Kikar Zion 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 4.110
№3 viesnīcas reitingā Jeruzaleme
4.7 Numurs
4.3 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.3 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca Kikar Zion atrodas ērtā vietā Jeruzalemes centrā, Ben Yehuda ielas gājēju zonā, 10 minūšu pastaigas attālumā no vecpilsētas. Viesnīca tika atvērta 1995. gadā. No istabu logiem paveras skaistas ainavas un skats uz vietējām apskates vietām.Vairāk →
аватар alexeyut1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca ir ne vairā k kā divas zvaigznes. Nav baseina, nav arī fē na istabā , sienas ir diezgan plā nas un var dzirdē t, kas ir aiz sienas. Jums jā dodas prom pirms pulksten 8, jo bū vlaukums ir ļ oti trokš ņ ains. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ne vairā k kā divas zvaigznes. Nav baseina, nav arī fē na istabā , sienas ir diezgan plā nas un var dzirdē t, kas ir aiz sienas. Jums jā dodas prom pirms pulksten 8, jo bū vlaukums ir ļ oti trokš ņ ains. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Ziepes un š ampū ns katru dienu. Tikai viens vadī tā js vestibilā runā krieviski ar lielā m grū tī bā m. Vakariņ u laiku var pā rcelt par stundu vē lā k un ē damistabu slē gt (restorā ns kaut kā nepaceļ roku rakstī t) 40 minū tes agrā k. Ē diens ir pacieš ams un diezgan daudzveidī gs š ā dai viesnī cai. No savas pieredzes un no komunikā cijas ar citiem viesiem: NEKO vē rtī gu istabā nevar atstā t - bija gadī jumi, ka pazuda gan smarž as, gan nauda. Tajā paš ā laikā nav iespē jams kaut ko pierā dī t vai kaut kā atdot. Arī policijas izsaukš ana neko nedod. Viņ i nā k un parausta plecus. Ja jū su istabā ir telefons, uz citā m Izraē las pilsē tā m varat zvanī t tikai no vestibila un ne ilgā k kā.2-3 minū tes, t. i. , jā paceļ dupsis un jā dodas uz reģ istratū ru. Logi ir netī ri un ilgu laiku nav tī rī ti. Istabā uz grī das ir netī rs paklā js ar acī mredzamā m gruzdoš u cigareš u, eļ ļ as pē dā m, netī ru vai taukainu apavu nospiedumiem, tumš iem plankumiem, lai gan atkritumu nav. Mē beles no Romas iekaroš anas laika. Telpu no vannas istabas atdala austrumnieciskā stila veramā s durvis, virs tā m paredzē ta aile. Tā ka, ja viens nomazgā jas, tad istabā viss ir dzirdams. 12:00 mū s sā ka dzī t ā rā no istabas (nu, tas vispā r ir saprotams - paredzamais laiks), un mums ir tikai 20.00 transfē rs uz lidostu. . Jautā jums tika atrisinā ts par 80 ASV dolā riem. Vispā r, ja mani atvedī s atpakaļ uz Izraē lu š ajā "viesnī cā ", es nekad neapstā š os. Un man ļ oti patika š ī valsts.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Dzī voju viesnī cā tikai divas naktis, istabiņ a tī ra un viss kā rtī bā , lai gan viss nobruž ā ts un elpo kā citā s viesnī cas vietā s. Nepiecieš ams kapitā lais remonts, tas arī viss. Nekā das smakas un kukaiņ us neievē roju. … Tomēr ▾ Dzī voju viesnī cā tikai divas naktis, istabiņ a tī ra un viss kā rtī bā , lai gan viss nobruž ā ts un elpo kā citā s viesnī cas vietā s. Nepiecieš ams kapitā lais remonts, tas arī viss. Nekā das smakas un kukaiņ us neievē roju. Kopumā dzī vot ir pilnī gi iespē jams.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар andrey_classic
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca ļ oti pieticī ga, istabiņ as vecas, sen neremontē tas, bet diezgan lielas priekš.3* viesnī cas, ē rti var izmitinā t trī s. Brokastis un vakariņ as nabadzī gas, ē dienu izvē le ļ oti maza. Labā k pie viņ iem ierasties agri, pirms viss ir izjaukts, citā di var nebū t ko ē st. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti pieticī ga, istabiņ as vecas, sen neremontē tas, bet diezgan lielas priekš.3* viesnī cas, ē rti var izmitinā t trī s.

