Brown Lighthouse Eilat 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.410
№22 viesnīcas reitingā Eilata
7.3 Numurs
8.7 apkalpošana
8.7 Tīrība
9.0 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Eilatas biznesa centra centrā, netālu no krastmalas. Lieliski piemērots gan atpūtas, gan biznesa pasākumiem.Vairāk →
аватар lwowa.mary
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi braucā m ar meitu. Ļ oti labi satikā mies. Iedeva sildī tā ju, jo naktī bija vē ss. Istaba ļ oti ē rta. Gulta liela un vē l divas segas ja ir forš i. TV ar krievu programmā m, elektriskā tē jkanna. ledusskapis, bet nav fē na. … Tomēr ▾ Pirmo reizi braucā m ar meitu. Ļ oti labi satikā mies. Iedeva sildī tā ju, jo naktī bija vē ss. Istaba ļ oti ē rta. Gulta liela un vē l divas segas ja ir forš i. TV ar krievu programmā m, elektriskā tē jkanna. ledusskapis, bet nav fē na. skapja pakaramie viss ļ oti tī rs vannasistaba ē rta ir gumijas paklā jiņ š lai neslī d. Katru dienu nā ca sakopt. Bojā m tikai brokastis un ē diens bija ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs katrai gaumei izņ emot gaļ u un zivju ē dieniem. Piena produkti labas kvalitā tes, visi svaigi un ar mī lestī bu gatavoti, izpalika lī dz vakaram. Baseins 4 stā vā . Personā ls saprot krieviski, tā pē c ļ oti patika. PALDIES PAR VIESMĪ BU! ! !
аватар Nata_Classic
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca C-Hotel atrodas gandrī z pretī Eilatas lidostas ieejai iekš zemes lidojumiem Izraē lā . Viesnī ca 3*, lī dz jū rai 15 minū tes ejiet lē nā solī . Viesnī ca man patika, nez kā pē c man likā s, ka viss ir daudz sliktā k. … Tomēr ▾ Viesnī ca C-Hotel atrodas gandrī z pretī Eilatas lidostas ieejai iekš zemes lidojumiem Izraē lā . Viesnī ca 3*, lī dz jū rai 15 minū tes ejiet lē nā solī . Viesnī ca man patika, nez kā pē c man likā s, ka viss ir daudz sliktā k. Agrā k sauktā Shalom Plaza viesnī ca atrodas blakus tā da paš a nosaukuma tirdzniecī bas centram.
Viesnī cā ir vairā ku kategoriju numuri: standarta, ģ imenes, apartamenti, skats uz baseinu un pat duplekss.
Standarta numuri var bū t divi vai č etri viesi. Tie ir pietiekami plaš i.
Man palaimē jā s dzī vot suite, viesnī cā ir tikai 3. Istaba ļ oti plaš a, sastā v no divā m istabā m. Pirmajā ir pilnī bā aprī kota virtuve, pusdienu galds, gulta un LCD televizors. Otrā istaba ir guļ amistaba. Tajā ir liels drē bju skapis, gulta, tualetes galdiņ š , LCD televizors.
Vannas istaba tī ra, santehnika nav jauna, bet diezgan.
Š ī s telpas lielā kais pluss ir terase ar dž akuzi. Milzī ga terase ar sauļ oš anā s krē sliem, dvieļ u un peldkostī mu ž ā vē tā ju un milzī gu dž akuzi. Jū s varat tajā gulē t un skatī ties, kā lidmaš ī nas paceļ as un nolaiž as...skaistums!
Viesnī cas 4. stā vā ir arī neliels peldbaseins. Ir sauļ oš anā s krē sli un bā rs, kur var ē st.
Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs. Uz visiem maniem lū gumiem un jautā jumiem mierī gi un skaidri atbildē ja tikai ar smaidu, kas bija ļ oti patī kami.
Manas ē dienreizes bija brokastis un vakariņ as. Vakariņ ā s bija daudz daž ā du dā rzeņ u, karstā un vistas gaļ a un zivis un vairā ku veidu piedevas. Kū kas, augļ i, bija pat saldē jums. Brokastī s daudz piena produktu, salā tu. Sulas, jogurti. . Ē diens ir koš ers, kā citur Izraē lā . Man nav sū dzī bu par pā rtiku.
