Dan Panorama Jerusalem Hotel 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.010
8.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
8.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas ērtā vietā Jeruzalemes centrā, pastaigas attālumā no vecpilsētas. No lielākās daļas numuru paveras skats uz Jeruzalemi, savukārt no dažiem numuriem paveras skats uz vecpilsētu. Viesnīca ir lieliski piemērota gan atpūtas, gan biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар andrey_classic
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba 4* viesnī ca netā lu no vecpilsē tas, pretī prestiž ā kajai Jeruzalemes viesnī cai King David 5* (pieder tai paš ai Dan ķ ē dei). Gan viesnī cas iekš ienē , gan ā rpusē priecē acis. Uz jumta ir ā ra baseins un terase atpū tai ar skaistu skatu uz vecpilsē tu. … Tomēr ▾ Laba 4* viesnī ca netā lu no vecpilsē tas, pretī prestiž ā kajai Jeruzalemes viesnī cai King David 5* (pieder tai paš ai Dan ķ ē dei).
Gan viesnī cas iekš ienē , gan ā rpusē priecē acis. Uz jumta ir ā ra baseins un terase atpū tai ar skaistu skatu uz vecpilsē tu. Brokastis tik daudzveidī gas un garš ī gas, var pasū tī t vakariņ as, bet tā s ir diezgan dā rgas, ap 40$/persona. Tiem, kas ceļ o ar automaš ī nu, ir bezmaksas pazemes autostā vvieta.
Istabas jaukas, nav mazas, tī ras un kā rtī gas. Viss darbojas, nekas nekrī t nost un nebirst.
Tiem, kas izmanto "superior executive" un "suite" numurus, ir piekļ uve biznesa atpū tas telpai 9. stā vā (bezmaksas uzkodas un dzē rieni bez ierobež ojumiem visu dienu + bezmaksas WiFi). Starp citu, pā rē jā viesnī cā WiFi ir maksas.
Vecpilsē ta pastaigas attā lumā . 10-15 minū š u gā jiens lī dz Jaffa Gate. Izvē loties viesnī cu Jeruzalemē , tas man ir galvenais kritē rijs.
Dan Panorama viesnī ca atbilst savai kategorijai, cena, manuprā t, atbilst kvalitā tei. Š o viesnī cu ir izdevī gā k ņ emt uz ilgu uzturē š anos - no 7 naktī m un vairā k, tad cena ir zemā ka.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba 4* viesnī ca netā lu no vecpilsē tas, pretī prestiž ā kajai Jeruzalemes viesnī cai King David 5* (pieder tai paš ai Dan ķ ē dei) Gan iekš ā , gan ā rā viesnī ca ir acij tī kama. Uz jumta ir ā ra baseins un terase atpū tai ar skaistu skatu uz vecpilsē tu. … Tomēr ▾ Laba 4* viesnī ca netā lu no vecpilsē tas, pretī prestiž ā kajai Jeruzalemes viesnī cai King David 5* (pieder tai paš ai Dan ķ ē dei) Gan iekš ā , gan ā rā viesnī ca ir acij tī kama. Uz jumta ir ā ra baseins un terase atpū tai ar skaistu skatu uz vecpilsē tu. Brokastis tik daudzveidī gas un garš ī gas, var pasū tī t vakariņ as, bet tā s ir diezgan dā rgas, ap 40$/persona. Tiem, kas pā rvietojas ar auto ir bezmaksas pazemes autostā vvieta. Istabas labas, nav mazas, tī ras un sakoptas. Viss darbojas, nekas nekrī t nost un nekas nekrī t. Starp citu, pā rē jā viesnī cā WiFi ir maksas. Vecpilsē ta ir pastaigas attā lumā . 10-15 minū š u gā jiens lī dz Jaffa Gate. Izvē loties viesnī cu Jeruzalemē , tas man ir galvenais kritē rijs Dan Panorama Hotel atbilst savai kategorijai, cena, manuprā t, atbilst kvalitā tei. Š o viesnī cu ir izdevī gā k ņ emt uz ilgu uzturē š anos - no 7 naktī m un vairā k, tad cena ir zemā ka.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viņ i ieradā s Izraē lā ar mē rķ i doties svē tceļ ojumā uz svē tvietā m un apprecē ties. Ilgi nevarē jā m izdarī t izvē li, galu galā viesnī cu paņ ē mā m pē c mū su tū risma aģ entū ras labajiem ieteikumiem. … Tomēr ▾ Viņ i ieradā s Izraē lā ar mē rķ i doties svē tceļ ojumā uz svē tvietā m un apprecē ties. Ilgi nevarē jā m izdarī t izvē li, galu galā viesnī cu paņ ē mā m pē c mū su tū risma aģ entū ras labajiem ieteikumiem. Viesnī ca ir pozicionē ta kā.4-5 zvaigznes, reā lajā dzī vē pat nevelk cieto 4. Numurs tika uzlabots, bet viņ i to nostū ma uz gaiteņ a galu. kur jau kā du laiku notiek nelieli remontdarbi. Istabā pat nemainī ja lielos dvieļ us pē c iepriekš ē jiem ī rniekiem un uz galda zem stikla bija tā di netī rumi un putekļ i! Mē beles visas nobruž ā tas, grī das pā rklā jums notraipī ts. Ņ ē mā m puspansiju, tā tad pirmajā vakarā ē diens bija tā ds-so, apmeklē tā ju bija ļ oti maz, viena veida piparotas zivis, 2-3 salā ti, gaļ u neē dā m, jo ​ ​ esam veģ etā rieš i. Viņ i pat bija apbē dinā ti, bet tā s dienas vakarā ā rzemju vecvecā ki no daž ā dā m valstī m ieradā s kuplā skaitā un ē dienkarte kļ uva daudzveidī ga un bagā tī ga. . Reģ istratū rā bija problē mas, jo vī rs (principā labi runā angliski), biež i vien nesaprata viņ u angļ u valodu ar š ausmī gu izraē lieš u akcentu, un neviens nerunā ja krieviski. , attieksme nebija ī paš i laba, jo 2 reizes prasī jā m uztaisī t pusdienu kastī ti, jo agrā s ekskursijas. , darbinieki pret visiem izturē jā s pieklā jī gi un statiski veica savu darbu, kas nepalī dzē ja viesiem atrisinā t viņ u jautā jumus un problē mas....Tikai vienreiz satikā m menedž eri (bijuš o no Krievijas), viņ a mū s ļ oti labi apkalpoja un kopumā reaģ ē ja sirsnī gi. No vī ra kartes tika izņ emti kā di 400 dolā ri, lai gan viss tika samaksā ts avansā , naudu atgrieza tikai pē c 2 mē neš iem. Zā dzī ba netika manī ta, lai gan regulā ri izmantoja seifu, lai nevilinā tu. . Arī ieteikumus par ekskursijā m nemanī jā m, zā les stū rī vē lā k atradā m vairā kas ekskursiju lapiņ as, bet angļ u valodā . , viesnī cā nebija neviena krievu, bijā m vieni un tad ieradā s vē l viens pā ris. Viesnī ca ir tikai laba ar savu atraš anā s vietu, ar planš eti daudz staigā jā m pa pilsē tu, bija interesanti. mū su gids, kad stā stī jā m par netī rī bu un slikto apkalpoš anu, sā kumā mums neticē ja, jo viesnī ca sarī koja "izrā dī š anos" un daudziem lika noticē t orhideju klā tbū tnei katrā numurā , nemaz nerunā jot par normā lu uzkopš anu. no istabā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Klop30
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s nopirkā m tū ri pa Izraē lu Maskavā ....Turklā t mē s maksā jā m par 4-5 * viesnī cā m, bet saņ ē mā m visas Don Panorama viesnī cas, grū ti dot vairā k par 3+. Turklā t pati ceļ ojumu aģ entū ra ir pā rliecinā ta, ka tie visi ir piecinieki. … Tomēr ▾ Mē s nopirkā m tū ri pa Izraē lu Maskavā ....Turklā t mē s maksā jā m par 4-5 * viesnī cā m, bet saņ ē mā m visas Don Panorama viesnī cas, grū ti dot vairā k par 3+. Turklā t pati ceļ ojumu aģ entū ra ir pā rliecinā ta, ka tie visi ir piecinieki. Katrai Donas panorā mas pilsē tai ir savi trū kumi, kurus nekompensē papildu serviss, kas iespaidu varē tu izlī dzinā t. Viesnī cas ir lielas. Paskaties uz istabu skaitu un visu sapratī si. Tī rī ts katru dienu, bet ne rū pī gi. Visi putekļ i un nemazgā tas glā zes paliks. Viesnī ca 4 * ar sliktu atraš anā s vietu ..........15 minū tes lī dz pludmalei - tas ir tā lu ..........Un vispirms, pirms doties uz krastmalu, jums ir jā iziet cauri kā da veida tuksneš a zeme. Visa Eilata ir maza pilsē tiņ a, apsveriet pusi pilsē tas. Ē diens ir labs. bet rindas pē c normā las kafijas un karstā s olu kultenes........Vakariņ as labas. Vakariņ u dzē rieni nav iekļ auti, un tie ir jā iegā dā jas. Istabas ir standarta, santehnikas darbi, peldmē telis tiek izsniegts par 100 š ekeļ u depozī tu, kas ir aptuveni 25 USD. Lidosta gandrī z nav dzirdama, tikai reizē m.
Bet to var dzirdē t visā s Eilatas viesnī cā s.............Pludmale ir nosacī ti aprī kota. Ir sauļ oš anā s krē sli, bet neviens tos neizsniedz. Viņ i izskatā s nobruž ā ti. Bet tas viss Panorā mā s !!!!!!!!!!!! ! !