Brokastis un vakariņ as nabadzī gas, ē dienu izvē le ļ oti maza. Labā k pie viņ iem ierasties agri, pirms viss ir izjaukts, citā di var nebū t ko ē st. Vakariņ as labā k neņ emt, pā ri ceļ am var ē st McDonald's - gan lē tā k, gan garš ī gā k : ))

Vestibilā ir bezmaksas Wi-Fi, tač u tas ir tik lē ns, ka vieglā k ir aiziet lī dz tam paš am McDonald's vai vienkā rš i iziet ā rā , apsē sties uz soliņ a un noķ ert bezmaksas tī klu no kā das no kaimiņ u kafejnī cā m.

Tagad par plusiem:

+ cena - viena no zemā kajā m Jeruzalemē (neskatoties uz to, ka viesnī cu cenas Jeruzalemē ir augstā kas nekā Telavivā vai Netā nijā )

+ atraš anā s vieta - viesnī ca atrodas vienā no ē rtā kajā m vietā m pilsē tā.

Lī dz Vecrī gai - 10-12 min. ejiet taisni pa Jaffa ielu, kas iet blakus viesnī cai un ved uz Jaffa Gate.
Ja vē laties, varat braukt ar tramvaju un braukt 1 pieturu.

Tieš i no viesnī cas sā kas Ben Yehuda gā jē ju iela, kurā ir daudz daž ā du kafejnī cu, restorā nu, veikalu un citu interesantu vietu. Vakarā uz tā pulcē jas cilvē ki, visi dzied, spē lē ģ itā ras, rā da priekš nesumus, vā rdu sakot, ļ oti forš i. Netā lu atrodas arī dā rzeņ u tirgus.

