Crowne Plaza Eilat 5*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.010
7.0 Numurs
7.3 apkalpošana
6.3 Tīrība
8.8 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Eilatas krastmalā, 2 kilometrus no pilsētas centra. Lieliski piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар Lidia18
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nedē ļ a pie Sarkanā s jū ras bija ļ oti mierī ga un ē rta. Laba viesnī ca Crowne Plaza, laba jū ra un labs - vasaras laiks februā rī . Bija ļ oti apmierinā ts. Mē s nebraucā m ekskursijā s, sē dē jā m Eilatā , gā jā m iepirkties, bā ros, gā jā m uz observatoriju un gā jā m, gā jā m, gā jā m. … Tomēr ▾ Nedē ļ a pie Sarkanā s jū ras bija ļ oti mierī ga un ē rta. Laba viesnī ca Crowne Plaza, laba jū ra un labs - vasaras laiks februā rī . Bija ļ oti apmierinā ts. Mē s nebraucā m ekskursijā s, sē dē jā m Eilatā , gā jā m iepirkties, bā ros, gā jā m uz observatoriju un gā jā m, gā jā m, gā jā m. Saka garlaicī gs kū rorts, bet man patika, bū tu ar kā du "garlaikoties". Apkalpoš ana š eit ir laba, ē dieni garš ī gi, un ik uz soļ a ir arī ļ oti ē rti bankomā ti - apmainī tā ji. Š eit var samainī t eiro un dolā rus pret š ekeļ iem un kurss nav slikts. Iesaku Izraē lu, patī kamu un siltu zemi.
аватар narat91
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izraē lu apmeklē jā m 2012. gada novembrī , mē rķ is bija apskatī t valsti, padzī vojā m pie draugiem Jeruzalemē , aizbraucā m uz Eilatu uz 3 dienā m, nelielai atpū tai))) Viesnī cu mums bija rezervē juš i mū su Izraē las draugi. … Tomēr ▾ Izraē lu apmeklē jā m 2012. gada novembrī , mē rķ is bija apskatī t valsti, padzī vojā m pie draugiem Jeruzalemē , aizbraucā m uz Eilatu uz 3 dienā m, nelielai atpū tai)))
Viesnī cu mums bija rezervē juš i mū su Izraē las draugi. Viesnī cas izvē lē nepiedalī jā mies, uzticē jā mies viņ u viedoklim, tā pē c pretenzijas neizvirzā m, ī paš i tā pē c, ka atpū ta uz brokastu bā zes mums nebija dā rga. Reģ istrē š anā s aizņ ē ma apmē ram stundu, jo. nekā di nevarē ju atrast mū su rezervā ciju un nevarē ju saprast, kā mē s to rezervē jā m par tik zemu cenu no Izraē las vietnes, ja esam Ukrainas pilsoņ i. Mums 2 reizes mē ģ inā ja pacelt cenu, bet pē c vē trainas sarunas ar mū su draugu pa telefonu cena palika nemainī ga. Izrakstoties piemaksā jā m 50 š ekeļ us, kā mums paskaidroja par kursa atš ķ irī bu, bet tad nestrī dē jā mies, bija ž ē l nervu un negribē jā s sabojā t iespaidu par š o brī niš ķ ī go pilsē tiņ u.
Viesnī ca izrā dī jā s vidē ja, mē beles ir noklī duš as, bet matrač i un veļ a ir visi jauni un tī ri. Labi iztī rī ts, sā tī gas brokastis. Jo izgā jā m no viesnī cas pē c brokastī m un devā mies gulē t, tad var teikt, ka viesnī ca neatstā ja nekā du negatī vu: vannas istabā rū sa, saplī suš i fē ni un putu un ziepju produktu trū kums nebija laika mū s sasprindzinā t. puisis Saš a strā dā viesnī cā reģ istratū rā , labprā t palī dz jebkurā jautā jumā . Viesnī cā baseins ir niecī gs, bet kurš brauc uz Eilatu uz baseinu)) Reģ istrā cijas dienā viņ i redzē ja no balkona no telpas, kā meitene tur dziedā ja, izklaidē jot mazo publiku pie baseina. Ar cieņ u, jā saka, viņ a dziedā ja.
Dodieties uz pludmali lē nā tempā uz 10 minū tē m, nepavisam neradot stresu, jū ra ir silta, skaidra, klusa un gluda)) Atpū sties lī dz galam))
Mē s apmeklē jā m vairā kus restorā nus, no tiem, kas iegrimuš i dvē selē : krievu restorā nu "Zaliv" (tu noteikti tajā iekā psiet, viņ i aicina uz katra stū ra) un Mike's place restorā nu (tur ir ļ oti dvē seliska atmosfē ra, dzī vā mū zika un lieliski dziedoš s puisis ģ itā rists).
