Berger 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 4.010
pamatā
1 atsaukt
4.0 Numurs
5.0 apkalpošana
4.0 Tīrība
5.0 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pilsētas centrālajā daļā (attālums līdz pilsētas centram - 1,0 km).Vairāk →
аватар vlde707
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ar sievu no 2011. gada 17. maija apmetā mies divu zvaigž ņ u viesnī cā Hotel Berger (Hotel Berger, Tiberius) 7 naktis vienistabas divvietī gā numurā . Viesnī cā ir 46 numuri. Š ī s viesnī cas izvē li noteica optimā lā cena mums kā paš ceļ ojoš iem ekonomiskā s klases tū ristiem, iespē ja pagatavot pusdienas un vakariņ as numurā , kā arī. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu no 2011. gada 17. maija apmetā mies divu zvaigž ņ u viesnī cā Hotel Berger (Hotel Berger, Tiberius) 7 naktis vienistabas divvietī gā numurā . Viesnī cā ir 46 numuri.

Š ī s viesnī cas izvē li noteica optimā lā cena mums kā paš ceļ ojoš iem ekonomiskā s klases tū ristiem, iespē ja pagatavot pusdienas un vakariņ as numurā , kā arī.2 sabiedriskā autobusa pieturu klā tbū tne 30-50 metru attā lumā no viesnī cas, kas padarī ja vienkā rš u un ē rtu ceļ oš anu uz jebkuru punktu, kas atrodas Galilejā un Tibē rijā.

Turklā t no Jeruzalemes atbraucā m uz viesnī cu un no tā m paš ā m pieturā m izbraucā m no tā s uz Telavivu, tā pē c gandrī z nebija jā izmanto autobusi no Tiberias centrā lā s autoostas.

2010. gada decembrī mans draugs Izraē lā samaksā ja pilnā skaidrā naudā par mū su divvietī go numuru 483 ASV dolā ru apmē rā par 7 naktī m ar brokastī m, kuras es viņ am pā rskaitī ju, izmantojot MoneyGram. Man nav kredī tkartes un tā pē c izvē lē jos š o maksā juma veidu.
Draugs man uz e-pastu atsū tī ja numuru č eku skeneri un viesnī cas rezervā cijas apstiprinā jumu angļ u valodā.

Š ī s viesnī cas izvē li galvenokā rt noteica pozitī vas atsauksmes rezervē š anas vietnē . com. Diemž ē l internetā praktiski nav pilnī gas informā cijas par š o viesnī cu, arī paš as viesnī cas vietne, tā pē c nolē mu ievietot savu atsauksmi par š o viesnī cu.

Viesnī cā ieradā mies 12:00 un mū s sirsnī gi sagaidī ja viesnī cas ī paš nieks Eli kungs, kurš runā ja tikai ebreju un angļ u valodā . Angļ u valoda man nav problē ma, un mē s dabū jā m istabu 10 minū š u laikā . Palū dzu istabu ar logiem nevis uz ceļ a, bet uz pagalmu, kas momentā ni piepildī jā s. Eli personī gi devā s mums lī dzi uz istabu un piedā vā ja elektrisko plī ti, pannu, š ķ ī vjus, glā zes, dakš iņ as un karotes, kas noderē ja ē diena gatavoš anai istabā . To visu uzreiz pē c viņ a aizbraukš anas atnesa viesnī cas darbinieks.
Istaba izrā dī jā s ar 4 gultā m pa 40 metriem, bet bez balkona un tikai duš as vannasistabā . Palū dzu nomainī t pret citu - ar balkonu, kas tika darī ts no rī ta pē c pulksten 11 uzreiz, tiklī dz iepriekš ē jie viesi atbrī voja istabu.

Eli kungs mums iedeva bezmaksas Tibē rijas karti angļ u valodā no Izraē las Tū risma ministrijas un atzī mē ja tajā tirgus un lē to lielveikalu atraš anā s vietu, kā arī pā ris lapas krievu valodā par svē tajā m vietā m pie Tibē rijas. Piedā vā ja palī dzī bu organizē jot laivu braucienu pa Kinneret un iespē ju rezervē t taksometru.

Tā kā mē s reģ istrē jā mies pē c 12:00 un brokastis mū su pirmajā dienā nebija iekļ autas, bet vakarā mums piedā vā ja pusdienas. Bet mē s tikko bijā m paē duš i sevi istabā un pieklā jī gi atteicā mies.

Viesnī cā strā dā krieviski runā još i darbinieki - Rita reģ istratū rā , Ļ ena uzkopj telpas, Zina ir pavā re.
Viss personā ls, tostarp angliski un ebreju valodā runā još s, ir draudzī gs pret viesnī cas viesiem un cenš as atrisinā t aktuā las un ā rkā rtē jas problē mas.

Pretī reģ istratū rai atrodas Eli kunga birojs, kurš pastā vī gi strā dā no 7:00 lī dz 19:00, sagaida un izvada viesnī cas viesus.

Netā lu no ieejas ir bezmaksas internets, bet tikai ebreju un angļ u valodā , ieskaitot Skype, kuru izmantoju, bet bez mikrofona.