Š o viesnī cu varu ieteikt tikai tiem, kas vē las pavadī t daž as dienas Jeruzalemē , vienlaikus maksā jot par viesnī cu ne vairā k kā Telavivā vai Netā nijā , un gū t maksimā lu labumu no sava ceļ ojuma ar minimā lā m izmaksā m un komfortu.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Gultas blaktis, kā mē s ar vī ru viņ u saucā m, nav ne smakas no 4-3 zvaigznē m. Tur pā rnakš ņ ojā m, sakravā jā m mantas, pabrī dinā jā m savu pā rstā vi Izraē lā , ka nepaliksim citu dienu un pā rbraucā m uz nā kamo. … Tomēr ▾ Gultas blaktis, kā mē s ar vī ru viņ u saucā m, nav ne smakas no 4-3 zvaigznē m. Tur pā rnakš ņ ojā m, sakravā jā m mantas, pabrī dinā jā m savu pā rstā vi Izraē lā , ka nepaliksim citu dienu un pā rbraucā m uz nā kamo. diena Rimoni (Chalon), viesnī ca nomalē , bet daudz pieklā jī gā ka, jo Jeruzalemē palikā m 2 dienas (ar ekskursiju). Š o Kikaru nevienam neiesaku. Es vispā r meloju par teritorijas vē rtē jumu - viesnī ca atrodas daž os pagalmos, ieeja, atvainojiet, jū s atradī siet mā rrutkus, kaut kur no gala, ē ka ir 9 stā vi, pati viesnī ca sā kas apmē ram no plkst. 4. stā vs, lai ielaistu 1. stā vā no ielas, nepiecieš ams zvanī t nospiest. Istaba netī ra, poda grī dā ir bedre, var redzē t iepriekš ē jo stā vu, ziepes bija vienreizē jā s, vaļ ā un jau izmazgā tas... .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca Kikar Zion - 2 **, piemē rota tikai tiem tū ristiem, kuri negrasā s sē dē t istabā un nepievē rš lielu uzmanī bu mē belē m, santehnikai, grī dai utt. Nemē ģ iniet atrast š ajā viesnī cā pieprasī to baseinu un trenaž ieru zā li, tas viss tur bija pirms 10 gadiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca Kikar Zion - 2 **, piemē rota tikai tiem tū ristiem, kuri negrasā s sē dē t istabā un nepievē rš lielu uzmanī bu mē belē m, santehnikai, grī dai utt. Nemē ģ iniet atrast š ajā viesnī cā pieprasī to baseinu un trenaž ieru zā li, tas viss tur bija pirms 10 gadiem. Numurā nav arī fē na. Numuri tiek uzkopti katru dienu, katru dienu tiek mainī ta arī veļ a un dvieļ i. Brokastis ir diezgan pieklā jī gas. Š ī s viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir ļ oti ē rta atraš anā s vieta, praktiski tas ir pats centrs, piekļ uve YAFFO un Ben Yehuda ielā m, 5 minū š u gā jienā lī dz vecpilsē tai. Un tiem, kas brauc uz Izraē lu pirmo reizi! ! Cienī jamie tū risti, nesteidzieties pirkt Izraē las ekskursijas Krievijā un no apš aubā mā m personī bā m Izraē lā , konsultē jieties ar tiem, kuri jau ir apmeklē juš i š o valsti!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kas attiecas uz zvaigznē m, es pilnī bā piekrī tu, ka ir tikai divas zvaigznes. Bet, ja jū s ieradā ties Jeruzalemē nevis sē dē t istabā , bet gan skatī ties skatus, tad š ajā ziņ ā tas ir ā rkā rtī gi ē rti. Guli, ej duš ā – ko vē l vajag? Palikā m nedē ļ u, un otrajā dienā pilnī bā pā rstā jā m pamanī t gan vecā s mē beles, gan sī kumu neesamī bu. … Tomēr ▾ Kas attiecas uz zvaigznē m, es pilnī bā piekrī tu, ka ir tikai divas zvaigznes. Bet, ja jū s ieradā ties Jeruzalemē nevis sē dē t istabā , bet gan skatī ties skatus, tad š ajā ziņ ā tas ir ā rkā rtī gi ē rti. Guli, ej duš ā – ko vē l vajag? Palikā m