mū zikai, ieelpojot uz terases augoš o ziedu un mandarī nu smarž u - augļ us kas jau bija nogatavojuš ies un garš oja labi (pā rbaudī ti - iesaku).
Terases iespē jas:
tē jas dzerš anai - ir galds ar krē sliem,
uzraudzī t atpū tniekus uz balkoniem un terasē m,
sauļ oties, arī bez drē bē m (tikai paslē pies aiz parapeta, Izraē lā pat topless sauļ ojas, un grū ti iedomā ties, kas notiks ar ebreju, ja viņ š ieraudzī s pliku dupsi).
Vē l vienu terases izmantoš anas variantu ieteica turpat netā lu apmetuš ies itā ļ i - viņ u kaislī gie vaidi un citas skaņ as bija patī kama izklaide mums, sē ž ot uz kaimiņ u terases. . .
Runā jot par tehniku, viss strā dā ja, lai gan ne bez problē mā m. Bet no atsauksmē m zinā jā m, ka tualete istabā s izskalojas katru otro reizi - tā pē c ieteikums iet sū dos vestibilā izvietotajā s tualetē s. Arī tur skaloš ana ne vienmē r darbojas, tač u tā nav jū su problē ma. Mē s ne uzreiz izdomā jā m dž akuzi - iemesls esam mē s - mē s nezinā m angļ u valodu. Trī s reizes aicinā jā m meistarus salabot mums nestrā dā još ā s sprauslas, un tad izrā dī jā s, ka gaitenī ir uzstā dī ta to ieslē gš anas poga (bija baigi sarkanā krā sā un neparakstī ts, tā pē c baidī jā mies spiest to ilgi - tad uzvarē ja ziņ kā re - pē c nospieš anas ieslē dzā s hidromasā ž a) . Acī mredzot neviens istabā ilgi neuzdroš inā jā s ieslē gt dž akuzi, jo kopā ar ū deni no sprauslā m vannā izkļ uva daudz netī rumu un pat tarakā ns vai tam lī dzī gs blaktis (mē s neesam entomologi un nesā ka saprast). Bet kā ds prieks - mē s to izdarī jā m!! !
Ē dieni, tā pat kā visā s Izraē las viesnī cā s, ir koš era, tač u mē s bijā m tam garī gi sagatavojuš ies un neapvainojā mies, ka brokastī s trū kst gaļ as un vakariņ ā s piena – viņ i nenā k pā rē sties, bet gan tā pē c, lai pievienotos Latvijas kultū rai. lielie ebreju cilvē ki. (Ņ emiet vē rā - tie, kas bijuš i musulmaņ u valstī s - tie zina, jū s brauksiet nedaudz prom no kū rorta zonas - papī ra nav nevienā tualetē , bet ir ū dens pods - tā da kultū ra. )
Ir bezpajumtnieki, bet nevajag sasprindzinā ties, viņ i nesauļ ojas tev blakus pludmalē .
Š ķ iet, ka nav nekā das prostitū cijas, bet vietē jie ieteica, kā ar to rī koties - paņ em avī zi, pasū ti masieri un dod mā jienu. . . (Neizmē ģ inā jā m, neiesakā m. ) (Piezī me - tas ir Telavivā vienkā rš ā k – luksusa viesnī cā s katru vakaru uz bruģ a tiek izkaisī tas vizī tkartes. )
Zā dzī ba - pē c iepriekš ē jo atsauksmju izlasī š anas mē s centā mies neatlaist lietas, ko mē s iesakā m visiem. Tač u, kad mē s reģ istrē jā mies, kamē r kā rtojā m istabu, viens no atpū tniekiem paķ ē ra mū su somu. Mē s laikus pamanī jā m un paskaidrojā m viņ am, ka viņ š kļ ū dā s. Savas vē rtslietas glabā jiet seifā , tač u paturiet prā tā , ka viesnī ca atlī dzinā s no seifa nozaudē to vē rtslietu nozaudē š anu ne vairā k kā.2 tū kstoš u dolā ru apmē rā (kā tur rakstī ts).