Pats galvenais, ka pludmalē nav ģ ē rbtuvju, bet uz tualeti jā iet kā Raudoš ajam Vī tolam ar atbilstoš u smarž u un ū deni uz grī das. Stā vot uz vienas kā jas, tu pā rģ ē rbies peldkostī mā . Tas nav ē rti! Tualete ir apvienota vī rieš iem un sievietē m kopā , un kā pē c viņ i ir neē rti. Mū su dā mas teica, ka tur ir maniaks, tā pē c pā rģ ē rbā s istabā . Pludmalē citas tualetes nav, tā pē c secinā jumus izdariet paš i. Dī vaini priekš.4* viesnī cas. Eilatā ir maz ekskursiju, tā pē c pludmales brī vdienas ir jā organizē labā k. Iesakā m ikvienam iegā dā ties gumijas apavus peldē š anai, jo apakš ā ir visā di ež i un zivis, kuru injekcijas ir nedroš as veselī bai. Joprojā m Sarkanā jū ra. King City (pilī ar atrakcijā m) neiesakā m ņ emt lī dzi mazus bē rnus, var nobī ties...
No ē kas jumta ir negaidī ts ū dens slidkalniņ š , daudzi braucieni tumsā . Bē rni viens otru biedē , izlecot aiz aizkariem, ī paš i vietē jie, un tad mazie aiz bailē m raud. Tā tas notiek. Tiesa, visiem tiek izdalī tas ķ iveres ar kalnrač u spuldzē m. Vispā r jau nav jā iet, visi stā sti ir par Salamanu un Mozu, tā tad ne visiem .............................................