nedē ļ u, un otrajā dienā pilnī bā pā rstā jā m pamanī t gan vecā s mē beles, gan sī kumu neesamī bu. Viss ir kā rtī bā : katru dienu uzkopts, mainī ta veļ a un dvieļ i. Televizoru var ieslē gt bez tā lvadī bas pults, gaisa kondicionieris darbojā s labi, un bezmaksas internets mū sdienā s ir ļ oti svarī gs! Vulkā na dē ļ bijā m lidojuma atcelš anas periodā , tā pē c bija svarī gi sekot lī dzi izlidoš anai internetā . Un darbinieki runā krieviski normā li, draudzī gi, tā pē c var uzzinā t jebkuru informā ciju.
Man ļ oti patika brokastis. Kas ir karstā ks, kad ā rā ir +34? Bet te ir pā rpilnī ba svaigu dā rzeņ u, augļ u, olī vu, siera, siera, fetas, jogurtu, biezpiena ar ievā rī jumu, gardu č aļ u, tunč a salā tu, humusu, olu un visbeidzot. . . Tē ja, kafija ar pienu, kakao, sulas...Obzhratushki))) Un tas, ka daž i cilvē ki zvē r, ka viņ iem nav gaļ as, tā pē c tas ir - pie ā rsta. ; ) Katrā valstī ir jā ņ em vē rā tā s ī patnī bas un jā uztver kā paš saprotami.
Vai tas ir putekļ ains? Tā tad hamsin! Khamsinu esi redzē jis? Mē s esam jā .
Tā kā bijā m mež onī gi, novē rtē jā m arī to, ka ap viesnī cu ē rti izvietotas autobusu pieturas, starppilsē tu mikroautobusi un daudz ne tikai suvenī ru, bet arī pā rtikas preč u veikalu. Tā tad ē š ana, tostarp ar budž etu, nav problē ma.
Cita starpā valsts svē tkos tieš i jū su viesnī cas priekš ā risinā sies daudzi interesanti notikumi: Holokausta atceres dienā visas Izraē las televī zijas ar kamerā m pulcē jā s laukumā , lai zem sirē nas iemū ž inā tu klusuma minū ti. Izrā de ir pā rsteidzoš a!
Tā pē c ar mierī gu sirdi varat izvē lē ties š o viesnī cu, ja meklē jat iespaidus par valsti, nevis meklē jat vainas niekiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sigur62
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Esam bijuš i Kikar Zion jau 3 reizes - 2004. , 2007. , 2010. gadā . Mē s tur visu laiku apstā jā mies ļ oti labā s atraš anā s vietas dē ļ , gandrī z pie vecpilsē tas mū riem. Lī dz Kristus Augš ā mcelš anā s baznī cai, ko biež i dē vē par Svē to kapu, kas ir lielā kā kristī gā s pasaules svē tnī ca, ir nepiecieš ams 12-15 minū š u gā jiens. … Tomēr ▾ Esam bijuš i Kikar Zion jau 3 reizes - 2004. , 2007. , 2010. gadā . Mē s tur visu laiku apstā jā mies ļ oti labā s atraš anā s vietas dē ļ , gandrī z pie vecpilsē tas mū riem. Lī dz Kristus Augš ā mcelš anā s baznī cai, ko biež i dē vē par Svē to kapu, kas ir lielā kā kristī gā s pasaules svē tnī ca, ir nepiecieš ams 12-15 minū š u gā jiens. Naktī iet uz nakts liturģ iju pa Jaffas gā jē ju ielu ir viegli un droš i. Par paš u viesnī cu. Bez volā niem, bez izklaides, vecas mē beles, logi parasti netiek vaļ ā . Visas telpas ir lielas. Centrā lais dzī voklis darbojas labi, santehnika ir normā la. Katrā numurā ir vanna, ne tikai duš a, daž reiz ir patī kami tajā atpū sties. Uzturs. Brokastis savdabī gas - daudz daž ā das siļ ķ es - sā lī tas, marinē tas, daudz piena, bet gaļ as absolū ti nekā das. Ebreju tradī cijā s ir nekā dā gadī jumā nejaukt gaļ u un piena produktus. Vakariņ as - gluž i pretē ji, gaļ as un sā tī gas, bet bez piena produktiem. Vakariņ ā s galds ir bagā tī gs, ir daudz ē dienu - gaļ a, steiki, vista, zivis. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs, ī paš i pret mums, krieviem. Tī rī š ana katru dienu, dzeramnauda netiek ņ emta. Gultas tiek mainī tas katru otro dienu, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. . Vannas istabas tī rī š anas laikā katru dienu tiek pievienoti vienreizē jā s lietoš anas maisiņ i ar š ampū nu un ziepē m. Infrastruktū ra. Tieš i zem viesnī cas lieliskā s pilsē tas naktsdzī ve katru vakaru rit pilnā sparā . Veci cilvē ki sē ž uz ietvē m ar ū denspī pē m, jaunieš i dejo savas dejas, neviens nav agresī vs. Reizē m zem viesnī cas sienā m noguruš i puiš i atbrī vojas no nelielas vajadzī bas, no rī ta var just urī na smaku. Austrumu aromā ts. Un tā pē c viss ir ļ oti ē rti. Netā lu atrodas gā jē ju ielas ar suvenī ru veikaliem, picē rijā m un pat McDonald's, kā arī tirgus. Nu, un pats galvenais, vecpilsē ta ir tuvu visu trī s reliģ iju svē tnī cā m - ir gan Svē tais kaps, gan Raudu mū ris, gan Omā ra moš eja. Starp citu, vī rieš i pie Raudu mū ra tiek pielaisti tikai ar aizsegtu galvu, tā pē c, ja nevē laties uzvilkt kipu - apaļ u ebreju cepuri pakausī , viņ i tur tiek izdalī ti bez maksas. ieeja, paņ em vā ciņ u vai bereti. Kopumā viesnī ca ir vispiemē rotā kā svē tceļ niekiem. Esmu tur bijis trī s reizes svē tceļ ojumu tū rē s, to varu teikt ar pā rliecī bu.
Монастырь 12-ти апостолов. Красивейшее место, где по монастырскому двору гуляют настоящие павлины (совсем как в Иерихон.Монастырь искушений. На этой горе дьявол искушал Иисуса, показывая ему все сокровища мира. Стены Старого Города Палестинки. Израиль.Маки в пустыне. Хеврон.Монастырь Св.Троицы. Здесь находится знаменитый Мамврийский дуб. Келья монаха-отшельника в скале, воду и хлеб поднимают в корзине на веревке. Рынок Иерусалима. Русская рожа - только моя.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Rakstu, lai cilvē ki, kuri nolemj doties uz svē tvietā m, justos ē rti un nekas neaizē no viņ u ceļ ojumu uz Izraē lu. Atvainojos, ka neizlasī ju atsauksmi, ko gatavojos rakstī t. Mē s lamā jam viesnī cas Turcijā un Ē ģ iptē . … Tomēr ▾ Rakstu, lai cilvē ki, kuri nolemj doties uz svē tvietā m, justos ē rti un nekas neaizē no viņ u ceļ ojumu uz Izraē lu.
Atvainojos, ka neizlasī ju atsauksmi, ko gatavojos rakstī t. Mē s lamā jam viesnī cas Turcijā un Ē ģ iptē . Dievs - tur ir vienkā rš i paradī ze, salī dzinot ar Kikar Zion viesnī cu - ja Š O var nosaukt par viesnī cu. Jū s esat bijis studentu hostelī . Tieš i tā . Ļ oti veca - netī ra ē ka ar dubļ ainiem netī riem logiem, griesti kā dreiz bija redeļ u piekaramie (tā tad pietrū kst savienojoš ā mazā lī stes un izkrī t no bedrē m, vai nu siltinā jums, vai polietilē ns, bail, ka uzkritī s uz galvas, apkaisa.... vannasistabā santehnika saplī susi, pietrū kst tikai puse, slē pies aiz netī rā m vecā m segā m, nezin kas ir segas pā rvalki. Un kondicionieris....ī sts traktors, kas izdod tikai aukstumu gaiss. Taisnī bas labad sakot tī ri kā rtī gi un tī ri neko nevar teikt. Bet pelnu trauku nav , televizora pults nav. Jā ! Televizors nezinu kura gada , noregulē ts uz 1 krievu programmu - televizora uztvē rē js nosē ž as un mums periodiski nā cā s to izslē gt, lai redzē tu attē lu tū Gultas galvgali vienkā rš i izdzē sa sveš as galvas. Skats pa logu - celtniecī ba - jā , tas neliktos - iekš ā ir drupas.