Jū rā ap 25 grā diem - ebreji nepeld - viņ iem par aukstu. Mē s iesakā m snorkelē t netā lu no robež as ar Ē ģ ipti - tur ir koraļ ļ u rifi - ļ oti skaisti. Brauciens ar taksometru no viesnī cas maksā.35 š ekeļ us (ē rtī bas labad ņ emiet vē rā , ka š ekelis ir vienā ds ar 10 rubļ iem, patiesī bā - 8.6 rubļ i).
Vairā k par viesnī cu - tī rī ja biež i un efektī vi, dzeramnaudu nedevā m ! ! ! Reģ istratū rā vienmē r ir krieviski runā još i vadī tā ji - problē mas tiek atrisinā tas ā tri. Vakarā.2. stā vā notiek ikdienas izrā de (cirks, dejas, š ovgrupu uzstā š anā s, tajā skaitā arī cilvē ki no Krievijas).
Pirms izrā des iesakā m pasē dē t bā rā , klausī ties pianistu no Krievijas klaviermū ziku - daudz pazī stamu melodiju, lai gan ir arī klasika.
Mū su padoms numura izvē lei — neņ emiet lē tu — var beigties ar skatu uz blakus esoš o viesnī cu. (neiesaku). Superior numuri (un attiecī gi paaugstinā tas cenas) dod tiesī bas apmeklē t VIP istabu 14. stā vā - neliedziet sev š o prieku - daudz vī nu, viskiju, slidas; uzkodas, kuras viegli pā rvē rst pusdienā s vai vakariņ ā s. Kā arī datoru pieejamī ba ar internetu un krā š ņ s skats uz vietē jo lidostu, pilsē tu un jū ru. (ES iesaku!! ! )
Ekskursijas - mū suprā t, Timna un Petra - ir kā piramī das, var atzī mē t, ka esat viesojuš ies, bet, ja neesat arheologs, jū s nesaņ emsiet lielu prieku, bet tē rē siet naudu un laiku. Pagā juš o reizi bijā m pie Nā ves jū ras un Jeruzā lemes - otro reizi nav interesanti (uz sevis pā rbaudī ts).
Dā rgā kā ekskursija ir bezmaksas pilsē tas apskates ekskursija ar juvelierizstrā dā jumu birž as apmeklē jumu. Cik daudz naudas tur tika iztē rē ts - es neteikš u - es personī gi apsolī ju par to birž as ī paš niekam Azikam.
Mē s iesakā m apmeklē t delfinā riju, okeanā riju, peldē ties uz koraļ ļ u rifa, un jums nav jā dodas ekskursijā no gida - brauciet ar taksometru (35 š ekeļ i) un dodieties uz vietu, tur vienmē r ir biļ etes. Un uz rifa viss ir bez maksas.
Secinā jums - uzstā j uz priecī giem svē tkiem. Un viss bū s labi. Mē s esam atpū tuš ies daudzā s valstī s - atpū ta Eilatā ir viena no labā kajā m...
Tad mē s nedē ļ u pavadī jā m Telavivā , bet tas ir cits stā sts. . .