No izklaidē m ir arī Zemū dens observatorija, piekļ uve jū rai ar jahtu, nu, iespē jams, tas arī viss. Iesakā m doties no Eilatas uz Petru un, protams, uz Jeruzalemi, iespaidi tieš ā m ir neparasti. Ī paš i tiem, kam patī k fotografē t. Attā lums no Eilatas lī dz Petrai ir aptuveni 150 km, ceļ ojuma laiks ir aptuveni 2 stundas. Uz robež as autobuss mainā s, gidi bū s no Jordā nijas. Ceļ ojuma pirmo daļ u (900 metri) var izjā t zirga mugurā , gids to turē s, tā pē c nebaidieties un izmantojiet š o pakalpojumu. Maksa ir iekļ auta biļ etē . Nelielu dzeramnaudu var dot pē c (apmē ram 5 USD) Ieraš anā s Eilatā bū s vē lu, ap 21:00.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā kapa baznīca
Novērtējums 9.7
Izraēla, Jeruzaleme
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Memoriāls Yad Vashem
Novērtējums 10.0
Izraēla, Jeruzaleme
Muzeji, Pieminekļi un pieminekļi, Stats
Ģetzemanes dārzs
Novērtējums 9.7
Izraēla, Jeruzaleme
Reliģija, Stats

Отель расположен в удобном месте в центре Иерусалима, в нескольких минутах ходьбы от Старого города. Из большинства номеров открывается вид на Иерусалим, а из некоторых — на Старый город. Отель идеально подойдёт и для отдыха, и для деловых поездок.

Atrašanās vieta 50 км от аэропорта Бен-Гурион.
Viesnīcā

Доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, доставка прессы, магазины на территории.

Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu klubs
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель Дан Панорама Иерусалим насчитывает 292 номера, в том числе Сьюты, Семейные номера и номера Экзекютив.

Istabās

Кондиционер, кабельные каналы новостей, фен, радио, холодильник, экран LCD, сейф, телефон, голосовая почта, освежающие полотенца.

Adrese 39 Keren Hayesod St', Jerusalem 94188
Tālruņi: Для бронирования: +972-3-7408966, Факс: +972-3-5480111 Отель Тел: +972-2-5695695, Факс: +972-2-6232411
Tīmekļa vietne: Dan Panorama Jerusalem Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.