Paš ai viesnī cai ir 3 stā vi, un pirmo nakti dzī vojā m 206. istabā , bet pē c tam pā rcē lā mies uz 219. istabu. Š ī istaba bija 20 metri, bet ar balkonu, lielu vannas istabu, kur bija ē rti nomazgā ties un duš ā . Karstais un aukstais ū dens bez ierobež ojumiem. Atseviš ķ ā telpā atradā s liels ledusskapis un galds ar izlietni, elektriskā tē jkanna. Tur rozete izkrita no kastes, bet tā strā dā ja, tā pē c tē ja tika uzkarsē ta un plī ts pieslē gta.
Istabā bija 2 vienvietī gas gultas, naktsgaldiņ i, galds un 2 krē sli, naktslampas un liels skapis ar pakaramiem, kas nebija 206. istabā . Televizors bija vecs, bet darbojā s pareizi un rā dī ja 4 kanā lus krievu valodā , t. sk. viens izraē lietis. Gaisa kondicionieris darbojā s pareizi. Viņ i sistemā tiski izveda atkritumus un iztī rī ja istabu, atnesa š ampū nu un ziepes, kā arī mainī ja gultas veļ u un dvieļ us, mainī ja pā ris reizes.

Telpā var nokļ ū t pa kā pnē m no 2 pusē m un ar liftu.

Brokastis tika pasniegtas no 7:30 lī dz 10:30. Tā s bija tipiskas Izraē las brokastis bez gaļ as un desā m kā bufete: 3 veidu sulas no koncentrā ta, tē ja, š ķ ī stoš ā kafija, piens, 2 veidu siļ ķ es, tuncis (tuncis), gurķ u un tomā tu salā ti, kukurū za, biezpiens, siers, skā bs krē jums , smalkmaizī tes, olu kultenis, pankū kas, ievā rī jums, jogurts, baltmaize un melnā maize un citas lietas, ko neē du.
Suleimans, kurš bija klā t brokastī s, nezinot krievu valodu, vienmē r piedā vā ja ē st omleti un krieviski sauca par “pankū ku”. Š efpavā re Zina visu pagatavoja garš ī gi un mē s ar sievu vienmē r ē dā m pietiekami daudz, tā pat kā citi viesnī cas viesi. Mē s pateicamies viņ iem par rū pē m un uzmanī bu.

Viesnī ca nav jauna, bet viss darbojā s pareizi, tā pē c tas netraucē ja mū su atpū tai un netraucē ja. Pozitī va aura, uzmanī ba pret jebkuru pieprasī jumu un interese par katru viesi no visiem darbiniekiem vairā k nekā kompensē ja š os sī kumus.

Viesnī cā ir pā ris skatu platformas - lieli balkoni š im ar krē sliem un iespē ja uztaisī t babeyu, kas ir ē rti lielai kompā nijai ballī tei. No š ejienes labos laikapstā kļ os var redzē t Galilejas jū ru (Kinneret ezeru) un vakarā skaistu skatu uz kaimiņ u kalnu mā ju gaismā m.
Brokastu telpa atrodas zem pirmā stā va un starp to un pirmo stā vu pie sienas ir taksofons, uz kuru sazvanī t ir lē tā k nekā no viesnī cas numura.

Mē s ar sievu nopirku biļ etes ar lielu atlaidi viesnī cā , lai apmeklē tu karstos avotus - Hamat Tiberias. Maksā ja 40 š ekeļ us par cilvē ku un, ja bū tu pirkuš i kasē uz vietas, tad bū tu 70 š ekeļ i, jo tur atlaide tikai no 16:00 biļ etes cenai. Un tad viesnī ca saviem iemī tniekiem iegā dā jā s lielu biļ eš u partiju, tā pē c viesnī cai ir atlaide un avotus var apmeklē t jebkurā laikā par š o pazeminā to cenu.

Viesnī ca atrodas pie 6. luksofora Naiberg ielā.27. Visiem luksoforiem Tverā ir norā dī ts numurs, lai apmeklē tā ji labā k orientē tos. Ar kā jā m no kalna aptuveni 25 minū tes jā iet lī dz krastmalai un tirgum, viegli fokusē joties uz š iem cipariem.

Ir grū ti atgriezties karstumā un kalnā , bet uzņ ē muma Viola autobusa biļ ete Tverā maksā.2.
7 š ekeļ i vienai personai, kas ir lē tā k nekā Jeruzalemē (6.4 š ekeļ i) vai Telavivā (6 š ekeļ i) un 10 minū š u brauciens no krastmalas lī dz viesnī cai. Gandrī z visi garā mbraucoš ie autobusi apstā jas Tiberijas centrā lajā autoostā . Viola autobuss ar numuru 5 aizvedī s jū s no viesnī cas uz Hamat Tiberias karstajiem avotiem, ejot uz turieni aizņ em apmē ram stundu.

Istabā nav seifa, tā pē c nauda istabā netika atstā ta. Vestibilā ir paziņ ojums angļ u valodā , ka viesnī ca nav atbildī ga par numurā atstā to naudu un vē rtslietā m.

Viesnī cā Berger pie mums apmetā s izraē lieš i un citi daudzvalodu cilvē ki, gan grupas, gan individuā li. Bezmaksas autostā vvieta 20 automaš ī nā m.
Гостиница Бергер - вид сбоку Остановка автобусов Вид на озеро Кинерет с террасы отеля Столовая отеля Фото названия отеля с террасы Шведский стол Наш номер 219 Ванная комната номера 219


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Jardenīts
Novērtējums 10.0
Izraēla, Tibērijas
Daba, Reliģija, Stats
Galilejas jūra
Novērtējums 8.3
Izraēla, Tibērijas
Daba, Reliģija, Stats
Maizes un zivju pavairošanas baznīca
Novērtējums 9.0
Izraēla, Tibērijas
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в центральной части города (расстояние до центра города – 1,0 км).

Viesnīcā
  • restorāns
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts Istabās

В номерах отеля есть кондиционер и, конечно же, кабельное телевидение с телефоном и мини-баром.

FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.