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dzī voju š ajā viesnī cā.2010. gada novembra sā kumā - ļ oti paveicā s ar numuru. Mums iedeva istabiņ u 10. stā vā ar skatu uz jū ru un baseinu. Nepaveicā s ar ieraš anā s laiku - ebreji zina visas mū su brī vdienas, tā pē c pirmajā s 4 dienā s maksā jā m 590 dolā rus, pē c tam - 460. … Tomēr ▾ Dzī voju š ajā viesnī cā.2010. gada novembra sā kumā - ļ oti paveicā s ar numuru. Mums iedeva istabiņ u 10. stā vā ar skatu uz jū ru un baseinu. Nepaveicā s ar ieraš anā s laiku - ebreji zina visas mū su brī vdienas, tā pē c pirmajā s 4 dienā s maksā jā m 590 dolā rus, pē c tam - 460. Bet kopumā numuriņ š bija tā das naudas vē rts - lielisks skats, plaš a terase. No terases paveras brī niš ķ ī gs skats uz lī ci, baseinu, Jordā niju, Saū da Arā biju un Ē ģ ipti. Mē s arī novē rojā m tū ristu pū ļ us, kas krastmalā slē jā s un kliedz lī dz vieniem naktī , un pasniedzā m visus tuvē jo restorā nu muzikā los un vokā los numurus (un tas viss pē kš ņ i beidzas no pulksten 12 lī dz 1 naktī ). Tā kā gaisa temperatū ra naktī bija ap 20, un uz terases bija divi sauļ oš anā s krē sli - ir ļ oti ē rti gulē t svaigā gaisā , skanot mū zikai, ieelpojot terasē augoš o ziedu un mandarī nu smarž u - augļ i no kuriem jau bija nogatavojuš ies un garš oja labi (pā rbaudī ts - iesaku). Terases izmantoš anas iespē jas: tē jas dzerš anai - ir galds ar krē sliem, atpū tnieku vē roš anai uz balkoniem un terasē m, sauļ oš anā s arī bez drē bē m (tikai paslē pies aiz parapeta, Izraē lā nav atļ auts pat topless sauļ oties, un kas bū s gadā s ar ebreju, ja viņ š ierauga pliku dupsi - grū ti iedomā ties). Vē l vienu terases izmantoš anas variantu ieteica turpat netā lu apmetuš ies itā ļ i - viņ u kaislī gie vaidi un citas skaņ as bija patī kama izklaide mums sē ž ot uz kaimiņ u terases. . . Runā jot par tehniku, viss strā dā ja, lai gan ne bez problē mā m. Bet no atsauksmē m zinā jā m, ka tualete istabā s izskalojas katru otro reizi - tā pē c ieteikums iet sū dos vestibilā izvietotajā s tualetē s. Arī tur skaloš ana ne vienmē r darbojas, tač u tā nav jū su problē ma. Mē s ne uzreiz izdomā jā m dž akuzi - iemesls esam mē s - mē s nezinā m angļ u valodu. Trī s reizes aicinā jā m meistarus salabot mums nestrā dā još ā s sprauslas, un tad izrā dī jā s, ka gaitenī uzstā dī ta poga to ieslē gš anai (bija baigi sarkanā krā sā un neparakstī ts, tā pē c baidī jā mies spiest to ilgu laiku - tad uzvarē ja ziņ kā rī ba - pē c nospieš anas ieslē dzā s hidromasā ž a). Acī mredzot neviens istabā ilgi neuzdroš inā jā s ieslē gt dž akuzi, jo kopā ar ū deni no sprauslā m vannā izkļ uva daudz netī rumu un pat tarakā ns vai tam lī dzī gs blaktis (mē s neesam entomologi un nesā ka saprast). Bet kā ds tas bija prieks - mē s to izdarī jā m! ! ! Ē diens, tā pat kā visā s Izraē las viesnī cā s, ir koš ers, tač u mē s bijā m tam garī gi sagatavojuš ies un neapvainojā mies, ka brokastī s trū kst gaļ as un vakariņ ā s piena - viņ i to nedara. Nenā ciet š eit, lai pā rē stos, bet lai pievienotos lielā s ebreju tautas kultū rai. (Ņ emiet vē rā - tie, kas bijuš i musulmaņ u valstī s - tie zina, brauksiet mazliet prom no kū rorta zonas - nevienā tualetē nav papī ra, bet ir ū dens pods - tā da kultū ra. ) Ir bomž i. , bet nesasprindzinies, tie nav tev blakus pludmalē sauļ oties. Š ķ iet, ka nav nekā das prostitū cijas, bet vietē jie ieteica, kā ar to rī koties – paņ em avī zi, pasū ti