Viesnī cā bija daudz vietē jo ar bē rniem, krievi, vā cieš i. Varu ieteikt š o viesnī cu tiem, kas nebaidā s no ne pirmā s rindas un kuriem nav bail no kā jā m lī dz jū rai un atpakaļ .
Джакузи на террасе Терраса Мини-кухня в номере Номер Ванная комната Спальня Спальня Вид в террасы
аватар OljaOk
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
TEZ TOUR nepā rprotami nolē ma ietaupī t naudu, jo telpu nož ē lojamī ba ir pā rsteidzoš a. Lai gan bijā m labi paē duš i. Un visvairā k mani pā rsteidza BEZMAKSAS SVAIGI DIVI VEIDI BEZ IEROBEŽ OJUMIEM, 4 krievu kanā lu un 6 vannas un 2 mazo dvieļ u klā tbū tne divvietī gā istabā!! ! ! Nevienā. … Tomēr ▾ TEZ TOUR nepā rprotami nolē ma ietaupī t naudu, jo telpu nož ē lojamī ba ir pā rsteidzoš a. Lai gan bijā m labi paē duš i. Un visvairā k mani pā rsteidza BEZMAKSAS SVAIGI DIVI VEIDI BEZ IEROBEŽ OJUMIEM, 4 krievu kanā lu un 6 vannas un 2 mazo dvieļ u klā tbū tne divvietī gā istabā!! ! ! Nevienā.5* viesnī cā neesmu to piedzī vojusi. Izrā dā s, ka darbinieki cenš as, kā var, un ī paš nieki nevē las investē t. Se la vie!
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
mne ponravilos, eto pravda bila pervaya moya gostiniza v eilate, o4en spokoina , est parkovka, u menya bil balkon s vidom na basein , vse blizko otnasitelno blizkoo. . . i zena deistvitelna neplohaya, vtoroi je...razla bi tojesiesdi … Tomēr ▾ mne ponravilos, eto pravda bila pervaya moya gostiniza v eilate, o4en spokoina , est parkovka, u menya bil balkon s vidom na basein , vse blizko otnasitelno blizkoo. . . i zena deistvitelna neplohaya, vtoroi je...razla bi tojesiesdi
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Neiesaku š o viesnī cu. Jū ra ir tā lu, skats pa logu nav, atmosfē ra istabā lī dzī ga tā lajā SOVDEP; ). . . un ē diens arī nav ī paš i labs! Bet atpū ta Eilatā ir pasaka! Biju tur 2 reizes un nenož ē loju. Otro reizi atpū tos 2006. … Tomēr ▾ Neiesaku š o viesnī cu. Jū ra ir tā lu, skats pa logu nav, atmosfē ra istabā lī dzī ga tā lajā SOVDEP; ). . . un ē diens arī nav ī paš i labs!
Bet atpū ta Eilatā ir pasaka! Biju tur 2 reizes un nenož ē loju. Otro reizi atpū tos 2006. gadā viesnī cā "Marina Club". ļ oti laba viesnī ca, man viss patika. Un vispā r, kurš plā no doties uz Eilatu, iesaku noteikti doties ekskursijā pa iepirkš anā s centru un braukt ar dž ipiem pa kalniem, dabiski ar vietē jo š oferi. (Puiš i, skaistums ir neaprakstā ms!!!! ! )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в самом сердце делового центра Эйлата, недалеко от набережной. Отлично подойдёт и для отдыха, и для проведения деловых мероприятий.

Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Синагога. Доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 147 номеров.

Istabās

Телефон, ЖК-телевизор со спутниковыми каналами, электрический чайник, мини-холодильник, балкон (не во всех номерах).

Adrese 2 Hatmarim Blvd. 8804801, Eilat
Tālruņi: +97286516000
Tīmekļa vietne: Brown Lighthouse Eilat
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.