Kas attiecas uz virtuvi. Pē c apkā rtē jo tū ristu atsauksmē m secinā ju, ka viesnī cu labā k meklē t arā bu reģ ionos, jo ar visdziļ ā ko cieņ u pret Izraē las valsts iedzī votā ju tradī cijā m koš era virtuvi vai mū su virtuvi. Tika pasniegts ir tikai milzī gs izsalkums un aukstums. No rī ta, izņ emot karstu kafiju - nekā karsta. Tik trū cī gi. Un jā , tas ir ļ oti netī rs. Nejauš i iegā jā m 10 minū tes pirms vakariņ ā m, ieraudzī jā m pā rā k biezu putekļ u kā rtu uz ē diena sildī tā jiem ar karsto. Salvetes visas ir notraipī tas. Neko nevar darī t, nā cā s pievē rt acis, jo Izraē lā vispieejamā kais un izplatī tā kais ē diens ir shawarma - to nevar ē st katru dienu - un tas maksā.23 - 35 š ekeļ us, kas ir aptuveni 200 rubļ u. Vienī gā viesnī cas priekš rocī ba (ja to tā var nosaukt) ir atraš anā s vieta – centrs. Un tā pē c bū tī bā tur ierodas svē tceļ nieki - viņ i ir pacietī gi cilvē ki -, tač u viņ i ir arī neizpratnē par kalpoš anu. Un tā , PROTAMS, VISMAZ 1 REIZI DZĪ VE IZRAĒ LA JĀ APBŪ T KATRAM. TAS IR NEAIZMIRSTAMI
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Es nezinu...varbū t viņ i tur veica remontu, varbū t cilvē ki, kas dzī vo tikai 4 * un 5 * viesnī cā s, raksta atsauksmes, vai varbū t katrs visu uztver savā veidā...Vai arī man vienkā rš i atkal paveicā s))) Vispā r man š ī viesnī ca neš ķ ita briesmī ga, š ausmī ga un murgaina. … Tomēr ▾ Es nezinu...varbū t viņ i tur veica remontu, varbū t cilvē ki, kas dzī vo tikai 4 * un 5 * viesnī cā s, raksta atsauksmes, vai varbū t katrs visu uztver savā veidā...Vai arī man vienkā rš i atkal paveicā s)))
Vispā r man š ī viesnī ca neš ķ ita briesmī ga, š ausmī ga un murgaina. Vissvarī gā kais ir nekavē joties noskaņ oties uz to, ka tas noteikti nav 4 *. Tas ir 2*LUX. Ja tas, protams, notiek. )
Man bija parasta tī ra istaba, ar tī ru veļ u, dvieļ iem, kas mainī ti katru dienu un diezgan pieņ emamā m mē belē m (nav jaunums, bet nekā das negatī vas emocijas neizraisī ja). Arī vannas istaba ir diezgan tī ra. Nelielu diskomfortu man radī ja tikai divi apstā kļ i - tā lvadī bas pults trū kums no televizora un siltums telpā (logi veras nedaudz, kondicionieris nez kā pē c darbojā s tikai apkurei).
Mana istaba atradā s 7. stā vā , no kuras pavē rā s brī niš ķ ī gs skats uz Jeruzalemi (visas pā rē jā s ē kas blakus bija krietni zemā kas).
Lejā esoš ā iela, protams, ir nedaudz trokš ņ aina, bet pē c veselas dienas, kad staigā ju pa Jeruzalemi, es uzreiz aizmigu un nekā ds troksnis mani netraucē ja.
Lī dz vecpilsē tai 15 minū tes kā jā m, lē nā m.
Brokastis ir normā las: tē ja, kafija, sulas, olas, dā rzeņ u salā ti, siers, protams, siļ ķ e (neviens nav spiests barot), visā di gardi Izraē las makaroni un, protams, pā rsteidzoš i garš ī ga Izraē las maize. Bet tieš ā m nav nekā gaļ as un desas (bet, saka, Izraē lā tā ir gandrī z visur).
Kopumā man nav nekā slikta, ko teikt par š o viesnī cu. Pilnī gi pieņ emams budž eta variants.
Starp citu, darbinieki nedaudz runā krieviski.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