masieri un dod mā jienu. . . (Neesam mē ģ inā juš i, neiesakā m. ) (Ņ emiet vē rā - Telavivā tas ir vieglā k - vizī tkartes katru vakaru tiek izmē tā tas uz bruģ a pie modernā m viesnī cā m. ) Zā dzī ba - pē c iepriekš ē jo atsauksmju izlasī š anas mē ģ inā jā m ne. izlaist lietas no rokā m, ko mē s iesakā m ikvienam. Tač u, kad mē s reģ istrē jā mies, kamē r kā rtojā m istabu, viens no atpū tniekiem paķ ē ra mū su somu. Mē s laikus pamanī jā m un paskaidrojā m viņ am, ka viņ š kļ ū dā s. Savas vē rtslietas glabā jiet seifā , tač u paturiet prā tā , ka viesnī ca atlī dzinā s no seifa nozaudē to vē rtslietu nozaudē š anu ne vairā k kā.2 tū kstoš u dolā ru apmē rā (kā tur rakstī ts). Jū rā ap 25 grā diem - ebreji nepeld - viņ iem par aukstu. Mē s iesakā m snorkelē t netā lu no robež as ar Ē ģ ipti - tur ir koraļ ļ u rifi - ļ oti skaisti. Brauciens ar taksometru no viesnī cas maksā.35 š ekeļ us (ē rtī bas labad ņ emiet vē rā , ka š ekelis ir vienā ds ar 10 rubļ iem, patiesī bā - 8.6 rubļ i). Vairā k par viesnī cu - tī rī ja biež i un efektī vi, dzeramnaudu nedevā m ! ! ! Reģ istratū rā vienmē r ir krieviski runā još i vadī tā ji - problē mas tiek atrisinā tas ā tri. Vakarā.2. stā vā notiek ikdienas izrā de (cirks, dejas, š ovgrupu uzstā š anā s, tajā skaitā arī cilvē ki no Krievijas). Pirms izrā des iesakā m pasē dē t bā rā , klausī ties pianistu no Krievijas klaviermū ziku - daudz pazī stamu melodiju, lai gan ir arī klasika. Mū su padoms numura izvē lei — neņ emiet lē tu — var beigties ar skatu uz blakus esoš o viesnī cu. (Neiesaku). Superior numuri (un attiecī gi paaugstinā tas cenas) dod tiesī bas apmeklē t VIP istabu 14. stā vā - neliedziet sev š o prieku - daudz vī nu, viskiju, slidas; uzkodas, kuras viegli pā rvē rst pusdienā s vai vakariņ ā s. Kā arī datoru pieejamī ba ar internetu un krā š ņ s skats uz vietē jo lidostu, pilsē tu un jū ru. (iesaku!! ! ) Ekskursijas - mū suprā t, Timna un Petra - ir kā piramī das, var atzī mē t, ka esi viesojies, bet ja neesi arheologs, lielu prieku nesaņ emsi, bet tē rē si naudu un laiku . Pagā juš o reizi bijā m pie Nā ves jū ras un Jeruzā lemes - otro reizi nav interesanti (uz sevis pā rbaudī ts). Dā rgā kā ekskursija ir bezmaksas pilsē tas apskates ekskursija ar juvelierizstrā dā jumu birž as apmeklē jumu. Cik daudz naudas tur tika iztē rē ts - es neteikš u - es personī gi apsolī ju par to birž as ī paš niekam Azikam. Mē s iesakā m apmeklē t delfinā riju, okeanā riju, peldē ties uz koraļ ļ u rifa, un jums nav jā dodas ekskursijā no gida - brauciet ar taksometru (35 š ekeļ i) un dodieties uz vietu, tur vienmē r ir biļ etes. Un uz rifa viss ir bez maksas. Secinā jums - uzstā j uz priecī giem svē tkiem. Un viss bū s labi. Esam atpū tuš ies daudzā s valstī s – atpū ta Eilatā ir viena no labā kajā m. . . Tad mē s nedē ļ u pavadī jā m Telavivā , bet tas ir cits stā sts. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir paredzē ta Marokas ebrejiem, kuri sevi sū da, nevar noiet 1 (vienu) soli, lai izsmē ķ i izsmē ķ ē tu miskastē , pludmalē var izsist stiklu. . . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir paredzē ta Marokas ebrejiem, kuri sevi sū da, nevar noiet 1 (vienu) soli, lai izsmē ķ i izsmē ķ ē tu miskastē , pludmalē var izsist stiklu. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iesaku visiem! jauks numuriņ i ar skatu uz jū ru. lieliska apkalpoš ana, garš ī gs ē diens. … Tomēr ▾ Iesaku visiem! jauks numuriņ i ar skatu uz jū ru. lieliska apkalpoš ana, garš ī gs ē diens.