Eilatas iepirkš anā s pievienoja savu kolotiru, tur veicā m vairā kus priecī gus pirkumus.
Eilata atstā ja siltu zī mi manā dvē selē . Mums bija brī niš ķ ī gas 3.5 dienas. Protams, mums bija brī niš ķ ī gas 14 dienas, Izraē la ir brī niš ķ ī ga daudzpusī ga valsts, kurā es ļ oti vē los atgriezties.
аватар L5tmar
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies š ajā viesnī cā no 11.10 lī dz 10.14. 2012. Ierodoties mums uzreiz iedeva istabiņ u, vannasistaba un tualete istabā nebija izmazgā ta, spainī gulē ja izlietoti papī ri un blī ves, un tur bija vecs televizors istabā . … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies š ajā viesnī cā no 11.10 lī dz 10.14. 2012. Ierodoties mums uzreiz iedeva istabiņ u, vannasistaba un tualete istabā nebija izmazgā ta, spainī gulē ja izlietoti papī ri un blī ves, un tur bija vecs televizors istabā . Protams, ka nebraucā m skatī ties televizoru atvaļ inā jumā , bet tomē r viesnī cas cenai jā atbilst numuriņ u kvalitā tei, komfortam un apkalpoš anai tajos! Numuri atlikuš ajā s viesnī cā s uzturē š anā s dienā s tika iztī rī ti, dvieļ i nomainī ti. Ejiet lī dz tuvā kajai pludmalei 10 minū tes (arī trū kums). Ē dieni viesnī cā ir garš ī gi un daudzveidī gi. Kontingents viesnī cā ir jauni pā ri, ģ imenes ar bē rniem, jaunieš i. Ja nepamanā t š os trū kumus, varat palikt š eit, bet cena neatbilst kvalitā tei! Viesnī ca nav pelnī jusi savas 5 zvaigznes. Kopē jais vē rtē jums 6 no 10!
вид из номера отеля  Crown Plaza Ближайший пляж,водичка чистая,людей не много
аватар Katya_Classic
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Crowne Plaza atrodas ļ oti skaistas mā kslī gi izraktas lagū nas krastā . No numuriem paveras brī niš ķ ī gs skats uz jahtā m un katamarā niem, kas pietauvoti viesnī cas priekš ā , lagū nu un jū ru. Blakus viesnī cai ir restorā ns. … Tomēr ▾ Crowne Plaza atrodas ļ oti skaistas mā kslī gi izraktas lagū nas krastā .
No numuriem paveras brī niš ķ ī gs skats uz jahtā m un katamarā niem, kas pietauvoti viesnī cas priekš ā , lagū nu un jū ru. Blakus viesnī cai ir restorā ns. Jū s ieejat viesnī cā un atrodaties lielā zā lē , kuras vidū ir milzī gs koks, kas ar zariem gandrī z sasniedz jumta stikla kupolu.
Istabas tī ras, labiekā rtotas, gaiš as, ar tē jas stū rī ti. Daž iem no tiem ir koridors pie ieejas, piemē ram, dzī voklī . Ap baseina zonu ir daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu.
Viesnī cā ir arī neliels spa komplekss, galda teniss, gaisa hokejs, spē ļ u automā ti, veikali, uzkodu bā rs, kur var pusdienot.
Ceļ š uz Sarkano jū ru iet caur tiltu un aizņ em burtiski 10-15 minū tes, ne vairā k. Pa ceļ am uz pludmali ir neskaitā mi veikali un kafejnī cas, tā pē c doties uz jū ru ir interesanti un nenogurdinoš i!
Viesnī ca sevi pozicionē kā.5 *, nevē los meklē t vainu, bet, manuprā t, tai var dot stabilu 4 *, jo. daž ā s istabā s ir nelieli defekti (skrā pē jumi uz grī dā m, š ķ embas vannas istabas durvju apakš ā ), kas, esmu pā rliecinā ts, tiks izlabots. Š ā da lī meņ a viesnī cu par tik zemu cenu uzskatu par ļ oti cienī gu naktsmī tņ u variantu Eilatā !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на набережной Эйлата, в 2 километрах от центра города. Прекрасно подойдёт для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 2 км от аэропорта Эйлата.
Pludmales apraksts Пляж в 400 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер, магазины на территории.

Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • aukle
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 266 номеров, расположены в 9-этажном здании.

Adrese 1 North Beach P.O. Box 1666, Eilat - 88000, Israel
Tālruņi: Hotel Front Desk: 972-8-6367702, Fax: 972-8-6330821
Tīmekļa vietne: Crowne Plaza Eilat
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.