2009. gada vasarā es pavadī ju nedaudz vairā k par mē nesi š ajā brī niš ķ ī gajā valstī . Mē s ar draugu palikā m pie radiem Givat Olgā (š ī ir Haderas pilsē tas priekš pilsē ta, kas atrodas starp Netanju un Haifu). … Tomēr ▾ 2009. gada vasarā es pavadī ju nedaudz vairā k par mē nesi š ajā brī niš ķ ī gajā valstī . Mē s ar draugu palikā m pie radiem Givat Olgā (š ī ir Haderas pilsē tas priekš pilsē ta, kas atrodas starp Netanju un Haifu). Izklaides tur nav - tikai jū ra. Tā pē c mē s pastā vī gi veicā m “uzbraucienus” - devā mies ekskursijā s pa Izraē lu. Pē c ekskursijā m viņ i biež i nakš ņ oja daž ā dā s pilsē tā s. Rezultā tā.1-2 naktis pavadī jā m daž ā dā s viesnī cā s. Nolē mā m doties uz Jeruzalemi uz 2 dienā m. Pirmajā dienā devā mies ekskursijā , bet otrajā nolē mā m pilsē tu apskatī t paš i. Izvē loties viesnī cu, vadī jā mies attiecī gi pē c atraš anā s vietas (gribē jā m centrā ) un cenas. Rezultā tā mū su izvē le krita uz viesnī cu Kikar Zion. Iedvesmojoties no apburoš ā s ekskursijas pa apbrī nojamo Jeruzalemi, mē s nemaz nepievē rsā m uzmanī bu mū su istabas interjeram un gandrī z nekavē joties devā mies gulē t. Rezultā tā telpa mums š ķ ita ļ oti nepievilcī ga. Vannas istabā viss ir ļ oti vecs, mē beles nobruž ā tas. Brokastī s visiem nepietiek ē diena un tas ir bezgarš ī gs. Lai kaut ko iegū tu, jums ir jā bū t agrā kajam. . Š ā ds negatī vs iespaids, protams, nogludina viesnī cas atraš anā s vietu un tā s cenu. Bet tagad, strā dā jot tū risma firmā , kas specializē jas tikai Izraē lā un Jordā nijā , tū ristiem neiesaku apmesties š ajā viesnī cā . Bet es iesaku viņ iem maksā t nedaudz vairā k par Lev Jerusalem Hotel (arī atrodas centrā ) vai Rimonim Hotel (neatrodas centrā , bet ietaupī tā nauda ir vairā k nekā pietiekama taksometram).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums innalis
Lielākā daļa atsauksmju par viesnīcu Kikar Zion 3 * ir negatīvas. Es domāju, ka daudzus trūkumus var samierināties, bet mani biedē ziņojumi par gultas blaktīm un briesmīgu smaku pie ieejas un istabās. Tā ir taisnība?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā kapa baznīca
Novērtējums 9.7
Izraēla, Jeruzaleme
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Memoriāls Yad Vashem
Novērtējums 10.0
Izraēla, Jeruzaleme
Muzeji, Pieminekļi un pieminekļi, Stats
Ģetzemanes dārzs
Novērtējums 9.7
Izraēla, Jeruzaleme
Reliģija, Stats

Отель Kikar Zion удобно расположен в центре Иерусалима, в районе пешеходной зоны улицы Бен-Иегуда, в 10 минутах ходьбы от Старого города. Отель открыт в 1995 году. Из окон номеров открываются красивые пейзажи и виды на местные достопримечательности.

Atrašanās vieta 35 км от аэропорта им. Бен Гуриона.
Viesnīcā

Ресторан на 220 менст, сейф на reception, сувенирный магазин, предоставляется Wi-fi.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 115 стандартных и семейных номеров, люксов с джакузи.

Istabās

Кондиционер, кабельное телевидение с программами на русском языке, телефон, мини-бар (платно), сейф (платно), ванная комната с душем или ванной, фен, предоставляется Wi-fi.

Adrese 25 Shammai St., Jerusalem 94631
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.