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti patī kami iespaidi par viesnī cu un vispā r par atpū tu Eilatā ! Plaš i, tī ri numuriņ i, ar skatu uz jū ru. Istabiņ ā ir elektriskā tē jkanna, kafija, tē ja. Patī kams apkalpojoš ais personā ls(apkalpoš ana nav uzbā zī ga, kā Turcija, Ē ģ ipte)Brokastī s un vakariņ ā s ē dienu izvē lē daudzveidī ga(garš ī gas zivis un gaļ a, daudz forš u konditorejas izstrā dā jumu labs sortiments tē jas, sulas. … Tomēr ▾ Ļ oti patī kami iespaidi par viesnī cu un vispā r par atpū tu Eilatā ! Plaš i, tī ri numuriņ i, ar skatu uz jū ru. Istabiņ ā ir elektriskā tē jkanna, kafija, tē ja. Patī kams apkalpojoš ais personā ls(apkalpoš ana nav uzbā zī ga, kā Turcija, Ē ģ ipte)Brokastī s un vakariņ ā s ē dienu izvē lē daudzveidī ga(garš ī gas zivis un gaļ a, daudz forš u konditorejas izstrā dā jumu labs sortiments tē jas, sulas. . . Novembrī - samtaini silts laiks un tā pati jū ra. Atpū tā mies pie Sarkanā s jū ras Ē ģ iptē un Jordā nijā - bet Eilatā man patika vairā k.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Ekatherina
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Draugi, es nekad neesmu nodarbojies ar recenziju un recenziju rakstī š anu, bet es vē los visus pasargā t no kļ ū dā m, kuras jau esmu pieļ ā vis. Es biju kopā ar jaunu vī rieti. Izrā dī jā s, ka izrā va atvaļ inā jumu uz nedē ļ u, un vī za uz Izraē lu tika tikko atcelta, un, protams, temperatū ra +40 bija ļ oti valdzinoš a. … Tomēr ▾ Draugi, es nekad neesmu nodarbojies ar recenziju un recenziju rakstī š anu, bet es vē los visus pasargā t no kļ ū dā m, kuras jau esmu pieļ ā vis. Es biju kopā ar jaunu vī rieti. Izrā dī jā s, ka izrā va atvaļ inā jumu uz nedē ļ u, un vī za uz Izraē lu tika tikko atcelta, un, protams, temperatū ra +40 bija ļ oti valdzinoš a. Bijā m vieni no pirmajiem tū ristiem, kuri ieradā s bez vī zas. Muitā nekā du problē mu nebija. No Sanktpē terburgas uz Telavivu lidojā m pulksten 7 un gaidī jā m lī dz pulksten 14 pā rsē š anā s reisu uz Eilatu. Mē ģ inā jā m braukt ar taksi, bet cena par 5 stundu braucienu ir 800 eiro, kas kaut kā nav ī paš i pieņ emami. Lidojā m ar vietē jā m aviokompā nijā m, teikt, ka pļ ā pā un bija š ausmī gi rā pojoš i pat cilvē kam ar dzelzs nerviem, lai neteiktu neko! Domā ju, ka pats pilots bija pā rsteigts, kā viņ š uzlidoja uz š ī vraka. Lidosta atrodas Eilatas pilsē tas centrā , lī dz viesnī cai ar automaš ī nu var nokļ ū t 5-10 minū š u laikā . Un š eit sā kas jautrī ba:
Dan Eilat Hotel - sevi deklarē kā.5 * premium klases viesnī cu utt. utt.
Es jums apliecinu, tas pat nesasniedz 2! Un, kas ir pats pā rsteidzoš ā kais, tam piekrī t visi vietē jie iedzī votā ji, ar kuriem man izdevā s sazinā ties. viņ i visi apstiprinā ja mū su baž as, ka neviena no š ī m viesnī cā m (Hilton, Royal Bitch, Herods, Dan) nav izturē jusi nevienu kvalifikā ciju, un tas, kas mū s pā rsteidza visvairā k. Izrā dā s, ka Dens ir labā ks par visiem tiem, kas atrodas tuvumā . To, ka Hilton, Royal Beach viesnī cas atrodas paš ā pasaules vistu kū ts centrā , var redzē t, aplū kojot pilsē tas karti. Starp viesnī cā m un jū ru ir iela, kas jā š ķ ē rso, lai nokļ ū tu pludmalē . Un š ī iela ir nosē ta ar maziem bodiņ iem ar tirgotā jiem, t. i. tirgus, kas ir neticami trokš ņ ains un pilns visu diennakti. Tā pē c pat neceriet naktī atvē rt balkonu! Troksnis un troksnis!
Bet tas nav tas sliktā kais : )
Visu viesnī cu pludmale nav iež ogota, tā s atdala kaut kā das neredzamas lī nijas, ko zina tikai dziļ i iesvē tī tie. Un arī bezpajumtnieki var gulē t tev blakus uz blakus dī vā na. Ko mē s redzam katru dienu. Kopā doties uz jū ru peldē ties – tas bija sapnis! Steidzies, pasteidzies, pirms atnā k bezpajumtnieki.
Apkalpoš ana:
Personā ls pā rsvarā ir arā bi vai izraē lieš i, kuri tikko pametuš i armiju un ir jā strā dā par kaut kā du minimumu, lai saņ emtu pabalstus no valsts. Tā pē c viņ iem par tevi ir vienalga. Viņ i ir š eit papī ra dē ļ !
Mū su acu priekš ā ne reizi vien bija gadī jumi, kad viesnī cas darbinieki bija rupji, rupji un gandrī z pielietoja spē ku pret viesnī cas apmeklē tā jiem. Tas pats attiecas uz bē rnu istabu. Animatori nerū pē jas par jū su bē rniem, viņ i var tos uzlikt uz matrač a baseinā un doties prom. Un kas ar viņ iem notiks tā lā k, nevienam neinteresē .
Izsaucam personā lu!
Virzoties tā lā k, atmosfē ra.
Es neesmu rasists. Man nav nekas pret ebrejiem, bet š ī ir ā rkā rtī gi nekulturā la tauta. Iespē jams, iemesls tam ir tas, ka valsts izveidojā s pirms nepilniem 60 gadiem, bet vai tieš ā m ar š o periodu nepietiek, lai iemā cī tu cilvē kiem elementā ras pieklā jī bas normas. Viņ i rū c mū ž ī gi. No rī ta nokā pjot brokastī s (sliktā k par lē tā ko ē stuvi), ir tā ds troksnis un troksnis, ka acumirklī nokā pj no debesī m uz zemi. Personā ls nezina, kur dabū t karotes vai dakš iņ as un nekā di nepalī dz meklē š anā . par galda klā š anu vispā r nav runas! Sami! Visi sā mi! Kā pē c tu esi š eit atpū sties vai kā ?
Nu atkal "augstas kultū ras" ebreji var viegli aizdedzinā t seš u punktu cigareti, kad brokastojat tuvumā , praktiski izelpojot sejā .
Viesnī cas stā voklis:
Vietņ u attē lā redzamie fotoattē li ir ļ oti labi rediģ ē ti 3D formā tā . Jū s tiekat maldinā ti. Viesnī ca ir š ausmī ga. Lifts Š abatā strā dā tikai pā ra stā vos))) Viņ š arī ir ebrejs - lifts, viņ am arī ir jā atpū š as, tā pē c lū dzu ejiet kā jā m!
Santehnikas, vannas istabas un tualetes stā voklis ir pretī gs. Apvalks ir piestiprinā ts pie puņ ķ iem un praktiski karā jas gaisā . Pie vannas sver aizkars, kas nav mazgā ts, š ķ iet, visus š os 12 gadus, ko viesnī ca pastā v. Dvieļ i smird pē c hlora.
Tualetē noskalo katru otro reizi. (Varbū t arī š ī ir kaut kā da viņ u svē ta darbī ba (kā ar liftu), nezinu, detaļ ā s neesmu iedziļ inā jies)
Istabas ir mazas, ja nenorā dī si, ka vajag skatu uz jū ru, labprā t izmitinā s tur, kur tā da nav.
Pirmo reizi apmeklē jot briesmī gu kafejnī cu brokastī s, mē s kā baltie nolē mā m pasū tī t brokastis numurā . Zvanī jā m uz reģ istratū ru, teica, ka mums nez kā pē c nav ē dienkartes, pē c 3. zvana mums ar bē dā m atnesa uz pusē m. . . Un tad pamostamies no rī ta un redzam, ka arī mū su ē dienkarte ir karā jā s no durvju aizmugures! Un, protams, neviens mums neatnesa brokastis. Mē s ejam lejā , lai uzzinā tu reģ istratū rā , viņ i pat neatvainojas, viņ i saka, ka darbinieki, iespē jams, nepamanī ja, brokasto ē damistabā . Lai gan jā maksā par brokastu piegā di numurā . Viņ i pat nevē las pelnī t naudu. . .
Sauļ oš anā s krē sli pludmalē un pie baseina ir netī ri un veci. Ir pretī gi pat skatī ties uz viņ iem, un gulē š ana uz viņ iem nemaz neciena sevi!
Un viņ iem ir arī pā rsteidzoš s noteikums slē gt visas pludmales pulksten 18:00, kamē r saule spī dē s vē l 2 stundas. Un pulksten 6, ja jū s pats nevē laties izkļ ū t no pludmales vai baseina zonas, viņ i jums palī dzē s! Turklā t viņ u delikatese mū su acu priekš ā daž os gadī jumos sasniedza uzbrukumu!
Pē c pirmā š ā da incidenta devā mies sū dzē ties vadī bai. Ar mums uzrunā ja menedž eris, kurš stā vē ja ar vainī gas kaķ enes skatienu un nespē ja savienot divus vā rdus. Nā kamajā dienā mums uz numuriņ u atsū tī ja pudeli vī na, tač u jā atzī st, ka š is smieklī gais ž ests nav ne olas vē rts, savukā rt par uzturē š anos š ajā viesnī cā tika maksā ts 1300$ nedē ļ ā /no cilvē ka.
Un visbeidzot, serviss no pludmales viesnī cā , kad mē s nedevā mies divas stundas agrā k no pludmales, mums teica, ka mē s varam izkļ ū t uz mū su fuking valsti (fuking valsti), ja mums kaut kas nepatī k.
Kas patiesī bā notika un par ko esmu ā rkā rtī gi priecī gs. Dievs ar viņ u ar š o Izraē lu.
Labprā t braucu 8 reizes uz Turciju vai Ē ģ ipti, ja kā rtē jo reizi izrā dī sies steidzami jā brauc prom.
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Viss ir kā rtī bā ! ī paš i istabene Inga Solovjeva no Magadanas! Ar uguni tā dus skaistuļ us un pat č aklus pa dienu nevar atrast!!!! ! ! … Tomēr ▾ Viss ir kā rtī bā ! ī paš i istabene Inga Solovjeva no Magadanas! Ar uguni tā dus skaistuļ us un pat č aklus pa dienu nevar atrast!!!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на первой береговой линии Красного моря. Бассейн свободной формы оснащен водными горками. Гости могут сыграть в сквош на специальных кортах, а также посетить современный оздоровительный центр. Для детей всех возрастов работает клуб Danyland, где профессиональные сотрудники организуют для них различные мероприятия.

Atrašanās vieta 3 км от центра Эйлата. 5 минут езды от аэропорта Эйлата.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Бесплатный доступ к беспроводному интернету в холле гостиницы. Члены клуба e-dan получают дополнительный час бесплатного беспроводного интернета в номере. Консьерж. Такси. Круглосуточное обслуживание номеров. Встреча в аэропорту (кроме субботы).

  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • aukle
Izklaide un sports Ночной клуб Фиеста с развлекательными программами и комедийными шоу.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • skvošs
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 374 номера.

Istabās

Балкон, телевизор с плоским экраном, ванная комната с эксклюзивными туалетными принадлежностями, джакузи (не во всех номерах),

Adrese Dan Eilat Hotel, North Beach Area, Eilat 88101
Tālruņi: Для бронирования: +972-3-7408966, Факс: +972-3-5480111 Отель Тел: +972-8-6362222, Факс: +972-8-6362333
Tīmekļa vietne: Dan Eilat Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в сквош. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.